×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Могат ли клиновете да се носят като панталони?


19 Януари 2022, Сряда, 11:06 ч.

Ето няколко разновидности на любимите ни клинове, които заслужават внимание

Клиновете са успешна алтернатива на класическите дамски еластични панталони. Високата талия, жакардовите нюанси и богатата орнаментика са сред тенденциите, които превръщат клина в универсална дреха за всеки ден.

Гамата на дамските клинове предлага такова креативни решения, че е напълно възможно да ги сбъркаме с панталони. Все повече жени и момичета предпочитат удобството на клина за всекидневно носене, особено в съчетание с по-дълга и свободна блуза, жилетка или туника. Това идеалният аутфит за разходки, пазаруване, срещи с приятели, а също и за работа. С маратонки или мокасини, кецове или боти, клиновете са удобна алтернатива за всички сезони.

Ето няколко разновидности на любимите ни клинове, които заслужават внимание, а защо не и да станат час по-скоро част от гардероба ни. Свежи модели и интересни решения за вашата визия ще намерите в каталога на Bolf.bg. Ако не знаете точно към какво да се насочите - тук описваме най-популярните варианти на универсалния дамски клин.

За работещи и заети жени

Работещите дами определено ще харесат клиновете със тегнат силует и остри ръбове, допълнени с интересни детайли, като например колан на талията, регулируемо закопчаване с копчета, даже и джобове с ципове. Класическите тъмносини и черни цветове са разнообразени със светли райета и елементи, така че да бъдат модерно офис облекло.

С умела кройка и деликатни ръбове, тези модели на външен вид приличат на класически еластичен панталон. Това важи осолено за клиновете, които не са едноцветни, а например на сини и бели райета, карета в черно, жълто и кафяво или друга стилистика - асиметрични геометрични фигури и линии, животински принтове, стиймпънк, флорални мотиви и какво ли още не.

Ако пък търсите едноцветен и изчистен вариант, препоръчваме ви да помислите за светлокафяво или охра. Този цвят е един от най-ефективните, защото може да се съчетае както с бели, така и с тъмни блузи, ризи и якета. Колкото до кройките, тук дизайнерите експериментират смело, добавяйки висока талия, скъсени крачоли и още детайли, които превръщат клина не просто в заместител, а в достоен съперник на ежедневния панталон.

Нестандартни кройки за модните новатори

По отношение на кройките, нещата също се развиват в полза на дамите, които обичат модните експерименти. Да, правият модел не е единственият вариант. Клиновете с разкроени крачоли с деликатна цепка създават интересен ретро акцент във визията, като ни връщат в 90-те години, когато на мода бяха панталоните тип “чарлстон”. Този стил е много подходящ за обувки на висока платформа, особено ако искате те да се забелязват отдалеч.

Дотук обсъдихме клинове от мека и разтеглива памучна материя - чиста или в комбинация с други еластични тъкани, която се поддържа лесно и винаги стои добре. Време е обаче да надзърнем към тежката артилерия.

А защо не кожа?

Кожените клинове са все по-желани, ако се вгледаме в актуалните тенденции. Предназначени за студените дни, тези модели придават елегантна визия. Съчетани с вълнено палто и боти, например, кожените клинове са бърз и винаги успешен вариант за облекло в забързаното ежедневие. В офиса може да ги носите с подплатени ризи, пуловери с едра плетка или памучни блузки - няма да сгрешите. Клиновете с изкуствен велур също са хит, защото меката им текстура ги прави идеални за по-студените дни.

Както виждате, вариантите са толкова много - и ще стават все повече. И няма как да е иначе, защото клинът е олицетворение на всичко, което дамите искат - удобство, високо качество, красота и лесна поддържка. А вие какви клинове предпочитате да носите?


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
2
Коментара по темата
2.
пф
19.01.2022 12:47:13
1
4
Клиновете/впитите дънки стоят добре предимно на манекените-кукли по витрините.Но младите-уж бунтари се носят по стадната "мода"и нямат смелост за собствен стил.За зрелите и възрастни-представяте ли си солиден човек с плътно очертани задница и предница?!.
1.
И КО ПРАИМ СЯ??????????????????
19.01.2022 11:34:48
7
6
РИКЛАМА НА КЛИНОВЕ ЗА ПРОСТИТУТКИ!!!!!!!!!!!!!!!И""" СРАМНИТЕ""" УСТНИ СЕ ИЗПИСВАТ ХАХА !!!!!!!!!!!ПОСЛЕ ЩО МАГАРЕТО СКЪСАЛО СИНДЖИРА ААААААААА!!!!!!!!!!ТОВА СЕ Е ВЕРБАЛЕН ТЕРОР НА """СЛАБИЯ""ПОЛ ВЪРХУ СЛАБИЯ ""АНГЕЛ""ПРЕЛИВАЩ МОЗЪКА КЪМ ДОЛНАТА ГЛАВА!!!!!!!!!!!!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трети случай на коклюш в Сливенско Трети случай на коклюш в Сливенско Всички случаи са хоспитализирани, протичат леко, без усложнения На Гергьовден Камено посреща своя празник с концерт на оркестър „Канарите“ На Гергьовден Камено посреща своя празник с концерт на оркестър „Канарите“ Вижте програмата, която са подготвили от Общината МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева МФ: Фискалният резерв е 11,87 млрд. лева Приходите, помощите и даренията по КФП към март 2024 г. са в размер на 15 757,1 млн. лв. или 20,9 % от годишните разчети Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница Пеевски призова служебния кабинет незабавно да отмени решението си за частната детска болница „Недопустимо е държавата да абдикира от главната си отговорност - опазване на здравето и живота на децата”, казва председателят на ДПС Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Дете е с 35% изгаряния след взрив на газова бутилка Пострадала е и възрастна жена Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Бургаски държавен университет „Проф. д-р Асен Златаров” разкрива филиал за обучение на медицински сестри в Добрич Очаква се филиалът да отвори врати през учебната 2025 г. – 2026 г. и да приема между 25 и 30 души годишно Синоптици категорични: Такова чудо не е било от 30 години Синоптици категорични: Такова чудо не е било от 30 години Това е най-топлият месец април от 2017 година насам и е един от най-топлите месеци април за последните 30 години Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Пожарникари проверяват храмове и църкви в страната преди Великден Инспектирани са още манастири, хотели и хижи Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Служебният кабинет вдигна тихомълком заплатите на някои чиновници Областните управи ще получат след протестите над два пъти повече спрямо гласуваното от Денков Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Извънредно! Микробус блъсна 3-годишно детенце в центъра на Бургас Малчуганът е откаран в болница
Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници Напусна ни световноизвестен писател Напусна ни световноизвестен писател Пол Остър е сред знаменитите автори  Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Ликвидираха „Жана дАрк“ край Часов Яр и US военните анализатори заговориха за колапс Украйна няма достатъчно войници, за да спре Путин, пише пък „Билд“ Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Новият на тази чалгапевица е гръцки милионер Заради него Глория дори е спряла да пее по участия и се наслаждава на 100% на любовта Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Местят Мона Лиза, била най-разочароващата картина Произведението на Леонардо привлича милиони хора, но много от тях остават недоволни
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори