×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Превозвачите на протест, блокират булеварди в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе


Превозвачите на протест, блокират булеварди в София, Пловдив, Варна, Бургас и Русе
Превозвачи излизат на национален протест. Ще бъдат блокирани ключови булеварди в София и други големи градове от тежкотоварни автомобили
10 Май 2022, Вторник, 07:01 ч.
Автор: Флагман.Бг

Демонстрации ще има и на всички гранични пунктове в страната

Превозвачите излизат на обявения голям национален протест, съобщава бТВ.

Очакват се демонстрации в София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Плевен и Благоевград. Протести ще има и на всички гранични пунктове в страната.

До покачване на напрежението се стигна след срещата на бранша с министър-председателя Кирил Петков. Тя приключи с твърденията на бизнеса, че са изгонени от премиера без да постигнат договорка за мерки срещу поскъпването на горивата и тол таксите.

Браншът се кани да протестира поетапно от днес до 18 май, когато да спре транспортът в цялата страна.

Превозвачите настояват за намаляване на акциза на горивата с 50%, отпадане на биокомпонентата, както и отлагане на планираното разширяване на ТОЛ системата, съобщава БНТ.

Изтекъл запис от срещата на превозвачите с Кирил Петков породи напрежение между кабинета и бранша

В София в 8 часа протестиращите се събират на магистрала "Тракия" на входа на София, шествието им ще стигне до Министерския съвет през Ботевградско шосе.

В Пловдив шествието ще е по Асеновградско шосе, Карловско шосе и Голямо Конарско шосе. В останалите градове мирните протести ще се проведат в централната градска част.

Междувременно таксиметровия бранш ще решават кога и как да се включат в националния протест на транспортния сектор, съобщава Нова телевизия. 
 




16
Коментара по темата
16.
Абе
10.05.2022 11:48:34
0
1
Ами то е просто.Държавата само да продаеа горивата и ще са евтини.То така ще стане хиперинфлация и държаеата ще фалира.То понеже само некадърници и крадци управляват.Умориха от глад хората.Алчни глупаци
15.
пп
10.05.2022 10:28:24
0
4
Толкова е просто. Като падне цената на горивото транспорта на стоките и респективно цените ще са по- ниски. Хляба като се произведе не ходи пеш до магазините. Вече е нормално управляващите да се оправдават я с Герб я с войната, кой каква кола кара и т.н. Или ви харесва олио по 6лв. и бабите да са емемей бойци.
14.
Браво
10.05.2022 10:17:27
1
9
Има и будни хора.Протести до дупка.Всички трябва да сме с вас
13.
ami
10.05.2022 09:43:17
3
8
Винаги трябва да обиждаме и плюем по всеки, който изнемогва заради чужди решения. Щом си засегнат от решенията на държавата и смееш да недоволстваш, значи задължително си корумпиран, тарикат, не плащаш данъци, престъпник и морално деградирал. Успех и не забравяйте да обвинявате Путин, това ще реши всичките проблеми.
12.
До 8
10.05.2022 09:27:06
4
4
Като не искаш да те доят в Б-я, иди в Германия, направи си там фирмата и ела работи тук. Вече сме в ЕС, може да си бачкаш навсякъде.
11.
Пууууу...
10.05.2022 08:47:03
19
16
Алчни, нагли...превозвачи .
10.
Давай
10.05.2022 08:40:51
8
20
Народе. Взимай коли на лизинг. Искай после държавата да ги изплаща. Всички сме им длъжни на тия наглеци.
9.
! до 6
10.05.2022 08:35:34
4
39
Направи си фирма, вземи сериозен обект или няколко камиона, набий си в гъза един огромен кредит и работи по всички правила, да те видя!! Давай ве, кой ти пречи? Да видиш как се намират свестни работници, как се плащат безброй такси и разрешения, как всяка държавна агенция те дои като крава и как ще спиш по 4 часа на денонощие!!
Живеем в корумпирана и нерегулирана държава и всякакви закони и разпоредби са устроени така, че да водят към корупция! Като порасне и вече не те храна баба ти, ще го разбереш. Няма нормален бизнес, който да развиеш у нас, без да си до гуша в "киреча", запомни го!!
В Германия, можеш да излезеш с едно колело със скара на улицата и да продаваш вурстчета, а у нас ще ти искат да носиш 4 мивки, касов апарат и 15 разрешителни от Риокоз!! И знаеш ли ЗАЩО?? За да има предпоставки за корупция!!
Кой разбрал, разбрал!!
8.
Гроб
10.05.2022 08:24:47
8
16
Герб калинка на хранилка
7.
До 5
10.05.2022 08:16:42
5
18
Що бе, не ти ли харесваше да вземаш поръчки от държавата и после да правиш "връщачка" където трябва?
Ти пак си плащай камиона, ама не участвай в корупция.
Толкова е просто!
6.
Макак Такабе
10.05.2022 08:16:22
1
5
Протестират срещу високите цени на горивата като ги харчат и пилеят безцелно. През годините на власт ГЕРБ и ДПС създадоха една прослойка от набързозабогатели селяндури, като празнината в кратуните им и духовната им нищета блести ослепително в такива моменти.
5.
!
10.05.2022 08:11:38
13
21
И ние ще чакаме от тези непълнолетни олигофрени под мен да стават нормално общество, мани мани!!! Озлобена, комплексирана и некадърна маса, която си избива комплексите срещу всеки, който се опитва да прави нещо в тази държава! Превозвачи, ресторантьори, строители, всички са им виновни!!
Ами вземете и вие 2 камиона на лизинг и карайте после мерцедеси и бентлита ве, дребни завистливи душици!! Пробвайте де! Да видите какво е точно БЯЛ РОБ в днешно време! Или ресторант е ще полудеете от кинти! Шматки неорентирани!
4.
герб-дпс мафията
10.05.2022 07:51:31
12
29
не се награбиха. Спряха им корупцията и веднага почнаха да изкарват хранилките си на протести. Първо пътищарите, сега тия. Огладнели крадци, които имат да плащат вноски за поршета, бентлита, мерцедеси и всякакви к*рви.
Аман от наглеци.
Пенсии, здравеопазване и социална сфера? Друг път....
3.
Не че нещо
10.05.2022 07:47:08
7
31
А като спрете да возите, какво ще ядете бе гьотверени, как ще пълните гушата.
2.
Tuiy
10.05.2022 07:46:04
7
37
Тарикат до тариката. Превозвачи -почнаха с по един автобус втора ръка от Германия или Австрия. Сега милинери. Само една от фирмите за автобусни превози миналата година е получила от държвата над 130 млн. лева помощи от държавата. Съсипха железниците за да нямат никаква конкуренция. Преди 30 години българите пътуваха с автобус само до родните си села. Сега всички щат не щат ползват автобусите на наглеците.
1.
Ха ха ха
10.05.2022 07:42:44
11
17
Да не забравят жълто сини знамена и червена боя, помагало срещу уроки, а като приемат и петролното ембарго, не Киро, ами и Господ няма да чуе.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Тези две ергенки се хванаха за косите, а враждата им излезе извън шоуто Караницата между сценаристката и оперната певица продължи и извън телевизионното студио, където Мила Михова нападна прясно напусналата Кристина за нейното поведение в риалитито Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос Каква присъда получи Валентин - шофьорът на зърновоза, убил две деца в Айтос По време на делото стана ясно, че при навлизане в десния завой, скоростта на камиона се увеличила и той започнал да занася Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона Чоткин се побърка, ще купува пръстен за 5 бона Съвсем наскоро стана ясно, че финалистът в шоуто се стяга за сватба, а избраницата му също е част от участниците този сезон – това е Камелия Как Венко се изгаври със Слави Трифонов Как Венко се изгаври със Слави Трифонов „Успех! Пожелавам ви творческо вдъхновение и въздух.“, пошегува се Венко Видеостени ще предават пасхалната служба в Бургас Видеостени ще предават пасхалната служба в Бургас За удобство в празничната нощ линии Б11 и Б12 ще извършени извънредни курсове с часове на тръгване от начална спирка в 00:30 Тя е най-скромната и мила участничка в Ергенът, но Алек я отпрати Тя е най-скромната и мила участничка в Ергенът, но Алек я отпрати Катето се сбогува с формата преди финала Заради спор за паркомясто запечатаха автомобил с монтажна пяна Заради спор за паркомясто запечатаха автомобил с монтажна пяна  По думите на потърпевшия извършителите – мъж и жена, са агресивни и са заплашвали него и приятелката му с убийство Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Задържаха контрабандно оборудване и обзавеждане за яхта на пристанище Бургас Случаят е в рамките на операцията по противодействие на контрабандата на смесените екипи от четири институции – Агенция „Митници“, ГД „Гранична полиция“, ГД „Борба с организираната престъпност" и Национална агенция за приходите Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Пежо се заби в мантинелата на пътя Поморие-Бургас Водачът на автомобила твърди, че гумата му се е спукала Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Румънски автомобил се обърна по таван в Русе Колата е помела пътен знак с ограничение до 50 км. и е разцепила дърво край пътя
Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Щерката на Стоичков ражда от богат венецуелец Христина чака момче от новия си годеник Карлос през октомври Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори