×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Задържаният за седемте трупа на възрастни хора край София призна за още поне 50 тела


Задържаният за седемте трупа на възрастни хора край София призна за още поне 50 тела
Повдигнато му е обвинение и му е наложена мярка задържане за срок до 72 часа
25 Май 2022, Сряда, 10:35 ч.
Автор: Флагман.бг

Арестуваният Георги Енев е на 51 години и е криминално проявен

Задържан е погребален агент по случая със седемте открити трупа в София. Разследващите работят по версията за измами – заподозреният е взимал пари от близки на починали за кремация, която обаче така и не се случвала. Мъжът е признал за над 50 трупа, твърди TrafficNews.

Задържаният - 51-годишният Георги Енев, е с криминално досие. На негово име са регестрирани две траурни агенции. Бусът на агенцията, с който е работел, е регистриран на името на 23-годишна жена. В схемата той не е работил сам.

Повдигнато му е обвинение и му е наложена мярка задържане за срок до 72 часа, съобщи Нова. Както вече ви информирахме, вчера в гориста местност край столицата бяха открити седем трупа на възрастни хора. Всичките са били настанени в хоспис.

Откриха седем трупа в гора край София, задържаха служител на погребална агенция

В момента текат следствени действия и бройката може да се промени към по-голяма. И към този час районът е запазен, а разследващи и МВР търсят още трупове. Труповете бяха открити от случаен минувач. Жена е намерила зловещото място, което близо до гробище парк, но не в него.

Очаквайте подробности!


В категории: Крими


13
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
13
Коментара по темата
13.
Анна
26.05.2022 18:35:55
0
1
Амамо!
12.
Петко
26.05.2022 11:25:33
0
2
Те тези пустиняци и злато и други скъпи вещи краднат от покойниците
11.
Най-големият
25.05.2022 17:18:28
0
7
спомен за споменатия тук Левчев е признанието му: "Другарю Живков, не може да ми забраните да Ви обичам!"
10.
Просто да попитам
25.05.2022 14:26:24
2
11
Задължително ли е погребалните агенти да са криминално проявени? Това е някакъв атестат за добро справяне с погребалната дейност? Бог да прости хората, които са станали посмъртно жертва на "цивилизационния избор" на своите родственици, които пренебрегват традиционното християнско погребение. Колкото до мошенниците в гробарската дейност, явно тенденцията към избор на кремация им се отразява добре! И полиция и прокуратура ще имат достатъчно дейност , а весникарите ще пълнят страниците с ей такива втрещяващи новини!
9.
До _nib_ 4
25.05.2022 14:24:05
6
10
Цървулчо от вокзал се тръгва от точка "А" до точка "Б" в паРаша. Заради липсата на пътна мрежа. За Киев се тръгва с хубава кола или от летище. За САЩ се тръгва пак от летище. А със застъпани патъци ще слизаш на пейката пред блока.
8.
мии 'ко да ти 'каа
25.05.2022 13:56:39
0
17
..то след политиката, другия най-върл и безскруполен бизнес са тея траурни агенции ела ги виж как само са наредени като хиени и чакат някой да тупне... ама на..., колелото се върти и тях ще ги чака някой на другия ден. Няма как, винаги е било така навсякъде.
7.
Rando
25.05.2022 13:52:01
4
31
По-голям и долен боклук от българина на този свят няма,за 2 лева ще продаде майка си,за да хвърля салфетки в някоя чалготека

Най-гнусното и жалко племе на планетата,срам ме е че съм част от този народ

Жалко за единиците хора които не са такива
6.
Укрaйнeц
25.05.2022 13:17:41
19
15
До 4:

Араа, мамат кунем! Я знаю кто ты, резать буду араа, я все твоё ибaл я мaму твою ибaл, ишакчка беззубая!!!
5.
Калоян
25.05.2022 12:50:54
14
13
До 3:Украйнец
Напълно си прав.
4.
_nib_ do 3
25.05.2022 12:31:31
14
24
Чемодан вокзал киев...Айде мъна отрепко продажна ибрикчийска на мръсният американец.
3.
Украинец:
25.05.2022 11:43:53
46
23
Благодарим на България за топллия прием! Нама лоши народи има лоши хора, и този бг русофил и подчовек е доказателство за това. И той като кремълските орки е храбър с трупове, жени и деца. Отдолу е цитиран Любомир Левчев и виждам какво е написал, този голям писател за сънародниците си. Няма какво да се добави. Бог да пази България, най-вече от русоробска, нетолерантна сган, иначе в болшинството, потомци на бежанци. Страхливия и безнравствен русороб, наследник на комунистически доносници и предатели е страхлив и подъл. След 1944г. всичката храброст и достойнство, напускат българина. Той е роб, който мрънка и плюе държава и управници, но не е направил нищо с което да потърси сметка на тези, които плюе, кълне и заплашва. Страхливото псе, лае, но не хапе!
А рубладжийските бг. медийки, нека си пишат за "нагло паркирали украинци" и други глупости, насаждащи типичната русоробска предателска пропаганда, само че, някой, някъде се бие за Родина, дом, земя и семейство, а бг рубладжийската робска паплач се изяжда от завист и чака поредния освибодител, педофил, подчовек и крадец на хладилници.
2.
Панахида за мъртвото време
25.05.2022 11:02:04
6
18
"Нито вълк, нито брат, човек за човека е българин" - Л. Левчев

Не мисля, че са истински живи хора, които съществуват само за да продадат всико, което могат.
1.
Додо
25.05.2022 10:55:08
2
89
Грам човещина не остана , безбожна алчност, наглост, скъперничество и за пореден път се обеждавам, че животните са много по-достойно от “човека”. Да правиш пари от мъката на хората, не искам да си представям как се чувстват близките им.
Разследвали го били за измама , ще му дадат 1-2 год условно и пак ще продължава “бизнеса” си, а тоя е за газовата камера!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори