×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Може ли Асен Василев да замени Кирил Петков като премиер


Може ли Асен Василев да замени Кирил Петков като премиер
В последната седмица Асен Василев зае твърда позиция и срещу Русия, и срещу Румен Радев, с което спечели симпатиите на проевропейските избиратели
30 Април 2022, Събота, 19:05 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Според политическия анализатор Нидал Алгафари - Василев щял да стои по-добре на този пост от Кирил Петков

 

Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев бил по-подходящ за премиер от Кирил Петков. Това заяви политическият анализатор Нидал Алгафари. Според него Василев бил по-подготвен политически, аргументиран икономически, а и посланията му били далеч по-разбираеми от тези на Кирил Петков, превълнали се в мемета в социалните мрежи.

"Определено ще стои по-добре като министър-председател от настоящия", смята Алгафари.

Малко по-рано днес Румен Овчаров застъпи тезата, че Асен Василев се цели в поста на Кирил Петков. Според него с твърдата позиция срещу Русия, Василев си правил пиар и самопредложил за алтернатива на най-близкия си съратник. 

Факт е, че Асен Василев зае по-твърда позиция на брифинга на "Продължаваме промяната" в сряда, с която спечели симпатиите на хората на проевропейските избиратели. Той се противопостави и на Русия, и на президента Румен Радев. При това доста остро.

Не е ясно дали е търсен ефект от ПП или внимателно обмислен ход на вицепремиера, който да го изстреля на най-високия пост в държавата.

В последната седмица в политическите среди се спекулира, че е възможно да има нов кабинет в рамките на 47-ото Народно събрание, в който да попаднат повече експертни фигури и да получи подкрепата на партии, извън четворната коалиция.

Този кабинет ще бъде с нов премиер и няма да е изненада, ако това е Асен Василев, който се приема сравнително добре дори и в редиците на ГЕРБ.


В категории: Политика


33
Коментара по темата
33.
Mind Control
01.05.2022 17:04:13
0
3
Виждаме благодарение на кризите, в които живеем вече две години, едно капсулиране на хората и крайно разделение. Хората предпочитат да следват тези медии, тази информация, включително в социалните мрежи профили, които отговарят на тяхното виждане за света, на техните собствени представи. Така различните групи от обществото не само не се разбират, но много често не се и виждат." Това каза в интервю за БНР Елена Матеева, изпълнителен директор на Българското дружество за връзки с обществеността.
32.
Таня Христова
01.05.2022 17:03:55
0
0
НЯКОИ СЕ ОПИТВАТ ТАКТИКАТА РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. МНОГО СИ Е ДОБРЕ АСЕН ВССИЛЕВ, И КАТО СИВ КАРДИНАЛ И КАТО ТАНДЕМ.
31.
Petpet
01.05.2022 12:50:03
3
4
В България няма никакви политици а само боклук,до боклук.Който и да дойде ,пак ще е боклук.Никой,ама никой ме го е грижа за този народ а само схеми в главата им.Мисля,че е крайно време народа да си отвори очите и да измете всичкият този боклук.Трябва на магистрала "Тракия" да се направят бесилки и като се започне от Костов,,че чак до тоя смешник Киро всички да бъдат обесени и заплюти.Направиха живота невъзможен тия некадърници и алчни мърши
30.
Ноунейм
01.05.2022 10:59:58
1
12
А може ли тези двамата да ги изпратим по Еконт на Украйна ,и повече да не видят никога България....
Марш престъпници такива!Вън от България!
29.
Gayyyyy
01.05.2022 10:53:55
0
2
Teq dvamata sa strashna gayyyy dvoika ei men brother sig sa plushtqt qko qko
28.
Справедлив
01.05.2022 10:37:10
1
8
Абе те не ги искат в селото те питат за половата къща. Нагли малки отрочета на комунизма
27.
Цв
01.05.2022 09:08:07
5
17
То нищо по-различно няма да се случи - те са като сиамски близнаци! Разумно е цялата им свита да се маха - достатъчно бели направиха!
26.
Заместника
01.05.2022 08:18:33
4
14
Този премиер може да го замести почти всеки българин.
25.
Аза
01.05.2022 08:13:34
1
7
От трън, та на х......й.
24.
Хадсн Симеон Български
01.05.2022 07:43:16
2
13
Асен е по-добър оратор и говори по-умерено. Кирцата с туй подскачане и фалцет в гласа олекна много с непремерените си позиции
23.
възмутен теляк
01.05.2022 07:29:41
2
13
Ако се ококори още малко ще може.
22.
Great Reset
01.05.2022 03:33:05
2
13
Изглежда, във всичко трябва да се стигне предела. И ако хората със своето отношение към историята искат да се доберат до империята на антихриста, не може да им сe попречи за това. Италианският писател Курцио Малапарте е казал: „Нищо не е изгубено, докато не е изгубено всичко“. Засега не е изгубено всичко – това е сигурно, затова бъдещето има свободен контур, различен от „края на историята“ в нейният либерален еднополюсен израз. Но ако ние не съберем кураж, след определено време вече ще бъде изгубено всичко. И вместо тънките и дълбоко човешки хоризонти на многополюсния свят, ще ни остане само безалтернативната геополитика на нощта и политологията на империята на антихриста. Философският въпрос за същността на здрача е дали това са сенки на вечерта или първите лъчи на утрото? Мисля, че става дума за вечер. Пред нас е нощта на цивилизацията. Който не усеща нейното приближаване, пребивава в догматичния сън на либерализма, омагьосан от неговите призраци. Наближава краят.
21.
American Dream
01.05.2022 03:24:34
0
6
The society does not want you to be really intelligent; it is afraid of intelligence. Intelligent people are dangerous people. They are *radicals; they are always sabotaging the status quo. The society wants you to remain mediocre, stupid. It wants you certainly to be efficient, mechanically, but it does not want you to be really intelligent because if you are intelligent you will not care for the future. You will live IN the present and FOR the present, because there is no other life.
20.
Евро Стандарти
01.05.2022 03:22:39
0
15
Междучасието свърши, но се оказа, че имаме свободен час. И то не един, а два. Може да се каже и по-просто: българският елит, българската политическа класа (те така обичат да се наричат) вече не може да произведе нито една жива формула. Могат просто да сменят изпълнителите, но музиката е същата. Тази социална група, която се добра до властта преди 30 години, е в края на своята историческа валидност. 
Сегашният елит не успя да стане класа. Проектите, които се опитват да реализират, са смехотворни и нежизнеспособни, управленските им способности са силно проблематични, културата им е посредствена. Оказа се, че тази прослойка не е готова да носи отговорността за обществените процеси, дори и за себе си…
19.
Голямото Нулиране 2022
01.05.2022 03:16:25
0
10
Западната цивилизация (САЩ, Европейски съюз, Канада, Великобритания, Австралия – общо 12% от населението на земята) се характеризира с основна ценност - демократична политическа система. Икономиката е пазарна, като се стига и до диктатура на пазара чрез неолибералните политики. Поради това обществото е консуматорско, усвоява лесно политики за всевъзможни свободи и изживява хедонизъм. Демократичната ѝ политическа система е съставена от избирателно право, партиен плурализъм, разделение на властите, свобода на мисълта и словото, спазване на човешките права. Избирателното право се реализира от 30 до 50% от населението и не води до “власт от народа, за народа”, както е записано, например във френската Конституция. Партийният плурализъм в по–голямата си част е представен от популистки организации в полза на основните партии или нечии корпоративни интереси. Разделението на властите не балансира обществената система. Свободата на мисълта и словото се управлява с медийния поток и цензурата на социалните мрежи съвместно с политически институции - Европейската Комисия, например. Успехът на личността се измерва чрез материалното състояние, изразено в покупателна способност. Свободите гравитират към предимства за транссексуални хора и отношения, които стават и част от риториката на Ватикана. Видим е стремеж към трансхуманни научни разработки и последващ начин на живот, описан в книгата на шефа на Световния Икономически Форум (СИФ) Кл. Шваб “Голямото зануляване”, чиято основна идея е ликвидиране на собствеността дори върху собственото тяло. Животът на средния западняк се свежда до материално съществуване. Същността му е индивидуалистична и е подвластна на техно-масмедийната идеология. Мейнстриимът е основен източник на готов еднороден анализ, прочистен от “фалшиви новини”, а хедонистично настроеното населението е склонно да се съобрази и повярва в него. Бедата на тази цивилизация, както казва Солженицин е в „една друга катастрофа, която вече е настъпила със страшна сила: това е катастрофата на хуманистичното автономно безрелигиозно съзнание“2. Доказателство за това е отричането на западната цивилизациия от собствената си религия и подмяната на поздрава за “Рождество Христово” с такъв за сезонни празници. Друг пример е отхвърляне на свещенността на майката и бащата, които трябва да почитаме според втората божия заповед, а в западната цивилизация те вече се наричат родител 1 и 2. В заключение може да направим само един извод: без значение, коя хоризонтална цивилизация представляваме, трябва да сме изключително внимателни с дневния ред и манипулациите на вертикалните цивилизации на елитите, които имат ексклузивитета да определят дневния ред на нашия живот, но не и да го живеят.
18.
The Joker
01.05.2022 03:03:30
0
9
Трикстер е митичен или фолклорен герой, който има положителни качества. Освен забавен трикстерът определено е и умен, но е лишен от морални задръжки и по правило злоупотребява с гласуваното му доверие. Нещо, значително наподобяващо клоун. Тук ще го говорим не в митичен или фолклорен контекст, а за съвременната му злободневна одиозност. Трикстерът е противоречива фигура, в която привидно хората виждат спасител, разпознат като човек, който ще ги избави и освободи от техните проблеми. Всъщност самото име подсказва: трикстер – от tricky person, трик в смисъла на измамник, този, който прави трикове, за да постигне своите цели, докато плебса си въобразява, че трикстерът е на тяхна страна. Не, трикстерът не е на страната на разпознаващите го като добрия и справедлив спасител от всякакъв вид проблеми, включително тиранията на властта. Трикстерът е самата сатрапия, припозната като спасител. Спасителят-клоун.
17.
Роналд Макдоналд
01.05.2022 03:00:40
1
11
Хитрецът (Trickster) като архетип в аналитичната психология на Юнг олицетворява психологическите качества, въплътени в образа на културен герой, който е умен и забавен, но повече или по-малко лишен от морални задръжки и в разрез с общоприетите норми често прибягва до хитрости и измами, за да постигне своите цели. В митологията, фолклора и религията на различните култури този архетип може да бъде представен в лицето на божество, дух, антропоморфен образ (някакво животно) или човек, на чиито номера и прегрешения обикновено се гледа с насмешка, но ролята е почти винаги положителна и нерядко свещена. В редица култури героят е също и хитрец. Редица митове от цял свят приписват заслугата за прогреса на човечеството на някакъв самозванец, дръзнал да наруши божествените повели или природните закони. В гръцката митология например Прометей открадва огъня от боговете, за да го даде на хората. Затова местните хитреци от фолклора не бива да се поставят под общия знаменател на модерната западна представа за типичния мошеник. Както поведението на литературния герой Бай Ганьо например е осъдително, така „у коренно американския хитрец можем да видим откритост към разнообразието и парадоксите на живота, която до голяма степен липсва в модерната евро-американска морална традиция“. Trickster в буквален превод от английски е мошеник, измамник, но в положителния смисъл на думата негодник. Като архетип по определение и в контекста на българската културна традиция е по-правилно да се каже хитрец или дори чешит, като забавен чудак, който постъпва по необичаен за всички останали начин. Типичен пример за такъв архетип е главният герой в много приказки, които разказват за Стария крал, който търси подходящ жених за дъщеря си Принцесата и подлага кандидатите на няколко изпитания. Много храбри и доблестни принцове и рицари се провалят в тези изпитания, докато не се появи простия, беден селски момък. Със своето остроумие и хитрост, всместо със сила, той побеждава змея или някакви други злодеи и преодолява препятствията благодарение на необичайния си подход. Така най-малко вероятният кандидат печели, в случая ръката на Принцесата.
В литературата на XX век опасният чар на злосторника, но и способността му да обърне нещата изцяло в положителна насока, е изобразена блестящо в романа на Михаил Булгаков „Майстора и Маргарита“, в лицето на професор Воланд (Сатаната) и членовете на неговата свита.
В списъка с широко популярни негодници на модерната култура влизат редица анимационни герои като Бъгс Бъни и много други герои от поредицата на Warner Bros. „Looney Tunes“, Брад Симпсън от „Семейство Симпсън“, Блу от „Домът на Фостър за въображаеми приятели“, герои от комиксите, като злодея от поредицата за Батман Жокера. Както Пениуайз клоуна от „То“ на Стивън Кинг, това е олицетворението на Злия клоун от американската популярна култура. В игралното кино популярни негодници са герои като Скитника на Чарли Чаплин, Маската, капитан Джак Спароу от „Карибски пирати“ и много други. Лукавите божества в митологията са палави и непослушни. Умишлено или без лоши намерения те изиграват боговете или крадат от тях, но нарушавайки божествените повели или природните закони, често правят услуга на хората. Тези самозванци могат да бъдат хитри или глуповати, или и двете и често предизвикват смях дори в случаите когато са издигнати в култ или играят главна роля в някакво свещенодействие.
В митологията и ритуалните практики на редица автохтонни култури от Сибир и Северна Америка гарванът или койотът играе ролята на хитреца, дръзнал да наруши първичния божествен порядък и с кражба или измама създава света такъв, какъвто е днес, създава човека, или е носител на светлината (огъня) в човешкия бит.
В гръцката, римската, славянската и редица други митологии културният герой е често и хитрец. Като божества или герои с лукав характер се открояват гръцкият титан Прометей, който открадва огъня от боговете, за да го даде на хората, героят Одисей, гръцкият бог Хермес – римският Меркурий, славянският бог Велес, скандинавският Локи и др. В българските приказки за животни ролята на хитреца обикновено играе хитрата лисица Кума Лиса, която в съвременните вицове е изместена от тариката Зайо Байо. В битовите приказки централно място заема фолклорният герой Хитър Петър, който е хитър, остроумен и дори лукав, но е останал в съзнанието на българина като положителен герой, за разлика от своя наследник Бай Ганьо. Литературният герой на Алеко Константинов Бай Ганьо става нарицателно за отрицателните черти на българина, който макар и прост е изключително изобретателен в лъжите и измамите. Във вицовете Бай Ганьо се явява като типичния българин, който в дадено съревнование надхитрява останалите участници (англичанин, французин, руснак и др.) с нестандартните си постъпки или изказвания, без да се притеснява, че става за срам и посмешище. Селският хитрец по традиция е на особена почит сред българите, но напоследък неговите положителни качества все повече се изчерпват и от чешит се превръща в тарикат и далавераджия.
16.
Слава Севрюкова
01.05.2022 02:57:01
0
11
Манипулаторите ще са овъзмездени. Егоизмът – също. (((Кажете на близките си, които са в чужбина, да се приберат до 2028 година. След това, и да искат, ще е много трудно да се върнат, а и ние няма да сме в състояние да ги приемем…))) Те (големите световни катаклизми и сътресения) ще са на етапи през известни интервали. Към третото десетилетие от второто хилядолетие ще е началото на злокобните събития. ((Част от тях ще са между 2025-2032 г.)) Виждам, ще настъпи онази дивна хубава хармония между людете. Но трябва да минем сега този период, който като че ли е препънка, забавяне на времето. Ясно ли е? Защото то е като камък на препънка. Дадени неща ще се преживеят и тогава вече ще настъпи духовното при човека. ((Това ще стане от 2025 до 2030 година.))
Водата ще се разраства. А на места, където е океан, ще изплува суша.
Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя… Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България – преобладаващо планинска страна, по-слабо ще пострада при бедствията. ((Много души в ония недалечни времена с желание ще отиват в Отвъдното.))(( Ще оцелеят хората по високото.
Ще оцелеят живеещите по високите места.))
15.
Жертвен Агнец
01.05.2022 02:49:34
0
8
САЩ разбраха, но сателитите и особено по-малките като България, нищо не разбраха. Те гледаха не реалностите, а в устата на американския си господар и жадно поглъщаха уверенията му за тяхното светло бъдеще. У тях (по-точно на техните държавници и политици, както и на либералната им интелигенция) не възникваше и сянка на съмнение в способността и готовността на САЩ да ги имат за свои верни съюзници и приятели и че никога дори няма да ги изоставят. Те и днес смятат така, ала мисленето и поведението на великите държави, особено на най-големите са подчинени на друга логика и правила. В тяхното нравствено съдържание е изключен моралът и състраданието и благодарността към сателита. Сателитът е длъжен да слуша и да служи, както и да си понася последствията за своята лоялност и послушание.
Сателитите (не само България, но и всички останали като нея и нейните управници) не искаха да проумеят, че в края на миналия век те бяха въвлечени в една проста, но жестока игра, в която трябваше да играят уж важна роля: а именно да променят съотношението на силите в света и бъдат подготвени за „огневи цели“, когато се изострят един ден отношенията с Русия и с набиращия мощ и могъщество Китай. Затова те трябваше да бъдат събрани в европейските политически, икономически и военно-политически структури, за да бъдат държани под наблюдение и ръководени пряко и отблизо. Те бяха, така да се каже, мобилизирани още преди да се е наложило в подкрепа на Запада. Армиите им бяха почти напълно ликвидирани, но могат бързо да бъдат пооправени от тук-от там, за да бъдат хвърлени във война с Русия и да понесат ударите на руското оръжие. Виждаме как това става в Украйна и как САШ воюват с Русия „до последния украинец“. На всичките сателити е определена такава роля! И всеки длъжен да чака като пред заколение да му дойде редът, за да бъде хвърлен в огъня. Пък нека си мислят, че означават нещо за своите господари и че сега именно са придобили историческо значение. То какво значение може да има за света една държава, която не е способна да вижда с очите си реалностите и да си внушава, че означава нещо, когато я готвят за война „до последния й жител“.
14.
Децата на лейтинант Шмит
01.05.2022 01:29:24
1
16
Богомил Бонев - Все по-ясно става, че Кирчо и Кокорчо не мразят руския газ. Те просто наместват в схемата близка фирма-посредник, която ще ни доставя пак руски газ, но много по-скъпо.
Оптимистичната прогноза е за 40%...
Действията на правителството наподобяват шайка, която обира банка. И много бърза. На някои даже не им издържат нервите и са готови да употребят аргумент с оръжия.

Това усещане се засилва непрекъснато, като маскировката на шайката е евроатлантическа окраска.
Това им дава малко време в управленския цайтнот.
Социално вече са демаскирани.
На мястото на прокуратурата бих ги арестувал още в банката, но явно ги чакат на вратата да излязат с торбите.
13.
Все тая, бащата е един
30.04.2022 22:49:31
2
35
Радев викаше:
Ако има като Кирчо и Асенчо повече такива, България ще цъфнИ.
Виждаме и плодовете на промяната, обогатяване на мафията с Прокопи и Божков начело!
Не случайно Патриарха ги анатемоса!
12.
До сметкаджията
30.04.2022 21:02:47
4
30
Ти четеш ли бре? Тук се говори за поста министър председател, а не кой да е лидера на партията. Това вече касае всички ни. А относно темата бих казал: От трън та на глог.
11.
Сметка без кръчмар!
30.04.2022 20:55:37
28
8
Абе, МЪРШИ герберастки с чипирани антиваксърски мозъци, кланящи се на тиква! Какви мокри сънища сънувате? Ами коментирайте да речем - Томислав Дончев или Даниел Митов да заменят Боко Кратуната. Какво ви боли задника вас - чипираните антивъксърски глупендери, кой ще бъде лидер на някоя партия, в която вие не членувате?
Ясно е къде ви стяга обувката, но НЯМА ДА ВИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА!
10.
Август
30.04.2022 19:56:48
5
36
Няма да се наложи защото в затвора ги чакат и двамата с голямо нетърпение!
9.
Нидал Нивзел
30.04.2022 19:53:34
15
26
Този дървен филосов гербажия пак създава несъвместими интриги.
8.
Хммм
30.04.2022 19:47:24
5
13
Съмнявам се. Василев сам каза наскоро, че Петков е по-подходящ за премиер от двамата.
7.
XX
30.04.2022 19:45:26
8
29
Проевропейските избиратели са сбирщина неграмотни некадърници и българофоби.
Дълг на всеки българин е да работи за България и саботира антибългарския ес и марионетките му у нас.
6.
пейю ралев
30.04.2022 19:37:41
2
12
не е ококорен има екзофталм - изпъкнали очи които 90 процента се дължи на нелекувана тиреотоксикоза а и операцията е много опасна ако се прави за изпъкналите очи
5.
Да се знае
30.04.2022 19:36:25
11
47
И двамата Харвардци са психично болни,или другия сценарий е, че в СОУ"ХАРВАРД" изучават предмета "как да манипулираме общественното мнение " и "как да влияем на обществото за постигане на користни цели"

Василев и Петков са с мисия ...изкореняване на връзките с Русия и тотална зависимост към Америка,независимо,че народа няма да е съгласен.

Оставка или принудително изнасяне от парламента на Тея невъодушевени предмети и
предатели ,и пълни Пионки на властта зад океана!
4.
Евролибераст
30.04.2022 19:22:01
9
38
Твърдо съм за Аскьойския ококорен психопат!
3.
*********
30.04.2022 19:19:32
4
38
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
2.
Az
30.04.2022 19:14:51
8
88
ЕДИН ДЖЕНДЪР НАДУПЕН…СМЕНЯ ДРУГ ДЖЕНДЪР НАВЕДЕН…..ВСЕ БОКЛУК
1.
Даааа
30.04.2022 19:14:05
7
87
Няма да си личи, защото педерастките гъзове са еднакви!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори