×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролозите: Дълга и световна война. Мир – през 2026 година


Астролозите: Дълга и световна война. Мир – през 2026 година
Хороскопите на Украйна, Русия и Беларус са абсолютно еднакви, защото трите страни получават независимост в едни и същи година, месец, ден, час, минута
30 Март 2022, Сряда, 21:59 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Няма да има спокойствие в Украйна. Все повече страни ще се въвличат в конфликта. Повтарят се събитията от 1941-1945 година

Новините около войната срещу Украйна всеки ден дават малка надежда за скорошен мир, но такъв няма да има до 2026 година. Това предвиждат някои от най-добрите световни политически астролози. Макар прогнозите им да се различават в отделни моменти, защото всеки от тях е част от различна астрологична школа, заключението на повечето е, че тази война постепенно ще се превърне в световна. Другият обединяващ момент е, че тя преповтаря събитията между 1941 и 1945 години, но точно наобратно.

Наместо от Запад (Германия) към СССР, войната този път тръгва от Изток (Русия) и ще следва посока на Запад. Нейният вдъхновител също има свой знак, който не е свастика, а изглежда като полусвастика.

Западният свят отново ще изчаква до последно и няма да се намеси тогава, когато би могъл безболезнено да възпре военните действия и потоците кръв. Но все пак ще бъде принуден да се включи в края, когато повечето злини вече и без друго ще са извършени.

Украинецът Константин Дараган бе първият астролог, който още през 2018 година предупреди, че между 2019 и 2021 г. ще се пропука англосаксонският либерал-глобалистки проект. А в годините след това светът ще стане свидетел на неговия крах. Дараган дори бе изчислил датата, когато ще започнат тези процеси – 12 януари 2020 година. Малко след нея започна коронавирусната пандемия, която преобърна света, а икономиката се превърна в неин заложник.

В прогнозите си Дараган избягва да използва думата „война“, но фактически той говори точно за това. През 2013 година написа статия, в която между другото се предвижда: „Европа ще премине през сериозни вътрешни проблеми и дори масови безредици, в резултат на което ще се появят нови граници, нови държави на мястото на старите, нови автономни области и принципно нова вътрешна политика. Конкретно в Европейския съюз няколко страни на практика ще излязат от еврозоната, макар юридически да продължат да се водят част от нея.

Самият ЕС ще загуби политическото си влияние и икономическата си тежест в сравнение с предишните десетилетия. Европейският съюз няма да се разпадне, но юридически ще се превърне в нееднородна структура с първа, втора и трета категория държави членки.“

Миналата седмица „Флагман“ се свърза с Константин Дараган, за да го попита дали е имал предвид конкретно война на европейския континент, когато е писал за промяна на държавните граници – нещо, което обикновено исторически се е случвало след военен конфликт. Както и дали България също ще участва във войната. Верен на принципите си да не използва думата „война“, той отговори: „Надявам се, че България няма да бъде засегната. Но Балканите, Прибалтика, Полша, Унгария, Румъния са в рисковата група“.

Индиецът Прашат Капур също не е оптимист за мир в Украйна в следващите години. Прогнозите си той публикува в своя канал в Ютюб „AstroKapoor“. Той очаква не просто войната да стане световна, въвличайки една след друга много държави, а и провижда използване на ядрено оръжие. „Обратното броене към датата, когато може да бъде натиснато червеното копче, започва на 29 март“, казва Капур.

Беларуската астроложка Татяна Калинина е една от най-откровените в последните седмици. Тя заяви, че дълго време се е опитвала да изглажда прогнозите си, за да не плаши своите последователи. Но след като някои от тях я обвинили, че не ги е предупредила достатъчно категорично да бягат от Украйна, вече е решила да казва всичко. Самата тя неотдавна напусна Беларус и се премести да живее в Египет, където очаква, за разлика от Европа, засега да е относително спокойно. Но след година и половина отблясъците на войната ще се усещат и там, твърди тя.

Калинина публикува прогнозите си в Ютюб и в своя канал в Телеграм. Тя очаква Беларус да стане третият участник в настоящата война в близките месеци. Засега президентът Александър Лукашенко устоява на натиска на Москва да прати армията с срещу Украйна, но според Калинина, ако продължава да отказва, тва ще принуди Кремъл до края на лятото да му организира преврат, за да го замени с фигура, склонна да вкара страната си във война.

Беларуската астроложка, както и почти всички нейни колеги, обръщат специално внимание на факта, че хороскопите на Украйна, Русия и Беларус са абсолютно еднакви, защото трите страни получават независимост в едни и същи година, месец, ден, час, минута. Това се случва по време на подписването на Беловежките споразумения между ръководителите им Елцин, Шушкевич и Кучма на 8 декември 1991 година, с които е разпуснат Съветският съюз. Те са ратифицирани пак по едно и също време: 10 декември 1991 г. (Украйна и Беларус), 12 декември (Русия). Еднаквите хороскопи водят след себе си и еднаква съдба за трите страни. Това означава, че убийствата, разрушенията, принудителната емиграция и всички останали ужаси на военновременната обстановка, в които е принудена да живее сега Украйна, предстоят да се случат съвсем скоро и на Русия и Беларус.

Беларус ще се окаже не просто воюваща страна, но Русия ще заграби част от нейната територия по същия начин, по който го направи с Украйна, твърди Калинина. Тя очаква това да се случи през следващата година. За да е съвсем сигурна в това толкова сериозно предвиждане, е погледнала хороскопите на свои познати беларуси от градовете, които очаква да са най-силно засегнати от войната. „Във всички тях видях скорошно напускане на родното място и принудително преместване“, казва тя.

Следващата година ще бъде особено тревожна и за Полша, която Калинина очаква също да стане обект на бомбардировки. Но такива ще има и по руските градове. Огромна част от територията на Русия през 2023 година също ще бъде въвлечена във войната. Част от нея ще бъде откъсната насилствено.

Беларуската астроложка очаква през следващите две години, освен по руски градове, бомби да се сипят и по мегаполиси в редица европейски държави. Дотогава в тази война вече ще са били въвлечени почти всички страни от бившия Съветски съюз. Калинина дори публикува в понеделник списък по дати кога ще се случи това:

Беларус ще започне да воюва най-късно около 25 август 2022 г. и ще продължи да го прави през цялата 2023 година. Казахстан влиза във войната от септември 2022 до август 2024. Армения - от 8 февруари 2023 по 9 април 2026. Киргизстан- от 23 август 2022 до 20 април 2023 г. Америка до последно ще наблюдава кървавите баталии отстрани, но в крайна сметка, точно както и през 40-те години на миналия век, ще бъде принудена да се включи във войната. Как ще се развиват военните действия във вътрешността на Европа и кои държави ще бъдат засегнати Калинина е обяснила в едно от последните си видеа.

Почти идентична е и прогнозата на Алак Ниранджан, който живее в Русия и публикува в канала в Ютюб „Шринатджи Ведическая Академия“. Неговите очаквания са войната да приключи до лятото на 2026 година. Той също, както Прашат Капур, допуска, че в този конфликт е възможно да бъде употребена ядрена бомба.

Американката Марен Олтман също обръща внимание на еднаквите хороскопи на Русия и Украйна, които говорят за скорошни атаки и по руски градове, съпроводени с много смърт. В канала си Maren Altman в Ютюб тя обаче публикува само кратки видеа от по четири-пет минути, в които не се разпростира в по-големи подробности.

Рускинята Светлана Драган в своя едноименен канал в Ютюб концентрира вниманието си пък на промяната в света, която ще бъде окончателно видна през 2030 година. „Ще се сменят водещите държави, различна ще бъде формулата, по която ще функционира световната икономика, ще имаме напълно различен световен дневен ред – с нови международни организации. Животът, с който бяхме свикнали до началото на пандемията, никога няма да се върне. Всичко ще бъде коренно различно“, твърди тя.
 


В категории: Политика , Хороскоп


Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
22
Коментара по темата
22.
Ху, Хуу
31.03.2022 17:56:24
3
0
Ако познаете, ще бъде много интересно. Гоям сеир!
21.
Ззююю
31.03.2022 11:18:49
1
8
Великите астролози защо не можаха да предскажат тази война преди 3 месеца? А короната защо никой не предсказа?
20.
Да ама не.
31.03.2022 09:53:27
8
17
Трета световна война няма да има! Запомнете това. Сегашната война не е започнала , когато Русия нападна Украйна. Войната започна след като САЩ използваха ядрено оръжие за първи път. След това продължиха да водят войни по целия свят , плашейки всеки с ядрено оръжие. Войната с Русия е разултат от дългогодишни войни. С които затвориха Русия от всички страни . Съответно създадоха плацдарм на най-доброто място за нахлуване. От Украйна към Москва терена е равен и лесен за форсиране. Наполеон и Хитлер го доказаха . Русия този път не повярва на лъжите и съответно натикана в ъгъла нанесе първа удара. Така ,че спете спокойно. Скоро Украйна ще се предаде, Русия ще си създаде буфер , който ще и дава известна сигурност относно амбициите на САЩ .
19.
Радо
31.03.2022 09:36:01
4
14
астролозите да си пият хомеопатичните хапчета против 5G и да се пазят от кемтрейлс, че е опасно...
18.
Трол
31.03.2022 09:35:40
0
7
Много обичате да плашите хората, особено онази част от населението, която си чете хороскопа всеки ден, че и му вярва....
17.
Glarus
31.03.2022 09:07:46
0
11
Aз кото хвана магарето за мадете го познавам че е мъжко
16.
Тия астролози
31.03.2022 07:33:26
0
8
не могат да познаят колко уши имат на главата си ама главата си,за пияните чебурашки са добре ония на всичко верват
15.
Баси простотиите чуек
31.03.2022 03:16:11
2
13
Хороскопите на Украйна, Русия и Беларус са абсолютно еднакви, защото трите страни получават независимост в едни и същи година, месец, ден, час, минута
--------
Хахахахахахаха
14.
Вярвящ
31.03.2022 03:03:44
0
17
Аз вярвам само на пророк Витанов, защото неговото гледане на кристална топка е научно издържано с математически модели.
13.
*********
31.03.2022 02:07:41
4
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
Ейс вентура триста детектив
31.03.2022 01:43:25
1
18
До астролозите :
Барайте смока ! До 2 месеца ще има мир и после ще плащаме някакви измислени последици .
11.
До 9
31.03.2022 01:11:12
0
0
Не го намерих сега, но намерих преразказ на руски в Телеграм надявам се да разбереш по лесно
https://t.me/whitefilin/3175
10.
Додо
31.03.2022 00:59:05
3
17
По-големи глупости не бях чел.
9.
До 8
31.03.2022 00:40:14
0
2
Ако е удобно може ли инфор. от французите (:
8.
Реалист
31.03.2022 00:26:36
10
13
Склонен съм да вярвам на астролозите. Притесняват ме две неща:
1. В третата световна да не застанем пак на грешната и губеща страна, както предните два пъти.
2. До 2026 или до 2030 ще обслужваме украинците в хотели. Те доброволно от безплатен за тях хотел олинкузив на първа линия море няма да излязат и всяка сутрин ще чакат закуската и камериерката.

Четох днес какво обръщение към украинските бежанци е написал френския червен кръст, покъртително е.
7.
сгамат
31.03.2022 00:26:19
3
16
той и математика смяташе, че всички ще умрем…. а ние пием по барове а на него не му става
6.
Коментар:
30.03.2022 23:50:12
4
10
Не го ли кажат врачките по тв каналите,евроком и т.н фейк е.Лошо няма викат повтаря се 44та,връща се комунизма пей сърце,тамън да се изчистим малко.Тука си имаме склад за оръжия лесно е.
5.
Божков, божков - дъно нямаш!
30.03.2022 23:33:53
5
28
На по-големи конспиративни тъпотии човек може да стане свидетел само, ако се насили да гледа уринотерапия на Гала.
4.
Аз
30.03.2022 23:30:49
13
5
Съм на мнение, че случките в бъдеще ще припокрият написаното на висока степен...
.... Много от масата не вярваха в миналото за това, което се случва понастоящем...
... "То докато не опре яйцето..."
... Дано грешат , дано и аз греша...
... Бъдете живи...
3.
Солджъра
30.03.2022 23:13:26
1
20
10 години Counter-Strike, 5 години Battlefield, 2 години Call of Duty - да заповядат. Ще ги накарам на quit-нат.
2.
Някой
30.03.2022 23:04:24
2
31
Не се ли произнесе Витанов, всичко е ташак!
1.
Пенсионер
30.03.2022 22:50:15
5
28
Аз вярвам само на Алена!!!!7
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Как в последния си работен ден 49-ото НС промени стопанската политика на България за 30 минути Предизборно и поради незнайни и необосновани причини депутатите извършиха нещо невиждано в законодателната история Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русев Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори