×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Министър кани украински бежанци на работа, вижте каква заплата им дава


14 Май 2022, Събота, 15:13 ч.
Автор: Флагман.бг

В столицата възнаграждението е 1500-1800 лева, а в провинцията - 1000 лева

 

Куриерската фирма "Еконт", която е собственост на министъра на туризма Николай Събев, но той формално се оттегли от ръководството й след влизането си в политиката, предлага работа на украинските бежанци.

Подходящите позиции са обявени на английски език през платформите Job Tiger, People to People и Bulgaria for Ukraine. Бежанците трябва да се регистрират в Бюро по труда в града, в който се намират, и да поискат да бъдат насочени към позиции в "Еконт".

Необходимо е чужденците да се регистрират в регистрационната служба за временна закрила и ще получат незабавно регистрационна карта. Тя им позволява да влязат на пазара на труда като български граждани.

От обявите на компанията публикувани в сайта Jobs.bg става ясно, че куриерите в компанията в София получават между 1500 лв. и 1800 лева (нето), а тези в Пазарджик, например от 1000 до 1200 лева. Заплатата на шофьор категория в столицата е между 1900 и 2100 лева, а тази на администратор офис с обслужване на клиенти - между 1300 до 2200 лева. 


В категории: Бизнес


15
Коментара по темата
15.
Д.Кънев
16.05.2022 14:40:47
0
4
Е да де на българите по 1000 мизерни кинта.На мързеливите и смръдливи украинци по два бона.
За това три от моите деца с пет висшета бачкат в чужбина.
14.
Бирец срещуукрофашизма
15.05.2022 22:53:28
2
13
Забравете за еконт! Въведете диверсификация на куриерската им услуга! Да видим колко време ще изкарат без работа и без заплати. Отговорете им със същото с което организирания западен фашизъм се мъчи да унищожи Русия!
13.
Славчо
15.05.2022 19:23:17
6
30
Като че ли в целия свят има само бежанци от Украйна Толкова много грижи че те си помислиха че светът е техен .Те сега са по щастливи като бежанци отколкото ако си бяха останали в родината си нацистка Украйна.
Толкова много са обгрижвани че нашите съграждани в България нямат тези права и възможности отколкото тези нацистки украинци.Питайте ме защо ги нарекох украински нацисти .1 Те идват от Украйна с един нацистки режим.2.Те имат нацистки военна армия Азов БАНДЕРОВЦИ 3.Сямите украинци са подкрепяни от САЩ и техните нацистки паронормална Азовската армия.4.Тези бежанци са политически негативни
нацистки настроени независимо къде се намират когато ги питаш за Азов фашистите националисти те отричат така и САЩ отричаше 8г.Тези украинци възможно е да създадат нацистко движение и у нас.Самоте те са нацистки настроени и характер и държание след като могат да си позволят всичко в БГ.Като са бежанци това ме им дава това право да до позволят всичко в БГ (ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ).Има и други бежанци в България но на тези хора не им се дава тази възможност както на украинците.
Запада се подигра със Русия като използва Украйна за тази цел.Тази война е между САЩ и Русия а Украйна е бойното поле.Украйна си изпроси тази война Путин ги чака предостатъчно те предизвикаха Русия .Преди 24.02.22 Азов нападна зверски бомбандира мирните руски граждани в Донбас.Но никой в Европа и САЩ не им пука за това политиката им е такава агресия на САЩ.над други народи.САЩ използва Украйна за свои цели срещу Русия.Двже и с биологичните си лаборатории кажете ми как да уважаваш този империалистическа САЩ никога .
САЩ най голямото световно Зло на света влезе и в българската политика и сега ме се чувстваме истински българи като че сме някакви мутанти в родината си
САЩ вън от България НАТО вън НАТО долу Disappear from Bulgaria.Disappear lower imperialist tribe Ruin our lives March from Bulgaria
12.
Пенсионер
15.05.2022 16:53:28
4
22
Кой българин взима тези пари,и аз съм мигранка
11.
Не не
15.05.2022 16:25:15
3
11
Че дават по толкова пари ,дават....но защо не кажат дали ще издържат и седмица там. А вие бг като нямате работа идете и ще ви вземат. Аз съм работил дълго време там,но сега ме убий не се връщам.
10.
Виж ти ...
15.05.2022 16:01:29
5
36
Да се махат ,да си отиват там от където са дошли.Нахални злобни и високомерни са всички до един... Не в цяла Украйна има война що бягат - война има само на определени места ...повръща ми се от тази паплач - тръгнали са като хлебарките .А тези нашите управници за един чеп не стават.Да си ги събират на емиграционни лагери и да си ги държат там - с нищо не са по различни от другите бежанци...
Че и работа ще им дават и заплата и т.н...Нещастници На нас, като народ не можете да помогнете а на тези пришълци ...украинци били чисти Руснаци са си и езика им е руски и говоря на руски...кое му е украйнското...хора който изтрепват собствения си народ не са хора ..
9.
Чупи
15.05.2022 15:59:46
3
17
Мустафата като му нареди и д@*е ще даде инак няма да папка..
8.
Българин
15.05.2022 14:28:53
5
31
Ей да се махат на момента паразити.
7.
Някой
15.05.2022 13:40:25
5
38
КАК МОЖЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ВЗИМАМЕ ПО 600 МАКСИМУН 1100 ЛВ А ТЕ ДА ВЗИМАТ ПО 1800???? НЕ МОГА ДА СИ ГО ОБЯСНЯ. ТОВА СМАЧКАНО ПРАВИТЕЛСТВО ДА ОТИДЕ В МАРИУПОЛ ДА ИМ ПУСНАТ БОМБА НА ГЛАВАТА!
6.
Toi
14.05.2022 21:45:45
4
22
ГОЛЯМ ГЛУПАК СИ
5.
Да де
14.05.2022 20:27:32
5
58
На което те му се изсмяха, че не са дошли тук да ни работят, както отговаряха ония по мургавите преди 3години. Ще почнат евентуално по бедните и добри хора, а тия със парите, не.
4.
Той
14.05.2022 20:06:31
2
55
БЛАГОДЕТЕЛЮ!,Бъди любезен,съобщи колко ураинки/ци/ се отзоваха на любезната покана.
3.
Бойкот
14.05.2022 18:19:53
7
73
Никакви пратки през Еконт повече. И без това бяха вдигнали толкова много цените, че от няколко месеца ги прескачам като опция...
2.
Бай хой
14.05.2022 17:26:03
8
112
Взема украинци, защото държавата ще му плаща 400лв на украинец. Никой не споменава за това. Подмяната продължава!
А ние ще се чудим ,защо не ни вземат на работа! Бойкотирайте такива фирми
1.
Украйна
14.05.2022 17:22:14
15
97
Ама ние да не сме дошли тук да работим. Ние сме дошли на почивка и нямаме намерение да си тръгваме. А пък работата си я работете вие, защото сте бедни.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Кола блъсна и уби пешеходка в Сливен Тя е починала на място Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори