×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Астролозите: Днес е денят Х


Астролозите: Днес е денят Х
Предишното съединение на Сатурн и Плутон през 1982 година води до смъртта на Леонид Брежнев и краха на Съветската империя
12 Януари 2020, Неделя, 14:59 ч.
Автор: Божидар БОЖКОВ

Веднъж на 35-38 години Плутон и Сатурн се заиграват и това води до крах на някоя империя

В 17:23 часа (българско време) днес ще се случи важно астрологично събитие, което в миналото винаги е водило до крах на някоя империя. Това е така нареченото съединение на бавните, но отделящи огромна енергия, планети Сатурн и Плутон. Дори само то е достатъчно, за да се отбележи, че 2020 година е една от най-възловите в нашето съвремие за политическата промяна на света. В добавка обаче този път съединението ще е тройно, защото в него ще участва още една мощна планета – Юпитер.

Според астролозите, това вещае края на голям исторически цикъл на нашата планета и началото на нов. Става въпрос за промяна не просто в политическите отношения между страните, а за подмяна на водещите държави в света и за нов икономически ред. В миналото, само при съвпад на Сатурн и Плутон, е имало огромни икономически и политически сътресения. Затова е интересно да се проследи какво ще се случи сега. Отговор на този въпрос от една страна дава историята, а от друга - прогнозите на няколко от най-добрите политически астролози от Русия и Украйна.

Макар през 2006 година астрономите да зачеркнаха Плутон от списъка с „нормалните“ планети и да я класифицираха като „планета джуде“, за астрологията тя е най-мощният фактор за преразпределение на финансово и политическо влияние в света. Неслучайно, посочват астролозите, радиоактивният елемент, използван в ядрените реактори и атомните бомби, се нарича плутоний, а самата ядрена физика получава бурно развитие веднага след откриването на планетата Плутон от американския астроном Клайд Томбо през 1930 година. В античната митология Плутон се е възприемал като главатар на Царството на мъртвите, управляващ духовете на всички умрели и несметните богатства на подземния свят.

За астрологията Сатурн пък е планетата, чиято енергия подклажда масите да искат край на досегашните порядки, без все още да е ясно какво би се настанило на тяхно място. Тоест – разпад на системата в момент, когато все още липсва нейна алтернатива. В мунданната (от латински: мундо – свят) астрология Сатурн е планетата, отговорна за авторитарния и тоталитарен стил на управление на държавите, в чиито хороскоп тя оказва влияние. Много политически лидери, които са успявали да постигнат целите си и да управляват твърдо страните си, са имали Сатурн в своите хороскопи.

Затова, когато тази планета е в съвпад с Плутон, винаги се отделя мощна енергия, замъгляваща логичното и съзнателно мислене на важни политически лидери и на цели народи, която подбужда масовите движения и протести, неподлежащи на контрол. Заиграването между Сатурн и Плутон в изминалите години винаги е водило до смъртта или убийството на важен световен лидер, което пък е предопределяло края на свързан с него (по един или друг начин) световен „бандит“ – империя, приемана до този момент като едва ли не вечна. Затова и този път астролозите очакват да се случи нещо подобно.

Да проследим какви събития са съпровождали предните съвпади на Сатурн и Плутон в новата световна история. Предишното им съединение е било в нощта на 7 срещу 8 ноември 1982 година. По това време Съветският съюз отбелязва своя главен идеологически празник - 65-тата годишнина от Великата октомврийска социалистически революция. Само два дни по-късно умира вождът на огромната империя Леонид Брежнев, което е началото на нейния край. Смъртта му съвпада с излизането от полския затвор на лидера на профсъюза „Солидарност“ Лех Валенса – един от най-ярките борци срещу съветския хегемонизъм, който впоследствие става и президент на Полша. Следва период, който съветските историци наричат „петилетка на пищните погребения“, защото тогава умират основните лица на империята – Суслов, Андропов, Черненко, Устинов… Накрая се появява Горбачов и закрива Съветския съюз.

Нещо подобно се е разиграло и в по-предния съвпад на двете планети – през август 1947 година, когато целият свят буквално е преразпределен между новите големи играчи, а една от старите империи рухва под напора на собствената си тежест. Британската империя практически спира да съществува. Индия, а впоследствие и отделилият се от нея Пакистан, получава независимост.

Махатма Ганди е убит в рамките на по-предното заиграване на двете планети, с което е сложен край на Британската империя

В рамките на неколкомесечния толеранс около съвпада на Сатурн и Плутон, който според астрологията е плюс-минус 5 месеца, е убит (30.01.1948) Махатма Ганди – най-яркото лице на движението за независимост на Индия. През тази година е образувана държавата Израел, с което в сърцето на арабския свят се появява сериозен негов дразнител. Убийството на Никола Петков също е в рамките на това астрологично събитие – 23 септември 1947. Както и обявяването извън закона на партията му „БЗНС – Никола Петков“, с което (точно през 1947) практически е въведена еднопартийната диктатура в България. 1947 година от историците се приема за граничната година, когато окончателно е оформена и разпределена политическата карта на света между главните играчи в предстоящата Студена война.

Още 33 години по-рано – през юни 1914 г., при тогавашния съвпад на Сатурн и Плутон, е убит австроунгарският престолонаследник Франц Фердинанд. Това довежда до една от най-кровопролитните страници от по-новата история – Първата световна война, която разрушава цялата политическа структура на Европа. Нито една война до този момент, според историците, не е била толкова жестока – с използване на подводници, авиация, химически оръжия. В крайна сметка Сатурн и Плутон „убиват“ няколко империи наведнъж – руската, австроунгарската, германската и османската.

С убийството на Франц Фердинанд, случило се в месеца на съвпад на Сатурн и Плутон през 1915 година, започва Първата световна война, коствала края на съществуването на цели четири империи

Коя империя ще бъде наказана този път?

Украинският астролог Константин Дараган смята, че „в района“ има само един добре въоръжен бандит, който плаши и командва целия свят и следователно новото съединение днес ще бъде разрушително именно за него.

В хороскопа на САЩ, пише той, най-чувствителната планета е именно Плутон. Тя за първи път в историята на тази държава днес ще се намира в същото съотношение с останалите важни планети, в каквото е била при основаването на Америка на 4 юли 1776 година. Това вещае в следващите няколко месеца Америка да изпадне в състояние на политическа истерия, доближаваща психични нива.

Според Дараган, Съединените щати ще бъдат разклатени както политически, което вече се случва, така и икономически. Финансовата криза, която трябва да се разрази там до края на 2020 година, ще бъде близка по разрушително въздействие, както за Америка, така и за почти всички държави в света, до Голямата депресия от 1929 година. Тогава Брутният вътрешен продукт на всички страни на земята спада с 15%. За сравнение икономическата криза от 2008, която на много места все още се усеща, намалява БВП едва с 1%.

За да е сигурен в прогнозата си, Дараган разглежда хороскопите на основните американски институции. В този на Федералния резерв за 2020 година се вижда мащабна криза, принудителна загуба на влияние и на власт, болезнена реорганизация. В хороскопа на Нюйоркската фондова борса 2020-та е година на най-голямата борсова криза, която би могла да се случи там след Голямата депресия.

Хороскопът на Доналд Тръмп предвещава изключително рискова за здравето и живота му 2020-та година

Най-интересен е хороскопът на Доналд Тръмп. За него Дараган буквално пише: там има болезнено влияние на Сатурн, което означава сериозно уронване на репутацията, предизвикана от действието на някои секретни служби; проверка на издържливост, която той няма да премине. „Би било добре, ако в края на годината Тръмп е все още здрав.

За всичко друго хороскопът му не вдъхва никакъв оптимизъм“, пише украинецът. Той посочва, че по отношение на политическото бъдеще на Тръмп астрологията се отличава в диаметрално противоположна посока от бравурните анализи на различни политолози и коментатори, вещаещи му безметежна победа на предстоящите избори.

Съвпадът на Сатурн и Плутон е своеобразна точка на необратимост за Съединените щати. Тяхното влияние в света неотклонно ще спада, както и бройката на техните съюзници и приятели“, твърди Дараган.

Председателят на Руската астрологична школа Александър Зараев твърди, че очакваната икономическа криза трябва да се разрази след месец юни. „Америка ще бъде сериозно разтресена през лятото и след това. Там няма да има нито политическо, нито икономическо спокойствие“.


В категории: Хороскоп


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
8
Коментара по темата
8.
Aaahahaha
12.01.2020 20:33:06
0
5
Mакедонците я закъсаха.
7.
Култура ми Янко
12.01.2020 20:27:38
0
2
да, добре, ще му кажа
6.
ха ха ха
12.01.2020 19:22:03
5
7
ама как само руските астролози предвиждат само и единствено разпад на янките. много им се иска на горките, ама ядец. ще останат много разочаровани. колкото и да са лоши, те не са империя, а държава с права за всички. докато ватенките се опитват да направят всички като тях. точно затова те са в риск да се разпаднат, защото никой не иска да са под тяхна опека.
5.
Българка
12.01.2020 19:16:09
2
13
Оставете Доналд Тръм, кажете в България коя империя ще изчезне, как народът ще успее. Това е важното. Този славен български народ до кога ще страда!!!
4.
Info
12.01.2020 16:43:11
0
15
2020 flagman shte zaleze
3.
нонаме
12.01.2020 16:01:17
1
13
Други виждат, че 2020 може и да има водна криза. Може и земетресения и пожари да има.
2.
Marinero
12.01.2020 15:42:47
3
5
Звездите ми го говорят......
1.
XX
12.01.2020 15:38:19
5
14
Другарю путин, моля Ви, преместете планетите, да не са чак толкова фатално разположени... плийз!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие Кв. „Сарафово“ завря, стотици искат постоянно полицейско присъствие „Пратете екип, защото престъпността расте, появяват се и все повече нарушители на ЗДвП, зоват местните жители Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Защо тази певица си отряза косите, шокира с нова визия Фолкдивата неузнаваема, сравниха я с нейна колежка Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жена е с прорезни рани, мъжът й я замерил с порцеланова чиния Жертвата, която е на 64 години, е получила медицинска помощ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Международната регата „Порт Бургас“ се влива в къмпинг фестивала „Еxplore the world“ Ветроходното състезание ще започне с Парад на участниците пред Морската гара
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори