×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Златките си мерят мускулите


17 Април 2022, Неделя, 19:59 ч.
Автор: Флагман.бг

Русата заряза треньора, Черната прекара пандемията в упражнения

Двете най-известни Златки в държавата – Райкова и Димитрова, си мерят не само красотата, но и мускулите. Моделки ваят тела във фитнеса и се готвят за активния летен сезон, пише вестник Телеграф.

Типичен пример за това е плеймейтката Златка Димитрова, която последните години не излиза от фитнеса.

Хубавицата се запали по усилените тренировки и не ги прекъсна дори и по време на пандемията, когато залите бяха затворени.

През цялото време Черната Златка мотивираше последователите си да не спират да се движат и всекидневно качваше в мрежата видеа как поддържа перфектната си формата вкъщи.

Златка стана голяма фенка на фитнеса, след като роди сина си. Красавицата реши да се подложи на сериозни тренировки и да върне формата си за отрицателно време. С всекидневните упражнения и различни режими тялото й заприлича на истински културист, но нежен и готин.

Днес хубавицата не спира да споделя в социалните мрежи кадри от всекидневните си тренировки и по всичко личи, че манията й по фитнеса още не е отминала. Нейната трансформация и начинът й на живот всекидневно удивляват последователите на звездата и ги вдъхновяват също да влязат във форма. Естествено сред последователите й не липсват и такива, които намират формите на миската прекалено натренирани, а някои дори смятат, че е заприличала на мъж.

И Русата Златка се оказа голям почитател на фитнеса. И ден не може да мине, без красавицата да прекара часове в залата. Хубавицата открай време е вманиачена по перфектното тяло. Тя постоянно следи новостите и гледа как се правят упражненията.

В началото Златка започнала с треньор, но вече предпочитала да тренира сама, тъй като годините, прекарани в залата, я научили на доста неща.

Докато делеше живота си с професионалния ММА състезател Георги Валентинов, Златка също премина в отбора на мускулягите. Тогава нейни почитатели се шегуваха, че е заприличала на супергероя Хълк. След раждането на сина си Райкова се завърна в залата. Тренировките на миската са през ден, а благодарение на тях младата майка влезе бързо във форма.

Моделката Галина Димитрова, известна като Галя на Азис, беше набедена от търсещи зрелища за чужда сметка фенове, че е заприличала на 100-процентов мъж. След известно отсъствие от социалните мрежи блондинката се завърна с нов профил, пълен със снимки, на които позира с мускули като на професионална културистка.

Очевидно миската, която доскоро беше оприличавана на кукла Барби, е решила, че ще премине към отбора на професионалните спортисти. Според запознати Галя се запалила по фитнеса, след като преживяла тежка раздяла в края на миналата година. Т

огава русата хубавица започнала да спазва специален режим на хранене и да тренира по няколко пъти на седмица. Постепенно това се превърнало в начин на живот, вече дори имала амбиция да се яви на състезание по бодибилдинг. Тренира с инструктор, който е световен шампион по бодибилдинг и подготвя елитни състезатели.

Синеоката изкусителка Маги Бадер също може да бъде срещната почти всеки ден във фитнес залата. Мис Плеймейт 2016 е успяла да извае стегнато бразилско дупе, което често демонстрира на почитателите си в Инстаграм.

За разлика от колежките си Бадер успява да запази златната среда и тялото й все още има женствени форми и размери. Маги набляга на кардиото, базовите упражнения и атлетичната визия. Освен упражнения тя взима доста протеинови храни и изключва всякакъв вид захар, тесто и шоколад.

Мисис България Маги Сидерова се запали по яките тренировки, след като се омъжи за втори път и смени фамилията си от Желязкова на Сидерова. Тя не спира да споделя в социалните мрежи снимки и видеа от всекидневните си тренировки.

Тренира 6 пъти в седмицата, сутрин с професионален треньор. Споделяла е многократно, че спазва сериозна диета и се ограничава от всякакви сладки и тестени вкусотии. Първоначално в залата я вкарал съпругът й Георги, който е професионален боксьор, докато двамата живеели в Португалия.

Там Маги среща професионална състезателка по „Бикини Фитнес“, която изцяло променя отношението й не само към спорта, но и към храненето и режимите. Къдрокосата красавица обещава, че ще продължи да изпълнява наученото и когато се върне в България. А резултатите са налице. На 47 години Сидерова може да се похвали със съвършено тяло.

Още една коронована красавица полудя по фитнеса – Мис България Маги Вълчанова. Тя е запалена по спорта още преди да роди първия си син и превърна заниманието си от хоби в професия след развода със съпруга си. Записва се да учи в НСА, а днес има сертификат за професионален инструктор. Моделката създала свой собствен проект за фитнес и здравословен живот.

Сега Вълчанова изготвя персонализирани тренировки, самата тя прекарва почти целия ден в спортната зала. Когато времето предразполагало, красавицата можела да бъде срещната и на стадиона. Макар и преминала 40-те, майката на 2 деца има оформено мускулесто тяло и може да бъде пример за всяка жена.

Амбиции да стане треньор по фитнес имаше и певицата Маги Джанаварова. Изпълнителката се стопи до неузнаваемост, след като се отдаде на постоянни тренировки.

Стегнатото тяло на поп звездата било резултат от правилно поставен режим, който включвал фитнес упражнения, кикбокс и здравословен начин на живот. След като публикува снимка, на която показа коремче с плочки, феновете й я обвиниха, че е загубила женствеността си.

И Теди Кацарова стана фитнес маниак. Певицата успя да извае форми в залата, като спортува усилено всеки ден. Тренировките й носели не само добро самочувствие, но и мотивация, а и подобрявали настроението, признава самата тя.

Фики и Галин ползват химия

Попфолк звездата Фики изпъква със сериозен релеф и големи мускули. Според клюкари обаче те се дължали на хранителни добавки и химически елементи, а не на постоянни тренировки. Основният му конкурент Галин пренесъл надпреварата между двамата от сцената във фитнеса. Той също поддържа мускули с анаболи и други опасни препарати, разказват разбирачи.

Йотовска с най-секси дупе

Едни от първите фитнес маниаци са актрисата Яна Маринова и моделката Биляна Йотовска. Маринова е фитнес маниачка от години и може да се похвали със страхотно тяло. Каскадьорката, телевизионна водеща и модел се чувства комфортно във всяка роля, но фитнесът и спортът й дават енергия за всичко това. Маринова вае тяло още и с тае-бо, кикбокс, конна езда, каране на ски и зимни кънки, салса танци, високи скорости и почти всичко екстремно.

Любовта към спорта Яна пази и до днес, дори през тоталния локдаун, когато залите не работеха, споделяше шеговити видеа от планината и детски катерушки, които тя умело вкарваше в упражненията си.

От години Биляна Йотовска е олицетворение за фитнес лайфстайл. Красавицата, която развиваше професионалния си живот като моделка и танцьорка, премина към бодибилдърите и фитнес инструктор. Упоритите тренировки й спечелиха титла за най-секси дупе. Биби превърна спорта в свой начин на живот. Тренировките са част от живота на цялото й семейство.

Красавицата от години е във връзка с шампиона по културизъм Митко Димитров, от когото има и малка дъщеря. Мускулите са част от звездното семейство. Наскоро Биляна дори качи снимка в социалните мрежи, на която се вижда, че и дъщеря им също вече е много запалена.

И когато говорим за доайени, няма как да се разминем без Анн-Джи и Кирил Вълчев, известен като Скалата. Скалата превърна фитнеса у нас в мода. Мечтата на младини му била да отиде в Америка и да почерпи вдъхновение, опит и знания от Меката на бодибилдинга.

И той реализира през 1990-те. Една от първите звездни дами, които се вманиачиха по уредите в залата, беше певицата Анн-Джи.

След всекидневни упражнения и много пот хубавицата дори си спечели няколко престижни купи от световни състезания, в това число и световен шампион по фитнес за модели.


В категории: Лайфстайл


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
До 3
18.04.2022 11:20:28
0
0
Разкажи ни малко за подвизите на Златка в Несебър
5.
Жоро
17.04.2022 22:18:54
0
12
Страхотна новина.цяла българия се интересува от Джулка,Златка и Николета
4.
123
17.04.2022 21:55:03
0
18
Пенсионерки със по 2-3 деца наближаващи 40 години без мъже до себе си но задължително поне със поне един развод.
Тва било светския хай лайф.
Мурви некадърни
3.
Бургазлия....чьорната пантера
17.04.2022 21:52:29
0
14
Питайте я в несебър какви чудеса твори и с колко хора. Ако ви хареса отговора и ми я рекламирате пак, пожелавам ви да ви се връща във вашето семейство.
2.
Фен
17.04.2022 21:36:04
0
21
Предлагам да си мерят коя повече п…шки е лапнала!
1.
Тъпани
17.04.2022 21:02:59
0
28
Спрете да ни занимавате с курви, пишете за достойни българи
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори