×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес Бургас чества Летния Никулден, ще има богата програма
  • Днес е 9 май е обявен за Ден на Европа, н тази дата през 1950 г. в Париж е направена първата стъпка към създаването на Европейския съюз
  • Испански министър заговори за "геноцид" в Газа, Израел се ядоса
  • Жертвите на наводненията в Южна Бразилия станаха 100
  • Отново обстреляха с ракети граничния пункт "Керем Шалом"
  • Времето днес, прогноза за четвъртък, 9 май: Остава облачно, валежи на запад
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Има ли чужди агенти в парламента


Има ли чужди агенти в парламента
"Ако в Народното събрание има хора, които прокарват интереси на чужда държава, то смятаме, че това е истинска заплаха за България"
09 Март 2022, Сряда, 10:14 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Припомнят, че народните представители имат достъп до секретна информация

В най-голямата парламентарна група и носител на мандата за управление „Продължаваме промяната“ (ПП) се притесняват, че действащи депутати може да представляват заплаха за националната сигурност.

„С особена тревога следим новините последните дни във връзка със случващото се в Украйна. С още по-голяма тревога разбрахме новината, че български депутат е бил задържан, екстрадиран и с черен печат в паспорта си в следващите десет години“, обяви от трибуната на Народното събрание Pосен Костурков в декларация от името на групата на ПП.

„Не ни е известно в историята на Народното събрание да е имало друг такъв случай, в който народен представител да получи черен печат, т.е. забрана за пребиваване в свободна и демократична държава.

Бихме искали да се изясни следното: с каква информация разполагат българските служби относно нашия колега и на база на какви съмнения службите в Украйна са стигнали до това крайно решение. Има ли рискове за националната сигурност, ако български депутат с имунитет и достъп до секретна информация е обект на подобни враждебни действия от друга държава? Какво правят ДАНС, ДАР, Военното разузнаване и МВР и дали информацията, с която разполагат, е по-всеобхватна от изнесената в публичното пространство? Ще зададем тези въпроси и бихме призовали ръководителите на тези служби да информират Народното събрание в най-спешен порядък“, посочват от ПП.

„България не е във война, но водените в непосредствена близост до нашите граници военни действия ни карат да вярваме, че българските граждани заслужават всички отговори за рисковете към националната сигурност. И ако в Народното събрание има хора, които прокарват интереси на чужда държава, то смятаме, че това е истинска заплаха за България“, обяви още г-н Костурков от името на ПП.

Припомняме, че тази седмица лидерът на „Възраждане“ и депутат от формацията Костадин Костадинов обяви, че бил в Украйна и получил забрана да влиза в страната за десет години с обвинения, че е руски агент.

 


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
Бсп
09.03.2022 22:25:36
0
2
На коцето в училище му викаха копанарчето,,,дали е такъв да докаже произход,100 г. Назад,,,или.....да се ежи още......
16.
По скоро
09.03.2022 18:45:02
1
2
Питайте кой не е чужд агент
15.
Е как да е нямало?!
09.03.2022 15:24:08
3
11
Я питайте Петков(Пикаещият във фонтан) дали е ходил в САЩ последните 14 години?Хамериканците му отказват виза постоянно заради срещата с братя Галеви,когато беше министър,пък туй си е равносилно на черен печат
14.
РУСКИ БОТ
09.03.2022 13:48:59
9
22
Проруските тролчета още не са разбрали , че ще им плащат не в левове , а в рубли. Хабите се , господа . Кой какво пише във флагман няма значение. Важното е ,че сте бита карта в живота. Копейките на старо желязо. Жалкари . Дърпай!
13.
До 11
09.03.2022 13:21:31
6
17
Ти определено не си нормален и не се развиваш нормално.
Този Копейкин е единственият политик който официално е хванат, че произнася най-много лъжи в изказванията си и НИКОГА не си държи на думата а се мята като перка на турбина в опит да се измъкне от лъжите си...
12.
Реалист
09.03.2022 13:14:08
21
12
Някои много ги е страх от истините, които говори Възраждане!!
11.
Прегледайте
09.03.2022 12:10:12
19
16
Си вашата партия Кирчо ,че вие прокарвате американски интереси.А относно Костадинов първо го наредихте на украинските служби ,а сега се опитвате да го премахнете .Много хитро няма що.
10.
Говедар
09.03.2022 11:24:15
13
25
Ами кой ще попита : Колко неправомерно освободени украински затворници има сред бежанците? Нали Зеленски ги освободи уж да се сражават.
9.
Флагманииии
09.03.2022 10:59:01
8
14
24 нехаресвания за 1 секунда на 1ви коментар. Давайте малко са, още 100 сложете
8.
Ердоган
09.03.2022 10:57:49
4
24
Турция е забранена за Доган и Пеевски
7.
Ей 2
09.03.2022 10:55:38
14
15
" Държавата ни ве. " Ти си такава грешка на природата, че не може да си представиш как са те създали дори. С какво нежелание майка ти е крала с лъжица семенна течност след съвкуплението на баща ти със съседа ти в Меден рудник. Жалка твар от създадена от двама педали и крадлива селска ку. ва. Ще те късам парче по парче наркоман селяндурски. Ще ти дам едно ВЕ неграмотно, малоумно петно осрано
6.
Доносник Ахмед Доган
09.03.2022 10:55:16
2
12
Уважаеми госпожи и господа!

Дълбоко съм трогнат от номинирането ми за награждаване във връзка със сътрудничеството между Руската Федерация и Република България, особено в областта на духовното сближаване на народите ни! В живота ми няколко пъти ми се е случвало да не приемам или да се отказвам от национални или международни награди. Но в конкретния случай за мен е въпрос на чест, че изобщо сте обсъждали името ми. Защото в духовното си битие съм школуван в мисловното пространство на Западно-европейската философия, но съм закърмен с екзистенциалната темпоралност на Руската класическа литература.
5.
Реалист
09.03.2022 10:53:16
10
9
Мда, всъщност службите разполагат с информация, че в някои от българските вестници и кафяви сайтове пишело, че Костадин Костадинов имал нещо общо с Русия. Колкото и хора да питате нито един няма как да ви даде каквито и да било факти и доказателства за това, но щом Костадинов е толкова яростен противник на америка, то той автоматично бива пречисляван за руски шпионин. Просто няма друг вариант. А пък и щом го пише по кафявите сайтове, значи е истина нали така, ако пише например, че ПП работят против българите то това би било много гнусна и долна лъжа. Та... аз винаги питам някой може ли да предостави каквито и да било факти и доказателства, че Костадинов има нещо общо с Русия, но до момента не съм чул, видял, разбрал за нещо такова, освен твърдото убеждение на някакви същества с IQ 12, че това е точно така и позицията им не подлежи на обсъждане, нито на обмисляне, поради невъзможност от тяхна страна. Жалко е, но това е реалността...
4.
Калоян Велики
09.03.2022 10:49:53
8
23
„Не ни е известно в историята на Народното събрание да е имало друг такъв случай, в който народен представител да получи черен печат, т.е. забрана за пребиваване в свободна и демократична държава.
-------------
Това че не ви е известно, не означава че няма. Има с черен печат и от САЩ и от соц. държави. Кирил Петков да избягва конфронтации на лично ниво. Очаквам макро мерки, на едро дето се вика. А той като Бойко ми се занимава само с микро проблеми. Ако има данни за такъв депутат (сигурно става дума за копейкин) сваляйте му имунитета и го арестувайте. Обаче ако няма, не си губете времето с простотии и лакардии за медиите. Народът обеднява яко и ако не предприемете нещо смислено, ще върнете Борисов на власт. Кой ще ви търпи? Тoй затова Янев ще направи партия, защото ви видя, че само приказки си говорите, а насреща - нищо
3.
До 2
09.03.2022 10:46:28
21
22
Ела ела да ме махнеш педал наркомански, ела мамицата ти магистрална насрана. Тоя флагман само олигофрени и наркомани пъпчиви насъбра.
2.
До 1
09.03.2022 10:42:59
23
58
Махай се тогава от държавата ни ве боклук. Ще избесиш... на м..ка си вмирисаната.. Мръсни продажни хлебарки. Съд за копейкин и забрана на жалката му партия!
1.
!!!!!!!!!!!!
09.03.2022 10:40:09
66
27
Мръсни фашисти 80% от българите са шпиони на Русия, аз също. Този път с камъни ще ви линчуваме. Аз не съм Възраждане и снежни топки няма да ви хвърлям. Вън от България всички. 65 % от българския народ ви мрази и не ви иска. 35 % идиоти само гласуваха за вас. Сега не са повече от 10% ще ви избесим
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" Защо Алек се гнусеше да целува тази участничка от "Ергенът" "Алек мразеше да я целува, дори личеше, че го е гнус", коментират в нета Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Брутална катастрофа край български град, поне 4-ма са тежко пострадали Блъснали са се бус и тир Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Арести за наркотици в бургаския ж.к."Изгрев", задържаха Веселин и Радослав Превенцията срещу разпространението на наркотици е на фокус в МВР Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Страшен екшън в центъра на София, ври от полиция Три патрулки са заклещили автомобил, като искат да арестуват шофьора, но той не излиза от возилото си Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! Премиера в Бургас! Не пропускайте театралния хит на сезона с режисьор Асен Блатечки! "Пиесата, която се обърка" е невероятен спектакъл  Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово Хотелиерка популяризира Черноморието с пробег от Дуранкулак до Резово По време на 6-дневния пробег с нея ще пътува видео оператор и фотограф, който ще заснеме и покаже красотата на Черно море, видяна по един различен начин Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител на Бургас проф. Мария Нейкова се срещна с генералния консул на Турция Областният управител и генералният консул се обединиха около инициативи за социализирането и образованието на деца от семейства в затруднено положение Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Италиански клуб покани футболен талант от Бургас, кадър на Спортното училище Иван Анастасов е ученик в 9- ти клас в СУ "Юрий Гагарин", където негов индивидуален треньор е Георги Терзиев Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Бургас загуби обичан лекар - д-р Светлозар Аврамов Той бе сред пионерите в създаването на Отделението по ушно-носно-гърлени болести на МБАЛ „Бургасмед” още през 2012г. Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Защо "Кауфланд", "Билла" и "Фантастико" потърсиха защита от този човек Искат вето върху промените в Закона за добавената стойност 
Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Това момиче спипа баща си в леглото с приятеля си и го запали жив Осъдиха я на суров затвор Сърбия купува от Китай девет електрически влака Сърбия купува от Китай девет електрически влака В Белград Си Цзинпин ще отбележи 25 години от бомбардировката на НАТО над китайското посолство Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Русия удари детска площадка в Харков и тежко рани три деца Ранените момчета са играели футбол по време на взрива "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва "Газпром" разпродава имоти за десетки милиони долари в Москва От сделките гигантът може да получи около 150 милиона долара Полски съдия избяга в Беларус Полски съдия избяга в Беларус Томаш Шмид поиска политическо убежище в Минск и бе обвинен в шпионаж Почина уважавано име от академичните среди Почина уважавано име от академичните среди Проф. Джингова активно участваше в създаването на специалността "Ядрена химия" във Факултета по химия и фармация на Софийския университет Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Април 2024 - един от най-горещите месеци в историята Климатолозите вече потвърдиха, че изменението на климата е причинило някои специфични метеорологични крайности Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Този участник от "Денсинг старс" съобщи голяма новина Валери Григоров говори след тримесечното предизвикателство  Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Коклюш тръшна цялата рода на Коста Цонев Пръв се разболял големият ѝ син Янчо, който се оказало, че нямал трета поставена доза от задължителната ваксина срещу заразата Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден Ученици влязоха в местното самоуправление в Созопол за ден
Любомир Стефанов, политолог: Любомир Стефанов, политолог: Бързо амортизираме политиците си, без да си даваме сметка, че нови просто няма откъде да дойдат Виц на деня Виц на деня Баща на сина си:
- Мило, искам да ти кажа, че скоро ще си имаш братче.
- Супер! Дай да се похвалим на мама!
Виц на деня Виц на деня Съвет за мъжката половина:
У всяка жена "спи" гадина, глупачка, вещица, ангел, принцеса! Която разбудиш, тази и ще получиш!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жена казва на приятелката си:

- Откакто взех да карам с очила забелязах колко много други коли има по улиците.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори