×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Полицаи нахлуха в дома на мъж от Бургас, отриха мини ферма за марихуана


Полицаи нахлуха в дома на мъж от Бургас, отриха мини ферма за марихуана
Униформените от Второ РУ влезли в къщата на 41-годишния криминално проявен Антон Х. късно вечерта
29 Април 2022, Петък, 22:00 ч.
Автор: Флагман.БГ, Снимката е илюстративна

Иззети са общо 7 саксии с растения, както и 8 пликчета, натъпкани със съцветия, познати още като „глави“

Полицаи нахлуха по тъмна доба в дома на мъж от бургаския кв. Банево и откриха мини ферма за отглеждане на марихуана. Акцията е извършена след сигнал, а в нея са се сключили служители от Второ РУ, които извършили претърсване. 

Растенията са намерени в пристройка към къмщата на 41-годишния криминално проявен Антон Х. Те били стриктно подредени а в стаята в приземния етаж имало специално пригодено оборудване за отглеждането на канабиса. Общо седем саксии с марихуана са иззети. 

Освен тях униформените открили и осем пликчета, натъпкани със съцветия, познати на улицата като „глави“. 

Антон Х. е задържан за срок от 24 часа. Предстои да стане ясно дали ще му бъде повдигнато обвинение и какво ще е то. Работата по случая продължава.
 


В категории: Крими


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
33
Коментара по темата
33.
Иван
02.05.2022 14:54:55
0
1
Теодор Бахчеванов
32.
*********
02.05.2022 09:24:45
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
*********
02.05.2022 00:34:35
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
30.
Илиян
02.05.2022 00:33:23
0
2
Теодорчо от меден рудник отглежда трева
29.
Иван
01.05.2022 12:27:26
0
3
Мръсен продаден сайт
28.
*********
01.05.2022 11:30:25
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
27.
Тито
01.05.2022 11:29:11
0
3
Джанго от меден рудник готви пико в тях
26.
*********
01.05.2022 11:16:43
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
25.
Иван
01.05.2022 11:15:40
0
3
Защо триете коментарите за теодор плаща ли си.
24.
*********
01.05.2022 03:39:32
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, тъй като съдържаше обидни квалификации към Флагман.бг или членове на редакционния екип.
23.
Aa
30.04.2022 22:33:31
0
3
V banevo ima dosta malki narkomancheta turgoviqta vurvi evala tinqcheta
22.
*********
30.04.2022 21:26:44
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
21.
До номер1
30.04.2022 21:07:20
0
2
Защото плющя майка ти ли бре???
20.
*********
30.04.2022 20:23:08
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
19.
Ахуиху
30.04.2022 17:44:36
1
9
Ами извинете само да попитам тези с пикото кога ще ги хванете във Ветрен и Банево има доста на пико дават на малките деца
18.
Akciq
30.04.2022 17:32:26
1
8
Banefskite narkomancheta sa peqt edin nadryg tfa e ot godini kovat se qko za tva povecheto sa kloshari i lejat po kiliite
17.
*********
30.04.2022 17:13:08
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
16.
Пиратска Република
30.04.2022 14:01:54
0
8
САЩ разбраха, но сателитите и особено по-малките като България, нищо не разбраха. Те гледаха не реалностите, а в устата на американския си господар и жадно поглъщаха уверенията му за тяхното светло бъдеще. У тях (по-точно на техните държавници и политици, както и на либералната им интелигенция) не възникваше и сянка на съмнение в способността и готовността на САЩ да ги имат за свои верни съюзници и приятели и че никога дори няма да ги изоставят. Те и днес смятат така, ала мисленето и поведението на великите държави, особено на най-големите са подчинени на друга логика и правила. В тяхното нравствено съдържание е изключен моралът и състраданието и благодарността към сателита. Сателитът е длъжен да слуша и да служи, както и да си понася последствията за своята лоялност и послушание.
Сателитите (не само България, но и всички останали като нея и нейните управници) не искаха да проумеят, че в края на миналия век те бяха въвлечени в една проста, но жестока игра, в която трябваше да играят уж важна роля: а именно да променят съотношението на силите в света и бъдат подготвени за „огневи цели“, когато се изострят един ден отношенията с Русия и с набиращия мощ и могъщество Китай. Затова те трябваше да бъдат събрани в европейските политически, икономически и военно-политически структури, за да бъдат държани под наблюдение и ръководени пряко и отблизо. Те бяха, така да се каже, мобилизирани още преди да се е наложило в подкрепа на Запада. Армиите им бяха почти напълно ликвидирани, но могат бързо да бъдат пооправени от тук-от там, за да бъдат хвърлени във война с Русия и да понесат ударите на руското оръжие. Виждаме как това става в Украйна и как САШ воюват с Русия „до последния украинец“. На всичките сателити е определена такава роля! И всеки длъжен да чака като пред заколение да му дойде редът, за да бъде хвърлен в огъня. Пък нека си мислят, че означават нещо за своите господари и че сега именно са придобили историческо значение. То какво значение може да има за света една държава, която не е способна да вижда с очите си реалностите и да си внушава, че означава нещо, когато я готвят за война „до последния й жител“.

Това е глобализацията, която аз наричам „глобализация на сателитите“. Другата глобализация – тази на великите сили бе недостъпна за тях, макар че ги залъгваха, че е и тяхна. Но не е!
Русия обяви своето възкресение от мъртвите, но тя знаеше, че за да влезе напълно в старите си владения и да започне да изпълнява полагащата й се роля на велика държава, е необходимо да измине известно време. То бе необходимо, за да могат всички да свикнат с новата ситуация, да се приспособят към нея, като приемат очертаващото се ново статукво и да не го нарушават. Както е ставало винаги преди и така се е гарантирал мирният преход към всеки нов световен ред.
Този път обаче се оказа, че кризата на капитализма е толкова напреднала, че системата е станала негодна да реагира адекватно на измененията, защото мисленето й се е забавило, умът й е залинял, изгубил е остротата си и трудно преценява какво се случва. В редица случаи капитализмът приема желаното за реално и допуска сериозни грешки. Вярно е, че правилата на геополитиката позволяват, докато трае междинния период на адаптации, да се провокират конфликти, разрушения, демонстрации на сила, но в същото време да се е провежда сериозна работа по новото регулиране на света, както и да се подготви разчертаването на политическата му карта и дори да се формира нова политическа риторика. Европа се оказа напълно изтощена икономически, военно и интелектуално, за да е в състояние да мисли адекватно и да действа съобразно новите условия. Непремереното разширяване на Европейския съюз и НАТО и особено с преобразуването на ЕС в пара държава с общи и задължителни за всички правила и закони бе като камък на шията, теглещ Европа упорито към дъното. Новите членове бяха твърде далеч от икономическия стандарт на големите държави и натовариха Съюза с грижата да бъдат теглени и подпомагани. А той беше неспособен за това, защото бе доста отслабнал и комай беше започнал вече да се клати и преплита крака от старческа немощ и неизлечими болести. Това създаде допълнителни вътрешни напрежения и породи в всичките държави (старите и новите членки) негативно отношение към „обединена Европа“ и Европейския съюз. Подобно отношение настъпателно ерозира европейските структури и постепенно обезсмисли и ЕС, и НАТО – колкото и великите сили да се мъчат все още да съхранят тяхното значение и сила.

Тогава Западът осъзна, че думите на Путин не са празни, а предупреждение, и тогава отново Русия бе обявена за заплаха за бъдещето на системата и „демократичните ценности“ и реши, че ще върне отнетото от нейната зона на влияние, едва след като я обезсили и разстрои функционалното политическо й единство.
В колкото по-безобразно състояние върнат тази държава, толкова повече проблеми ще възникнат пред възвръщащата влиянието си велика сила. Тогава и продължаващото противодействие с нея ще бъде малко по-лесно. Подчертавам това, защото такава именно цел е въведена от Запада в неговия проект „Украйна“, породил военния сблъсък с Русия. Този сблъсък е между Русия и Запада, но той не е само за възстановяването на руската зона на влияние, а началото на новото преначертаване на световната политическа карта и за установяване на нов световен ред. И по същество за фиксиране края на значението на Европа като глобален икономически, политически и военно-политически фактор в геополитиката. С нейното обезличаване се поставят под съмнение и Европейския съюз, и НАТО в сегашния им вид. Вижда се дори, че и ООН вече не може да бъде онази световна организация, която бе създадена да регулира отношенията и конфликтите между държавите, защото е нова йерархията им.

Тогава каква ще е участта на сателитите след края на глобализацията и революционните промени в глобалния свят?
Биха могли да се направят аналогии с времето след Втората световна война, ала те няма да са съвсем точни. Защото сега не е възможно да се установява нова социално-икономическа система от рода на тази, която СССР наложи в редица европейски държави, а после и в Азия. Но завърналите се в традиционните си сфери държави (в това число и България!) най-напред ще трябва бързо да осмислят миналото си и да означат основните грешки в него, а после и да преустроят политическите си системи, като сменят управляващите ги политици. Ще бъдат необходими без съмнение нов тип политици и държавници и те ще трябва в много кратки срокове да бъдат създадени и възпитани. Разбира се, ще се наложи и да пренасочат външната си търговия към нови пазари на стоки, услуги и суровини. Те ще излязат от Европейския съюз и от НАТО или по-скоро ЕС и НАТО ще ги изхвърлят от себе си, защото няма да са им необходими. Това ще доведе от сериозни вътрешно политически и икономически трусове. Трудностите ще бъдат доста големи, понеже веднага ще трябва да започне възстановяване на разрушеното и привеждането на целия живот върху нови основи, принципи и стандарти. И в нови общности от държави.

Формулата, по която се устройваше света досега, вече е изчерпана и скоро ще видим как този наш свят ще се промени радикално и ще придобие съвсем различен вид. Трудно е да се каже какъв ще бъде той. Но е напълно сигурно, че епохата на глобализацията по американски, която трябваше да събере на едно място държавите сателитите на великите сили, вече приключи. А и глобализацията на великите сили ще изглежда по различен от досегашния начин.
((Ще живеем в друга епоха и в свят суров, подреден по новому.))
15.
Голямото Нулиране 2022
30.04.2022 12:42:49
0
7
Ние сме колониална страна с несуверенна политика, с политически марионетки, които слушат чужди авторитети и разчитат на външно финансиране, с чужди военни бази...Да, имало е и период, когато България е била относително суверенна - в началото на миналия век до Първата световна война. Това е бил щастливият период на България. Друг е въпросът как страната се е разпоредила със свободата си.
След това идва първата национална катастрофа и тъмното време, през 20-те години започва гражданската война, която по български маниер продължава десетилетия с тиха българска подюрганена злоба...
През 60-те тази гражданска война затихва, което е заслуга на Тодор Живков, който със селски хитрости успява да балансира враждите. Но всичко това се срутва и в края на 80-те години започват пак историческите тъмни времена. Но това не е някаква срамна тайна, защото не сме изключение от множеството страни по света.
Истински суверенни са само държавите, които са или империи, или дълбоки провинции. Разбира се, че примерно Исландия е суверенна, защото е вечна географска периферия. Сомалия също е суверенна. А ние сме страна, която доброволно и с усмивка се е самоколонизирала.
И нали това беше мечтата на късните социалистически елити, които бяха колониални по своята природа – затова днешните им продукти са гнили и миришат лошо. Но всичко е по-скоро печално, тъжно и сиво, отколкото страшно. Светът, измислен от късната номенклатура в България, в момента догаря. Както догарят лявото и дясното, които са интелектуалните продукти на социалистическа България от 80-те години.
Лявото е либерално ляво и нищо друго не могат да си представят, другото е либерално дясно с пиночетовски изквичавания и елегантна фашизоидност. Големият въпрос е, че днешният български елит, с извинение, вече не е способен да произвежда нови продукти. Има и друг вариант – окончателен разпад на държавността, един уютен политически апокалипсис под звуците на Одата на радостта.
Представям си следната картина: правим автономии за всякакви етнически групи. И създаваме едни симпатични полурепублики по щатски модел.
Доган отдавна философства на тема как ние сме страна на регионите. Според него регионът, не държавността е важна. Можем да си представим едни приятни турски области, но не от турски държавен тип, а по нашенски.
Представям си и някаква еврейска автономна област, защото умните израелски евреи от България я смятат за своя втора родина, ако не и първа. Няколко български анклава трябва да има все пак – властта е в попа, кмета и даскала, момите са по списък, а ергените охраняват периметъра на селото. Токът идва от генератор, на камбанарията на църквата има картечница.
Нощем ергените ходят да крадат моми от съседното село, а най-смелите правят наскоци и набези по магистралата Европа-Турция, охранявана от натовски части. Нашите грабят тировете и се връщат с плячка.
Ще има читалища, където ще се сричат автори от Паисий до Владо Даверов. Ще има и местна промишленост – ще произвеждаме джапанки, презервативи, които ще изнасяме в Турция.
Ще има интелигенция, която ще познава всички букви от азбуката и ще умее да пише не с печатни, а с ръкописни букви. Това е късният български неофеодализъм. Ние ще минем през това тъмно място, като нация може и да не успеем, но като етнос сме неунищожими.
Така можем да стигнем заедно с другия неизтребим етнос - евреите - до края на света заедно с хлебарките. И пет минути преди края на света ще избием хлебарките и ще обясним на евреите, че те са всъщност българи.
Етнически съм оптимист, но от гледна точка на нацията, боя се, че не съм.
Тези размисли са в резултат от моите наблюдения върху живота на днешния български културно-политически елит, който е на ниво примитивни форми на зоологически живот. В епохата на високата модерност да се срутиш до вулгарни етнонационализми, това е абсолютен регрес.
14.
*********
30.04.2022 12:09:48
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
13.
Геро
30.04.2022 07:46:13
4
1
Така е, като трафикантите докарват мигранти за по 2-3 000евро, т.е умножени по 100 мигранти, натъркаляни в Меден рудник Бургас пак от полицаите, но бургазлии ревът за мигрантите и казват, че не са престъпници.Кой обаче прибра тези 500 000 български левчета за тези хора.Ще произвеждат марихуана ами, как няма?????
12.
Има ли?
30.04.2022 05:55:14
3
10
"В тая държава няма ред. Има ли някакъв ред в тая държава? Всички са се вкопчили в тази власт, да управляват. Всеки се бори за власт. Създават образи на престъпници. Като мен", казва Евелин Банев в ефира на "Здравей, България" през 2008 г.
11.
Eeee
30.04.2022 01:46:54
6
25
Айде стига ве . Има по-опасни стоки който ще ти навредят и се продават свободно по магазини и барове . Време за легализация и държавата да си печели пари . Това е нешото което ще ни избави от кризата !
10.
КОЛКО ДРОБ САРМА САМО
30.04.2022 01:34:35
2
26
НЕ Е ГОРЕТЕ ВКАРАЙТЕ Е В ПРЕСАТА И Е НАПРАВЕТЕ НА ОЛИО ПРОТИВ ОНКО ВСЯКВИ ДРУГИ ДИАГНОЗИ!!!ВИЕ Е ВРЪЩАТЕ НА УЛИЦАТА ПАК
9.
Light
30.04.2022 00:17:50
5
12
You cannot bring the truth, but you can hinder its coming. You cannot bring the sun into the house, but you can close the door. 
8.
Reality Check
30.04.2022 00:14:12
3
14
Regardless, there is immense potential in the European cannabis market—it is expected to be worth $37 billion by 2027.
The Size of the Medical Cannabis Market in Europe is valued at USD 4.96 billion and also expected to reach USD 13.37 billion by 2027.
Cannabis in Malta is legal, within limits. In 2018, the Parliament of Malta legalised medical cannabis. On 14 December 2021, the Parliament of Malta legalised recreational cannabis for personal use, becoming the first EU country to do so.
7.
Инстант доза реалност
30.04.2022 00:10:04
1
20
Разрастващият се пазар на конопени изделия в Европа е оценен на 1.6 млрд евро и се очаква да стигне до 8.7млрд през 2030 година. Според доклад на Европейския център за мониторинг на наркотиците европейците са похарчили 11.6 млрд. евро за марихуана.
6.
Евро Стандарти
30.04.2022 00:06:02
4
30
Вече не е нужно да си пророк, за да усещаш, че нещо зловещо виси над главите ни като дамоклиев меч. Енергийната криза ще доведе до блокиране на доставките и продоволствена криза. Хората, особено в градовете, но и навсякъде, ще гладуват. От глад и мизерия се оскотява. Ще започнат кражби, мародерства и бунтове, граждански войни.
5.
Ченгето в мен
30.04.2022 00:05:00
2
14
 A booming cocaine trade has driven the value of the European drugs market to at least €30bn annually. Cocaine trafficking from Latin America to Europe used to be a business for the few. Now the market appears to be a "free-for-all''. Europe has now replaced America as the main market for cocaine. Smarter traffickers have long preferred Europe, which has far more potential for growth than the more saturated US market. Bulgaria is one of five criminal hubs in the European Union, according to Europol latest report.
4.
Корадо Катани
30.04.2022 00:02:19
2
25
Олигархията. Това е мрежа от 15 000 лица, които са заграбили 200 милиарда и те фактически доминират икономически, политически и дори в социалната среда в страната", припомни Миленов.
"Връщаме се на това какво има в службите. Аз съм го казвал, правили сме протести пред ДАНС. В службите има цялостна, всеобхватна информация за всички престъпни схеми, които се случваха в последните 32 години", отново припомни бившият служител на службите за сигурност, който е виждал нещата отвътре.
"В 150 страници подробно е описано каква е ролята на службите, прокуратурата, съда, както и на всички останали държавни органи в спомагането на организираната престъпност, а не в противодействието й", каза той и уточни, че тези 150 страници са от негов разпит след като е напуснал службите през изминалото десетилетие.
"В България всичко онова, което знаем като мутри, като икономически лица олигарси, са кръгла нула. Те не са мафиоти. Мафиотите са политиците и назначените от политиците на висши ръководни длъжности в трите власти - изпълнителна, законодателна и съдебна". твърди Росен Миленов.
3.
Mariachi
29.04.2022 23:15:47
2
34
А бе вие наясно ли сте какво е МИНИФЕРМА и каква снимка сте изложили?
...И въобще защо се превземате така и изговаряте думи и фрази от рода :
"СТРИКТНО ПОДРЕДЕНИ ......7 саксии".....и другото какво там било познато а УЛИЦАТА като ГЛАВИ.....има ли някакъв начин да ми се обясни как се подреждат СТРИКТНО 7 саксии.
2.
Haha
29.04.2022 23:01:45
3
31
Някое ухо от банево го е изпяло там са доста хихи
1.
Негара
29.04.2022 22:45:42
5
32
Ментата го нареди да може той да продава
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори