×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
  • Велики четвъртък е
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Петков пред Зеленски: България няма да бъде безучастна в тази трагедия


Петков пред Зеленски: България няма да бъде безучастна в тази трагедия
Преди срещата със Зеленски, делегацията ни посети градовете Бородянка, Буча и Ирпин
28 Април 2022, Четвъртък, 16:14 ч.
Автор: Флагман.бг

В рамките на визитата си Кирил Петков ще разговаря и с украинския си колега Денис Шмигал

Българската делегация, която е на посещение в Украйна, се срещна с президента на страната Володимир Зеленски в Киев. В рамките на визитата си Кирил Петков ще разговаря и с украинския си колега Денис Шмигал.

Заедно с премиера Кирил Петков са министърът на отбраната Драгомир Заков, народните представители Калоян Икономов, Станислав Балабанов и Атанас Атанасов, както и директорът на „Ситуационен център“ към МВнР Антон Марков.

Преди срещата със Зеленски, делегацията ни посети градовете Бородянка, Буча и Ирпин, където представителите на българската държава се запознаха с щетите и разрушенията.

По-рано Петков бе попитан какво ще каже на Зеленски. "Ще му кажа, че България няма да бъде безучастна в тази трагедия", заяви българският премиер.

Във вторник румънска делегация бе приета от президента на Украйна Володимир Зеленски и имаше срещи с премиера Денис Шмигал и председателя на Върховната Рада Руслан Стефанчук. Представителите на Румъния посетиха селищата Бородянка и Ирпин в близост до Киев.


В категории: Войната в Украйна


Флагман.БГ Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка 02/05/2024, Четвъртък 22:00 1
Май ще е прекрасен за 4 зодии
Май ще е прекрасен за 4 зодии 02/05/2024, Четвъртък 21:20 0
34
Коментара по темата
34.
До 12
29.04.2022 04:47:10
0
2
в гуглето пише ли дали сепаратистките бойци и руските ултранационалисти се укриват сред цивилни?

Понеже това е една от главната ви опорка, че лошите украинци, нацисти и фашисти само сред цивилни се крият, та за това руснаците са взривили, изтребили толкова беззащитен цивилен народ.

Или искаш да кажеш че ''нашите не биха, само вашите са толкова зли и гадни.''

За един приятел питам.
33.
Петко Пекински
29.04.2022 02:00:25
0
2
"Краварите" : обсъждат цивилизовано и разледват руските престъпления, налагат санкции, постепенно изолират все повече фашисткият режим от останалата част на света.

Великите русофанатици с не-промити мозъци : "Азов!Укри!Наци!Фаши!Азов!Укри!Наци!Фаши!Азов!Укри!Наци!Фаши!Азов!Укри!Наци!Фаши!Азов!Укри!Наци!Фаши!Азов!Укри!Наци!Фаши!Азов!Укри!Наци!Фаши!Азов!Укри!Наци!Фаши!Азов!Укри!Наци!Фаши!''
32.
До 27
29.04.2022 01:39:31
0
1
И на тогавашните няма нужда да си им признателен.

''Следва да се има предвид, че България НЯМА по-последователен и по-жесток враг от Руската империя, Русия, СССР и Руската федерация сега. От 1828 година до 2022 г. безкрайна поредица от саботажи, намеси и войни срещу нашата родина!

1817-1864 г. - Русия води Кавказката война, последвана от Черкезкия геноцид (1864-1867) довел до прогонването на черкезите и насочването им към българските земи, а те стават башибозук.
1828 г. - Русия обезоръжава българското опълчение, арестува водачите му и ги праща на Заточение в Сибир, където част от тях умират.
1829 г. - Русия помага да се потуши Тракийското въстание и принуждават над 100 000 българи да напуснат родните си места, за да ги заселят в незаселените тогава територии на Кримския полуостров и източна Украйна.
1861 г. - Георги Раковски издава брошурата си „Преселение в Русия или руската убийствена политика за българите“. Русия изисква от Сърбия и Влашко брошурата да бъде иззета и унищожена, а Първа българска легия в Белград да бъде разтурена.
1861 г. - руския консул в Цариград – княз Лобанов издейства заточение на българските владици Иларион Макариополски, Авксентий Велешки и Паисий Пловдивски в Диарбекир за три години, заради обявената независимост на Българската църква.
1864 г. - граф Игнатиев протестира срещу чл. 10 от екзархийския ферман от 1870 г., открил пътя за присъединяването чрез плебисцит на македонските епархии към Българската 1872 г. По искане и заплахи на граф Игнатиев българските владици Панарет Пловдивски, Иларион Ловчански и Иларион Макариополски са заточени в Измир.
1872 г. - Руската църква и Вселенската патриаршия, която се поддава на натиска на граф Игнатиев, обявяват схизма против Българската църква.
1872 г. - граф Игнатиев след лична визита до султана отстранява Махмуд Недим паша, по чиято заповед до привременния български съвет в Ортакьой избира екзарх на основание на фермана.
1873 г. - граф Игнатиев предлага на Турция Левски да се съди и от българи, на които казва, че съдят обикновен крадец, заради думите на Апостола: „Тоз който ни освободи, той ще да ни и пороби.”
1876 г. - На Цариградската конференция за автономия на България никой не знае, че месеци преди това Русия и Австро-Унгария сключват тайното Райхщадско споразумение за поделяне на Балканите
1877 г. - е подписана Будапещенската конвенция. Клаузите са: Русия не възпрепятства Австро-Унгария при анексиране на Босна и Херцеговина, Австро-Унгария не възпрепятства Русия при евентуална инвазия на Балканите. Двете империи се задължават да не допуснат образуване на голяма българска държава, а в случай на уреждане на въпроса на международна конференция, да си оказват взаимна дипломатическа подкрепа, което се и случва на Берлинския конгрес.
1877 г. - руският консул в Цариград граф Игнатиев е уведомен телеграфически за конвенцията. Веднага започва совалка по саботиране на Цариградската конференция. Още на следващия ден е приет от султана и му гарантира, че Русия ще се застъпи за запазване на значителни територии на Османска империя на Балканите.
1877-1878 г. на връх Шипка рамо до рамо с българските опълченци воювали войните от 35-ти Брянски и 36-ти Орловски полк. Състава на войските там е:
1. Българското опълчение - (I, II, III, IV и V опълченски дружини) - редови състав 100% българи.
2. 35-ти пехотен Брянски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Александър Липински - полски произход.
3. 36-и пехотен Орловски полк - в състава на IX пехотна дивизия, Кременчуг, Полтавска губерния - редови състав 100% украинци. Командир е полковник Густав Линдстрьом - финландски произход.
1878 г. - на Берлинския конгрес, Русия взима от Румъния южна Бесарабия, като в замяна я компенсира с българската Добруджа. Руски войски не стъпват в Македония, защото Русия я е предвидила за Турция, както граф Игнатиев обещава на Цариградската конференция.
1885 г. - България обявява Съединението, а Руската империя е единствената държава, която се противопоставя и провокира султана да въведе армията и да прекрати Съединението или най-малкото – да възрази официално, за да има повод Русия отново да вкара своите войски в България. Турция е заплашена от Англия и отказва.
1885 г. - Русия принуждава верния си слуга Сърбия да ни нападне в гръб, след като е изтеглила целия офицерски състав още преди Съединението
1886 г. - Русия организира преврат в България за сваляне на княз Батенберг и го и пращат към Русия. Стамболов като председател на Народното събрание прогонва превратаджиите. Руският императорски пратеник в България генерал Николай Каулбарс връчва нота на българските власти, с която настоява за освобождаване на арестуваните детронатори, отмяна на извънредното положение и отлагане на изборите за Велико народно събрание, което трябва да избере новия княз.
1886 г. - След избора на Фердинанд, Русия скъсва дипломатически отношения с България за 10 години
1888 г. – След нота на руския посланик в Цариград Александър Нелидов султанът обявява избора на Фердинанд за български княз за незаконен. Целта е князът да бъде принуден да абдикира и да бъде избран нов в съответствие с Берлинския договор (със съгласието на всички Велики сили), но австроунгарският външен министър Густав Калноки, поддържан от Средиземноморската антанта, блокира практическата реализация на този план.
1889 г. - Руски убийци отравят Захари Стоянов. През 1978 г. по нареждане на ЦК на БКП е направена аутопсия, която отхвърля версията за руско отровителство.
1895 г. - Платени от Русия убийци убиват Стамболов
1903 г. - При избухването на Илинденско-Преображенското въстание Русия и Австро-Унгария, с ноти до българското правителство го принуждават да не се намесва в конфликта, съгласно Райхщадското и Будапещенското споразумения.
1909 г. - Русия прехвърля турския дълг към България в размер на 82 милиона златни франка или 26 тона злато. Подписан е българо-руски протокол в Петербург, съгласно който България поема дълг към Русия в размер от 82 милиона лева, платими за 75 години при лихва от 4,75 %, без да се обвързва с гаранции и да отстъпва контролни права. Русия приема за основа 125-те млн., която сума изплаща пряко на Високата порта, като я приспада от турския дълг по контрибуциите от войната 1877 – 1878 г., дължими на Русия, и които не са изплащани от 1878 г.
Източник - История на външния държавен дълг на България 1878 – 1990 г.
1913 г. - Русия подкрепя Сърбия и Гърция да задържат окупираните български територии. Русия грубо и безцеремонно нарушава и не изпълнява подписаната от нея Военна конвенция с България от 1902 г. за защита срещу Австро-Унгария и Румъния, като подтиква и подпомага Румъния да удари в гръб България.
Източник - Изследването на Андрей Тошев "Балканските войни" Том 2. Пловдив—София, Книгоиздателство „Хр. Г. Данов“, 1931 г.
1915 г. - Русия напада вероломно България и бомбардира с кораби жилищните квартали на Варна.
1916 г. - Русия извършва морски обстрел на град Балчик.
1923 г. - СССР организира Септемврийското въстание.
1925 г. - Агенти на СССР извършват атентат в църквата „Света Неделя“.
1944 г. - СССР напада България, инсталира марионетно правителство и отнема целият резерв на Българската народна банка без никаква отчетност и без да съгласува нито едно свое действие с Политбюрото ЦК на БКП.
1946 г. - Под давление на СССР е взето решение за отваряне на училища, в които да се преподава на новосъздадената македонска езикова норма и „македонска“ история през прочита на зараждащата се македонска историография.
1959 г. - целият златен резерв на България е изнесен в Москва.
Източник - Сборник документи. Т. V. 1948–1990 г. В четири части. стр. 35''
31.
До 30, 29 и 15.
29.04.2022 01:33:53
0
1
Ха ха ха. Айде замина и тази опорка, колко много русофили имало, и колко много българите обичали Русия и руснаците.

Слага клип като доказателство за това, а той правен преди войната. Дали руския нацизъм и агресия към Украйна, и фашизмът на режима на диктатора Путин към собственият му народ, не са променили мнението на някой или друг.

И също така клипа правен от някаква руска девойка!!! Дали не е заснела няколко човека които са и дали отговор който не и се е харесало, и случайно е изрязала тези кадри преди да качи видеото??? Само тя го знае това.

Руското правителство са професионалисти в евтината пропаганда за глупаци. Това твойто, номер 15, беше аматьорски опит в този жанр.
30.
до 15ти коментар
28.04.2022 21:26:13
1
4
виж датата на клипа ти бе гауфон. ей ся качвам и аз линк към запис от старите ленти дето питат хората какво мислят за германците преди всв. Ми готини са кво.
29.
До 15
28.04.2022 21:16:49
0
5
Прикачи видео на което питат хората за войната, след започването и. И аз мисля че има много готини руснаци, даже лично познавам такива. И те споделят моето мнение че Путин е диктатор и че войските му извършват военно престъпление след военно престъпление в Украйна. Но това от Русия няма да го чуеш понеже там ги арестуват ако изразят нещо подобно. Аз бих казал че мога да бъда наречен русофил, но ненавиждам диктатурата на Путин. Да одобряваш това което той прави не е русофилство, а путинофилство, има разлика.
28.
Ami
28.04.2022 21:02:57
0
3
Исвен тоз тъпия киро да го пакаме на кетището и бой Отивай там да се биеш бе нас не ни занимавай.Егати гкупака тоз.Да го махнем от утре още с як бой
27.
До 23
28.04.2022 19:40:36
3
5
А че това което руснаците правят на украинците е същото което османците са правили на нас, са твои думи, не мои.
26.
До 23
28.04.2022 19:37:05
1
7
Признателен съм на тогавашните руснаци, но те са отдавна мъртви, много от тях убити от собствените си сънародници, през октомврийската революция, след като бяха обявени от болшевиците за имперски лоялисти и врагове на революцията и народа. Но днешните руснаци могат да го духат.
25.
До Киро тъпото
28.04.2022 19:26:17
2
9
Кирчо малоумник такъв когато руската армия и изкара мишките от азовския завод тогава ще разбереш че си на грешния път бунак
24.
Putin
28.04.2022 19:25:07
2
3
Да ви го тура в човките и на двамата
23.
До 6
28.04.2022 18:50:45
7
6
Ако не бяха руснаците щеше отдавна да говориш на турски език. 500 години турско робство със собствени сили 500 години заради Ей такива михлюзи като тебе не са могли да се освободят от РОБСТВОТО. Добре че бяха руснаците не знам за какви саби говориш. Явно само сънищата има саби. Или ИЗВИНЕТЕ не беше Турско робство, а Турско пресъствие така по модерно звучи. Какво се сърдите не ви разбирам и руснаците в момента извършват военна операция, същото е като Турско пресъствие само че 500 години с една малка разлика.
22.
Вие сериозно ли?
28.04.2022 18:39:47
2
12
Я отворете и поразгледайте снимки на Донецк и Луганск, и на Мариупол и Харков, и се върнете пак да ми кажете кои са подложени на геноцид.
21.
Бургазлия
28.04.2022 18:15:57
6
4
Единственото логично обяснение русофилите в БГ да са станали мнозинство е че повечето умни и способни българи напускат държавата, което е неуспорим факт, да търсят по-добър живот а в БГ остават само Бай Хой и дедо му, и Митрофанца младша и старша, все индивиди на които светът им е крив и длъжен, любители на конспирационните теории - фалшиво знание, и такива които си мислят че това че те милеят за Русия, би трябвало да означава че и Русия мелее за тях.
20.
Кирo,
28.04.2022 17:54:02
2
14
България отново ще внася Руска газ, но не директно от Русия,
а от страни от ЕС, и ще я плаща в Евро с 50% по-скъпо от цената, на която е купена от Русия!
Браво Киро.Умен си.
Не напразно си завършил Харвард!
19.
До 18
28.04.2022 17:53:19
0
4
Вярвай си. Какво е реално и какво не много лесно си проличава. Но ако се стремиш повече да си онеправдан от колкотто към истината е трудно.
18.
До 15
28.04.2022 17:50:32
2
5
Айде да не ми знаеш много, какво и как, по-полека или по-силно. Бутам ти го директно целия и да заспиваш.
17.
До 13
28.04.2022 17:49:44
4
4
Ами те, тези "разни кътове на мрежата и на обществото" май са прекалено много ...
Аз пък където и да погледна, сред старите, сред тези на средна възраст , дори и сред голяма част от младите, виждам много русофили и съм по-склонен да вярвам на политолозите !
А ти си живей в твоя реален свят, проблема ви е , че той всъщност не е реалния !
Русофилите така или иначе с годините ще намалеят, може би след 30-40 години, вие просто много бързате и представяте желаното за реално!
Но щом ви върши работа...!
16.
До Джей Си Дентън и 13
28.04.2022 17:46:34
5
4
И тук не са много. Просто има двама-трима които всекидневно пердашат плюсове и минуси с ВПН. Евтини тарикатлъци.
15.
До 13
28.04.2022 17:44:19
4
5
https://youtu.be/-gkrbolI2Ks

Айде по-полека с обобщенията, а?
14.
До 11
28.04.2022 17:37:27
1
8
За сетен път доказвате , че живеете извън народа си , някъде в малките си компанийки !
Впрочем ако искам да отида да работя и живея в Африка, тъй като много ми харесва , това не означава, че съм африканец, нали?
А ти на почивка в Аляска би ли отишъл ?
13.
До 8
28.04.2022 17:34:38
4
8
Добре, на политолозите ще вярвам вместо на това което виждам всекиднево в интернет и в реалния свят. Баш като плъхове сте си напъхани в разни кътове на мрежата и на обществото, където сте се усетили като мнозинство и само на тези места сте смели и зеете досъщ като паразити. В интернет всичко което не е на ваша позиция сте блокирали, в живота със всеки познат, несъгласен с вас сте се изпокарали понеже не ви изнася и не ви е хубаво извън ехо-камерата. Знам ви, навсякъде сте най-много вие, а все никъде не се виждате. Но с такива щуротии се упокоявайте колкото искате, щом ви помага да заспивате. Блажени са вярващите.
12.
До 10
28.04.2022 17:34:01
2
8
Напиши в гуглето "Горловската мадона" виж снимките и след това се върни пак тук !
Не говори и пиши така, "на аба" !
Впрочем, как се определя 8-годишната непрекъсната стрелба от украинската армия по жилищните квартали на градовете там ?
Като новогодишни фойерверки ли ?
11.
До 8
28.04.2022 17:24:01
9
4
Две трети от населението били русофили. Това сигурно е най-краткия виц. Най-много да са 10-15 процента. Сигурно в Германия има повече русофили. Ако кажеш на някой , че ще го уредиш на работа или почивка в Русия със синджир да е вързан ще го скъса и ще избяга.
10.
До 7
28.04.2022 17:22:17
5
6
В Донецк и Луганск знаят ли че от 8 години са подложени на геноцид? Или трябва Ганя да отиде да им каже, понеже той знае а те не са разбрали още. Пък трябва да бъдат спасени тези хора, сигурно не повече от стотина са останали на град след 8 години геноцид...
9.
До 1
28.04.2022 17:18:55
1
13
Вероятно не си забелязал, че Кирчо ежедневно сам си сваля рейтинга и то катастрофално бързо !
Той е яркият пример на самозабравилия се властник, който си въобразява , че единствено и само той е правият !
На някои им трябват години, тоя се справи за месеци!
8.
До 6
28.04.2022 17:14:16
5
11
Само в този сайт ли ?
Ама вие или сте слепи, или сте глухи...?!
В целият свят е известно, че в България русофилите са около 2/3 от населението !
Всеки един начинаещ политолог ще ти го каже, независимо дали ти харесва !
То си е факт!
7.
Простото е от Руанда
28.04.2022 17:11:17
2
19
Що не посети Донецк и Луганск, където от 2014г. има геноцид, сътворен от цветната революция на Нюланд?
Изживява се като Пол Пот и Йенг Съри, сатрапите от Кампучия!
Иска да унищожи всички, които са против промяната от паветата, платена от мафията!
Цветните революции, често изяждат децата си, независимо че Простото се изживява като канибал!
Вижте кой Ви води с любов и с пищов, Кирил Простото ПеткОФФ!
Много мина, мъничко остана, да се връща Борисов и да изрине маргиналите и техните фекалии!
6.
Джей Си Дентън
28.04.2022 16:56:49
27
10
Браво. Така трябва. Да го духате, руските поклонници. За нищо не ставате и сте малко, не е ваша думата. Слагайте ми минуси колкото искате, поне 100 давайте! Само в този сайт сте много. Но и вас ви разбирам, да знаете. Преклонена глава сабя не я сече, но има лош вкус в устата.
5.
Ако
28.04.2022 16:56:38
1
21
"Кирчо и Ко" бяха показали върлата си антируска същност миналата година преди изборите, нямаше да съберат и 10%...
Но те са тарикатчета, показваха това, което изстрадалия български избирател искаше да види и чуе ...
Сега вече си пролича , че те са основно търговци, лъжат и мамят като на пазар!
4.
Кирча клоунада
28.04.2022 16:51:49
2
28
Представям си го наш Кирча пред Зеленский-ухилен до ушите,разманден и надъхан до полуда, обещайвайки с внушаващия доверие вид на фалирал търговец всякаква помощ за Украйна - от по една заплати от всеки български гражданин до ядрено оръжие-наше производство.
3.
МНОГО ПЪТИ
28.04.2022 16:42:49
5
32
Се ИЗДЪНИ ВЕЧЕ.НЕДОРАСЪЛ СИ. ПРОЗ СИ ЗАВИСИМО ЧОВЕЧЕ СИ. А КОЛКО НАПЕРЕН БЕШЕ В ПЪРВИЯТ КАБИНЕТ НА РАДЕВ. ГОЛЯМ МАНИПУЛАТОР СИ. НИТИ ТУЛУПА ЩЕ РАЗОБЛЕЧИШ НИТО КОРУПЦИЯТА ЩЕ УНИЩОЖИШ НИТО ПРОКУРОРА ГЕШОФ ЩЕ УНИЩОЖИШ. МНОГО СИ ЖАЛЪК КИРЕ.
2.
ХХ
28.04.2022 16:40:21
15
24
Единствено гласувалите за анти- брюкселски партии имат право да са недоволни. Останалите про'стаци да подкрепят Киро Лъжеца докато не им одере по 3 кожи от гърба. Давай Киро, разкажи им играта на про- брюкселските де'били, дето чакат ЕС да ги оправи!
1.
Евала
28.04.2022 16:34:03
30
16
Ганьовците нека си верват че ще го свалят от власт. Видяхме ви на протестите, копейки.

Малко сте, слаби сте, тъпи сте. :))
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Овенът да внимава с парите, а Козирогът ги привлича като магнит Хороскоп за деня – 3 май 2024, петък Петте малки тайни на щастливата връзка Петте малки тайни на щастливата връзка Никога не изневерявайте на себе си 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват 5 неща, които карат мъжете да се отдръпват Мъжете следят за това дали имате общи интереси и хобита Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Помните ли черния 2 май през 2015 г., когато Даниел прегази 8-годишния Страхил на бул. „Т. Александров“ Изминаха 9 години - черното БМВ на бургазлията влачи 40 метра детето, без да спре Май ще е прекрасен за 4 зодии Май ще е прекрасен за 4 зодии Вижте кои са късметлиите Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Кой ви каза, че тези храни са вредни - всъщност са здравословни Ето кои са те  Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Ще отпаднат ли студентските такси през тази година Отговорът на председателя на образователната комисия НС Красимир Вълчев Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Внимание! Мощна магнитна буря ни връхлита по празниците Астрономите предупреждават, че въпросното изригване ще окаже влияние на навигационната система в някой райони по света Държавната хазна излиза от релсите Държавната хазна излиза от релсите Приходите от корпоративни данъци намаляват
Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм” Почина рок легенда Почина рок легенда Издъхна на 76-годишна възраст Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Тя е на 41 години, девствена е и помоли Бог да и намери гадже Блондинката признава, че е подложена на подигравки и всекидневни оферти да скъса с принципите си Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Доживяхме тази новина: Прогнозират поевтиняване на храните Основната движеща сила зад този очакван спад е “изобилното предлагане” на много важни култури, особено на пшеница и царевица САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна САЩ обвиняват Русия, че е използвала химическо оръжие в Украйна От Москва обаче твърдят, че не разполага с военен химически арсенал Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Безредици в Тбилиси след одобрението на спорен законопроект Полицията използва сълзотворен газ и шокови гранати Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души Огромен пожар в Одеса на годишнината от палежа на профсъюзния дом и убийството на 48 души На 2 май 2014 жив изгоря и българинът инж. Иван Милев, а Виктор Медведчук едва сега сочи организаторите на клането Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Телецът да не рискува, а Близнаците да помислят как да си разширят бизнеса! Хороскоп за деня – 2 май 2024, четвъртък
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори