×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно: Спират гражданските полети над Украйна


Извънредно: Спират гражданските полети над Украйна
"Нито един самолет няма да излети или кацне в Украйна от около средата на деня в понеделник", каза представител на застрахователна компания
13 Февруари 2022, Неделя, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Това прилича на частична блокада, заявиха от канцеларията на президента Зеленски

От понеделник въздушното пространство на Украйна реално ще бъде затворено за въздушен трафик заради действията на западните застрахователни компании, съобщава Strana.ua, позовавайки се на свои източници.

"Нито един самолет няма да излети или кацне в Украйна от около средата на деня в понеделник", каза представител на застрахователна компания.

Най-големите застрахователи от Обединеното кралство, които презастраховат други международни компании, изпратиха днес официално съобщение до всички световни собственици на самолетни компании, че застрахователното покритие в Украйна за всеки самолет спира да работи след 48 часа.

Собствениците на частни самолети също са получили уведомления, че в рамките на 48 часа застрахователните гаранции за летателните машини ще бъдат оттеглени, поради което самолетите трябва да напуснат Украйна преди изтичането на този срок.

В близко бъдеще по-голямата част от самолетите трябва да бъдат преместени от територията на Украйна, тъй като всички те са на лизинг.

До този момент 30 страни препоръчаха на своите граждани да напуснат Украйна:

САЩ, Канада, Великобритания, Австралия, Нова Зеландия, Германия, Нидерландия, Япония, Южна Корея, Израел, Черна Гора, Норвегия, Литва, Латвия, Естония, Финландия, Белгия, Кувейт, Ирак, Италия, Испания, ОАЕ, Саудитска Арабия, Швеция, Словения, Йордания, Палестина, Мароко, Люксембург, България и Румъния.

РЕАКЦИЯ ОТ КИЕВ

Украйна не вижда смисъл да затваря въздушното си пространство въпреки ескалацията на напрежението с Русия. Това заяви днес съветник на ръководителя на канцеларията на президента Володимир Зеленски, предаде bTV.

"Най-важното е, че Украйна не вижда смисъл да затваря. Това е нелепо. И, по мое мнение, до известна степен прилича на частична блокада", каза Михайло Подоляк.


В категории: Политика


16
Коментара по темата
16.
бургазлия
14.02.2022 13:56:47
0
2
Ебати малоумието! Те в Украйна не се притесняват толкова от война, колкото САЩ и Обединеното Кралство им я измислят, че даже и дати им определят и полетите им спират. Няма да се учудя, ако вече пътува от Запада хуманитарната помощ за "пострадалите" от войната. Че и някакъв наш бивш министър се опасявал от инвазия
15.
До Бай ХОЙ
13.02.2022 21:40:24
0
4
Поредния шапкар минал през казарма изтърбушен като ауспух на джуган. Кой знае как са ти цъфнали цвайтера трудоваците навремето. Така ли е ве Бай ХОЙ??
Разкажи малко казармени истори не се праи.
14.
Сейрджия с кило Ракия
13.02.2022 21:12:49
6
8
Ха, руският алкохолизиран бунак и неговите абсурдни и безкрайни заплахи са крайно забавни. Всеки знае че джуджето в Кремъл страда от Наполеонов комплекс и всеячески иска да докаже, че няма малка п.шка и затова плаши с война на всеки кръгъл час та барем някой го вземе на сериозно и се уплаши, ама не. Война та война, хайде де.......ако ще се почва да се почва, че вече стана много банално.
13.
Бай....до 10
13.02.2022 20:19:49
6
2
Кой си ти бе, шебек да даваш мнение?! Да не си БайДън случайно, а? Аман от келеши! Нито си ми на службата, нито на чекиите! Педеруга!
12.
Западните Съюзници
13.02.2022 20:17:00
7
14
НАТО еба майката на Украйна преди още Путин да е пръднал. По подобен начин избягаха от Афганистан миналата година
11.
Бай....до 9
13.02.2022 20:12:02
6
1
Спас- пе*де*Рас*!
10.
до 8
13.02.2022 19:58:39
6
10
Жалко, че номер 8 свързва спомените си като дете по такъв начин, че и иска да прави същото което са му правили като малък. До къде води русофилията? Явно до педофилия и неизживяни комплекси. А относно темата:
При положение, че струпваш 100 000 войника по границата със страна на която само преди няколко години си отнел територия и да твърдиш, че запада ти е виновен... Е те това кореспондира и опровергава твърденията ми по горе до къде води русофилията, педофилията и останалите шизо заболявания.
9.
Спас до 8
13.02.2022 19:54:48
3
8
Имам бе, как да нямам.
Спомням си как го слагах на майка ти. Отдавна беше ама го помня. Питай ме некое друго въпросче.
8.
Бай....до5
13.02.2022 19:12:55
12
5
Спасе ти имаш ли спомени като малък?! Ако нямаш, ще ти направя такива като голям!
7.
По-скоро е тази новината..
13.02.2022 19:08:43
1
8
Украинският регулатор в областта на гражданската авиация UkSATSE съобщи, че украинските авиокомпании няма да летят над част от Черно и Азовско море от 14 до 19 февруари поради предупреждение на Русия, която в момента провежда учения в района.
6.
А бе
13.02.2022 18:31:22
1
14
Казал бил застраховател...
Ами що не кажете какво казва Луфтханза например?
А те казват,няма причина да спрем полетите.
Същото е и за Турските авиолинии.
Какви глупости пишете само.
5.
Спас
13.02.2022 17:48:20
14
19
Ами много ясно че ще спрат въздушния трафик. Нали 2014 г. пияните алкаши на Вова "завоевателя" думнаха и свалиха един самолет с 300 човека. Този път метровката ще го поеме барабар с кожениите дисаги!
4.
Гост
13.02.2022 17:45:59
4
12
И в България да не идат хохолите вредни.
3.
до 2
13.02.2022 17:40:38
3
14
Тогава имаше военни действия и авиокомпаниите летяха. Сега е мирно време. Нищо не се е случило а направо обричат украинците на пълен икономически колапс.
2.
Така де,
13.02.2022 17:34:13
16
16
а по-добре ли е пияните рашки пак да убият 200 човека?
1.
Безумие
13.02.2022 17:06:23
11
34
В очакване на неслучващата се инвазия Запада обяви блокада на Украйна !
Първо изтеглиха инвестициите си.
После им дадоха оръжия.
Изпратиха м военни инструктори.
Махнаха си дипломатите
А сега и им затвориха въздушното пространство.

всичко това го направи Запада с тежки икономически последици за Украйна а обвиняват Путин за неслучващата се инвазия че е виновен.

Сценарий по Кафка !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори