×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Pfizer прогнозира край на COVID пандемията през 2024 г.


19 Декември 2021, Неделя, 17:00 ч.
Автор: Флагман.бг

От компанията смятат, че вирусът до 2024 г. ще стане ендемичен

Американската фармацевтична компания Pfizer прогнозира, че пандемията от коронавируса може да продължи до 2023 г., пише Днес.бг.

Преди появата на новия щам „Омикрон“, главният лекар на САЩ Антъни Фаучи прогнозира, че пандемията ще приключи през 2022 г.
 
Сега обаче ръководителите на Pfizer заявиха, че компанията смята, че до 2024 г. коронавирусът трябва да бъде ендемичен по целия свят, което означава, че вече няма да има пандемия.
 
Относно плановете за разработване на режим с три дози за деца на възраст от 2 до 16 години, главният научен директор Микаел Долстен каза по време на конферентен разговор, че резултатите от три дози сред хора на възраст над 16 години показват, че се получава по-голяма защита.
 
"Затова решихме да модифицираме всяко от педиатричните проучвания, за да включим трета доза към серията и да потърсим лиценз за серия с три дози, а не за такава с две дози, както първоначално се очакваше", казаха от компанията.
 
Pfizer разработи своята ваксина срещу коронавируса заедно с германската компания BioNTech SE. Сега разработват версия на своята ваксина, пригодена за борба с варианта „Омикрон“. Очакват да започнат клинично изпитване на актуализираната ваксина през януари.


В категории: COVID-19


7
Коментара
Флагман.БГ МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол МВР хвана 25 водачи, употребили алкохол 03/05/2024, Петък 17:38 0
7
Коментара по темата
7.
Сс
20.12.2021 15:26:24
0
0
Не 2023,2024, а 2025г. Се обяви за пандемична в началото от учените по сайтовете.
6.
_nib_
19.12.2021 22:03:33
1
7
Не се отпускайте наивници....това е първия етап....
5.
@
19.12.2021 18:11:28
2
9
През 2024г ще е изминали времето за тестване на ваксините, а и до тогава ще пуснат лекарство. Ще затворят цикъла един вид. Въпросът е дали смятат да ни държат в това положение още 2 години
4.
робите в Сл.бряг
19.12.2021 17:38:17
0
10
И ний тъй чухме 2020г шефа на хотела каза,че едва през 2024 може да се върне нормалния режим на работа т.е робски труд за чистачките поне от края на м.март до септември,а за по- елитарен персонал може и целогодишно.А сега да се задоволим с 2 месеца доход вместо 6месеца.През другото време ...който може секс за пари или контрабанда.И така ще е до края на Света.ама кога е тоз край не знам:-)).
3.
от 1 до 2
19.12.2021 17:31:05
2
12
Братле, купи си очила (понеже мозък не се продава...) и учи чужди езици! А и Google превежда прилично. Малко се затруднява с pdf's, но има тонове друга информация.

https://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf
2.
Отговор до 1
19.12.2021 17:23:49
19
5
Братле, много тежко си изплискал легена! Иди на островче за кратка почивка!
1.
Няма какво
19.12.2021 17:13:16
4
24
да се правите на врачки. Световната Банка отдавна оповести края на проекта ИЗМАМА & ГЕНОЦИД-19 - 31 март 2025. Разбира се, следващият проект, СПАРС, започва веднага след това, 2025-28. И така, или до края на света, или до нашия край, или най-добре, до ВАШИЯ КРАЙ, рептилоиди! Ако имаме късмет и ако законите на вселената, според които не би трябвало да постигнете целта си, наистина работят, нищо чудно пък да се случи и последното... може би и по-рано...

Нека живеем с тази надежда! Казват, че ако мнозинството променим съзнанието си, не се поддаваме на черната им магия и мислим положително, нещата могат да се обърнат в наша полза. Майната им на гадовете! Не ги гледайте, не ги четете, не им обръщайте внимание, не коментирайте, не им позволявайте да ви развалят настроението и да ви стресират. Както глупакът се убива с мълчание, така и те трябва да се игнорират. Те се хранят с негативната енергия която предизвикват и тя също помага за осъществяването на черните им магии. Весели празници! Наздраве!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ Зрелищен търг вдигна почти два пъти цената на държавен имот в бургаския жк „Славейков“ След 18 наддавания скочи от 330 000 на 600 000 лв. без ДДС Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Шефът ви звъни след работа? Може да не му вдигате Работници се оплакват от практиката на някои работодатели да налагат глоби или удръжки от заплатата Задава се промяна в ръководството на НСО Задава се промяна в ръководството на НСО Очаква се началникът на Службата да предложи на президента друг заместник на мястото на навършващия пределна възраст Милен Русков Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Главчев вика здравния министър на среща за „най-належащите проблеми на педиатрията“ Ще участва и министърката на финансите, както и други лица Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ Европейци идват у нас на гости на забранената ОМО „Илинден“ ЕСА приютява сепаратисти от целия континент 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Концесионер: Новите наредби за брой медицински лица на плаж са проблем за Лято 2024 Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство
Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Турция спира търговията с Израел, обяви Ердоган Тя възлизала на 9,58 млрд. долара Дания разхлабва правилата за абортите Дания разхлабва правилата за абортите Случва се за първи път от 50 години Путин отива на гости на Си в Китай Путин отива на гости на Си в Китай Новият мандат на руския президент започва на 7 май Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Австрийската полиция спипа българин, превозващ мигранти в нечовешки условия Преди година една контрабандна операция от Турция до Австрия струваше 1500 евро, а сега е многократно повече, твърди говорител НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария 
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори