×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ГЕРБ с поздрав към ПП за 1 април: Шайка, мошеници, лъжци, аматьори, оставка!


ГЕРБ с поздрав към ПП за 1 април: Шайка, мошеници, лъжци, аматьори, оставка!
От групата на ГЕРБ-СДС в лицето на Десислава Атанасова призоваха БСП и ДБ да изтеглят министрите си от правителството
01 Април 2022, Петък, 12:27 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Лъжата била патент на Кирил Петков и системно поведение на целия му "А-отбор"

ГЕРБ-СДС излязоха с остра парламентарна декларация по повод деня на лъжата – 1 април. Тя бе изпълнена с обиди спрямо най-голямата политическа формация – тази на „Продължаваме промяната“.

„Преди по-малко от седем дни, колеги, празнувахте 100 дни правителство. Преди по-малко от 24 часа Ваш млад колега от „Промяната“ дефинира тези 100 дни като „100 дни - 100 лъжи". И понеже днес е 1 април – Денят на лъжата, можем да поздравим с празника българското правителство“, обяви от трибуната на Народното събрание Десислава Атанасова от името на парламентарната си група.

„Колеги, от една година насам лъжата се превърна в норма. Начело на българското правителство застана човек, за който беше доказано, че е нарушавал Конституцията и е подписал декларация с невярно съдържание. Доказано от Конституционния съд на Република България! От тогава насам се убеждаваме ежедневно, че това наистина е норма.

Кирил Петков започна да лъже още преди да влезе в политиката. Първо излъга президента Радев да му повярва. После наруши Конституцията и подписа декларация с невярно съдържание. После излъга 700 000 български граждани, че ще оправи живота им с магическа пръчка. Накрая излъга системните партии БСП и ДБ да подкрепят правителството, оглавявано точно от него", каза Атанасова.

Според нея, Кирил Петков лъжел и като министър в служебното правителство.

„Излъга за празните язовири – служебният министър Везиева го разобличи. Излъга за ББР, докато раздаваше пари на говорителката Лена Бориславова в размер на 37 минимални пенсии всеки месец. Излъга за ДКК, докато Ваня Караганева раздаде 1 милион за адвокатски хонорари. Излъга, че 8 милиарда се крадат, а само за девет дни преди Нова година изчезнаха незнайно къде 9 милиарда. Три пъти излъга за Плана за възстановяване – че е пратен, че е одобрен, че най-накрая ще се договори с Европейската комисия. През последните дни излъга отново, като замеси и председателя на ЕК с твърдението, че Урсула фон дер Лайен ще е в България следващите дни и Планът ще е финализиран. Вчера говорителят на Комисията го опроверга официално - няма дата, няма окончателен вариант, планът не е готов за подписване.

Излъга и замеси европейския прокурор Кьовеши по делото с ареста на Борисов, на което самият Петков стана кошаревски свидетел. Излъга хората, че ще осигури прехраната на българския народ, а не знае цената на хляба. Излъга, че ще увеличава пенсиите, а през януари хиляди пенсионери бяха ощетени. Излъга, че токът, газът, парното няма да поскъпват, а днес се очаква нов ценови шок. Лъже за Македония, а се готви да отстъпи от националния интерес на държавата. Излъга, че е провел среща с президента на САЩ, а всички видяхме, че тя е протекла 8 секунди и не може да се нарече среща.

Лъжата, обаче, колеги, не е патент само на Кирил Петков. Лъжата, оказа се, е системно поведение на целия му така наречен „А-отбор". Първият нападател супер-вицето. За него бяхме предупредени от партньорите му, че е измамник и крадец на интелектуална собственост. Цитирам! Той докато лъжеше българските бизнесмени, че ще въведе адекватни мерки за подпомагането им, ги нарече некадърници. Така постъпи и с българските строители, които месеци наред лъжеше, че ще получат изработеното и накрая им каза, че ако не искат да работят на обидно ниски цени, ще покани чужди такива. Междувременно излъга за данните за растежа, инфлацията и дълга, а параметрите на бюджета са истинска първоаприлска шега. Излъга музейните работници и им отне 12-те млн. лв. от вече гласувания от Народното събрание бюджет, с което излъга и Вас. Гигантската му лъжа е за производството на батерии, което се превръща в запазена марка и негова фикс идея, изглежда защото има ангажимент към някого. И то с ясното съзнание, че ще наруши грубо европейските правила, че рискува финансови санкции за държавата и води цялото държавно управление към фаза на командно дишане, задвижвано от батерии с ограничен живот. Излъга и за горивата като замеси МГЕРБ и дори им издаде присъди от телевизионния трибунал.

Вторият нападател на „А-отбора" - усмихнатото вице на доброто управление, лъже как работи нещо и се справя с бежанците, а доброволците и общините са на ръба на силите и възможностите си.

Третият нападател, тревожейки се за влиянието от несподеленото къпане върху природните ресурси, лъже за плавния преход към зелена енергия и работата на мините в почивни дни. Междувременно въздухът е мръсен, багерите са по плажа, а бизнесът на зеления октопод продължава.

Четвъртият нападател не знае колко километра пътища е построил и вече сериозно се оплита в лъжи как ще ги плаща. А той е човекът, който трябваше да прави по една магистрала на година. Минимум 5 моста на Дунав, 2 тунела под Шипка. В момента инхаусът процъфтява, а за сметка на това тол таксите се увеличават между 2 и 4 пъти.

Халфът на отбора не знае каква е цената на парното, защото плаща с дебитна карта, а той е човекът, който трябва да осигури отоплението на хората. Излъга, че по бюджета за 2022 г. са осигурени компенсации за бизнеса, болници, общини, социални институции и битовите потребители, след 01.04.2022г. Излъга, че новият председател на КЕВР отговаря на условията, посочени в Закона за енергетиката. Излъга, че се е справил с високите цени на електрическата енергия и природния газ. Излъга, че работи активно за довършването на интерконектора Гърция-България. Излъга, че не продават природен газ на свои фирми за 3 секунди през нощта. Излъга, че няма политическа чистка в енергетиката, докато в грубо нарушение на Закона за публичните предприятия смени Съвета на директорите на БЕХ и изпълнителния директор на Холдинга, Надзорния съвет на Булгартрансгаз, Съвета на директорите на Булгаргаз. Излъга, че договаря по-ниски цени на азерския газ.

Друг от халфовете, който транспортира топката от точка А до точка Б, с гръмки заявки веднъж изпрати самолет до Скопие. Самолетът беше запълнен с, представете си - 22 човека. За сметка на това обаче самолетът до родния му град не успя да излети. Няма и къде да се приземи. И затова бил виновен кмет от коалиционния му партньор. Излъга, че България ще получи двуетажни влакове, в БДЖ ще е чисто и ще сервират храна, а все още не е построил и метър релсов път.

Вратарят, момчето което боядисва вратите на читалищата, излъга културните дейци, че наближава златен век за изкуството, а проспа изчегъртването на 12 млн. лв. от гласуваните в бюджета за музеите. За сметка на това обаче изчегърта еднолично спечелил конкурс директор на културна институция.

Ветеранът на отбора - завърналият се джедай, докато лъжеше за изядени хора, за чували, за подслушвания, за пачки, за кюлчета, за къщи, за списъци, за избори, изпусна престъпността, но затова пък придоби 22 имота. 22 имота! Днес неговите подчинени излизат на протест, за да го уведомят, че вече не го признават за министър, защото ги излъга, че ще им увеличи заплатите. Този провален човек се опита да се откупи с един незаконен арест, при който извърши 10 закононарушения, които се наказват по 8 члена на Наказателния кодекс. Излъга, че може да арестува. Не може! Той и това не може!

Колеги, сега сериозно. Вчера посолството на САЩ в официално обръщение се разграничи от думите на вицепремиера на Република България и министър на финансите Асен Василев. Разбирате ли какво става, или не разбирате? Посолството на Съединените американски щати каза, че министър Асен Василев е разпространил неверни твърдения за участие на правителствени служители на САЩ в посредничество за сделка на българското правителство със съмнителни бизнесмени. Посолството на САЩ се разграничава от тези твърдения. Това вече не е шега. Това е трагедия. Кой още искате да Ви каже и по какъв начин да Ви каже, че начело на българското правителство стоят хора без чувство за отговорност, без достойнство, без морал и без капка съвест. Начело на българското правителство мнозинството в тази зала постави една шепа авантюристи, които взеха властта с лъжи, удържат я с лъжи и се провалят, затиснати от камарата лъжи, които изрекоха през последната една година. И особено през последните сто дни.

Наши партньори в Европейския съюз и НАТО казват много ясно, че с тях и с тяхното доверие се злоупотребява. Такъв удар върху външнополитическия авторитет на България и срещу нашия народ не е нанасян в цялата позната българска история. Колеги от БСП и от ДБ, знаем, че се срамувате от тези мошеници. Не е страшно да признаете, че сте се заблудили. Не е срамно да кажете, че съжалявате, че сте подкрепили една шайка, която е обещавала това, което сте искали да чуете, но която се е оказало, че никога не е имала намерение да спазва обещания, защото за тях думи като чест и достойнство не означават нищо. Очаквам г-жа Корнелия Нинова да прояви достойнство и да напусне това правителство, заедно с нейните министри. Очаквам г-н Христо Иванов и г-н Атанас Атанасов да изтеглят министрите на ДБ от правителството. Госпожо Нинова, господа Иванов и Атанасов, тази игра приключи. Казаха ви го много ясно, а вие сте отговорни политици и разбирате от половин дума. Това правителство е свършено.

Колкото до ГЕРБ, ние се гордеем, че не се пречупихме, не се прегънахме, не отстъпваме и ви показваме всеки ден, колко опасно е това, което се случва със страната. Не очакваме да го признаете. Не очакваме да се извините на нас и на нашите избиратели за обидите, които ни нанесохте. Очакваме да се извините на Вашите избиратели за това, че се съгласихте да участвате в един заговор срещу държавността и че допуснахте лъжци да си разиграват коня като побеснели в продължение на една година. Отново казвам – играта свърши. Напускайте правителството и запазете достойнството на България. Защото достойнството е нещо, което не се купува с пари и с постове. Достойнството е нещото, което прави една държава държава. Запазете достойнството на страната ни и приключете тази трагедия, колкото се може по-скоро. Оставка, аматьори!“, завърши декларацията на ГЕРБ-СДС.

„Ограничавайте се в обидите“, призова след това председателят на Народното събрание Никола Минчев.

Част от обидите всъщност бяха спестени от Десислава Атанасова от парламентарната трибуна. Те обаче присъстваха в писмения вид на декларацията, изпратена до медиите.

Направи впечатление, че от ГЕРБ-СДС отправиха критиките си, визирайки министри на "Продължаваме промяната" и "Има такъв народ", за които те настояват, че са антисистемни субекти. Оттам изглежда и логичен призивът към "системните" ДБ и БСП да напуснат управлението. 

 

 


В категории: Политика


34
Коментара по темата
34.
Аха
01.04.2022 23:28:05
2
6
Тази ли е най новата гълтачка на боко
33.
Оставка и затвор
01.04.2022 20:33:59
10
10
Дори и на феновете на кокорчовците вече е ясно, че правителството, сбирщина от коалиции на коалиции, отива на боклука. А комедиантите Киро-Кокорчо, техните роднини, кумове, баджанаци и приятели слизат от сцената като полезни идиоти. Използвани от който трябва и захвърлени.
32.
Хареса ми
01.04.2022 20:24:44
7
13
едно определение в коментарите...
"Огладнели, озверели и опростачени "
Герберите не се усещат, че плюейки по новите от ПП всъщност им вдигат рейтинга ....!
31.
До 28 Млад от Герб
01.04.2022 18:00:40
10
14
Защото Георг от младежи Герб, е едно просто момче, което освен да лиже подметки, да кряка и вряка, на друго не е научен. Както и госпожата Десислва. Има и умни хора в Герб, но до като повечето са тип лизачи ала млад гербер, на власт няма да се върнете. Бойко ли, Бойко има едно предисмвто пред всички - ужасно хитър, лавиращ и интуитивен.
P.S. С партия, която целуват ръка на вожда за пост, до тук я докарахте.
30.
Антон Тодоров
01.04.2022 17:11:26
9
14
Вярно е че навремето аз написах книгата Шайка - Бойко, Росен, Цецо и другите
Обаче Деса какво се опитва да говори с мои думи за други хора?
29.
Лесен въпрос към лорерчетата
01.04.2022 15:43:50
14
23
Има ли някой от "харвардските" аферисти с валидна диплома за висше?
Минимум. 5 моста на Дунав, 2 тунела под Шипка.
За 9 дни преди Нова година изчезнаха незнайно къде 9 млрд.
Това вече не е шега. Това е трагедия.
28.
Млад от ГЕРБ
01.04.2022 15:22:18
22
7
Защо Георг Геогиев не е лидер на ГЕРБ ? Защо Бойко Борисов който е на 62 години държи поста лидер и докога още ще е така ? Къде е приемствеността? Защо не се дава шанс на модерните млади за развитие и показване качествата им на лидери ? ГЕРБ вие излъгахте младите и можещите ! Няма да се откажа да пиша истината!
27.
До 25
01.04.2022 14:55:28
8
18
То това май е половината дълг, изтеглен от батко ти, пък колко раздаде от жипа, бедна ти е фантазията.
26.
А кой излъга България
01.04.2022 14:51:35
11
22
Със неизползваемите зали "Арена Армеец" които струват на държавата милиарди и тази в Бургас въпреки рязкото поскъпване с 50 млн още не е готова
25.
Крадци и мошеници са Подменителите
01.04.2022 14:33:44
16
24
Петков завари фискален резерв от 10,5 млрд. лева, сега е на драматично ниско ниво!
24.
Тролчета скъпи и глупави
01.04.2022 14:29:00
8
18
Не е срамно да кажете, че съжалявате, че сте подкрепили една шайка, която е обещавала това, което сте искали да чуете, но която се е оказало, че никога не е имала намерение да спазва обещания, защото за тях думи като чест и достойнство не означават нищо.
23.
vini
01.04.2022 14:06:07
16
4
Браво точни и ясни.
22.
Педалите на Прокопи са Пътници към Панделата
01.04.2022 13:53:21
16
27
Престъпното управление на Анти Борисов, се проваля с пълен хаос, за това се лъже и маже, белким се задържи още някой месец!
Лъжите им ги разбиват дори менторите им!
Татко Румен се отказа, мама Херо също ги уличи в лъжа, а леля Урсула направо им заби 2 шамара.
21.
*********
01.04.2022 13:50:34
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
20.
Да
01.04.2022 13:43:54
18
34
Ми не всички са обиграни клептомани като вас ма Десу, за което и бяхте натирени.
19.
Майданът и машините на Мадуро
01.04.2022 13:43:07
16
19
Нетърпими и ужасяващи са лъжите на силните на деня, с които те крадат живота, възможностите, бъдещето и свободата на обикновените хора.
Лъжата ще си отиде от нас тогава, когато човекът придобие - по пътя на своята духовна и интелектуална еволюция - способността да различава безпогрешно истината от лъжата.
Сега лъжците са управляващи и решават нашите съдби за собствено обогатяване.
Една шепа пръст ще им запуши лакомите, ухилени и широко зяпнали усти!
Наздраве за празнуващите професионалния си празник...
18.
Крадлив гербераст
01.04.2022 13:42:25
10
34
Е, щом Деса Умното казва, аз безрезервно й вярвам!
17.
_nib_
01.04.2022 13:40:24
5
10
И едните продажници...и другите.
16.
Аз
01.04.2022 13:32:37
13
38
КРАДЕЦА ВИКА,ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА….ХАХАХА
15.
Не че нещо
01.04.2022 13:30:27
19
39
Само напомням на огладнелите, озверели и опростачени гербери, гуруто ви от банкя е осъден от българския съд за Лъжа, Честит празник господин Методиев!
14.
Трябва да си тотален олигофрен
01.04.2022 13:25:15
25
37
За да ти харесват тези нови бандити!
Наследници на ДС с купени дипломи,
неграмотници, слабо владеещи дори български език, но с прИтенции за непогрешимост.
Управляват България като фирма за собствено обогатяване!
Виденовата зима е като пролетен полъх в сравнение с сегашната ситуация на кражби и терор!
Промяната не е към по-добро, докара държавата в Шок и Ужас!
Радев събирай си джендърите, които ни натресе с Майдана!
13.
Войнствена посредственост
01.04.2022 13:17:16
30
26
Много тъпи и неграмотни тролове е наел Лорер!
Всеки пост поне с 2 грешки.
Дори опорките им са менте, също като управляващите ментараджии.
Такова крадене не е имало от 33 години поне!
Да не забравят,че който гроб на ГЕРБ копае, сам в него пада!
Позор! Оставка и затвор!
12.
ф
01.04.2022 13:16:34
24
44
това от устата на гербаджии звучи доооста смешно
11.
Честит празник
01.04.2022 13:09:59
24
37
Честит имен ден на г-жа Лъжа! Честит имен ден на Пинокио! Честит професионален празник на президента, вицепрезидентката, всички членова не сегашното правителство и предишния служебен кабинет, както и на всички депутати и журналисти. Пожалевам ви много години при бай Ставри!
10.
ТОЛ
01.04.2022 13:09:52
13
28
таксите са пълен ташак !
Стана така, че тежките камиони плащат по-малко пари от леките автомобили !
А системата беше въведена от партията на ей тая кокона !
Юристите имат един постулат:
"Никой не може да извлича права от собственото си виновно поведение" !
9.
Герберите
01.04.2022 13:05:34
19
49
все повече нервничат и изпростяват ...
Бузките на Десито все повече увисват, защото друго си е с държавните пари да те поддържат козметиците, друго е със свои ...!
Всички тези неща за Кирчо и Ко дори и да са верни, трябва да ги казват други, а не точно ГЕРБ, защото влиза в сила "Крадеца вика дръжте крадеца"!
8.
Гербаджийски олигофрен
01.04.2022 13:03:32
17
50
А Проста Кърджалийска П....а къде е ?Ех , как липсва на народа ,сега друга я замени-Деси от Дулово,какво извисяване ,какво чудо!!!Пожарникарчето ще я целува по главата за верността и ,абе тези идиоти от герб,защо още си пазят партийните книжки на БКП,да си се връщат пак там и със своите другари от БСП да тръгват към нелегалност и въоръжена съпротива?
7.
Дай
01.04.2022 13:00:21
6
18
Имаха добри учители
6.
Бандата на Подмяната с Киро лъжеца
01.04.2022 12:59:29
40
36
Останаха ли такива, които се съмняват, че измамниците са на власт?
Управлява ни войнствена, ментараджийска посредственост!
Вие им повЕрвахте, машините ги избраха!
Честит професионален празник на управляващите.
Дефинирам целия този режим с три думи: измама, насилие и корупция.
Измамата допринесе за дебилизирането на хората, за възпитаването на омраза.
5.
защо
01.04.2022 12:56:57
16
49
защо като натисна + излизат 2 минуса на коментарите? Разберете че никой не харесва герб
4.
ГЕРБ
01.04.2022 12:52:36
19
46
Пълни птостаци. Да обяват свойте лъжи за 12 години и списакът ще стигне до Луната.
3.
111
01.04.2022 12:41:14
21
52
Шайката са герб, тази Атанасова никой не я има за нищо, такъв боклук е!!! Проста са смешни, хората знаят какви крадци са.
2.
Ха
01.04.2022 12:40:14
18
49
Колко грозно ГЕРБ се излагат, жалко Бойко, нали си голям мъжкар, не сте спрели да плюете и храчите
1.
Хаха
01.04.2022 12:34:30
22
47
Aматьори са да . Не могат да крадат като вас . Но ще се ушлайфат в правенето на пътища.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори