×
Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия ще снабди Беларус с ракетни системи „Искандер-М“
  • Неделята ще бъде дъждовна в част от страната, жълт код за опасно време в 9 области
  • 26 юни отбелязваме Световния ден за борба със злоупотребата и трафика на наркотици
  • 240 са новите случаи на COVID-19 у нас при направени 1974 теста през последното денонощие
  • Силни бури удариха цяла Сърбия - порои в Нови Сад и Белград
  • Лидерите на Г-7 бяха посрещнати от 4 000 еко протестиращи в Мюнхен
  • Кола се вряза в пешеходци в Бруклин, има загинал и ранени
  • Започна балотажът на изборите за членове на ВСС
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Справедлива ли е присъдата на Деян Дичев и защо той е важен за прокуратурата като свидетел, а не обвиняем


Справедлива ли е присъдата на Деян Дичев и защо той е важен за прокуратурата като свидетел, а не обвиняем
Съдът днес не можеше да направи нищо - Дичев се възползва от всички пропуски в НК, за да си осигури много лека присъда
Тема в развитие
Готвачът Дичо проговори, закова Рагевски за двете жестоки убийства Защо "чистачът" на Рагевски не бе обвинен за съучастник в две жестоки убийства Само във Флагман.бг: Готвачът Дичо готов да признае вината си, ще го съдят по съкратената процедура Край на сагата! Дават готвача Деян Дичев за съд за случая „Рагевски-Бахлова-Юмер“ Прокуратурата саботира разследването по АМ "Хемус", можеше да се процедира като в случая "Бахлова" Деян Дичев да забрави за свободата си в следващите шест месеца, Окръжният съд го закова! Готвачът Деян Дичев иска да излезе на свобода, щял да се върне в Карнобат при майка си Съдът не пусна готвача Дичев да се прибере у дома си, но вижте какво върши Рагевски от затвора Районният съд решава онлайн дали да пусне от ареста чистача на две убийства Разследването за убийствата на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед влиза в учебниците по криминалистика Електрическият трион, с който е нарязан Юмер Мехмед, открит в кооперацията на готвача Дичо Пълен запис на брифинга на прокуратура и полиция: Докъде стигна разследването срещу Рагевски и асистента му Деян Дичев Нощем злокобно вие кучето на готвача Деян Дичев, арестуван след двете брутални убийства в Бургас Ексклузивно пред Флагман: Майката на разчленения Юмер с разтърсваща изповед за тежкото му детство Районният съд в Бургас остави Деян Дичев в ареста, определи го за "лице с изградени престъпни навици" Пълен потрес: В НК нямаме член за разфасовка на труп, затова готвачът на Рагевски е подведен за укриване на останки Прокуратурата иска постоянен арест за "чистача" на Рагевски, днес гледат мярката му за неотклонение Ужасяващо! Трупът на Теодора Бахлова държан с месеци в бидон с киселина Държи ли готвачът Деян Дичев в ръцете си елита на Бургас с аудио и видеозаписи? „Топ готвачът” Деян Дичев отново отваря ресторанта си в ДНА, заповядайте! Ужасяващо! Готвачът на обвинения за отвличане бизнесмен Рагевски е разчленил трупа
виж още
скрий
17 Февруари 2022, Четвъртък, 20:17 ч.
Автор: Димитър ВЪЛЧЕВ

При промяна на процесуалната роля, разпитите му като свидетел по делото ще изгубят своята доказателствена стойност

 

Димитър Вълчев е бургаски адвокат. Той юрист, който е пряко ангажиран с казуса "Рагевски", представлява две от пострадалите лица.

Вълчев е запознат добре с мракобесната схема "Рагевски" и участието на всеки един в жестоките убийства.

Като познавач на делото той коментира експертно за Флагман.бг постановената днес присъда от 4 години и 6 месеца на готвача-транжорист Деян Дичев.

Можеше ли Дичев да бъде привлечен като съучастник на Рагевски и пренебрежимо леко ли е наказанието му, вижте становището на адв.Вълчев:

Във връзка с произнесената днес от Районен съд-Бургас първоинстанционна присъда по обвиненията срещу готвача Деян Дичев, то следва да се внесат някои уточнения:

По обвиненията:

Във връзка с произнесената днес от Районен съд-Бургас първоинстанционна присъда по обвиненията срещу готвача Деян Дичев, то следва да се внесат някои уточнения:

По обвиненията:

Дичев бе осъден по трите му повдигнати обвинения, а именно: по чл.339, ал.1 НК /предвидено по закон наказание от 2 до 8 години лишаване от свобода/, по чл.294, ал.1 НК /предвидено по закон наказание до 5 години лишаване от свобода/и по чл.354а, ал.3, т.1 НК /предвидено по закон наказание от 1 до 6 години лишаване от свобода и глоба от 2000 до 10 000 лева/.

Обвинението по чл.339, ал.1 НК е повдигнато спрямо Дичев за това, че у него е открит пистолет, за чието притежание е нямал разрешително.

Второто обвинение е за това, че е спомогнал на Станимир Рагевски да укрие улики за извършените от него две убийства, а именно: на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед.

Третото обвинение по чл.354а, ал.3, т.1 НК е за това, че Дичев е държал високорисково наркотично вещество – кокаин.

Както бе посочено, по смисъла на българския наказателен кодекс, т.нар. „лично укривателство“ /чл.294 НК/ в настоящия случай се явява „по-леко“ престъпление. Това е така, независимо от факта, че:

- Деян Дичев вероятно е спомогнал на Рагевски за разчленяването на двата трупа;

- Деян Дичев е укрил оръжие, с което е извършено убийство;

- Деян Дичев е помогнал на Рагевски да се отърве от трупните останки, като му е съдействал за пренасянето им, извозването и разхвърлянето им на различни места.

Дали това е адекватно? Не, категорично не е! Но това е нашият закон в момента.

Дали трябва да се промени? Абсолютно, да!

Как да се промени? Като се внесе елементарна разлика в тежестта на наказанието, обвързана пряко с вида на престъплението, за чието укриване си способствал.

В конкретния случай например удачна би била една нова алинея 5, гласяща:

„(5) В случаите, в които извършеното от укриваното лице престъпление е по чл.115, деецът се наказва с лишаване от свобода от три до десет години, а в случаите по чл.116 – лишаване от свобода от пет до петнадесет години.“

Що се отнася до конкретния казус, то българският съд е останал „безсилен“ пред закона и пред повдигнатите обвинения и е наложил адекватно според закона наказание.

По наказанието:

Казвам „адекватно по закона“, защото трябва да поставим един огромен паралел между морала и закона. И не само в този случай, а и по принцип.

Деян Дичев е морално осъден от обществото ни, от всички нас, на „доживотен затвор без замяна“, а според някои вероятно и на несъществуващото вече в България „смъртно наказание“.

Наказателният ни кодекс обаче не дава нито една от двете възможности.

Това, което е наложено като наказание от съда, не е 4 години и 6 месеца. Действително този период Деян Дичев ще търпи реално /в случай, че не излезе условно предсрочно, когато придобие право на това/.

Наложените наказания обаче са както следва:

1. По обвинението по чл.294 - 4 години и 6 месеца;

2. По обвинението по чл.339 – 4 години и 6 месеца;

3. По обвинението по чл.354а – 1 година и 2000 лв. глоба.

Всяко едно от горепосочените наказания „лишаване от свобода“ е намалено от съда с 1/3, защото такъв е законът в случаите на конкретната процедура, по която Дичев е избрал да бъде съден, а именно „съкратено съдебно следствие“.

          За тези, които се питат дали съдията е можел да направи нещо по отношение на тази 1/3 – не. Законът е категоричен – когато се постановява присъда в случаите на съкратено съдебно следствие, т.е. с пълно признаване на всички факти по обвинителния акт /пълно самопризнание/, наложеното наказание се намалява с една трета.

Изключения няма.

Това, което е направил съдът обаче, е да приложи друга разпоредба на закона, а именно чл.24 НК, която позволява след групиране на наказанията и налагане на най-тежкото от тях /плюс присъединяване на глобата/ общото наказание да бъде увеличено с 1/2, като чистата калкулация изглежда по следния начин:

4 г. и 6 м. минус 1/3 = 3 г.

1 г. минус 1/3 = 8 м.

Групиране на наказанията, като се налага най-тежкото от тях, а именно 3 години лишаване от свобода, както и присъединяване на наказанието глоба = 3 години ЛОС и 2000 лв. глоба.

Приложение на чл.24 НК с увеличаване на общото най-тежко наказание: 3 години + ½ = 4 години и 6 месеца /плюс 2000 лв. глоба/

          Трагикомичното в случая е, че Дичев ще търпи по-високо наказание заради укрития пистолет, а не за всички други извращения, които е сторил с телата на убитите от Станимир Рагевски.

Делото Бахлова-Юмер:

          Нека бъде ясно за всички, които се вълнуват – към момента Деян Дичев няма и вероятно никога няма да има повдигнато обвинение за това, че е бил СЪУЧАСТНИК на Станимир Рагевски за което и да е от двете убийства.

          Окръжна прокуратура-Бургас не е счела, че по делото има достатъчно доказателства Дичев да е имал каквато и да е друга роля, освен тази, за която в момента е обвинен.

          Макар че личният ми прочит е друг.

          Без да навлизам в излишни конспиративни теории относно предварителни уговорки, сделки, компромати срещу високопоставени лица и тем подобни, едно е сигурно – Дичев е необходим на делото срещу Рагевски не като обвиняем, а като свидетел.

          При промяна на процесуалната роля на Дичев, а именно при повдигане на обвинение срещу него, разпитите му като свидетел по делото ще изгубят своята доказателствена стойност, което вероятно ще създаде огромни проблеми за Прокуратурата, тъй като основното доказателство, свързващо Рагевски и убийствата, освен многобройните събрани КОСВЕНИ такива, са именно показанията на Дичев.    И ако се питате дали е възможно Деян Дичев да бъде привлечен като обвиняем по делото Бахлова-Юмер на по-късен етап, ще Ви кажа, че това също зависи от много фактори.

Единият и най-важен от тях е желанието на Прокуратурата да го обвини. Другият, обаче, който може да бъде фатален, са сроковете – срокове, в които се изключва възможността от възобновяване на наказателното производство и съответно си „измиваме ръцете“ със закона.

          А когато говорим за срокове, зависим от формалности. А когато зависим от формалности… често говорим за сделка.


В категории: Темида


38
Коментара по темата
38.
*********
18.02.2022 22:59:34
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
баш
18.02.2022 21:55:08
0
6
Добре де, след като има толкова много събрани доказателств, какво толкова му е ценното на този Дичев като свидетел? И щом не е съучастник, за какъв свидетел става въпрос? Свидетел на кое? На личното си укривателство или на кое? Нещо се обърквам...
36.
Съдията
18.02.2022 19:10:10
0
4
Куцата прокуратура полицейска това ми представи и по това отсъдих!
35.
Advocatus Diaboli
18.02.2022 19:09:55
1
7
Когато адвокат анализира с такъв размах дело, по което даже не участва и съответно - не е чел материалите по него, само се излага. Мое лично мнение :)
34.
потрес
18.02.2022 17:00:07
0
4
Разпарчатосваш мъртви тела, пъхаш в бидони, складираш, разнасяш останки по гробища, заравяш, изсипваш в мръсни шахти.... и ти дават 4 години и малко!!!?? Какви са тия закони дето имаме ние!!?? Къде другаде по света го има това, не знам, но нещо много сбъркано звучи, нереално направо!!!
33.
до Тенекеджиев
18.02.2022 09:41:36
0
1
Повече отколкото на него му дадоха :-))))))
32.
213
18.02.2022 08:05:39
0
12
Този човек Д.Дичев е обществено опасен. Не му е първото влизане в затвора няма и да е последното. Системата е сбъркана. Всичко е сбъркано. Мъчат се някви съдии и адвоката той по-голям тарикат единия за висока присъда играе, другия за ниска и така. Живи и здрави да са всички в схемата.
31.
Пеерас
18.02.2022 07:48:15
1
9
Жив ли е? ....Ако е жив значи присъдата му не е справедлива...
30.
Тенекеджиев
18.02.2022 07:32:43
1
15
Ако му строша зъбите публично , колко години ще взема?
29.
До 28
18.02.2022 07:23:44
1
11
Грешиш много Познавах Борката и картофа борката беше човек на един Ради и като уби тодор на 50 метра от мене изчезна с 1 червена мазда,бяха му обещали 100 000 ама му показаха пишката и от пандиза ги заплашваше че ще проговори тогава го изписаха.една седмица преди това тошо му даде 300 долара на Борко за някакви негови нужди. Борката си го направи за кинти то е ясно че зад шефа му стояха милиционери. Колкото до стойчо бугата борко го застреля в гръб 2 пъти. Оказа се че е нямал повече от три патрона. Познавам и адвоката по делото много добре той ми го каза един ден като се видяхме . Не знам дали знеш че след като убиха борко,затриха и някакъв старши лейтенант дето бачйаше в стара загора в пандиза уж че беше нападнал местна мутра да го убива обаче се сборичкали и оръжието гръмнало и го убило. Изобщо милиционерска схема от типа "създадох те ,премахнах те" лека им пръст на момчетата.
28.
До 27
18.02.2022 06:12:44
0
11
Пишеш за Борката лека му пръст. Като не си запознат недей пиши глупости. Борката застреля онези ямболски "мутри" които го тормозеха и отърва Ямбол от тях. Тъй като имаха голям прокурорски чадър , момчето го наредиха и го убиха в старозагорският затвор. За твое сведение също човекът който го уби,когато излезе от затвора също го убиха в Стара Загора.
27.
Аз
18.02.2022 01:30:50
1
13
Имаше преди години едно такова свидетелче мисля от Ямбол беше, леко го вкараха в старозагорския там го накарали да смени една изгоряла крушка. Само той не разбрал че сменя последната крушка в живота си. Така че...........
26.
петров
18.02.2022 00:13:46
0
5
Ами даже е голяма тази присъда!Бабата получи 2 годишна и вече забрави...
25.
Несъгласен
18.02.2022 00:08:34
4
7
Присъдата е справедлива, обвинението не е.
24.
Присъдата
17.02.2022 23:41:40
1
11
Е справедлива.
Всички коментари, без 23, са писани от един човек.
Доживотен за Рагевски. Без право на замяна.
23.
Flagman
17.02.2022 22:36:01
0
16
Страхотни долнопробни мишлета сте
22.
Роузи
17.02.2022 22:22:30
5
14
Мафия! Пълна подигравка! Бесило за издаващите присъди!
21.
Компетентен е изказващият се
17.02.2022 22:19:31
1
7
В качеството си на съпруг на дългогодишен кандидат за прокурорски пост...
20.
българин
17.02.2022 22:11:13
3
16
Ако прокуратурата в България е на мястото си всички изроди ще са с затвора и ще ск излежават присъдите!!!!
Хайде да ви видим колко сте смели и дали не сте корумпирани!!!?????
19.
бургазлия
17.02.2022 22:07:18
0
17
То да е само до Деян Дичев здраве му кажи ,колко такива има които се отърваха по лесния начин/пари в брой/!!!!
Ало правосъдие,прокурори,всички сте за разстрел!!!!!
Трябва да дойдат еъншни фирми от други страни и тогава да се насерете веднъж завинаги!!
18.
Карнобашки Канибал
17.02.2022 22:05:59
0
10
Ядуфа пифа и пърдяфа съдиити,адукатити и прокурирти
17.
Бургас
17.02.2022 22:02:41
0
20
защо се чудите?
Бандта с кирките от Бургас беше по същата схема!
Роднини адвокати ги закриляха тия криминслни престъпници и се отърваха по най лесния начин!
Който има вуйчо владика ще стане поп!Адвокатите Кралеви ги защитаваха цял живот и накрая какво излезе отвориха погребална агенция Авел в Бургас!
Това е потрес и за прокуратура и за власт!!!!!
Кой им дава тива право на престъпниците в Бургас,кога ще си получат заслуженото пи закон!!!!!!!!’?????
Къде е орокуратурата,стига сте ги закриляли тия криминални пристъпници,докога ще са на свобода,всеки трябва да си получи заслуженото!!!!!!!!!
16.
Glarus
17.02.2022 21:59:16
1
12
Това е гавра със човешки тела
15.
Гражданин
17.02.2022 21:49:54
1
14
Нека бъде ясно за всички, които се вълнуват – към момента Деян Дичев няма и вероятно никога няма да има повдигнато обвинение за това, че е бил СЪУЧАСТНИК на Станимир Рагевски за което и да е от двете убийства.Защо ли ,ами като има такава прокуратура,да мисли за парички така ще.Сега Гешев да провери подчинените си и даде брифинг на какво основание убийци им дават такива присъди.Ако честен това ще направи,ако не ясно е че не за шеф.
14.
Ангел Калчев
17.02.2022 21:45:01
2
11
Сталин би се справил по -добре от вас. Всъщност вече щеше да е забравил, а този вече нямаше да съществува ,след 1 куршум в тила, като в НКВД. И от тях може да се научи нещо. Ама не се учите.
13.
Ангел Калчев
17.02.2022 21:40:34
0
16
Сибир и ГУЛАГ. Куршум без право на замяна, и проблема се решава.
12.
Рагевски
17.02.2022 21:30:43
1
12
Да живее съд и прокуратура.
11.
Юмер
17.02.2022 21:29:11
2
17
Корумпирани мръсници.Как се гледат не огледалото,без да се заплюят?
10.
Прокурори-престъпници
17.02.2022 21:27:31
1
30
Ако на прокурора или съдията по делото му нарежат и разфасоват роднина,пак ли ще е толкова благосклонен,към извършителите?
9.
Sss
17.02.2022 21:22:42
1
24
На снимката по горе и липсва само контролния изстрел нанесен в тила от униформеното лице... Но уви в днешно време може да участваш в убийство и да се споразумееш с прокурора и ще излезеш чист като бебешко дупенце... Закона е просто сбор от думи... Човека прави закона ЗАКОН със действие или бездействие...
8.
Gggf
17.02.2022 21:21:11
1
22
Кучетата си лаят,керванът си върви! Нищо няма да се промени хора,само празни приказки и прах в очите ни.
7.
При такива закони
17.02.2022 21:12:58
1
18
Такова наказание. Дано депутатите оправят закона до другия такъв случай но ме съмнява. Заети са да си оправят схемите
6.
Do jivot
17.02.2022 21:03:00
0
14
Minimum
5.
Ам...хубаво де
17.02.2022 21:01:54
1
17
Ама в затвора все пак понякога се случват нещастни случаи, инциденти някакви, нали?!
Полезен докато е полезен за по- малко зло...после вече за нищо не е полезен, а стореното си остава ненаказано. Та...
4.
Танев
17.02.2022 20:53:29
2
20
4.6 години ще го изчакаме не е проблем,после да му мисли......
3.
то требе и
17.02.2022 20:50:40
2
30
почетен плакет да му се даде

заслуги има
дал,взел,скрил,ходил ,казал ,показал
туй все са заслуги
и общинско жилище със право на закупуване след две години на държавни цени и

ДА ВИ Е БА МАЙ КА ТА СКА ПА НА
2.
Схеми
17.02.2022 20:45:51
1
28
Ами ъе са яли и пили.при него какво очаквате.Трябва да е с доживотна тоз
1.
Боби
17.02.2022 20:36:07
5
41
Мафия !!!
Всички са в играта и полиция и прокурори и съдии.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пандемия ли? Вижте какво става на Ибиса (СНИМКИ) Пандемия ли? Вижте какво става на Ибиса (СНИМКИ) „Можем да купонясваме без да носим маски! Чувстваме се свободни!“, коментират посетителите на най-големите клубове на острова Откъде идва култовото наименование „гларус“? Вижте историята Откъде идва култовото наименование „гларус“? Вижте историята От времената, когато истинските свалячи бяха общите работници в курортите Тревога: Цяла нощ издирват баба и внуче, отишли на почивка в Родопите Тревога: Цяла нощ издирват баба и внуче, отишли на почивка в Родопите Те са открити невредими след 15-часова акция Другарски съд: Крум Зарков с тежки думи за състоянието на БСП и Корнелия Нинова Другарски съд: Крум Зарков с тежки думи за състоянието на БСП и Корнелия Нинова Той поиска да бъде сменен лидерът Корнелия Нинова В Холандия администрацията била 25 000, а в България – 200 000, цели дирекции произвеждали мистика В Холандия администрацията била 25 000, а в България – 200 000, цели дирекции произвеждали мистика Това обяснява финансовият министър Асен Василев по време на спор в МС за съкращенията на чиновници Нов удар по джоба ни: Цената на сиренето и кашкавала расте Нов удар по джоба ни: Цената на сиренето и кашкавала расте Сред причините е по-скъпото мляко заради високата ставка на фуражите Плачков за Мариана Попова: Виновни сме, че много се обичаме Плачков за Мариана Попова: Виновни сме, че много се обичаме Аз съм мъж под чехъл, призна актьорът Улов на века: Вижте какъв звяр извади бизнесмен от язовир (СНИМКИ) Улов на века: Вижте какъв звяр извади бизнесмен от язовир (СНИМКИ) Въдицата му хвана сом, който тежи 30 кг Изнася ли България оръжия за Украйна Изнася ли България оръжия за Украйна Вижте позицията на министъра на труда и социалната политика Георги Гьоков от БСП Отцепникът Иво Атанасов: Ива Митева е наемник, днес е с ИТН, утре може да е с друга партия Отцепникът Иво Атанасов: Ива Митева е наемник, днес е с ИТН, утре може да е с друга партия Не съм напуснал ИТН, за да стана част от друг партиен проект или "Продължаваме промяната", обяви той
Мария Захарова - язвителният глас на руската дипломация Мария Захарова - язвителният глас на руската дипломация Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова безспорно е един от хората, които разбиха стереотипа за това какво е да си руски дипломат Знаете ли какво всъщност пушат актьорите във филмите? Знаете ли какво всъщност пушат актьорите във филмите? От края на 90-те години на миналия век почти не е палена цигара на снимачната площадка Виена отново е най-добрият град за живеене в света Виена отново е най-добрият град за живеене в света През 2018 и 2019 г. австрийската столица заемаше същата позиция в класацията, но през миналата година бе преценено, че качеството на живот в европейските градове е спаднало значително заради локдауните Джонсън възнамерява да остане на власт до средата на 30-те години Джонсън възнамерява да остане на власт до средата на 30-те години Ако плановете му се осъществят, това ще го превърне в най-дълго управлявалия лидер на страната от 200 години насам СЗО с много важна инфорация за маймунската шарка СЗО с много важна инфорация за маймунската шарка Тя не е глобална здравна криза на този етап Баща на 3 деца си направи ДНК тест и животът му се преобърна на 180 градуса Баща на 3 деца си направи ДНК тест и животът му се преобърна на 180 градуса Случаят на Чен предизвика бурна дискусия в мрежата, където хората разпънаха на кръст половинката му Заради сушата: В Милано спират водата за фонтаните и декоративните чешми Заради сушата: В Милано спират водата за фонтаните и декоративните чешми В града температурите са 30 градуса и се очаква нова гореща вълна Замесиха Принц Чарлз в скандал за дарение от 1 милион евро Замесиха Принц Чарлз в скандал за дарение от 1 милион евро Твърди се, че е приел куфар от катарски шейх Експлозии разтърсиха Киев, ударен е жилищен комплекс до центъра Експлозии разтърсиха Киев, ударен е жилищен комплекс до центъра Тече евакуация на хората Кървава касапница в Бруклин: Кола се вряза в пешеходци, има загинал и много ранени Кървава касапница в Бруклин: Кола се вряза в пешеходци, има загинал и много ранени Шофьорът се опитвал да избяга от полицията
Кирил ПЕТКОВ Кирил ПЕТКОВ Няма да се махна от пътя на задкулисните играчи Виц на деня Виц на деня Той, на смъртен одър. С последни сили към жена си:
- Софче, ще изпълниш ли последната ми воля?
- Разбира се, любими мой!
- Като си отида, искам да се омъжиш за Ганчо...
- Ама... ама, аз мислех, че ти ужасно го ненавиждаш.
- Ненавиждам го, не, ами, чак до червата си го мразя!
Виц на деня Виц на деня - Съседке, да имаш крив макарон?
- За какво ти е?
- Ами жена ми каза, че ще видя с*кс през крив макарон.
- Ааа, влизай, влизай. Все ще намерим някой.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако човек хапе ръката, която го храни, значи лиже подметката, която го рита!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори