×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман.бг: Готвачът Дичо готов да признае вината си, ще го съдят по съкратената процедура


Само във Флагман.бг: Готвачът Дичо готов да признае вината си, ще го съдят по съкратената процедура
Деян Дичев най-вероятно ще излезе на свобода след 3, максимум 3,5 години
Тема в развитие
Готвачът Дичо проговори, закова Рагевски за двете жестоки убийства Защо "чистачът" на Рагевски не бе обвинен за съучастник в две жестоки убийства Само във Флагман.бг: Готвачът Дичо готов да признае вината си, ще го съдят по съкратената процедура Край на сагата! Дават готвача Деян Дичев за съд за случая „Рагевски-Бахлова-Юмер“ Прокуратурата саботира разследването по АМ "Хемус", можеше да се процедира като в случая "Бахлова" Деян Дичев да забрави за свободата си в следващите шест месеца, Окръжният съд го закова! Готвачът Деян Дичев иска да излезе на свобода, щял да се върне в Карнобат при майка си Съдът не пусна готвача Дичев да се прибере у дома си, но вижте какво върши Рагевски от затвора Районният съд решава онлайн дали да пусне от ареста чистача на две убийства Разследването за убийствата на Теодора Бахлова и Юмер Мехмед влиза в учебниците по криминалистика Електрическият трион, с който е нарязан Юмер Мехмед, открит в кооперацията на готвача Дичо Пълен запис на брифинга на прокуратура и полиция: Докъде стигна разследването срещу Рагевски и асистента му Деян Дичев Нощем злокобно вие кучето на готвача Деян Дичев, арестуван след двете брутални убийства в Бургас Ексклузивно пред Флагман: Майката на разчленения Юмер с разтърсваща изповед за тежкото му детство Районният съд в Бургас остави Деян Дичев в ареста, определи го за "лице с изградени престъпни навици" Пълен потрес: В НК нямаме член за разфасовка на труп, затова готвачът на Рагевски е подведен за укриване на останки Прокуратурата иска постоянен арест за "чистача" на Рагевски, днес гледат мярката му за неотклонение Ужасяващо! Трупът на Теодора Бахлова държан с месеци в бидон с киселина Държи ли готвачът Деян Дичев в ръцете си елита на Бургас с аудио и видеозаписи? „Топ готвачът” Деян Дичев отново отваря ресторанта си в ДНА, заповядайте! Ужасяващо! Готвачът на обвинения за отвличане бизнесмен Рагевски е разчленил трупа
виж още
скрий
15 Февруари 2022, Вторник, 14:50 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ снимка: Авторът

"Чистачът" на Регевски - Деян Дичев ще се възползва от възможността да намали присъдата си с 1/3

Готвачът Деян Дичев, който бе арестуван заради разфасоването и укриването на останките на Юмер Мехмед и Теодора Бахлова, е готов да признае вината си пред Районния съд на Бургас и да се възползва от правото присъдата да му бъде намалена с 1/3, научи Флагман.бг.

В четвъртък Дичев, който влезе в ролята на "чистач" на престъпленията на жестокия убиец Станимир Рагевски, ще бъде конвоиран от затвора до Съдебната палата, за да отговаря пред закона за участието си в мракобесната схема.

Дичев е обвиняем по два члена на Наказателния кодекс – по чл.339, ал.1 - за незаконно държане на пистолет и чл.294, ал.1 - за лично укривателство. По първия го грози ефективна присъда от 2 до 8 години, а по втория – до 5 години.

Както Флагман.бг писа, в НК няма предвидено наказание за разчленяване на трупни останки, а само за укривателство на престъпление. Заради това и предвиденото наказание изглежда нищожно малко на фона на извършеното зловещо деяние.

46-годишният Деян Дичев е арестуван и осъждан многократно, лежал е в затвора, но както се оказа вече е реабилитиран по право и пред съда той ще се яви с „чисто“ досие, което ще му осигури по-леко наказание.

Според българското законодателство присъдите не се сумират, а се приема най-тежката. Т.е. – т.е. при най-доброто за прокуратурата развитие, Дичев ще получи 6 или 7 години затвор, които незабавно ще бъдат намалени с 1/3, ще бъдат извадени и дните, които е в ареста и ще излезе на свобода най-късно след 3 години и половина.

Много е вероятно още в четвъртък съдия Анатоли Бобоков да чете присъдата по това дело, сочи предварителната информация на Флагман.бг.

На този етап няма информация за променено здравословно състояние на Дичев и не са налице основания за промяна на мярката за неотклонение. Наши източници разкриха, че той е в самостоятелна килия на втория етаж на затвора и потокът му е отделен от този на доскорошния му работодател и близък съратник – Станимир Рагевски.

 


В категории: Темида


33
Коментара по темата
33.
Joker
16.02.2022 20:17:00
0
0
След като умрял от старост канибалът от Голямо Буково, авторите на престъпленията му са намерили негови последователи в днешно време. Докато уж ловували в тоя район някои чиновници влизаха в такива психо-серии по нкл дни и на месторабота ги разказваха и гласно предлагаха подобни команди поради причина, че малко им оставаше до пенсиониране и до тогава не са работили, че преди пенсиониране ли да се разработят.
Лошото е, че диспансеризираните в психо-диспансера са свободно пуснати в обществото. Дори не са й от задържаните и обвинените. И едва ли с това дело ще се стреснат, най-много да започнат повече да подслушват и да чуят още по- страшни фантасмагории- едно тесте паспорти с имена на чипирани и транспортирани в кланицата на бъдещето за спортистите, които без конско месо не могат да спортуват. Някои и от конското месо полудяват- има много случаи на болни от устрел коне, пасли с лудите крави по бюрата на чиновниците, особено на незаменимите такива и пред пенсиониране особено.
32.
Ева
16.02.2022 12:18:14
1
5
Дъщерята на Бахлова и близките на Юмер да съдят държавата в Страсбург! Това е подигравка! Нечовешко е да йм дадат леки присъди! Какво ви става бе, господа съдии??? Утре вашите деца ще са на мястото на жертвите!
31.
Вредни хора
16.02.2022 09:00:12
0
4
Да, безспорно ! Че са вредни , вредни са . Ама , и кой е намазвал покрай тях , сега го тресе…
30.
ЗлаТина
15.02.2022 22:52:47
2
5
И тоя боклук ще излезе след 3г. ? За кражба на кокошка дават толкова. За да разчлениш труп на човек, а още по зловещо е на познат човек... не знам колко болен мозък трябва да имаш. Да го заровиш и после да се прибереш да вечеряш и да спиш спокойно!?@!?@ тоя психар заслужава минимум 20г. Просто не е здравословно за обществото да излезе толкова скоро. Даже ако питате мен, разстрел. Изобщо няма полза от такива. Хора като него са плевели. Ракови клетки. Трябва да бъда унищожени!
29.
Тито
15.02.2022 22:11:48
1
6
Ми тоя дилър джанго защо още е на свобода и продължава да готви
28.
Бургазлия
15.02.2022 20:53:02
0
6
Такъв е закона. Човека няма вина за това. Рагевска и той ще мине леко, пак заради калпавите закони. Яд ме само за Ленчето, че и взеха Нисана и сега трябва да ползва услугите на приятеля си "ТРИКРАКИЯ". Живот. Каквото ти сервира-това сърбаш!
27.
123
15.02.2022 20:45:03
0
10
жената на Дичев се казва Росица Амелева и работи в Апелативен съд като прес аташе
26.
lili
15.02.2022 20:28:21
0
4
+D0 24
не е прокурорка, а В АпелативеН СЪД-ШРЪЗКИ С ОБЩЕСТВЕНОСТТА












ръзки с общественоостта
ая
+
25.
Прост народ слаба държава
15.02.2022 19:56:07
0
16
Всички съдий и прокурори са корумпирани, всички акъли ги дават адвокатите за пари да ви сера на законите елате в чужбина да видите закони за коакво става въпрос
24.
ТОВА СЕРИОЗНО ЛИ Е?
15.02.2022 19:39:26
1
20
Единият - го съдят не за убийства, а за крадени коли , а другият - щял да си признава, за да му намалят присъдата !!! ТЕЗИ, са тормозили години наред хората! И, после , защо не вярваме , нито на полиция, нито на съдебна система и правосъдие в БС- то??? Ами, да си признай, ама да си признае за всичко..., за всички , които са навързани на хорцето !!! Че да стане поне интересно...
23.
Бай Ганьо
15.02.2022 19:15:21
0
38
Не разбирам как може човек да разфасова трупове и укрива престъпление и да получи 3,5 години затвор?!?
Ние сме наистина държава която е пълен упадък и върви към закриване.
22.
коя е прокурорката ве
15.02.2022 19:08:35
0
16
за кво никой не знае???давайте да ги навържем тия свински черва
21.
Ей хора
15.02.2022 18:41:49
0
32
Ако беше отишъл да си признае,и да издаде Радевски преди да ги разкрият,можеше да ги разбера.ама той разкрит мишока,и видиш ли той щял да си признай,и затова ще му намалят присъдата?????евала БГ правосъдие,браво.
20.
до 16 - Не търси в говната семки
15.02.2022 18:03:21
1
15
То се вижда от самолет, че и двамата са присъствали на траурната церемония. Какъв сговор търсиш? Вярно е че единият е по-високо в йерархията, ама то във всяка такава група си има йерархия
19.
А бе
15.02.2022 18:00:39
11
6
Какво има тука да се мисли.
Трепете Рагевски
и пускайте певеца.
18.
Карнобашки Канибал
15.02.2022 17:59:24
1
10
Казаф ви съдийти,прокурорти адукатити,ядуфа и пърдяфа
17.
ми то щом е тъй
15.02.2022 17:41:08
1
19
пускайте го ,, човека ,,
няма смисъл да хабите грешни пари за експертизи,вещи лица ,разследване ,химикалки за писане ,листи ,мастило за ксероксите ,обувки да търкате по коридорите
за две години пандиз и убийството на двама души ,АЙДЕ,НЕМА СМИСЪЛ
16.
Големи разбирачи тука
15.02.2022 17:15:28
8
18
Съучастничество има само, ако двамата са се сговорили преди убийството да действат, не след него.
15.
Верно? Изумяваш ме, недей така!
15.02.2022 17:03:29
4
24
"в НК няма предвидено наказание за разчленяване на трупни останки, а само за укривателство на престъпление."

А за съучастничество в убийства на повече от един човек има ли? Ванко, мислиш ли с тази глава понякога?
14.
Sss
15.02.2022 16:22:52
1
27
Ще го покрият иначе и той ще свърши в някоя шахта... Разфасоваш двама 3 години.. ОФЕРТА СИ Е
13.
коя е прокурорката
15.02.2022 16:13:34
0
28
с която е живеел на семейни начела????
12.
Еркюл от Зорница
15.02.2022 16:11:17
2
51
Интересна теза на Прокуратурата !
Фактите :
У този Дичев е намерено оръжието на от убийствата.
Дичев знае къде са останките и на двете жертви.
Дичев е заснет как е купувал препарати с които да прикрие следите от второто убийство.
До дома на Дичев в канализационната шахта са намерени останки от първата жертва.
Те пък са съхранявани от Дичев в помещение наето от него.
След всичко това как точно Прокуратурата разбра, че Рагевски а не Дичев е убиеца ?
Срещу Рагевски не знам дали има и едно доказателство освен показанията на Дичев, че той е убиеца. Едно, някакво доказателство каквото и да е ? Следи по пистолета. Днк по трупните остатъци ? НИЩО !
Ако не умре в ареста след години по съдебните инстанции Рагевски ще бъде оправдан (ако му издържат нервите) и ще имаме уникалният случай да имаме осъден за укривателство на трупни останки а да нямаме убиец !
В момента в който софиянци си тръгнаха и делото баталяса !
11.
Оруел
15.02.2022 15:53:22
2
19
Болницата най-накрая нямала дългове. Веднага да се похвалим и да похарчим малко пари за платена "статия" в флагмана.
10.
Тежко и на БГ
15.02.2022 15:48:20
0
41
Позор Позор Позор
9.
МОРЕЕЕ
15.02.2022 15:47:55
0
27
Ша си приснае вината...не ами...ша са наДУПИ биля......само и само да са отърве с намалена присъда...па ако може хептен да не лежи в панделата.....
8.
....
15.02.2022 15:34:48
0
51
Какви закони имаме , направо СРАМ И ПОЗОР ! Рагефски и той ще се измъкне , е за доживотна без съмнение ! 2 убийства 2 разчленени трупа и заровени ... дайте му 3 години и на него .
7.
Рррр
15.02.2022 15:30:02
1
28
Znachi toz 3 godini ragevski sigurno 10 normalno za Bulgariq
6.
Мракобесния
15.02.2022 15:20:38
0
42
Не се натъжавайте още, изчакайте на рагевски присъдата
5.
Който е хранил
15.02.2022 15:15:21
1
44
Толкова дълго време полицаи и магистрати, и е живял с магистрат, лесно се разминава. И пикантни записи, ако има от шанаджийския ресторант, лесно е за обяснение.
4.
Радо
15.02.2022 15:15:10
1
61
Стига с тези мижави присъди.Крайно време е да има здрави закони, с които няма да си помислят да крадат, убиват, да тровят децата с наркотици. Само така ще имаме здраво и трудоспособното поколение.
3.
Дичко
15.02.2022 15:12:50
0
66
направо да го освободя,да осъди страната за нарушени права,бедата не е в прокуратурата,а в съда,ако беше в САЩ,готвача щеше да мине по леко,със смъртоносна инжекция,а шефа му изпържен.
2.
Селянин
15.02.2022 15:05:07
1
71
Даммм...
Абсолютно честна и безпристрастна съдебна система...
Всичко е точно.
После да не се чешите по малоумните тикви защо демографският прираст е отрицателен, хората напускат територията и чуждестранните инвестиции, лекинко ни заобикалят.
1.
Присъдите не се сумирали
15.02.2022 15:00:40
0
76
Ми то да взема да трепя наред значи, ще ми дадат само за 1 убийство...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него 6 качества на мъжа, без които една умна жена няма да се съгласи да бъде с него Интелигентните жени са привлечени от мъже, които имат ясни цели и се стремят да ги постигнат с упоритост и решителност Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Обсъждаме етажен паркинг под или над пазара „Краснодар” в Бургас Текат анкети с граждани за това къде и как да се построят такива съоръжения, особено в жк „Възраждане”, каза Пламен Димитров, управител на ОП "Транспорт" Това са най-добрите кулинари сред зодиите Това са най-добрите кулинари сред зодиите Ето кои са те  Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Кокосов чийзкейк без печене - толкова е лесен за приготвяне Вижте рецептата 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия 10 знака, които показват, че в дома ни е натрупана отрицателна енергия Ако усетим, че чувството на хармония и баланс е изчезнало от дома ни, трябва да вземем мерки Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Разследват българи за източване на социални обезщетения в Нидерландия Според доклади става дума за организирана схема Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Колко често трябва да чистим хладилника? А четката за зъби? Минаването с прахосмукачка и кърпа за прах съвсем не изчерпва битката с мръсотията и бактериите у дома Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Haд 12 000 фaлити oт нaчaлoтo нa гoдинaтa y нac. Haй-зaceгнaти ceĸтopи: тъpгoвия и peмoнт нa aвтoмoбили Ha втopo мяcтo в нeгaтивнaтa cтaтиcтиĸa ce нapeждaт Финaнcoви зacтpaxoвaтeлни дeйнocти Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Лили Иванова хвърли око на ресторант „Кралско село“, превръща го в културен център Saloon Li Фондацията на певицата е изпратила искане до зам.-кмета на Бургас да вземе апетитния терен в Морската градина под наем за 10 години Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Кредитът за ремонт гълта 17 бона лихва Преобразяваме гарсониерата с 35 000 лв.
Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Български доктор на науките е кандидат за президент на Мавритания Хамидин Моктар Кан завършва висше икономическо образование у нас - в УНСС Гърция въвежда 6-дневна работна седмица Гърция въвежда 6-дневна работна седмица В същото време на служителите ще се изплащат допълнително 40% от дневното им възнаграждение за шестия ден, а ако е празник – 115% ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран ЕС и САЩ планират нови санкции срещу Иран Причината е атаката с дронове срещу Израел Потопът ли започна? Дубай е под водата Потопът ли започна? Дубай е под водата Стотици пътници са блокирани на летището в емирството заради пороите Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти Бой в Грузия заради закона за чуждестранните агенти  Полицията разгони протестиращи Джо Байдън бил умствено пригоден за президент Джо Байдън бил умствено пригоден за президент  Президентът няма никакви увреждания, заяви главният прокурор на САЩ Мерик Гарланд  пред подкомисията по бюджета Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар Илон Мъск спрял Starlink за Украйна, за да не се стигне до ядрен удар  Милиардерът предупредил Володимир Зеленски, че опитът да си върне Крим ще доведе до масова смърт Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори