×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Командир на „Хизбула” е убит при израелско нападение с дрон в Ливан
  • Хванаха товарен автомобил в Свищов, издирван от властите в Белгия
  • Днес е Световен ден за борба с хипертонията
  • Плевен отбелязва градския си празник днес, 15 май
  • Държавният департамент на САЩ придвижи помощ от 1 млрд. долара за Израел към Конгреса
  • Регистрираха поредното мощно слънчево изригване, очакват ни силни магнитни бури
  • Жълт код за обилни валежи е обявен в областите Перник, Кюстендил, Благоевград, Пазарджик, Смолян, Пловдив, област София и София-град
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Атанас Георгиев от „ГЕА офроуд“: Не познавам жената от ГЕРБ, която ми даде парите


08 Май 2011, Неделя, 21:29 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Кой лъже за събора в Долно Езерово - ГЕРБ или Besove.Bg?

Днес в редакцията на Besove.Bg получихме писмо-право на отговор по случая с проведения офроуд събор на 1 май в кв.Долно Езерово, за който ви разказахме вчера. То е изпратено от електронна поща с адрес [email protected] и в него сме тежко обвинени, че

публикувате доноси, които различни политически сили ви изпращат с желание да ви използват като медия. Лъжа №1 е, че събитието се финансира от ПП ГЕРБ и Лъжа №2, че съборът е общински. Инициативата не е нито партийна, нито общинска, а е на клуб “Долно Езерово” към Гражданско сдружение ГЕРБ и клуб „GEA офроуд 4х4”.

Публикуваме пълния текст на това писмо без редакторска намеса  (виж по-долу), въпреки съмнението, че то изобщо е изпратено от легално съществуваща структура на гражданско сдружение ГЕРБ в кв. Долно Езерово. Прочети го, за да се увериш. От същия мейл-адрес ни изпращат и плакат на събитието, който е бил разлепен из квартала, публикуваме и него.

Ние, от Besove.Bg, полагаме добросъвестно усилия, за да стигнем до истината. Опитахме да открием кой ръководи този граждански клуб в Долно Езерово, да осъществим връзка с него и да напишем какви средства са дарени, за какво са оползотворени. Оказа се мисия невъзможна. Потърсихме г-жа Диана Йорданова, виден активист от ПП ГЕРБ – председател на групата общински съветници на ПП ГЕРБ в ОбС, която на това събитие, видимо от кадрите, дава старт на автомобилите. Очаквахме тя да каже по чия покана е била на мястото.  Г-жа Йорданова не си вдигна телефона. Открихме, чрез официалния сайт на ГЕА офроуд 4х4“, отново шефа на спортния клуб Атанас Георгиев. Ето какво ни каза той днес:

- Г-н Георгиев, може ли да изчистим недоразумението от вчера и да ни кажете как ви спонсорира гражданската структура на ГЕРБ в Долно Езерово?

- В момента съм на състезание и не мога да говоря.

- Поне кажете с кого от този клуб контактувахте, за да получите спонсорството?

- Не ги познавам.

- Кой ви даде парите?

- Една жена, мисля, че се казваше Марина, но не съм сигурен за името.

- Документа за дарението кой ви го разписа, там трябва да има име... (връзката прекъсва)

И в подкрепа на тезата на нашите читатели, които вчера ни пратиха снимките и негодуваха, че политическа партия се намесва в организирането на общински събор, ние публикуваме обявлението за същото в официалния сайт на „ГЕА офроуд 4х4“, в което няма и следа от клуб на ГЕРБ - нито граждански, нито партиен. Там точно и ясно събитието е представено като общинско (виж тук).

Ние, от Besove.Bg, нямаме нищо против политическите партии, които работят за своите избиратели и симпатизанти. Независимо дали го правят чрез своите партийни или граждански структури. Приветстваме тези мероприятия, защото те свидетелстват, че една политическа сила е жива и развива дейност.

А това, че е имало недоволни от разветите плакати на ГЕРБ и са се оплакали пред нас, е просто част от демокрацията. Ние сме длъжни да дадем трибуна и на тях.






9
Коментара
9
Коментара по темата
9.
смърт на герб
11.05.2011 16:49:43
1
1
Лелееее, колко тъп народ има... И това в град със средна заплата 400 лева, където само преди броени дни ГЕРБ - срещу солидно заплащане, разбира се - окончателно съсипа един от основните източници на прехрана в града - Пристанище Бургас... ГЕРБ им сукна данъците за да им даде малко турски плочки на 30 пъти реална цена и 5 нови бусчета на 3 пъти реална цена. И все още има тъпаци дето пеят алелуя на Партията.. Фани, наистина много Фани... Толкова Фани, че чак ще ви се дореве... ама...не е луд който яде баницата
8.
Фани
09.05.2011 15:00:33
4
5
Безспорен файт: ГЕРБ успяват, въпреки всички клевети и доноси. Това е единствената партия в региона, в която се работи! Дано догодина пак да има такъв събор и ако има някой от тази парти, който чете коментарите тук - призовавам ви СЛОЖЕТЕ ПО-ГОЛЕМИ ТРАНСПЕРАНТИ, РАЗЛЕПЕТЕ ПО-ГОЛЕМИ ПЛАКАТИ И СЪБЕРЕТЕ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ХОРА :) РАРЗАДЙТЕ ИМ И РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ, НАПИШЕТЕ АКО ЩЕТЕ ГЕРБ И НА ТРЕВАТА ТА ДА ВИДЯТ ВСИЧКИ, КОЙ ЮГО ОРГАНИЗИРА - ДА НЯМА НЕРАЗБРАЛИ ПОСЛЕ :)
7.
Viper
09.05.2011 12:42:27
3
5
Що за тъпаци има тук, ми на плаката всичко е написано другари, стига сте плюли,ами вземете и вие създайте мероприятия, да говорите знаем че можете доказвате го постоянно: герб направиха това, герб организират това, с герб се прави друго, ами така ще е хората там работят и произвеждат събития, не като вас плю плю плю плю бсп-та, износени сдс и дсб-та и други умрели и увехтели формации.
6.
анализатор
09.05.2011 12:22:58
1
3
Истината е, че този сайт се превърна в говорилня на платците!
Който плаща получава каквато иска новина!
5.
aaa
09.05.2011 11:02:57
1
3
kakvo lo6o ima v edno sastezanie mnogo 4ovek kato napravi ne6to hubavo i se po4va. Minalata godina sa6to ima6e off-road tova stana kato tradicia na kvartala mnogo iasno se vijda na plakata koi sa organizatorite a pak koi kakvo kazal i koi kakvo napisal.
4.
ГЕА офроуд 4х4
09.05.2011 11:00:27
1
3
ГЕА офроуд 4х4
В тази статия освен доноси и скалъпени отговори няма нищо друго. Официалната ни позиция е на нашия сайт. Ако наистина някой иска мнението ни нека влезе в него.
http://www.offroad-gea.com/novini/#9
3.
До Роско
08.05.2011 23:13:45
1
2
Ама как да е нещастен човека, това е същият човек дето си е застлал джипа с прлаката на гербаджиите - това е шефа на тоя клуб на офроудажиите. Те са най-пеканите пичове и сега трябва да им обяснява кой и какво му е давал парите.
2.
Роско
08.05.2011 23:04:19
0
0
ауууу пак са вкарали думи в устата на някъв нещастен човечец :-))))
1.
смърт на герб
08.05.2011 22:29:03
4
3
Издирва се адреса, на който се паркира ленд роувър А1928КА. Да действаме преди да е станало прекалено късно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Прогноза за лято 2024: Сезонът ще е по-добър от миналогодишния Първите туристи у нас пристигнаха на 2 май и са от Великобритания Средната заплата нарасна, ето колко става Средната заплата нарасна, ето колко става В кои сектори увеличението е най-голямо и в кои най-малко Важен пост за кмета на Царево Важен пост за кмета на Царево Марин Киров е избран за представител на Регионалния съвет в Комитета по наблюдение на Програмата за морско дело, рибарство и аквакултури Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Стана ясно бил ли е пиян Кристиян Енмекчиян по време на катастрофата Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Сметната палата поиска проверка на две министерства от АДФИ Одитни доклади са изпратени по компетентност и на други органи за сведение или за предприемане на съответни действия Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Тя е на 52 и е първата българка в „Плейбой“, кърти с перфектна фигура Общата любимка на братя Аргирови буди завист у 20-годишните, с дъщеря ѝ са като близначки Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Близо 50 000 дружества и еднолични търговци от Бургаска област вече обявиха доходите си пред НАП Повече от 46 000 граждани от региона подадоха годишните си декларации в срок до 30 април Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Каруца се вряза в камион на кръговото в Айтос, конят Виктор е тежко пострадал Сблъсъкът е само с материални щети, но състоянието на кончето е критично Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? Нови цени на парното от 1 юли, но обосновани ли са? На места ще продължи да има постъпване Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) Абитуриенти от ПМГ сведоха глава пред непрежалимата г-жа Тонка Михова - математика, запалил любовта им към числата (ОБНОВЕНА) В деня на изпращането дванайсетокласниците от Випуск 2024 отдадоха почит към учителката
Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Предците на Хомо сапиенс са ловували с бягане на дълги разстояния Книгите, посветени на праисторията, показват множество илюстрации на групи ловци, въоръжени с копия, приближаващи бавно към плячката, или обкръжили капан Пожар унищожи 22 яхти Пожар унищожи 22 яхти Местни медии казаха, че някои собственици са скочили в морето, за да избягат Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО Мъж спипа жена си, че го трови ВИДЕО На кадрите се вижда как Мелъди Фелисиано Джонсън доближава кафемашината и изсипва вътре пликче с неясно съдържание Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Гърция забрани мобилните телефони в гимназиите Целта е да се ограничи психическият тормоз в училищата Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин: Русия е готова за преговори за решаването на конфликта с Украйна Путин подкрепи плана на Китай за мирно уреждане на кризата в Украйна И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки И проститутките ще стават хорат, ще имат социални придобивки Ще имат социални придобивки като право на пенсия, отпуск по майчинство и трудов договор Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Катастрофа с частния самолет на Доналд Тръмп Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Мощни взривове в Крим, а Путин изненадващо подкрепи китайския план за мир в Украйна Руски блогъри пък тръбят за масово бягство на украински войници от Волчанск, след като руснаците превзеха кметството  Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Блинкен отправи послание с китара в ръка в киевски бар Битката не е само за Украйна, но и за свободния свят, коментира той Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня Млад тираджия слиза от камиона и пита стария:
- Защо като слизаш от кабината, риташ гумите на камиона?
- Да ми се отлепят топките.
Виц на деня Виц на деня - Докторе, в депресия съм!
- Най-доброто лекарство е да се потопите в работата си!
- Ама докторе, аз карам лайнарка...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Безалкохолната бира е като сутиен на простора - най-хубавото го няма вътре.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори