×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Любовен хороскоп за януари


29 Декември 2021, Сряда, 20:39 ч.
Автор: Флагман.БГ

Вълнуващ месец за любовта

Още в началото на годината много представители на зодиака ще се почувстват по-решителни по отношение на любовните въпроси. Луната в Овен в този период, ще окаже влияние върху нашите чувства и емоции. Готови сме за нещо ново и вълнуващо и ще можем да осъществим голяма част от намеренията си. Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп, пише az-jenata.bg.

Овен

Зелени светлини за любовта още в началото на новата 2022! Венера ви изпраща страст, скъпи Овни. Но не бързайте, тъй като може да се окаже, че сте в сложна ситуация или твърде бързото развитие на събитията да ви обърка. Всъщност може да имате проблеми с разграничаването между любов и желание, дори ако влюбването е истинско.

Верни на себе си, вие ще се опитате да наложите идеите си на половинката ви. Възможно е дори да бъдете малко непокорни, неотстъпчиви и това да доведе до някои разногласия с любимия човек. Необвързаните представители на зодията определено няма да скучаят. Ще се впускате във флиртове и интересни запознанства, интимни преживявания. През януари може да не създадете нова връзка, но определено няма да сте разочаровани от емоции.

Телец

Скъпи Телци, още в първите дни на януари звездите ще ви напомнят да не си играете с чуждите емоции, защото събитията може да се обърнат срещу вас. Вие сте привлекателни и не оставяте никого безразличен и страстта и любовта ще бъдат основни теми за вас. Любимият човек ще оцени усилията, които полагате във връзката ви, а това ще ви направи много щастливи. Януари се очертава месец, богат на споделени емоции, преживявания, спомени.

Необвързаните Телци ще бъдат харизматични, чувствени, готови за любов и забавления. Настроенията им ще привличат различни потенциални партньори и определено ги очакват интересни мигове.

Близнаци

Нетърпеливите Близнаци определено ще очакват от звездите да ги изненадат положително, ще търсят промени в любовен план. Това начало на годината е особено важно и се надявате да направите правилния избор в точното време. И звездите ще ви го предложат, а вие ще се възползвате от добрите възможности. Обвързаните ще имат възможността да надградят интимността с партньора, с началото на новата година да поставят някакво ново начало и в любовен план. Или пък да си планират хубаво пътуване.

Търсещите своята половинка, дори и да имат дни, в които нищо не им се случва в любовен план, ще продължават уверено напред, уверени, но и импулсивни. Внимавайте обаче с колко личности флиртувате, за да не останете сами накрая.

Рак

На Раците може да се наложи да почакат малко. Може би ви липсва яснота или обективност, за да се справите с проблема или въпросите, които възникват. Някои от вас вероятно са търсили някаква истина. Това, което може да направите в началото на годината е да се съсредоточите върху времето, прекарано с любимия човек.

Любовта ще ви донесе много дарове, друг е въпросът дали вие ще ги оцените и ще имате един хубав месец, или ще търсите чести поводи за конфликти. Необвързаните Раци определено ще се забавляват и ще бъдат по-активната страна във флирта.

Лъв

Обвързаните Лъвове, които планират да направят следващата стъпка във връзката си, трябва да знаят, че това е правилният момент. Ако имате някакви идеи с любимия човек, искате да заживеете заедно, да предложите брак, звездите ви подкрепят. Според звездната карта, 2022 година се счита за особено добра за създаване на семейство за вас. Възможно е обаче да има ситуации през януари, които да повишат напрежението във връзката.

Опитайте се да не влизате в спорове с любимия човек, а да разрешавате казусите с добра комуникация. Необвързаните представители на зодията, бавно но сигурно се придвижват към любовта, без да се отклоняват твърде много. Любовна среща може да ви разтърси, да ви развълнува. Определено ще има интересни събития за вас, повече ще наблюдавате, но няма да ви е скучно.

Дева

Деви, грабнете любовта само както вие можете! Насладете се на хубавите мигове с любимия човек, изправете се пред страховете си, ако пък сте от търсещите любовта. Според звездната карта януари е месец, който предполага любов, която превъзхожда всички недоразумения във вашата връзка. Ще ви помогне да подобрите комуникацията помежду ви, а това е важно за стабилността на връзката, не го забравяйте.

Ако си търсите половинка, гледайте напред с позитивизъм. Грижете се добре за себе си, забавлявайте се, не мислете за самотата. Не забравяйте, че добрите настроения привличат положителни събития в живота ни.

Везни

Любов! Така може да наречете януари 2022, скъпи Везни! Не забравяйте обаче, че добрият канал за комуникация винаги ще направи нещата между вас и партньора ви по-добри. Ще бъдете по-споделящи, изслушващи се, някои от вас ще правят планове за общото бъдеще. Самотните Везни ще имат добри причини да се чувстват приятно. Възможно е да започнете нов романс и като цяло любовта ще ви носи вдъхновение.

Скорпион

Нови любовни хоризонти! Фойерверки, приливи на емоции, решения, които могат да възникнат през първия месец на новата година. Това начало на годината определено ще бъде вълнуващо за вас. Вашата любовна връзка или тази, която сте чакали, ще има шанс за обрат. Планетарните аспекти ще подкрепят както обвързаните Скорпиони, така и тези от вас, които си търсят нова половинка.

С любимия човек ще споделяте тайни, ще задоволявате желания, ще бъдете много по-отдадени на любовта. За необвързаните може да се окаже, че са на точното място, в точното време и с лекота ще привличат вниманието към себе си.

Стрелец

Започвате новата година със свежи мисли, особено по отношение на любовта. Готови сте да изгладите недоразуменията с любимия човек и да поставите ново начало във вашата връзка. Това, което ще разберете още в началото на 2022 е, че добрата комуникация е от съществено значение за връзката и именно върху нея ще положите усилия. Ако през изминалата година е имало напрежение, то ще започне да намалява и ще се радвате на приятни емоции заедно.

Непредвидени събития за необвързаните представители на зодията ще ги накарат да се усмихнат и да се почувстват наистина късметлии.

Козирог

Илюзиите и фалшивостта не са за вас и ако е имало такива, то вие сте ги оставили зад себе си в 2021 година. Сега е време за освобождаване на мислите, сърцето и желанията ви. Сякаш имате способността да се проектирате в бъдещето, в което няма досадни проблеми и любовни разочарования.

Ще нарушите табута, ще въведете промени в поведението си, които определено ще зарадват вашата половинка. Време е за ново начало и повече щастие и сте готови да си го вземете. Необвързаните може би най-накрая са изградили образа на така желания партньор. Оставете се на събитията, следвайте ги, забавлявайте се и започнете годината с позитивни мисли.

Водолей

Водолеите ще бъдат водени от много желания в любовта, но най-голямото няма да е свързано със секса, а с това да задълбочат на едно друго ниво връзката с партньора си. Ще сте склонни да споделяте повече време заедно, а не както досега работата да е приоритет. Някои от вас ще направят следваща стъпка, докато други ще направят основите на взаимоотношенията си още по-стабилни.

Необвързаните ще осъзнаят, че любовните връзки имат смисъл само ако носят удовлетворение. Няма да искат на всяка цена да създадат нова връзка през януари, но това съвсем не означава, че няма да се забавляват.

Риби

Януари ви носи много сбъднати мечти, що се отнася до любовта. Това е всичко, от което се нуждаете и вие го знаете, затова и няма да губите нито миг. Фокусът ви ще бъде върху романтиката, интимността, а не върху споровете с любимия човек. Ще планирате нови идеи, а най-хубавото е, че гледате в една посока.

Необвързаните Риби ще започнат новата година с любовни вълнения, но дори и да не създадат връзка на този етап, не бива да униват. Работете върху собствения си комфорт, за да поддържате добър вътрешен баланс. Така се привлича любовта.

 

 


В категории: Хороскоп


Коментари
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар 69-годишният Начо от Винарско щял да става бизнесмен, като пласира оръжие на черния пазар Синът му Борис го издал в полицията за нелегалното снаряжение   6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота 6 неща, които показват, че ще сме успешни в живота Любопитните хора задават въпроси, защото който пита, получава и отговори 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си 5 сигурни признака, че той все още не е забравил бившата си Ако той постоянно проверява профилите на бившата си в социалните мрежи, харесва публикациите ѝ или дори ги коментира, това е ясен показател Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Тези зодии са най-големите флиртаджии на зодиака Ето кои са те  Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Продаде ли Пламен Янев на частник културното наследство на Созопол? Доскорошният областен управител от ПП „Продължаваме промяната” е възложил оценка на земята, което значи, че е било въпрос на дни да се реализира сделката Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори