Как да направим най-вкусната руска салата
Това е традиционно ястие за Нова година
Едва два дни ни делят от новата 2022 година. Започваме с тази за руска салата с млечна майонеза. Уверяваме Ви, че тя няма нищо общо с онези за тежките салати, след които нямате място нито за основно ястие, нито за десерт. Ако не ни вярвате, непременно опитайте да си я приготвите сами у дома. Гарантираме Ви, че ще останете удивени от резултата.
Необходими продукти:
- 100 мл мляко
- 200 мл олио
- сол на вкус
- щипка лимонена киселина
- 500 г сварени картофи
- половин буркан кисели краставички
- един голям кисел морков
- 150 г салам
Начин на приготвяне:
Смесете в подходящ съд прясното мляко, олиото, солта, захарта и лимонената киселина. Всички продукти трябва да са с еднаква стайна температура. Сложете пасатора на дъното на съда и започнете да разбивате първо на по-ниска, а след това и на висока степен, като плавно изтегляте пасатора нагоре. Приберете майонезата в хладилник, докато приключите с подготовката на останалите съставки. За целта сварене 500 грама картофи, нарежете на малки кубчета половин буркан кисели краставички, един голям кисел морков и колбас по избор.
Цените на жилищата ще растат и през 2026 г., но с по-бавни темпове
Коледа издава изневерите: най-рисковото време за палавите съпрузи
Светлините на Коледен Бургас събират фотографи и модели на празничния пл. "Тройката"
Кола се вряза в пълен с хора басейн във Франция след объркване на педалите
Три зодии ще имат пробив през 2026 година
Тостът "Скаген" - как един сандвич се превърна в символ на шведската кухня
Станка Златева: На следващата олимпиада искаме българи, а не натурализирани състезатели
Агресивен нов вариант на грип А се разпространява по света: лекарите предупреждават за тежки симптоми
Китайската полиция тества смарт очила с изкуствен интелект и преводач
Съдът остави в ареста Росен Кръстев - Стъкларя, обвинен за лидер на престъпна група
Русия обяви Deutsche Welle за „нежелана“ и фактически забрани дейността ѝ

Вземаш една рускиня, две яйца и една краставица, но да не е корнишон.
И почваш да правиш тва онова. Като дойде момента, избухваш с майонезата и ръсиш обилно. Ако майонезата не е достатъчна, повтаряш,потретваш.