×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кандидатът за СЕМ Пролет Велкова: Педофилията е страдание за боледуващите от тази болест


Кандидатът за СЕМ Пролет Велкова: Педофилията е страдание за боледуващите от тази болест
Пролет Велкова е номинирана от квотата на Демократична България
14 Април 2022, Четвъртък, 15:41 ч.
Автор: Флагман.бг

Проблемите са, че има хора, които се саморазправят с педофили, че има хора, които СТРАДАТ от такава болест, че няма работа със СТРАДАЩИТЕ ПЕДОФИЛИ, които ПРИБЯГВАТ до сексуално насилие, смята Велкова

Две квоти в Съвета по електронни медии трябва да бъдат запълнени от 47-ото Народно събрание. Вчера, ИТН хвърли бомбата, обявявайки кандидатурата на Мартин Карбовски. Самият той оттегли номинацията си след катаклизмите през последните часове.

В сянката му обаче остана едно друго предложение, което също е много интересно. Става въпрос за Пролет Велкова, водещ в Дарик радио, която бе предложена за СЕМ от "Демократична България". 

Ето какво пише във фейсбук за номинацията й журналистът Виктория Георгиева:

Преди около половин година попаднах на много интересен разговор по Дарик радио. Темата беше свързана с Ален Симеонов, който лови педофили. Водеща беше Пролет Велкова.

Пролет Велкова е номинирана от ДБ за член на СЕМ. Но това предложение не предизвиква никакви реакции. Да, тя е перфидна, не ни бомбандира с елементарни популизми като Карбовски. Но по Дарик често и гостуват представители на БХК, имаха и съвместна рубрика, от години тече активна кампания в подкрепа на прогресивните ценности - кеф ти съмнителни мигранти (брандирани като бежанци), кеф ти лгбти, Велкова осигурява трибуна. А миналата година стигна до неподозирани нива, като ни предостави възможността да разберем колко страдащи са педофилите. Да, добре прочетохте.

Ще цитирам нейните думи: 

"Всеки живот има значение" (това като противопоставяне на "Педофилските животи нямат значение") 

Пак тя - "Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест". 

И отново: "Проблемите са, че има хора, които се саморазправят с педофили, че има хора, които СТРАДАТ от такава болест, че няма работа със СТРАДАЩИТЕ ПЕДОФИЛИ, които ПРИБЯГВАТ до сексуално насилие". 

Г-жа Велкова беше и сериозно загрижена, че досега квалификациите за педофилия, според МКБ 10 (Международна класификация на болестите), включвали и помислите. Успокои се, когато разбра, че в МКБ 11 педофилията вече няма да е към парафилиите (сексуална извратеност) и от определението ще отпадат помислите. 

В този разговор нито веднъж, повтарям - нито веднъж не беше споменато, че единствените жертви са децата, те са и страдащите! 

Разговорът завърши така "Педофилията е СТРАДАНИЕ за боледуващите от тази болест".

 


В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
Edna evropeika
20.04.2022 15:12:04
0
0
Писах ви коментар.открийте го.
15.
Една Европейка
20.04.2022 15:10:55
0
0
Не е за вярване какви хора предлагат от П.П.за важни постове.Тая госпожа сигурно синът и или мъжат и, или баща и е педофил.Жертвите са малолетни подрастващи деца които лесно се омотават в мрежите на ласкателните господинчовци.То е като двойно изнасилване .1 път на психично ниво 1 път на физическо ниво.Помните поговорката за мечката дето накарала ловеца да я удари до кръв а след време казала:"раната заздравя ,но лошата и обидна дума че дъхът ми смърди не ще забравя никога." Това е по-важното,че психиката на тези деца бива завинаги наранена и себеотценката им е завинаги омаломощена.Как такива хора да обикнат себе си и да извадят най доброто от себе си в бъдеще?
14.
Хан Крум
14.04.2022 20:36:18
0
3
Педофилията е извращение и психично отклонение. Затова педофилите с доживотен, тъй като нямаме смъртно наказание.
И ако някой е опозиция, му пожелавам педофил да му опъне детето, а той да гледа вързан.
13.
Вирек
14.04.2022 20:16:21
0
1
Дърт
12.
MiB
14.04.2022 20:06:27
0
1
Продават кукли. НЗОК да им осигурява на загорелите по една на месец. Оставяме такива, като Пролет Велкова гладна.
11.
serr
14.04.2022 19:44:37
0
9
Педофилите почват да страдат като влязат в затвора, преди това не страдат!
10.
serr
14.04.2022 19:43:14
0
12
Каква болест???? Това е сексуално извращение, което е подсъдимо, с други думи криминално престъпно деяние!
9.
_nib_
14.04.2022 19:28:57
1
9
Страдание ли госпожо......немам намерение и да връщам на горе за да ви видя фамилията? Насаждате либерастия и джендъризъм...Ми...може да ги отърват от страданието педофилите....А сигурно за всяка една жертва е празник може би?
8.
Тъй де тъй
14.04.2022 17:04:13
0
17
Според ДайбА България престъпниците са жертви и не трябва да бъдат нападани,а поощрявани и съответно да ги подкрепяме,а жертвите им трябва да проявят разбиране.Ами да взема и аз една сопа и бой до смърт на всички подобни "демократични" тикви.Дали ще оценят по същия начин и моето заболяване, понеже съм ял шамари като малък?
7.
дали изобщо
14.04.2022 16:47:27
0
18
имаме нужда от СЕМ,щом такива особи ще определят медийната политика?
И-моля ,научете най-после,че не се пише "бомбаНдира",правописът е важен.
6.
Да БГ
14.04.2022 16:42:56
1
14
Умна и Красива !
адрес : площад Борис Немцов, ул. "Героите на Украйна"
за Иво Прокопиев !

Продължаваме Промяната !

Поредната "дясна", която цял живот е била на заплатка.

Или Ние или Те !
Тясна е България за толкоз площади и Герои !!!
5.
А е мама ти умряла
14.04.2022 16:26:16
1
26
Тая ненормалница ще изкара педофилите жертви??!
От всякъде се опитват да пробутват педофили, извратеняци, скоро ще започнат и с канибали, да се "нормализира" тяхното съществуване сред нас! Мрете, бе, уродк сбъркани, влечуги!!!
4.
куку
14.04.2022 16:20:40
1
19
а техните жертви какви са според теб тяхното лекарство
3.
Ангел Калчев
14.04.2022 16:10:38
2
21
Не може да се работи с такива хора. Те са престъпници, необходимо е възмездие.
2.
И тук ли
14.04.2022 16:10:31
2
24
гнусните педофили почнаха да бъдат представяни като "страдащи", т.е. още едно открехване на прозореца на Оувъртън към узаконяването на извращения?! И тази дърта кучка какво показва? Вариант на "среден пръст" с друг пръст? Сигурно има деца и внуци! Срам и позор!
1.
умри
14.04.2022 15:55:31
2
16
УМРИ БОКЛУК КРИВОГЛЕД
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори