×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бебета 2021: Кои български звезди се сдобиха с рожба през изминалата година


02 Януари 2022, Неделя, 19:21 ч.
Автор: Флагман.бг

Ицо Хазарта гушна третото си дете, после влезе в парламента

„До следващата зима нов семеен член ще има – малко палаво юначе в дома ти ще проплаче!“. Листче с този текст може би са изтеглили мнозина от вас на миналата Коледа. Други пък имаха щастието да станат родители през 2021-а. Едни за първи път, някои за втори, че и трети, като в списъка присъстват известни имена.

Много наши любимци от музикалната сцена, киното или театъра, се сдобиха с рожби през изнизалите се 12 месеца, които преминаха под знака на пандемията от коронавирус. Сред тях имаше и такива, които изкараха COVID-19, но за щастие на тях и семействата им, както те, така и бебетата им, са живи и здрави.

По традиция, определени български звезди споделиха радостта си с феновете, обявявайки я в социалните мрежи. Нека си припомним за тях:

1. Криско
Рапърът, който в последно време пее и с чалга певици като Галена и Тони Стораро, стана татко за втори път през март. Тогава на бял свят се появи синът му Даниел.

Половинката на Криско – Цветелина Петрова, роди в Първа САГБАЛ „Света София“, откъдето споделиха първи снимки с бебето.

Докато едни поздравяваха известната двойка за второто им детенце, други изразиха гнева си, че въпреки строгите мерки в отделенията заради коронавируса, изпълнителят е допуснат да види и гушне сина си минути след раждането. За разлика от него, други бащи не успяха да го направят.

„През седмицата почти не виждам децата и затова през уикенда се старая да наваксвам. Бабите и дядовците помагат, когато могат. Засега нямаме бавачка. Сега са най-хубавите години, защото децата ти дават най-чистата и безусловна любов“, споделя Криско пред бТВ, говорейки за дъщеричката си Амая и нейното по-малко братче.

Няколко месеца след като гушна второто си дете, рапърът май не е в много добри отношенията с приятелката си. В края на 2021 г. се заговори, че двамата са се разделили, като се виждат само заради своите син и дъщеря. 

2. Мария Илиева
След като роди сина си Александър и се раздели с неговия баща, Мария Илиева се отдаде на грижите за момченцето. Направи и няколко успешни парчета. И с успеха на сцената, за нея дойде и новата любов.

Изпълнителката роди дъщеричка на 24 юни 2021 г. Избра да я кръсти София.

Второто дете на Илиева е от бизнесмена Александър Междуречки, който е приел сина ѝ като свой и се разбира отлично с него.

„Като родител на моите прекрасни София и Александър, се опитвам да им дам най-добрия старт, най-пълноценната грижа. Опознах както несравнимото щастие от майчинството, така и цялата палитра от безпокойства за здравето и бъдещето им, която неизменно се настанява в ежедневието“, сподели щастливата майка.

Певицата все още не е показвала лицето на дъщеричката си, но пък с удоволствие говори за осъзнатото майчинство, на което се радва в момента.

3. Ицо Хазарта
„Имаме човек“. Това написаха мнозина, споделяйки в социалните мрежи снимката на Ицо Хазарта от трибуната на парламента. Изпълнителят вече е депутат, но преди да го поздравят за това, че е сред новите 240, той участва активно в предизборната кампания на партията, в която членува. А още по-рано рапърът стана татко за трети път.

Приятелката на звездата – Женя Димова, го дари с втора дъщеричка.

„Днес, 1 март, в 9:09 ч. сутринта на бял свят се появи една мартеничка – Юлия Христова Петрова“, съобщи тогава той.

Ицо Хазарта има и още едно момиче от сегашната си половинка, както и по-голяма дъщеря – от първия си брак.

4. Радина Кърджилова
Половинката на Деян Донков му роди син номер 3 през март. Малко преди да даде живот на малкия Йоан, тя се зарази с коронавирус, но благодарение на лекарите, се излекува без сериозни последствия за нея и бебето.

Няма по-хубаво от къща, която е пълна с детски смях, написа актрисата малко след изписването на своето второ дете, което проплака в пловдивска болница.

„... Може би мисълта, че имам такива прекрасни деца ме кара да се чувствам озарена и духовно извисена. Голямо щастие ме е обзело. Разбира се, грижа се за външния си вид – ходя на някои процедури, които да поддържат кожата ми свежа, използвам хубава козметика...“, разказа пред Tialoto Радина, която понякога се налага да ходи на снимки с малкия си син.

Йоан е третото дете за Деян Донков, който има и син от своята колежка Кристина Ингилизова.

4. Поли Генова
„Добре дошла, Леа Ка̀трин Джоузеф Шардон!“, сподели любимата на мнозина изпълнителка, обявявайки в Instagram, че е родила своята дъщеричка.

Бебето се появи на 23 ноември, а малко след това певицата пусна официално песента „Na Na“ и клипа към нея, в който не успяла да участва заради напредналата си бременност.

„Грижата за децата е от особено значение, а най-малките бойци се нуждаят от най-деликатна, особено в първите си моменти на този свят“, казва Генова, която е посланик на инициатива за недоносените деца на България. Именно за нея тя написа и специално приспивно парче.

Певицата имаше една успешна година, като това лято получи годежен пръстен от приятеля си Джоузеф, от когото има и син – Даниел.

5. Ася Капчикова
Носителката на титлата Мис Плеймейт изненада всички с новината, че е родила за втори път. Преди година и половина тя стана майка на близнаци, а ето че в края на 2021-а в дома ѝ вече плаче пеленаче.

Ася Капчикова засне специална фотосесия с наедрелия си корем, а няколко дни след това потвърди, че е родила тайно. Полът на детето доскоро бе тайна, но според последните публикации на звездата, тя има още едно момче.

Наскоро бившата приятелка на Криско, която все още крие бащата на своите деца, разкри, че втората ѝ бременност е била планирана, като от 45, стигнала 60 кг. Сега обаче не се притеснява за отслабването, защото има по-важни цели.

Малко преди настъпването на новата 2022 г. плеймейтката показа по-отблизо третото дете и написа:

„Ти си най-прекрасният подарък! Обичам те толкова много, малък Симба!“.

През юни Ася отбеляза първата годинка на своите близнаци – Ивиан и Ианик.

„Точно преди една година на бял свят се появиха моите момчета, моето всичко, моите Слънчица! Мили мои, бъдете живи и здрави, растете безгрижно, винаги усмихнати и щастливи, а ние с тати ще направим всичко останало за вас! Обичаме ви!“, сподели тогава тя.


В категории: Лайфстайл


0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас 6 съобщения от мъжа, които разкриват, че е лудо влюбен във вас Ето кои са те  5 отблъскващи грешки по време на целувка 5 отблъскващи грешки по време на целувка Обърнете най-голямо внимание на лошия дъх Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Утре е важен ден за бургаското Барби, следва 37-а вливка... Медици масово отказват да й поставя повече филъри в устните заради опасността от некроза Най-големите скандалджии в зодиака Най-големите скандалджии в зодиака Скандалите и свадите с тези зодии са вързани в кърпа Рецепта за агнешко с кисело мляко Рецепта за агнешко с кисело мляко Един от шедьоврите на българската кухня Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) Акула изплува на плаж в Бургас (СНИМКА) От близко заведение са съдействали, за да бъде върната акулата обратно в морето Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Експерти дават съвети как да спрем да мислим прекалено много и да се тревожим Тревожността е бич на нашето време и психолозите обръщат все повече внимание на преодоляването ѝ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ Условна присъда за Васил, хванат с пико и коноп на паркинг в жк. „Лазур“ 37-годишният бургазлия бе спипан с дрогата миналото лято до блок 13 в комплекса Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Тази тв водеща се прояви с нов гаф в ефира, заекна и не успя да прочете текста си Цънцарова вече не се справя добре със задачите си  Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Майката на тази силиконка категорична: Преди пластичните операции беше по-красива! Екатерина отглежда дъщеря си след загубата на татко й - ливанеца Абдул Гани. Той бил банкер и тъкмо на него двете жени дължат охолния си живот
Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Марихуаната става нискорисков наркотик в САЩ Досега спадаше към категория едно, включваща хероин, екстази... Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Пациентка отиде на преглед, оказа се умряла Жената останала в шок, била "мъртва" от месеци Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Ето какво ще ядат спортистите на Олимпиадата в Париж Разкриха какво ще включва менюто им Бунт в "Икеа" и "Метро" Бунт в "Икеа" и "Метро" Германският синдикат "Ферди" (verdi) започна общонационална стачка в секторите на търговията на дребно и едро в Германия Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Млада жена не можеше да забременее - оказа се, че тя е мъж заради рядък синдром Тя отишла на консултация при гинеколог, който след обстоен преглед ѝ казал, че биологично те не може да се нарича жена Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Трансферна бомба на Острова - ще играе ли Салах в Саудитска Арабия Египтянинът изкара седем сезона в Ливърпул и за това време успя да спечели Шампионската лига, Световното клубно първенство, ФА Къп, Суперкупите на Европа и Англия, две Купи на лигата, както и Висшата лига Американските войски се изтеглят от Африка Американските войски се изтеглят от Африка Нигер заменя западните сили в страната с руски Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Цените в еврозоната продължават да се стабилизират Европейската централна банка ще намали лихвените проценти през юни Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Всеки ден тя пиеше чай с мляко, докато накрая.... Виетнамката често пропускала обяда или вечерята и ги заменяла с любимата си сладка напитка Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Задържаха 40 медицински служители при разследване в интензивни отделения за новородени Мрежата от около 300 души е работила с 20-процентна комисиона и е прехвърляла бебета от интензивните отделения на държавни към частни болници
Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Тодор ТАГАРЕВ, бивш министър Сега всички са срещу ПП

Виц на деня Виц на деня Тази година финансовите институции ще отпускат кредит "Великден" - за агнешко, козунаци и яйца!

Виц на деня Виц на деня Син споделя в писмо до майка си:
- Мамо, роди ти се внуче, обаче жена ми нямаше кърма и го дадохме на една негърка да го храни, и то за една седмица взе че почерня!
Отговор на майката:
- Сине, да ти призная едно време като те родих и аз нямах кърма и те хранех с мляко от кравата, но виждам, че чак сега са ти поникнали рогата...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Германец на почивка в България разпозна старото си Ауди, което преди 25 години беше предал на вторични суровини.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори