×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Турски тираджия засне как български катаджия му удря шамар


07 Април 2022, Четвъртък, 13:40 ч.
Автор: Флагман.бг

Твърди, че отказал да даде подкуп на униформения

Камери заснеха как български полицай удря шамар на турски тираджия край София. Клипът, който се разпространява в Турция, показва как катаджия слиза от патрулката и удря шамар на шофьор, спрян за проверка. Турските медии предават историята на Мухсин Казан ,който твърди, че полуцаят му е посегнал, защото той е отказал да даде подкуп.

52- годишният Казан, който работи като шофьор на камион в международна спедиторска компания в Турция, прави обратен курс към родината си, когато на магистралата между „Ихтиман” и София той е спрян от полицейски патрул с мотива, че изпреварва неправилно. Според Казан униформените не са предприели никакви действия спрямо останалите български шофьори, които са били в нарушение.

„В тира ми има камери, помолих ги да ги погледнат. Полицията ми каза първо, че имам глоба и след това добавиха: „Няма да има наказание, дай за супа и кафе.“ Те говореха помежду си, така че направих крачка-две назад”, разказва Мухсин Казан. Когато турският гражданин е казал просто да направят каквото е необходимо, полицаят слязъл от патрулката и му ударил плесница.

„Залитнах в този момент. Той ме хвана за ръката и каза: „шофьорска книжка “. Минахме отстрани на превозното средство, където камерата не снимаше. Полицаят каза, че няма да имам проблеми, ако му дам 100 евро. Аз отвърнах, че пари не давам, защото ме удари, имам и камера в тира, която ще ми послужа. След като поисках да направят каквото е необходимо, те написаха протокол и искаха да го подпиша, аз не го подписах, защото не говоря български. Не подписвам нищо, което не знам.

„Тук съсед, има български и английски”, каза полицаят. Аз отговорих, че и английски не знам. Тогава трябваше да чакам транспортната полиция, а те ми казаха, че имам глоби от 500 и 1000 евро”, добавя още турският гражданин.

Междувременно Казан се е обадил на фирмата, за да поиска видеозаписите, които по- късно изпратил в турското посолство в София, като са предприели мерки. Казан заявява пред турските медии, че полицията в България системно иска подкупи, затова той е дал гласност на случилото се , като призовава всички шофьори да си инсталират камери в превозните средства, за да бъдат защитени.


В категории: Животът


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
9
Коментара по темата
9.
Шофьорът
10.04.2022 00:03:19
0
1
Може би трябва да приемат закон за подкупи. Като в закона да е записан че служителя веднага ще бъде уволнен дисциплинарно и ГУБИ стажа си и право на пенсия от полицията. Смятам че с тази мярка ще се спре с гнусота реклама на БГ подкуполицията.
8.
115
08.04.2022 10:25:56
0
2
В цяла Европа, когато видиш полицай, си спокоен, само в България, когато го видиш и се изприщваш, защото е всичко друго, само не и в помощ на обществото, виж ако има нещо за рекет, далавера, или някоя мацка, тогава са най оборотите. Бг полицайщина!
7.
не само
07.04.2022 14:51:22
0
20
Не само уволнение, а и лека телесна ....
6.
Жоро Палмата
07.04.2022 14:45:26
3
10
Трепането им е малко на тези боклуци правят каквото си искат по пътищата и си мислят че някой им длъжен
5.
Мутри с пагон
07.04.2022 14:17:25
0
37
Това е позор! Държавно ОПГ!
Как ли се чувстват порядъчните им колеги?!
4.
До 1 и 2
07.04.2022 14:10:59
1
37
Съгласен съм, но нарушенията им заслужават глоба а не шамари от длъжностното лице.
Нима някой намира за правилно катаджия да удря шофьор???
В случая шофьора си признава че е нарушил правиника, правилната постъпка би била да го глобят и да не го пускат да излезе от границата преди той или фирмата за която работи да са платили глобата.
3.
Еоо
07.04.2022 14:08:19
2
33
Ръгам го на полицая, да се уволни дисциплина рано.
2.
до1
07.04.2022 13:58:44
21
10
На 100% подкрепям , карат както искат , изпреварват по магистралата,карат си в аварийната,свободия
1.
razbivacha na tesni gazove
07.04.2022 13:54:13
25
20
Няма по-мръсни и гадни шофьори от турците. Всеки, който е шофирал някога, може да го потвърди. За тираджиите им нямам думи...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Вижте милите послания от дъщерите и съпругата му Линда  Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори