×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Мъжът, стрелял срещу Роберт Фицо, ще се яви пред съда
  • Очакваме горещ уикенд
  • Отбелязваме Европейската нощ на музеите
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Опашки за ваксини срещу COVID-19


Опашки за ваксини срещу COVID-19
В цялата страна днес работят пунктове за ваксинация срещу COVID-19
Ключови думи: ваксини, COVID 19
28 Декември 2021, Вторник, 07:40 ч.
Автор: Флагман.Бг

В периода до 3 януари е въведен специален график

В цялата страна днес работят пунктове за ваксинация срещу COVID-19. В периода до 3 януари е въведен и специален график, който може да проверите в Единния информационен портал, съобщава Нова телевизия.

През вчерашния ден са поставени над 3 300 дози от ваксините срещу коронавируса.

В столицата, пред „Пирогов”, се извиха опашки от желаещи да се имунизират. Част от хората чакаха повече от час. 

Центърът за имунизация на спешната болница остава отворен и днес.


В категории: COVID-19


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Радиоактивна
29.12.2021 16:57:21
1
2
Влюбените в робството дадоха гъзовете си.
12.
относно 3
28.12.2021 12:46:20
1
6
Как е възможно човешко същество да е ТОЛКОВА глупаво...?! Те инсценираха 9/11, а то се чуди как се фалшифицира една елементарна опашка...
11.
LMAO
28.12.2021 12:42:29
0
7
3 300 дози

Поредната масонска лъжа под формата на "новина"!
10.
Гастарбайтер
28.12.2021 12:09:23
2
7
Стига глупости. На Коледа се видях с родата, нямат никакво намерение да се ваксинират. Сега движа с аверчета малко. На Нова година съм на Къщичките да дъвча суджук и преглъщам с винце, после се връщам на острова.
9.
Стадо
28.12.2021 11:55:09
0
7
Овце
8.
майнак
28.12.2021 11:17:38
6
3
Конспирация 1 - Чрез ваксинацията ни чипират за да ни следят - те щот от телефоните и президенти не следят, не виждат какво харесват, какво и с кого си пишат.
Конспирация 2 - ваксината предотвартява бремеността - ние щот сме се пръснали да правим деца. Даже Китай вече се изправя пред демографска кгриза заради годините закони против това. Голямата раждаемост идва от Африканските страни и други азиатски и мисюлмански страни. Ако дерта им беше това нямаше да мислят толкова глобално решение за локални проблеми.
Никой нищо не иска от вас, просто се правят пари, а в замяна получавате истинско лекарство срещу не чак толкова страшна зараза. Нормално е в този капиталистически свят. След няколко години като си напълнят гушите фармацевтите ще видите истински пробиви в медицината с целия този капитал.
7.
до 5
28.12.2021 09:47:35
2
17
Явно само двамата ще си пишем тук.
Нямам нищо против ваксинираните !
Техен избор.
Но да принуждаваш хората.
Да ги заплашваш.
Да им даваш сиренце в капана.
Да ги лъжеш и манипулираш, заради поставената им план задача да ваксинират..
6.
до 3
28.12.2021 09:44:18
0
12
Публикуването на снимка в която няма нищо необичайно с такъв текст за извънредност и е МАНИПУЛАЦИЯТА.

А факта, че има една и съща информация с ПОДОБНИ заглавия и снимки показващи опашки публикувана в РАЗЛИЧНИ медии означава, че е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО подадена информация на контролирани(или глупави) медии.
5.
До КороноТъпак
28.12.2021 09:41:14
12
4
За радост,все по-малко хора мислят като теб!
Преглътни го,че рано или късно,всички ще се ваксинират.
4.
до 2
28.12.2021 09:41:08
3
10
Наивник !
Нова си е директно на каишка към ген. Петреъс от ЦРУ - факт. Собственици са.
БНТ са винаги с властта.
бТВ има ли смисъл да обяснявам ?

Парите контролират медиите.
Властта контролира парите.
Властта се контролира от... е не е народа.
3.
До 1
28.12.2021 09:38:29
12
1
Ами наистина си тъп...Разбира се,че ще има опашки пред Пирогов,като в почивния ден останалите пунктове не работят! Ама във всичко виждате пропаганда и манипулация...
Или тези хора,според теб, са ги наредили само за снимката? :))
2.
До 1 Тъпака
28.12.2021 09:35:23
13
3
ПП не контролира нито една медия, все още над 70% са под контрола на герб и дпс.
1.
КороноТъпак
28.12.2021 08:35:49
11
13
Променената Пропаганда на ПП вчера заля всички медии с подобни снимки и с подобни заглавия.

Опашки за ваксини. Хората чакат с часове. Записвания Побързайте.

Днес РЕЗУЛТАТИТЕ СА 3334 ваксинирани за вчерашният ден !

Извод : откровен опит за манипулация на населението създавайки му чувство за дефицит и условният рефлекс на българина като види опашка и да се нареди.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Отпускат 42 млн. лв. за изграждане на зарядни станции за електромобили Те ще бъдат поставени на междуградски пътища до 2 години Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Koй ще ни опази, след като и НСО ни гази Ако някой лети със 100-150 км/ч, трябва да хвърляш боб, за да разбереш дали в момента на излизането ти на главния път няма да те изсвятка някое камикадзе Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Защо Роксана се кандидатира за депутат, вижте шокиращото й обяснение Ще поискам ромите да се научат да живеят като пълноправни българи, да спазват законите, каза тя Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Голяма промяна с матурите, има изненада и с ваканциите Промените в графика ще позволят едно по-добро и ефективно провеждане на самите изпити Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Кървава баня на АМ "Тракия"! Кола излетя от пътя, 21-годишният шофьор е загинал Инцидентът е станал около 10 часа тази сутрин в платното в посока Бургас Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Бургазлийка е сред актрисите, които ще минат по червения килим в КАН Мисис България Станислава Андреева е сред актрисите, които ще минат по червения килим в Кан И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините И двамата шофьори, участвали в катастрофата с кола на НСО, с нарушения назад в годините Вижте какви са те Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Напрежение в Агенцията за социално подпомагане, настояват за второ увеличение на заплатите Заплатите на новоназначените колеги станаха в размер на 1400 лв. отново бруто. Което след удръжките означава, че част от социалните работници получават под 1100 лв. Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Дино парк – уникалната атракция, която завладя Южното Черноморие Атракционният център се намира в парк „Езеро“ в Бургас Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Още през май дадоха старт на сезона, очаква се ръст на туристите Прогнозите на ресорното министерство много добри
Трима испански туристи са убити в Афганистан Трима испански туристи са убити в Афганистан Още четирима са ранени Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Мъж предизвика мащабно наводнение, за да попречи на жена си да се прибере Той умишлено къса дига на река Мисисипи, за да не прекъсне половинката му купона в дома им Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Брутално видео след отслабване взриви мрежата (18+) Мъж се терзае, че е увиснал, но по-интересното се случва зад него Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори