×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Полша ще обучава украинските войски на своя територия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Издирват мъжа на известна бизнесдама, МВР го откри в храсти пиян-залян


Издирват мъжа на известна бизнесдама, МВР го откри в храсти пиян-залян
Стотици хора видяха неподвижен човека в този вид, мислейки си, че е умрял, а той си имал и кутийка бира
28 Юни 2011, Вторник, 13:29 ч.
Автор: Наталия ПЕТКОВА , Снимка авторът

Бил в Меден рудник на гости, тръгнал пеш, мислели, че е отвлечен
Известна бургаска бизнесдама бе унизена от своя мъж, който вчера излязъл да се види с приятел в жк „Меден рудник“ по работа, но не се прибрал до сутринта и за него бил подаден сигнал, че е отвлечен.

МВР го откри пиян-залян в храсти край главния път между комплекса и града днес около 9 часа. Свидетели на падението станаха стотици хора, които с колите си отиваха на работа тази сутрин.

 

 
 
На това място покрай бул.“Т.Грудов“ полицаите и линейката чакали да разберат кой е седящият

42-годишният Т.Д., който живее на ул.“Поп Грую“ в центъра на града, отишъл на гости при авера си около 18 часа предната вечер, в бл.96 в зона А.  Двамата хапнали, но решили да пият и по една бира, след бирата минали на твърдо. Домакинът спрял с алкохола доста преди полунощ, но гостът продължавал да се налива. Почнал да става заядлив и накрая сърдит си тръгнал. Най-хубавото в случая е, че не се качил в колата, а тръгнал пеш към центъра. Малко преди разсъмване жената на пияницата позвънила на приятеля, за да разбере какво става. След като разбрали, че колата е там, а него го няма, решили да го търсят. Почнали да звънят и на познати.

Пияницата обаче, напълно дезориентиран, повървял малко покрай мантинелата на главния булевард „Т.Грудов“ и в участъка между магазин „Лидл“ и светофара седнал на един камък и заспал в буйната растителност.

„Спираха хора и го гледаха през колите, някои мислеха, че е умрял, други, че му е прилошало“, каза ни наш източник, който е видял екшъна по-нататък. Пристигнала линейка, патрулка, но никой не го доближавал, докато не пристигнала жена му. Тя го ошамарила първо докато седял, след като човекът се осеферил, изял и няколко ритника, после тя го качила в мерцедеса си и го прибрала у дома. Човекът бил много объркан и не смеел да оказва съпротива на нежната си половинка.

 

 
 
Полицаите опитват да успокоят побеснялата от злоба жена, но едва я удържаха

„Като я познавам тази колко не е лесна, направо сега ще му бие шута – тя му купи и кола, но той не става за нищо, голям боклук е, сега така да я излага, пълен срам. Много хора видяха падението й заради него. Жената го търпи, защото и дете имат двамата“, каза запознат със ситуацията.

В категории: Крими


15
Коментара
Флагман.БГ Тези симптоми алармират за... Тези симптоми алармират за... 01/06/2024, Събота 16:20 0
Флагман.БГ Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше 01/06/2024, Събота 14:20 3
15
Коментара по темата
15.
Бай Вълчо
30.06.2011 17:26:51
0
1
Ошамарила го и изял ритници...хубаво е, че живее в страната в която тия безредици се подминават, защото ако беше в Америка и 2-мата щяха да са в пандела. Единия за пиянство, другия за домашен тормоз...
14.
?!?
29.06.2011 19:35:47
0
2
Аз пък се чудя как този човек цяла нощ е бил в това положение почти на главния път и никой не го е видял и никой не се е обадил на 112 ?!? Не е възможно.. Толкова безчувствен ли е станал българина?! Ами можеше да не е пиян, а да е припаднал поради заболяване (например). Боже опази!
13.
Олеле Майко!
29.06.2011 10:35:58
0
2
Сраааамммм!!!!!
12.
Pian
29.06.2011 09:47:03
0
0
Haha piana rabota, ako sam na negovo miasto niama da se pokaja po ulicite
11.
Доктор Дре
28.06.2011 18:27:20
0
0
да беше си хванал такси или жена му не му е оставила достатъчно пари :))))
голяма излагация
10.
............................
28.06.2011 17:59:09
0
1
кът не мой да носиш ,що ходиш да пиеш шпинга.
9.
Очевидец
28.06.2011 14:53:09
0
0
Абе и аз го видях сутринта, обаче мислех че е умрял.Как не езамръзнал снощи, ама то пияния и Господ го пази?!
8.
До 7
28.06.2011 14:31:58
1
0
Ми какво да имам бе , толкова сте зле ,че ако бях на твое място нямаше да си признавам че съм от там! Селски пости!
7.
Do 4
28.06.2011 14:21:25
0
3
Abe ti kakvo protiv imash Meden runik be smeshnik? Toia bil ot centara- vijte se kolko ste zle
6.
x
28.06.2011 14:20:53
0
1
Абе то тоя кой ще го отвлече.....само го погледнете,спи като ангелче.
5.
човека
28.06.2011 14:11:04
0
4
Ама какво се смеете...човешко е на всеки може да се случи.....да се умори, а и как щеше да се справи на кръговото....тогава вече щеше да е изгубен.То с автомобил си е трудно ,а по тъмно и без светлини?????
4.
Меден Рудник- Стария град
28.06.2011 14:09:04
2
1
Ооох, в Меден Рудник нищо не може да ме изненада!
3.
Kris
28.06.2011 14:04:52
0
0
Много е интересно как избирателно пишете имена в статиите си. Така погледнато, тази статия може и да е измислица- премислица, от снимките нищо не се разбира, имена няма... ;) А? :)
2.
di
28.06.2011 14:03:14
0
2
Ами...лошо нема...седнал да си подремне...какво да прави ,да се хвърли в движението ли...така поне на никого не пречи.Поне в правилната посока е тръгнал :)
1.
аз
28.06.2011 13:50:08
0
3
Хаха, сладур!И си спинка!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Задържаха бургаския Исус, който осигурява гласове за вота срещу 120 лв. Към момента има регистрирани 57 сигнала за нарушение на изборния процес, задържани са общо 17 лица Тя е милионерска съпруга и отправи  уникално предложение към Мъск Тя е милионерска съпруга и отправи уникално предложение към Мъск Светлана Гъщерова иска чипиране на всички политици Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Екшън в София! Арабин извади пистолет, насочи го към автобус с пътници Свидетел даде описание на чужденеца: черна къдрава коса, светлокафява кожа и рядка брада Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Пуснаха тайно от затвора Ценко Чоков Скандалният бивш кмет на Галиче и синът му лежат само година и половина зад решетките заради фиктивна работа Тази миска гушна трета диплома за висше Тази миска гушна трета диплома за висше Антония Петрова ще се вихри в здравния мениджмънт Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Прокурор проговори за нови разкрития около бруталното убийство на Красимир Каменов-Къро Той, съпругата му и още двама души бяха убити в Южна Африка миналата година Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Започва премахването на сградите на терена на бъдещата детска болница Министърът на здравеопазването д-р Галя Кондева ще даде старт на процеса Парламентът се събира извънредно в неделя Парламентът се събира извънредно в неделя Заседанието е насрочено за 15 ч.  Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Тази певица рухна! Психолог й обяснява как да оцелее, не може да приеме, че животът й е пълен провал Не можела да пее и мислила само за пари Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Световната волейболна звезда Матей Казийски откри Beach Arena Burgas и даде старт на сезон 2024 (ВИДЕО) Десетки бургазлии се събраха на уникалното съоръжение за спорт на открито
Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Испания срина авиокомпаниите, глоби ги солено заради таксите за багаж и за избор на място Превозвачите често извиват ръцете на потребителите с допълни плащания, понякога по-скъпи и от билетите, за да настанят дете до родител например Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Заради мижав интерес тази световна певица отмени изцяло лятното си турне Дженифър Лопес си взема почивка, за да бъде с децата, семейството и близките си приятели, обявиха организаторите  Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Пробив в Париж. Български килими украсиха френската столица Най-старият килим, който се показва в изложбата е от 1830 г. Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Съпруги на руски войници бяха обявени за чуждестранни агенти Те са обединени в организацията "Пут Домой" След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня - Мамо, защо винаги първи умират най-добрите хора?
- Ти като отидеш в градината, кои цветя откъсваш?
- Тия дето се пушат, но това какво общо има?
Виц на деня Виц на деня - Вече се омъжвам. Представям си колко мъже ще се разстроят.
- Че ти за колко ще се омъжваш?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Добрият моторист различава 30 вида насекоми, по вкус!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори