×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Видеото с Наско от Хасково - най-популярното произведение, излязло от Министерство на културата


Видеото с Наско от Хасково - най-популярното произведение, излязло от Министерство на културата
Близо 24 часа след това видео все още няма официален отговор за необичайното поведение на министъра на културата Атанас Атанасов
Тема в развитие
виж още
скрий
09 Април 2022, Събота, 16:31 ч.
Автор: Флагман.бг

Флагман.бг събра част от най-интересните коментари от социалните мрежи

 

Близо 24 часа след видеото, което министърът на културата Атанас Атанасов публикува във фейсбук от кабинета си, няма никаква реакция от властта. Кадрите показват в непозната светлина 32-годишния Атанас Атанасов, известен досега като "Наско от Хасково". (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Някои смятат, че е използвал наркотици, други са категорични, че го е направил с чувство за хумор. 

Флагман.бг събра най-интересните коментари от социалните мрежи.

Ето част от тях:

Слави Василев, политолог

Гледах клипа на министъра. Сещате се за кой клип говоря. Имам честта да познавам лично Георги Йорданов, последния мохикан от старата гвардия. За тези, които не знаят, това е министърът на културата на Живков. Приносът му за българската култура е невъзможно да бъде документиран в един пост. Само ще кажа, че той успя през 1981г. да накара руснаците да подпишат спогодба между двете държави, която признава, че основата на кирилицата е българска. Само този акт постави България в центъра на източноправославаната цивилизация.

И сега го гледам тоз’ келеш. Напушен в кабинета си, министърът ни пожелава хубав петък.

Нямам думи.

Александър Сиди, съпредседател на ВМРО

Това на видеото е:

а) министър на културата ?!?

б) министър на културата напукан на бело ?!?

в) министър на културата преял с кето-козунаците на ПростоКиро на жена му (официалната, не ПростоЛена)?!?

г) всичко изброено

“Не ме страх от министъра на културата, а от културата на министъра” Р.  Ралин

Николай Малев, политически анализатор

Не вярвах, че #промяната ще е отчаян министър на перваза. На 32.

Калина Андролова, журналист

Слава кокаине е работата в ПП! Това правителство е препълнено със системни грешки. Като започнем от министър-председателя и стигнем до министъра на крек-културата и нежните емоции...

Васко Мавриков, тв водещ

Когато джойнтът беше левче

Доц.Борислав Цеков, политически анализатор

Това е министърчето на културата - поредното гротескно недоразумение от "Продължаваме промяната". Трябва да бъде тестван за дрога.

Соня Колтуклиева, журналист

Гледам и не вярвам на ушите си!

Сънен ли е? Напушен ли е? От поста ли е замаян? Брутално ли е главозамаян?

Като паднеш от високо, много боли!

Наско, по ирония на Съдбата, министър на културата на

Стефан Ташев, политически анализатор

Селфи с кабинет, като за последно....До дядо, на село..Наско ....нямало го дълго време..Да не е спасявал и той моряци в Мариупол...Или е бил на Мелмак с райски газ

Мартин Карбовски, журналист

Това е човекът, който избрахте за министър на културата. Харесва ли ви?

Татяна Кристи, блогър

WTF? Министърът на културата силно пиян си прави видео селфита и ги пуска в пространството! Абе каква е тази подигравка, бе? Що за неуважение към институцията? Що за абсурд е това! Разбирам, че в ПП сте събрани от кол и въже, ама някакво елементарно приличие трябва да има!

Ваклин Стойновски, бивш политик, успешен бизнесмен

Аз не мога да изпия толкова. Това е next level

Иво Баев, общински съветник от Бургас, син на големия художник Георги Баев

Един човек, който самия себе си не се взема на сериозно, поста, който заема не взема на сериозно, администрацията и държавната власт, която има и представлява не взема на сериозно, избирателите си не взема на сериозно, а с българските граждани просто се подиграва.

Щеше да е смешно или жалко, ако не беше грубо нарушение на етичен кодекс(ако изобщо има такъв в МС), а може и да води до дисциплинарна отговорност, предпочитам да не ровя по-дълбоко. ‘Егаси държавата,дето този й е министър!’(Цитатът е на един друг м-р от близкото минало)

Елена Гунчева, депутат от Възраждане

Човекът не изглежда лош. Малко заплеснат, идва ти да му плеснеш един зад врата и да го пратиш да си играе в пясъчника. Не да го тричаш. Но пък и видеото от вчера е културен шоГ за доста хора. Без съмнение Министърът на културата трябва да е артистична личност. И тук стигаме до границата - колко артистична? Колкото бохем в квартална кръчма, или колкото Зеленски на трета доза?

И пак казвам - трябва да има тестове за наркотици и други субстанции. Ние го предложихме за Народното събрание, ама явно се налага и в Министерски съвет. Видимата неадекватност може и да не е вроден медицински проблем при някои депутати от управляващите, а да е в резултат на редовна употреба. Задавам си и въпросът дали не са си назначили дилъра при тях заради това!?!

Ако трябва да опиша с няколко думи управляващите, то те са: неадекватност, абсурд и некомпетентност. Поне да не вредяха, ама и това не го правят. Вредни са като скакалци.

Не искам да се бъркам и в личните отношения нито на финансите, нито на НАП, нито на културата. Ама по-кротко го раздавайте, бре, момчета!

Както казва многоуважаемият /много българи желаят негови роднини/ премиер: "Курулация на алангро!".

И питам - докога ще търпим този срам?

Емил Соколов, политически анализатор

Някой да каже на министъра на културата да свали видеото на секундата, че една седмица сега това ще гледаме. От друга страна това ще е най-популярното произведение на изкуството, излязло от Министерство на културата

Стефан Трайков, бивш съветник на министъра на културата Велислав Минеков

Здравейте, аз съм Наско и съм министър на културата от квотата на Продължаваме Подмяната-личен избор съм на Асен. И да, това не е шега, аз наистина съм министър на културата. Днес си направих селфи и видео от кабинета в министерството, за да ме видят мама и Асен. Здравей, мамооо, здравей Асенеее.

Красен Кралев, депутат от ГЕРБ

С к’во се друсат тия бе 

Стоян Тончев, журналист

На хероин ли е министърът на културата?

Само не можах да разбера, с

На хероин ли е министърът на културата? Само не можах да разбера, с ли ще продължава да го прави, или със? Това е Facebook, не Grinder. Явно е объркал социалната мрежа.

Кристиян Шкварек, анализатор

Министърът на Културата Атанас Атанасов вчера беше в едно специфично състояние, което помня като често явление сред състудентите ми в Белгия. Нелегално там, но го внасяха от Маастрихт в съседна Холандия.

Тихомир Василев, протестър

Колегите на Наско от Министерски съвет и те не са наясно къде се намират и нямат компетенциите да са министри. Само възрастта и житейския опит са ги спасили от това да си пускат “напушени клипчета”. С авторското си видео Наско културата най-добре онагледи нивото на политическото дейлетантство и лаизъм, с които се характеризира това управление.

Да, вече така ще му викам защото “Просто Наско” е някак твърде скромно.

Очаквам с нетърпение какво ще измисли СТРАТЕГЪТ НА ПРОМЯНАТА Диана Дамянова за да замаже скандала. Все пак ако не друго Дамянова управлява културата не от днес, а няколко правителства назад. Но дори и по този показател деградацията е видима: от Вежди, който ремонтира паметници и театри и увеличи двойно бюджета за култура. След това вездесъщото ПР гуру мина през Боил Банов, който за 4 години се изкъпа веднъж и произведе корупционния сериал “Ало Банов съм!”. И сега в залеза на кариерата си Дамянова ни предлага нискобюджетната си продукция “Аз съм просто Наско!”.

Венци Мицов, музикант:

Веселин Стаменов, писател

 




8
Коментара по темата
8.
До 6
09.04.2022 22:14:09
2
8
Баба му и дядо му са от село Татарево,Наско е роден и израснал в Хасково. Но си прав наистина хасковлий са ТАРИКАТИ ама селски ТАРИКАТИ и то много прости и ограничени селяндури.
7.
Freedom fighter
09.04.2022 21:35:19
2
3
Без да го защитавам, но от изброените критици двама трима стават другите по-добре да не се обаждат че ги знаем кви лекета са.
6.
do 2
09.04.2022 20:55:47
0
6
НЕ е от Хасково а от някво пловдивско -първомайско село Татарево
Ако беше от Хасково там са мега ултра ТАРИКАТИ
Хасково-Хаскьой Хасек-на арабски Бизнес кьой на турско село или място-село за бизнес/алъш вериш,схеми,далавери/
5.
Гражданин
09.04.2022 20:34:21
3
5
Боже, опази ни от такава пошлост. Не се правете на слепи и глухи. Това момче няма работа повече в това министерство.
4.
Bg
09.04.2022 20:28:54
1
8
Абе, хора вие майтап ли си правите с народа. Откъде го измъдрихте този ненормалник. Какъв министър на културата може да бъде. Това е сериозна работа. Хора, Киро, вземете се в ръце и повече не се излагайте, че много ви стана. Този индивид по най - бързия начин да напусне министерството и повече да не сме чули за него. Срам, срам, срам, за българската култура. Какво ли биха казали за него Вазов и т. н..
3.
Пешо кура
09.04.2022 18:14:12
6
17
Не само този, трябва целия министерски съвет да напускат щото народа ще ги изгони с камъни Много гюбре много нещо .
2.
Въй въй
09.04.2022 17:50:45
5
14
Честно не им вярвах на тези коментари тук и затова реших да гледам клипът.Аууу закъсал е този министър сериозно.Абсолютно хюмне е,какво се учудвам те почти всички от Хасково са такива побъркани.Един нормален не познавам от Хюстън (Хасково).
1.
111
09.04.2022 17:17:47
17
9
Така ли изглежда напушен човек? Съсипахте го момчето, просто благодари на приятелите си.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни
Канарските острови не издържаха, избухна протест срещу свръхтуризма Канарските острови не издържаха, избухна протест срещу свръхтуризма Миналата година Канарските острови са посрещнали 16 милиона туристи, което е седем пъти над населението от 2,2 милиона души Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори Социолог: ПП-ДБ могат да загубят дори втората позиция на предстоящите избори По негови думи обаче правителство без ПП-ДБ не би било легитимно Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Динко щял да се сдобие с обвинение до часове, ОПГ-то му рекетирало шофьори на тирове Все още няма официална информация от МВР Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори