×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Справедлива ли е присъдата на Деян Дичев и защо той е важен за прокуратурата като свидетел, а не обвиняем


Справедлива ли е присъдата на Деян Дичев и защо той е важен за прокуратурата като свидетел, а не обвиняем
Съдът днес не можеше да направи нищо - Дичев се възползва от всички пропуски в НК, за да си осигури много лека присъда
Тема в развитие
Готвачът Дичо проговори, закова Рагевски за двете жестоки убийства Защо "чистачът" на Рагевски не бе обвинен за съучастник в две жестоки убийства Само във Флагман.бг: Готвачът Дичо готов да признае вината си, ще го съдят по съкратената процедура Край на сагата! Дават готвача Деян Дичев за съд за случая „Рагевски-Бахлова-Юмер“ Прокуратурата саботира разследването по АМ "Хемус", можеше да се процедира като в случая "Бахлова" Деян Дичев да забрави за свободата си в следващите шест месеца, Окръжният съд го закова! Готвачът Деян Дичев иска да излезе на свобода, щял да се върне в Карнобат при майка си Съдът не пусна готвача Дичев да се прибере у дома си, но вижте какво върши Рагевски от затвора Районният съд решава онлайн дали да пусне от ареста чистача на две убийства Разследването за убийствата на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед влиза в учебниците по криминалистика Електрическият трион, с който е нарязан Юмер Мехмед, открит в кооперацията на готвача Дичо Пълен запис на брифинга на прокуратура и полиция: Докъде стигна разследването срещу Рагевски и асистента му Деян Дичев Нощем злокобно вие кучето на готвача Деян Дичев, арестуван след двете брутални убийства в Бургас Ексклузивно пред Флагман: Майката на разчленения Юмер с разтърсваща изповед за тежкото му детство Районният съд в Бургас остави Деян Дичев в ареста, определи го за "лице с изградени престъпни навици" Пълен потрес: В НК нямаме член за разфасовка на труп, затова готвачът на Рагевски е подведен за укриване на останки Прокуратурата иска постоянен арест за "чистача" на Рагевски, днес гледат мярката му за неотклонение Ужасяващо! Трупът на Теодора Бахлова държан с месеци в бидон с киселина Държи ли готвачът Деян Дичев в ръцете си елита на Бургас с аудио и видеозаписи? „Топ готвачът” Деян Дичев отново отваря ресторанта си в ДНА, заповядайте! Ужасяващо! Готвачът на обвинения за отвличане бизнесмен Рагевски е разчленил трупа
виж още
скрий
17 Февруари 2022, Четвъртък, 20:17 ч.
Автор: Димитър ВЪЛЧЕВ

При промяна на процесуалната роля, разпитите му като свидетел по делото ще изгубят своята доказателствена стойност

 

Димитър Вълчев е бургаски адвокат. Той юрист, който е пряко ангажиран с казуса "Рагевски", представлява две от пострадалите лица.

Вълчев е запознат добре с мракобесната схема "Рагевски" и участието на всеки един в жестоките убийства.

Като познавач на делото той коментира експертно за Флагман.бг постановената днес присъда от 4 години и 6 месеца на готвача-транжорист Деян Дичев.

Можеше ли Дичев да бъде привлечен като съучастник на Рагевски и пренебрежимо леко ли е наказанието му, вижте становището на адв.Вълчев:

Във връзка с произнесената днес от Районен съд-Бургас първоинстанционна присъда по обвиненията срещу готвача Деян Дичев, то следва да се внесат някои уточнения:

По обвиненията:

Във връзка с произнесената днес от Районен съд-Бургас първоинстанционна присъда по обвиненията срещу готвача Деян Дичев, то следва да се внесат някои уточнения:

По обвиненията:

Дичев бе осъден по трите му повдигнати обвинения, а именно: по чл.339, ал.1 НК /предвидено по закон наказание от 2 до 8 години лишаване от свобода/, по чл.294, ал.1 НК /предвидено по закон наказание до 5 години лишаване от свобода/и по чл.354а, ал.3, т.1 НК /предвидено по закон наказание от 1 до 6 години лишаване от свобода и глоба от 2000 до 10 000 лева/.

Обвинението по чл.339, ал.1 НК е повдигнато спрямо Дичев за това, че у него е открит пистолет, за чието притежание е нямал разрешително.

Второто обвинение е за това, че е спомогнал на Станимир Рагевски да укрие улики за извършените от него две убийства, а именно: на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед.

Третото обвинение по чл.354а, ал.3, т.1 НК е за това, че Дичев е държал високорисково наркотично вещество – кокаин.

Както бе посочено, по смисъла на българския наказателен кодекс, т.нар. „лично укривателство“ /чл.294 НК/ в настоящия случай се явява „по-леко“ престъпление. Това е така, независимо от факта, че:

- Деян Дичев вероятно е спомогнал на Рагевски за разчленяването на двата трупа;

- Деян Дичев е укрил оръжие, с което е извършено убийство;

- Деян Дичев е помогнал на Рагевски да се отърве от трупните останки, като му е съдействал за пренасянето им, извозването и разхвърлянето им на различни места.

Дали това е адекватно? Не, категорично не е! Но това е нашият закон в момента.

Дали трябва да се промени? Абсолютно, да!

Как да се промени? Като се внесе елементарна разлика в тежестта на наказанието, обвързана пряко с вида на престъплението, за чието укриване си способствал.

В конкретния случай например удачна би била една нова алинея 5, гласяща:

„(5) В случаите, в които извършеното от укриваното лице престъпление е по чл.115, деецът се наказва с лишаване от свобода от три до десет години, а в случаите по чл.116 – лишаване от свобода от пет до петнадесет години.“

Що се отнася до конкретния казус, то българският съд е останал „безсилен“ пред закона и пред повдигнатите обвинения и е наложил адекватно според закона наказание.

По наказанието:

Казвам „адекватно по закона“, защото трябва да поставим един огромен паралел между морала и закона. И не само в този случай, а и по принцип.

Деян Дичев е морално осъден от обществото ни, от всички нас, на „доживотен затвор без замяна“, а според някои вероятно и на несъществуващото вече в България „смъртно наказание“.

Наказателният ни кодекс обаче не дава нито една от двете възможности.

Това, което е наложено като наказание от съда, не е 4 години и 6 месеца. Действително този период Деян Дичев ще търпи реално /в случай, че не излезе условно предсрочно, когато придобие право на това/.

Наложените наказания обаче са както следва:

1. По обвинението по чл.294 - 4 години и 6 месеца;

2. По обвинението по чл.339 – 4 години и 6 месеца;

3. По обвинението по чл.354а – 1 година и 2000 лв. глоба.

Всяко едно от горепосочените наказания „лишаване от свобода“ е намалено от съда с 1/3, защото такъв е законът в случаите на конкретната процедура, по която Дичев е избрал да бъде съден, а именно „съкратено съдебно следствие“.

          За тези, които се питат дали съдията е можел да направи нещо по отношение на тази 1/3 – не. Законът е категоричен – когато се постановява присъда в случаите на съкратено съдебно следствие, т.е. с пълно признаване на всички факти по обвинителния акт /пълно самопризнание/, наложеното наказание се намалява с една трета.

Изключения няма.

Това, което е направил съдът обаче, е да приложи друга разпоредба на закона, а именно чл.24 НК, която позволява след групиране на наказанията и налагане на най-тежкото от тях /плюс присъединяване на глобата/ общото наказание да бъде увеличено с 1/2, като чистата калкулация изглежда по следния начин:

4 г. и 6 м. минус 1/3 = 3 г.

1 г. минус 1/3 = 8 м.

Групиране на наказанията, като се налага най-тежкото от тях, а именно 3 години лишаване от свобода, както и присъединяване на наказанието глоба = 3 години ЛОС и 2000 лв. глоба.

Приложение на чл.24 НК с увеличаване на общото най-тежко наказание: 3 години + ½ = 4 години и 6 месеца /плюс 2000 лв. глоба/

          Трагикомичното в случая е, че Дичев ще търпи по-високо наказание заради укрития пистолет, а не за всички други извращения, които е сторил с телата на убитите от Станимир Рагевски.

Делото Бахлова-Юмер:

          Нека бъде ясно за всички, които се вълнуват – към момента Деян Дичев няма и вероятно никога няма да има повдигнато обвинение за това, че е бил СЪУЧАСТНИК на Станимир Рагевски за което и да е от двете убийства.

          Окръжна прокуратура-Бургас не е счела, че по делото има достатъчно доказателства Дичев да е имал каквато и да е друга роля, освен тази, за която в момента е обвинен.

          Макар че личният ми прочит е друг.

          Без да навлизам в излишни конспиративни теории относно предварителни уговорки, сделки, компромати срещу високопоставени лица и тем подобни, едно е сигурно – Дичев е необходим на делото срещу Рагевски не като обвиняем, а като свидетел.

          При промяна на процесуалната роля на Дичев, а именно при повдигане на обвинение срещу него, разпитите му като свидетел по делото ще изгубят своята доказателствена стойност, което вероятно ще създаде огромни проблеми за Прокуратурата, тъй като основното доказателство, свързващо Рагевски и убийствата, освен многобройните събрани КОСВЕНИ такива, са именно показанията на Дичев.    И ако се питате дали е възможно Деян Дичев да бъде привлечен като обвиняем по делото Бахлова-Юмер на по-късен етап, ще Ви кажа, че това също зависи от много фактори.

Единият и най-важен от тях е желанието на Прокуратурата да го обвини. Другият, обаче, който може да бъде фатален, са сроковете – срокове, в които се изключва възможността от възобновяване на наказателното производство и съответно си „измиваме ръцете“ със закона.

          А когато говорим за срокове, зависим от формалности. А когато зависим от формалности… често говорим за сделка.


В категории: Темида


Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
38
Коментара по темата
38.
*********
18.02.2022 22:59:34
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
баш
18.02.2022 21:55:08
0
6
Добре де, след като има толкова много събрани доказателств, какво толкова му е ценното на този Дичев като свидетел? И щом не е съучастник, за какъв свидетел става въпрос? Свидетел на кое? На личното си укривателство или на кое? Нещо се обърквам...
36.
Съдията
18.02.2022 19:10:10
0
4
Куцата прокуратура полицейска това ми представи и по това отсъдих!
35.
Advocatus Diaboli
18.02.2022 19:09:55
1
7
Когато адвокат анализира с такъв размах дело, по което даже не участва и съответно - не е чел материалите по него, само се излага. Мое лично мнение :)
34.
потрес
18.02.2022 17:00:07
0
4
Разпарчатосваш мъртви тела, пъхаш в бидони, складираш, разнасяш останки по гробища, заравяш, изсипваш в мръсни шахти.... и ти дават 4 години и малко!!!?? Какви са тия закони дето имаме ние!!?? Къде другаде по света го има това, не знам, но нещо много сбъркано звучи, нереално направо!!!
33.
до Тенекеджиев
18.02.2022 09:41:36
0
1
Повече отколкото на него му дадоха :-))))))
32.
213
18.02.2022 08:05:39
0
12
Този човек Д.Дичев е обществено опасен. Не му е първото влизане в затвора няма и да е последното. Системата е сбъркана. Всичко е сбъркано. Мъчат се някви съдии и адвоката той по-голям тарикат единия за висока присъда играе, другия за ниска и така. Живи и здрави да са всички в схемата.
31.
Пеерас
18.02.2022 07:48:15
1
9
Жив ли е? ....Ако е жив значи присъдата му не е справедлива...
30.
Тенекеджиев
18.02.2022 07:32:43
1
15
Ако му строша зъбите публично , колко години ще взема?
29.
До 28
18.02.2022 07:23:44
1
11
Грешиш много Познавах Борката и картофа борката беше човек на един Ради и като уби тодор на 50 метра от мене изчезна с 1 червена мазда,бяха му обещали 100 000 ама му показаха пишката и от пандиза ги заплашваше че ще проговори тогава го изписаха.една седмица преди това тошо му даде 300 долара на Борко за някакви негови нужди. Борката си го направи за кинти то е ясно че зад шефа му стояха милиционери. Колкото до стойчо бугата борко го застреля в гръб 2 пъти. Оказа се че е нямал повече от три патрона. Познавам и адвоката по делото много добре той ми го каза един ден като се видяхме . Не знам дали знеш че след като убиха борко,затриха и някакъв старши лейтенант дето бачйаше в стара загора в пандиза уж че беше нападнал местна мутра да го убива обаче се сборичкали и оръжието гръмнало и го убило. Изобщо милиционерска схема от типа "създадох те ,премахнах те" лека им пръст на момчетата.
28.
До 27
18.02.2022 06:12:44
0
11
Пишеш за Борката лека му пръст. Като не си запознат недей пиши глупости. Борката застреля онези ямболски "мутри" които го тормозеха и отърва Ямбол от тях. Тъй като имаха голям прокурорски чадър , момчето го наредиха и го убиха в старозагорският затвор. За твое сведение също човекът който го уби,когато излезе от затвора също го убиха в Стара Загора.
27.
Аз
18.02.2022 01:30:50
1
13
Имаше преди години едно такова свидетелче мисля от Ямбол беше, леко го вкараха в старозагорския там го накарали да смени една изгоряла крушка. Само той не разбрал че сменя последната крушка в живота си. Така че...........
26.
петров
18.02.2022 00:13:46
0
5
Ами даже е голяма тази присъда!Бабата получи 2 годишна и вече забрави...
25.
Несъгласен
18.02.2022 00:08:34
4
7
Присъдата е справедлива, обвинението не е.
24.
Присъдата
17.02.2022 23:41:40
1
11
Е справедлива.
Всички коментари, без 23, са писани от един човек.
Доживотен за Рагевски. Без право на замяна.
23.
Flagman
17.02.2022 22:36:01
0
16
Страхотни долнопробни мишлета сте
22.
Роузи
17.02.2022 22:22:30
5
14
Мафия! Пълна подигравка! Бесило за издаващите присъди!
21.
Компетентен е изказващият се
17.02.2022 22:19:31
1
7
В качеството си на съпруг на дългогодишен кандидат за прокурорски пост...
20.
българин
17.02.2022 22:11:13
3
16
Ако прокуратурата в България е на мястото си всички изроди ще са с затвора и ще ск излежават присъдите!!!!
Хайде да ви видим колко сте смели и дали не сте корумпирани!!!?????
19.
бургазлия
17.02.2022 22:07:18
0
17
То да е само до Деян Дичев здраве му кажи ,колко такива има които се отърваха по лесния начин/пари в брой/!!!!
Ало правосъдие,прокурори,всички сте за разстрел!!!!!
Трябва да дойдат еъншни фирми от други страни и тогава да се насерете веднъж завинаги!!
18.
Карнобашки Канибал
17.02.2022 22:05:59
0
10
Ядуфа пифа и пърдяфа съдиити,адукатити и прокурирти
17.
Бургас
17.02.2022 22:02:41
0
20
защо се чудите?
Бандта с кирките от Бургас беше по същата схема!
Роднини адвокати ги закриляха тия криминслни престъпници и се отърваха по най лесния начин!
Който има вуйчо владика ще стане поп!Адвокатите Кралеви ги защитаваха цял живот и накрая какво излезе отвориха погребална агенция Авел в Бургас!
Това е потрес и за прокуратура и за власт!!!!!
Кой им дава тива право на престъпниците в Бургас,кога ще си получат заслуженото пи закон!!!!!!!!’?????
Къде е орокуратурата,стига сте ги закриляли тия криминални пристъпници,докога ще са на свобода,всеки трябва да си получи заслуженото!!!!!!!!!
16.
Glarus
17.02.2022 21:59:16
1
12
Това е гавра със човешки тела
15.
Гражданин
17.02.2022 21:49:54
1
15
Нека бъде ясно за всички, които се вълнуват – към момента Деян Дичев няма и вероятно никога няма да има повдигнато обвинение за това, че е бил СЪУЧАСТНИК на Станимир Рагевски за което и да е от двете убийства.Защо ли ,ами като има такава прокуратура,да мисли за парички така ще.Сега Гешев да провери подчинените си и даде брифинг на какво основание убийци им дават такива присъди.Ако честен това ще направи,ако не ясно е че не за шеф.
14.
Ангел Калчев
17.02.2022 21:45:01
2
11
Сталин би се справил по -добре от вас. Всъщност вече щеше да е забравил, а този вече нямаше да съществува ,след 1 куршум в тила, като в НКВД. И от тях може да се научи нещо. Ама не се учите.
13.
Ангел Калчев
17.02.2022 21:40:34
0
16
Сибир и ГУЛАГ. Куршум без право на замяна, и проблема се решава.
12.
Рагевски
17.02.2022 21:30:43
1
12
Да живее съд и прокуратура.
11.
Юмер
17.02.2022 21:29:11
2
17
Корумпирани мръсници.Как се гледат не огледалото,без да се заплюят?
10.
Прокурори-престъпници
17.02.2022 21:27:31
1
30
Ако на прокурора или съдията по делото му нарежат и разфасоват роднина,пак ли ще е толкова благосклонен,към извършителите?
9.
Sss
17.02.2022 21:22:42
1
24
На снимката по горе и липсва само контролния изстрел нанесен в тила от униформеното лице... Но уви в днешно време може да участваш в убийство и да се споразумееш с прокурора и ще излезеш чист като бебешко дупенце... Закона е просто сбор от думи... Човека прави закона ЗАКОН със действие или бездействие...
8.
Gggf
17.02.2022 21:21:11
1
22
Кучетата си лаят,керванът си върви! Нищо няма да се промени хора,само празни приказки и прах в очите ни.
7.
При такива закони
17.02.2022 21:12:58
1
18
Такова наказание. Дано депутатите оправят закона до другия такъв случай но ме съмнява. Заети са да си оправят схемите
6.
Do jivot
17.02.2022 21:03:00
0
14
Minimum
5.
Ам...хубаво де
17.02.2022 21:01:54
1
17
Ама в затвора все пак понякога се случват нещастни случаи, инциденти някакви, нали?!
Полезен докато е полезен за по- малко зло...после вече за нищо не е полезен, а стореното си остава ненаказано. Та...
4.
Танев
17.02.2022 20:53:29
2
20
4.6 години ще го изчакаме не е проблем,после да му мисли......
3.
то требе и
17.02.2022 20:50:40
2
30
почетен плакет да му се даде

заслуги има
дал,взел,скрил,ходил ,казал ,показал
туй все са заслуги
и общинско жилище със право на закупуване след две години на държавни цени и

ДА ВИ Е БА МАЙ КА ТА СКА ПА НА
2.
Схеми
17.02.2022 20:45:51
1
28
Ами ъе са яли и пили.при него какво очаквате.Трябва да е с доживотна тоз
1.
Боби
17.02.2022 20:36:07
5
41
Мафия !!!
Всички са в играта и полиция и прокурори и съдии.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори