×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Закле се нов депутат от ИТН - 130-килограмов гигант и душманин на Кирил Петков


Закле се нов депутат от ИТН - 130-килограмов гигант и душманин на Кирил Петков
33-годишният Деян Петков влиза в парламента на мястото на Радостин Василев
Ключови думи: ИТН, парламент, депутати
27 Януари 2022, Четвъртък, 09:31 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Деян Петков по време на предизборната кампания обяви сегашния премиер за манипулатор

Нов депутат от „Има такъв народ“ положи клетва като депутат. Това е 33-годишният Деян Петев Петков. Той ще е народен представител от Плевенския район и влиза на мястото на министъра на спорта Радостин Василев.

Петков направи впечатление със свой пост във фейсбук в рамките на последната предизборна кампания. С него той обяви съпредседателя на „Продължаваме промяната“ и понастоящем премиер Кирил Петков за манипулатор и извършител на престъпление.

Ето какво написа Деян Петков на 27 октомври 2021 г.:

Приятели,

Наричам ви така, защото първо така ви чувствам и второ, защото в моят профил 98% от вас познавам лично. Респективно и вие ме познавате лично. Мисля, че имате наблюдения върху мен и знаете, че не изпитвам злоба и завист към никого. Не помня да съм изпитвал тези чувства през живота си. Явно така съм роден и съм щастлив от този факт. Самоопределям се като щастлив човек и искам всички около мен да бъдат такива. Чувствам се добре в своите 192см и 130кг и искам всички да се чувстват добре в кожата си.

Казвам всички тези неща, за да стане ясно, че нямам нищо лично против Кирил Петков и нямам нищо лично против който и да е човек. Харесвам усмихнати хора. Позитивни хора. Харесвам хора с американския стил на работа, с американското “mentality” (начин на мислене). Хора, които вярват, че трябва да си най-работещият в стаята, за да успееш. За съжаление не мисля, че Кирил Петков е искрен и мисля, че изобщо не отговаря на американската мечта и на успелия човек там. В Щатите хората наричат личности като Кирил Петков с жаргонният израз “wanna be”. В превод: човек който иска да бъде такъв за какъвто се представя, но всъщност не е. В България ги наричаме с множество жаргонни изрази, но най-мекият който мога да използвам е манипулатори.

Този човек, който се представя за възпитаник на Харвард и има претенции за това, че е интелигентен и грамотен мъж просто НЯМА КАК да ме убеди и да ми “продаде” идеята, че не е знаел какво се случва когато е писал декларациите си с невярно съдържание. Фактът, че вдига табела с наспис “Аз съм Кирил Петков и не ме е страх!” не предизвиква в мен възторг, а силно обезпокоение. Фактът, че не съжалява за постъпката си също е силно притеснителен. Колегите, които са експерти в правната област цитираха вече членовете от НК и квалифицираните състави на престъплението, което е извършил. Аз няма да навлизам в тази тематика. Искам да насоча вниманието ви в друга посока.

Съединените Американски Щати и Канада са правови държави. България също е правова държава, членка на ЕС. Имам няколко въпроса към вас:

1. Ако Кирил Петков беше извършил нарушения на основния закон на САЩ или Канада, щеше ли да бъде съден или поне санкциониран за действията си според вас?

2. Кирил Петков щеше ли да си позволи да направи това нарушение в САЩ или Канада?

3. Защо медиите се опитват по всякакъв начин да оневинят постъпката му като канят баща му и преобразяват Цветанка Ризова в ролята на Опра Уинфри, която само не се беше разплакала от Холивудската история г-н Петков старши?

4. Кой има интерес от това Кирил Петков да бъде промотиран до такава степен, че да се появява в рекламата на всеки клип в ютюб?

5. Ако депутат от която и да е друга партия направи подобна безпрецедентна грешка дали медиите щяха да бъдат толкова снизходителни?

6. Защо сме склонни да вярваме на усмихнати лъжи отколкото на сериозните истини?

7. Обичаме ли да ни лъжат? А може би обичаме да ни продават мечти?

8. Как ще ги стигнем американците / канадците?

9. Уважаеми зрители, спите ли?

Истината не е въпрос на гледна точка, а въпрос на обективно изясняване на обстоятелства и тя е такава, каквато я е описал Конституционният Съд. Тя не е въпрос на чувства и мисли. Тя е такава каквато е. Съжалявам.

Искрено ваш,

Деян Петков.

 

 


В категории: Политика


15
Коментара по темата
15.
Хм.
27.01.2022 15:52:02
0
0
Чай си видим бюфетчето бачка ли още,не бачка ли щот го видях тоз тулуп са запътва натам?!
Пузнах! Сложили белешка "Затварями поради липса на стока"
14.
Лайновоза
27.01.2022 11:54:13
2
8
Е бати и пърдухала.
13.
пенсионер
27.01.2022 11:48:30
3
8
Бактън от такива подлизурковци и интересчии То той Биков клеймеше Борисов но сега се оказва най големия Матросовец в негова полза .
12.
КЕНЕФАЖИЙКАТА НА СГРАДАТА
27.01.2022 11:36:11
1
12
ДА СИ ПРИГОТВИМ ПО-ГОЛЕМИ ЛОПАТИ,ЧЕ ГОЛЕМО РИЕНЕ НА ЛАЙНА НИ ЧАКА
11.
А бе
27.01.2022 11:19:35
0
11
Както го е плюл,тъй сега ще се цункат.
И тоя голям,ама мноо нежен мъж ми се вижда.
10.
9 съм пак
27.01.2022 10:48:52
0
5
За ЗАПАЛЕНАТА официална резиденция на първия израелския министър ставаше дума!
9.
До 7
27.01.2022 10:46:43
1
5
И без стотинка от бюджети, излиза да задава тъпи въпроси с очеизбодни отговори, но без собствени предложения за РАЗ/РЕШЕНИЯ! Хайде без приказки за малолетни с забавено умствено развитие, а?!

Иначе да питам аз нещо тука и флагман и пък и други:
аз никъде не се отрази новината за запазената официална резиденция на първи израелски министър, хм, ЗАЩО?!
8.
Силви
27.01.2022 10:45:06
11
16
Браво, много точен коментар за Киро Простото
7.
До 6
27.01.2022 10:32:59
4
15
Без да съм пристрастен към никой....искам да те попитам видя ли проекта на бюджета? На тебе някой ще ти даде ли да кажем 5000 лв които не си изкарал да си изхарчиш допълнително???
6.
Деянчо, сладурче,
27.01.2022 10:09:57
3
27
Не спим моето момче, не спим...ама я кажи, освен очеизбодните въпроси които ВСИЧКИ си задаваме докато търсим начин и път за обединение по между си...ТИ какво предлагаш?
Какви приолжимо ДЕЙСТВИЯ си обмислил, към които бихме се включили обединени и с охота?
Такива весни еквилибристики и ние знаем и можем, познати са ни до болка от твоите предшественици и настоящи "колеги"!
Така Че, няма нужда да лееш емоционално общо известни факти и въпроси, а да предложиш РЕШЕНИЯ!
Стягай задника с всичките тези 130 кг на 190 см има- няма 4- 5 кв разгъната площ и започни да говориш и действаш СМИСЛЕНО!
Ако очакваш захласнати да ти пеем "златна ти уста, Деляне" в голяма грешка си!
Първо да видим под чии заповеди си, чий изпълнител си или срамежливо си топнал ръка в същата каца с мед...
5.
CLOSED
27.01.2022 09:57:49
5
34
Тоз до края на седмицата ще занули парламентарния бюфет.
Пишете го фалирал.
4.
До 3
27.01.2022 09:50:55
6
19
Ееее, Ивче, нямаше проблем , когато Надежда Михайлова всички я наричаха Хубавото Наде, нали ?
Впрочем, не съм убеден, че определението "130 килограмов гигант" може да се приеме за коментиране на външния вид !Коментиране щеше да бъде , ако и беше придружено с някое срфавнение, например "130 килограмов гигант, огромен като кит","широк като гардероб" или нещо подобно!
3.
Ива
27.01.2022 09:41:48
8
37
Когато "журналист" започне да коментира и външния вид на хората... е това вече е дъното, ама най-голямото дъно...

! Лъчезаре, стегни се малко. Нито ти отива на пола, нито на възрастта да пишеш такива грозни неща... Жалко.
2.
Tsatsata
27.01.2022 09:38:59
6
48
Деян, Делян, все тая ...
Той и Биков громеше Бокича и го наричаше как ли не, но после, когато се намърда във властта, почна да му подмива....хм, не искам да съм прекалено груб!
А този пък може да се окаже и следващият "Делян Пеевски" кой знае ?!
Властта най-бързо и реално показва кой-какъв е , в това поне тези 32 години трябва да сме се убедили!!
1.
Гарагогата
27.01.2022 09:37:08
3
21
Деян, Дилян... Сейм шит дифрънт дей.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Депутат от ПП се изложи, смята, че Ирландия не е част от ЕС Бившият пиар на Промяната Диана Дамянова явно е била права за него Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Напрежение в Кюстендил заради епидемията от коклюш Обвиняват жителите на един от кварталите в ниска здравна култура, заради която е на път да избухне национална пандемия Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици
Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Мъж откри 200 хил. долара на плажа, но... Окааза се, че са фалшиви Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори