×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бивш руски депутат: Путин иска да накаже България и разруши правителството


Бивш руски депутат: Путин иска да накаже България и разруши правителството
Генадий Гудков живее в изгание в България и е обявен за враг на режима на Путин
30 Април 2022, Събота, 18:01 ч.
Автор: Флагман.бг

Руският президент мечтаел България да бъде неговият "троянски кон" в Европа

Руският президент Владимир Путин иска да накаже България и да разруши правителството. В това е убеден бившият депутат от Държавната Дума Генадий Гудков, който живее в изгнание в България.

"Решението за спиране на доставките на газ беше взето не от "Газпром", а лично от Путин, защото иска да накаже България и да разруши правителството. Включително заради визитата на властта в Киев и помощта за Украйна. Той превръща газа и нефта в политическо оръжие, защото съвсем е полудял. Ако сега не бе бъде спрян, Европа ще получи нова разрушителна война до 2 години", прогнозира той пред Нова.

По думите му добивът на нефт в Русия вече бил намален с 20% заради изолацията. "Експертите прогнозират спад с 50% на добива на нефт и експорта на газ, което е крах за руската икономика. 60% от бюджета се формира от тях. Въпреки това не можем да разчитаме на държавен преврат в Русия", обясни Гудков.

Според него Путин разглежда България като "троянски кон" в Европа.

"Той би искал войските му да стигнат до Молдова, мечтае за сухопътен коридор, съединяващ Крим с Приднестровието. Украинската армия обаче няма да позволи да бъде завзета тази територия", подчерта Гудков.

Според бившият руски депутат българската власт разбирала, че Украйна защитава не само себе си, но и света от руското зло.

"Путин се страхува от тези, които не се страхуват от него, например Турция. Режимът на Путин е враг на България, а руският народ е приятелски. Докато той е на власт, няма да живеем спокойно, този човек ще разруши българо-руските отношения”, заяви още Генадий Гудков.

И допълни, че руският президент е видял заплаха за властта в евроинтеграцията на Украйна.

"8 години обмисляше планове за отмъщение на Украйна. Войната се основава на личната му омраза към украинците. Преди 20 години бе друг човек. Той беше отворен за диалог, прогресивен. Сега е загубил адекватността си, живее в собствена илюзорна картина за света. Възприема само информацията, която съотвества на неговата представа за света. Путин няма добър изход от войната, затова му остава само да шантажира света с ядрено оръжие. Страхът от собствената му смърт ще го спре да го използва", коментира бившият депутат. Той завърши с думите, че мечтае да се завърне в родината си и да участва в реформите за преобразуване на Русия. 

 


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
Корончо
01.05.2022 21:22:24
0
3
"...само ИЗМЕТ антибългарска...",да ти таковам и редактора!
16.
Корончо
01.05.2022 21:17:21
2
1
Добре ни е преценил путя. С тези истерично крещящи русофили-българомразци само това можем да очакваме. То не бяха радевци,курнелии,копейки и яневци...,само името антибългарска
15.
Някой
01.05.2022 08:20:53
5
10
Путинистите никога няма да разберат, че Путин е враг.
14.
Varna
01.05.2022 06:45:07
4
8
Отдавна е ясно, че иска да ни накаже, но нема да му се получи :)) Просто ще взимаме по евтино газ от другаде, не че го ползваме много :))
13.
До10
30.04.2022 22:51:55
4
5
И още един исторически факт. Беларуските партизани по време на всв които са воювали с немците са убили повече евреи от колкото немци. И ако тези които Русия сега нарича нацисти по твоята логика трябваше първо евреина Зеленски да убият.
12.
Цитрон56
30.04.2022 22:41:12
3
15
В момента имаме някакав шанс най после да се утървем от съветското раково образувание, нищожен е но все пак е шанс!
11.
До 10
30.04.2022 21:26:01
3
10
Имам в предвид тези които сега наричат нацисти заради които Путин ще денацизира Украйна. А за Сталин знам че е грузинец, ама не Грузия а СССР е уморил от глад украинците. Те за това са Посрещнали Хитлер като освободител. Едно зло да те освободи от друго зло. А за евреите цял свят ги е мразик тогава. Всички са знаели за лагерите и са си мълчали. А за четенето вярвай чел съм много.
10.
До 7
30.04.2022 21:16:50
1
9
За нацистите. Сталин да не е руснак. През ВСВ украинците убиваха масово евреи- те да не са руснаци. Погрешно разбираш нацизма насочен само срещу руснаци. Първо помисли, запознай се с исторически факти и тогава прави изводи.
9.
До 8
30.04.2022 20:50:32
6
14
Та ние дадохме на руснаците по времето на соца целия си златен резерв под претекст да ни го пазят. Още го пазят.
8.
248
30.04.2022 20:23:53
15
8
Приятелството ние сами си го разрушихме. Сега сме баровци, купуваме самолети на хартия за милиарди... Няма проблем пари кат вестници... Златото си раздаваме ..то за кво ни е?... И т.нт и т.нт
7.
Сергейгейгей
30.04.2022 19:56:49
10
32
Вие май не сте русофили, ами путинофили. Човека ви казва истината, приемете я. Путин нападна Украйна, той руши и убива цивилни, той докара чеченци и какви ли не изруди. Ще кажете Дон бас, нацисти ала бала, ако утре Кърджали иска да се отцепи от България и Турция нахлуе по различно ли ще е? А за нацистите ще ви кажа. Няма украинско семейство което да не е пострадало и загубило живот по вина на Сталин, заради гладомора през 30те години се е стигнало до канибализъм, как да обичат руснаците после,уморил е от глад между 5 и 10 милиона украинци от които и над 200000 бесарбски българи.
6.
Haajahahahaj
30.04.2022 19:10:46
6
20
Бивш депутат от опозиционна партия на Путин,е против самия Путин ,разбира се!

Егати и малоумните заглавия!

Всички партии в парламента са за Столипиновското бунище!!!

БСП ИЗНАСЯ ОРЪЖИЕ ПРЕДИ 4 ДНИ И ДЕБЕЛОГЪЗЕСТОТО ДИВО ПРАСЕ ИЗЛИЗА И ЗАВЯВА ,ЧЕ ИЗНАСЯЛИ НА 50 ДЪРЖАВИ,НО НА УЛАЙНА НЕ!!!

ДЕБЕЛА СВИНЯ С ОЧИЛА ...БСП С ТАЯ АБРЕАВИТУРА ЛЪЖАТ ПЕНСИОНЕРИТЕ ,ИЗПРАЩАТ ОРЪЖИЕ ,ПРИБИРАТ СИ ГРАНДОВЕТЕ ,ГОВОРЯТ ПРЕД МЕДИИ,ТОВА КОЕТО ПРОСТИЯ БАЙ ГАНЬО ИСКА ДА ЧУЕ,ЗАД ГЪРБА МУ ДАЛАВЕРАТА Е НАЛИЦЕ!

ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА ОСОБЕННО ПО АМЕРИКАНСКИТЕ ТЕВЕИЗИИ БНТ,БТВ.НОВА,ОН ЕЪР,ЕВРОПА
5.
Помориец
30.04.2022 19:01:49
4
26
естествено, че това цели. Вижда, че правителството е на ръба всеки ден, а в засада чакат 3-4 русофилски комунистически партии, така че е нормално да иска да ни бутне
4.
1234
30.04.2022 18:49:39
4
2
Na tebe koeto i pravitelstvo da doide nqma da ti oprai statusa daje taz Kasaba trqva ti zabrani da pi6e6 gluposti ama problema ti e 4e nikoi ne ta 4ete ve4e tai xhe se taq
3.
Бля,бляд
30.04.2022 18:36:05
14
14
Това , че е руснак , не значи че си пие кафето с Путин. “ Лично Путин наредил” ; “ Путин мечтаел за БГто като троянски кон” Цитирани проценти на спадове. Ай стига глупости - той тоз по-информиран от самия Путин се оказва. Но така се създават новини. Аз виждам, че частната МЕТ е позиционирана в Гърция на терминалите от началото на април, а служител на тази МЕТ стана директор на Булгаргаз. Путин, мутин тралала
2.
Xxxx
30.04.2022 18:33:07
26
25
Какъв Путин какви 5лв. това правителство ни €б@ мамата!ОСТАВКА ИЗРУДИИИ!
1.
1111111
30.04.2022 18:21:41
26
25
Поредния паразит дошъл в България да си харчи заграбеното. Ближете му и на него задника.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори