×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой победи в дебата? Алгафари недоволен, че от уважение проф. Герджиков не „заковал“ ген. Радев


Кой победи в дебата? Алгафари недоволен, че от уважение проф. Герджиков не „заковал“ ген. Радев
Изказът на Радев не се оказа на това ниво, на което е професора, каза Нидал Алгафари. Според проф. Шаренкова пък президентът е стабилен, силен, ясен, волеви
19 Ноември 2021, Петък, 10:15 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Беше много мек, призна политическият PR и изтъкна, че изказа на интелектуалеца бил на по-високо ниво, а проф. Шаренкова го определи като агресивен и хаотичен

Със сигурност има ясен победител от дебата между президента Румен Радев и опонента му Анастас Герджиков. Професорът надделя в битката за перифериите. Това каза в „Здравей, България“ по Нова телевизия Нидал Алгафари от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Герджиков. 

На въпроса кой е най-критичния момент за Радев политическият PR изтъкна, че целият дебат бил такъв поради това, че генералът се изправял срещу интелектуалец и трябвало да общува с него по някакъв начин. „Изказът на президента не се оказа на това ниво, на което е професора. Думите не бяха на същото ниво и през цялото ниво показвал притеснение от въпросите, които ще му се зададат“, коментира Алгафари.

“Беше много мек Герджиков. Можеше много по-тежки неща да каже. Основни въпроси не се зададоха в името на това да се спази добрия тон. Не се говори за нарушаване на Конституцията“, добави той.

Напрежение на президентския дебат Радев–Герджиков заради Борисов и Крим (ВИДЕО)

На много места Герждиков можеше да го закове, но не го направи от уважение, че е негов опонент, изтъкна пиарът. 

„Телевизионният дебат е шоу, в което виждаш лицата и това дали човекът е ведър, усмихнат и да показваш позитивност в тежките моменти. Радев не можа да го покаже. Аз не видях никаква позитивност от страна на Герждиков“, подчерта той.

Проф. Светлана Шаренкова от Инициативния комитет, издигнал кандидатурата на Румен Радев, пък каза, че Герджиков бил хаотичен, агресивен, с неясни послания, с лични обвинения и с заяждания, които бяха като реплики към публиката без всякаква аргументация

„Освен единството на нацията, президентът трябва да олицетворява и достойнството. Радев е много достоен човек. Той показа стратегически умения в основните направления на обществения живот“, добави тя. 

„Не мисля, че този дебат даде нещо повече от това, което знаем за двамата кандидати. Той показа, че Радев е стабилен, силен, ясен, волеви“, коментира проф. Шаренкова. 

„Радев беше подготвен за дебата и се отнасяше с уважение към опонента си, за разлика от Герджиков. Той се държа агресивно, с подхвърляния и лични нападки, които нямаха аргументация”, каза още тя.

Не съм от плашливите и ти го знаеш, каза ген. Радев, след като проф. Герждиков при ръкостискането заяви „виж, че не е толкова страшно“

„Любимият ми момент в диспута е, когато се показаха двамата на терена, защото това се очакваше много дълго. Целият български народ искаше да чуе мнението и на единия, и на другия. Единият се дърпаше много дълго и в края на краищата разбрахме защо. Накрая дори проф. Герджиков му каза „виж, че не е толкова страшно“, заяви Нидал Алгафари.  

Радев обаче му отговори подобаващо с „аз не съм от плашливите и вие го знаете“, усмихвайки се. 

В „Денят започва“ по БНТ пък социологът Първан Симеонов каза, че почти нямаше грешки от страна на двамата опоненти с изключение на една и тя е, че Герджиков се опитал да представи Радев като руски човек, който се сражава с Турция. 

„Да направиш такова нещо само означава да направиш реклама на съперника си, защото и проруските сантименти в българското общество са сериозни, и подозрението, че Турция по някакъв начин участва в изборния процес в България, напоследък са сериозни. Това е грешка само по една причина. Ахилесовата пета на Радев не е, че е руски човек в очите на българите, а че напоследък е по-скоро американски човек - т.е, че участва в проекта Триморие, в синхрон е с интересите на САЩ“, коментира Симеонов.  

Радев вчера получи идеална топка от Герджиков да се качи на вълната на проруските сантименти в българското общество, добави той.

Според него резултатът от този дебат в размяната на грешки е по-скоро негативен за Герджиков. 

„Позитивното за Герджиков е, че той излезе като равен с равен. Показа, че може да е президент на България и вероятно ще смята, че резултатът от този дебат е равен, само че равен резултат не го устройва. Балотажът няма да е лесен за Радев, но след този дебат той по-скоро влиза като фаворит", каза още Първан Симеонов.

Кой е победителят в президентската битка обаче ще стане ясно в неделя вечер след изборите. 


В категории: Политика


62
Коментара по темата
62.
Ванга
21.11.2021 08:34:54
0
2
Мамин Чехлъо ке загуби
61.
Джони
20.11.2021 20:54:43
0
2
Тиквата
60.
Джони
20.11.2021 20:48:54
2
7
Тоя Алгаыари помияр като му написах коментар отново на негово мислене го блокираха. Тоя мухлб Ни дал, Ни взел с тази арабска представка Ал ГАФАРИ да се прави на умен в Кюрдистан. Не тая проста
59.
Дима
20.11.2021 00:52:29
2
10
Този Алгафари е мошеник и продажник.
58.
Ник
19.11.2021 21:26:58
20
10
Не може да се сравняват Радев и Герджиков. Радев е схоластичен и сдървен като всеки военен и не би могъл да пасва на демократична държава.Герджиков е много по бърз в мисълта и мисля че може да прави компромиси а и вероятно не е конфликтен,не държи карес позитивен е по добрия избор е той.
57.
Влади
19.11.2021 21:12:37
5
19
Този Алгафари преди да дава оценки да се подстриже и обръсне ,че прилича на някой софийски клошар.
56.
bravo
19.11.2021 18:00:40
15
24
Всъщност младите бягат от родината през последните 12 години заради липса на перспектива и нормален живот,породени от управлението на герб.Ако родината ви прилича на кочина,пак се обърнете към герб.
Ако искате това да се промени,излезте в неделя и гласувайте за Румен Радев.Той е част от промяната в България.
55.
чужд лакей Продажник
19.11.2021 16:57:16
24
21
Цялата местна олигархия, която целокупно застана зад Радев и харвардските му протежета заради проблемите си с Гешев и Борисов, скоро ще разбере на гърба си „кон боб яде ли“.

Дотук ген. Радев подпали война с Турция и Украйна. Слава Богу, утре е почивен ден.
54.
Закривай и към пантеона...
19.11.2021 16:50:01
11
16
Румен Радев и Илияна Йотова закриха днес кампанията си в Пловдив. На шествието се стекоха десетки симпатизанти. Докато кандидатпрезидентската крачеше бодро, се изви сватбарска свирня от тъпани гайди. Мелодиите по-скоро звучаха като на народен ритуал за изпращане на булката. Отнякъде се появи цигулар, който застана пред Радев и му изсвири химна на България. Дама пък раздаваше рози. Тя не съобрази и връчи на Йотова и на Радев по две. Вицепрезидентката се усети, че нечетен брой цветя се носят по други поводи и се опита да върне едното цвете, но ентусиазираната госпожа ѝ я натика в ръцете. До тях вървеше и уж подалият оставка като председател на предизборния щаб на БСП Кристиан Вигенин.

По улиците бяха издигнати и плакати с лика на Радев, а случайни минувачи в града под тепетата се шегуваха, че шествието напомняло на митинг на БКП на 9-и септември.
53.
Герджик
19.11.2021 16:26:14
12
18
Значение на думата герджик
неизм., прил. Остар. и диал. Хубав, гиздав, спретнат.

Нещо не ми се връзва с образа на Герджиков
52.
Не ми изглежда на Герджик тоя
19.11.2021 16:25:38
13
30
Герджиков достатъчно се изложи и демонстрира неуважение. Какво е искал да постигне и какво постигна са две различни неща. В неделя ще яде дървото и ще получи сходна разлика както тётя Цецка преди 4 години
51.
Роджър
19.11.2021 16:24:52
13
23
Като заключение най-доброто,което може да направи Герджиков в неделя, е да гласува за Радев.
50.
Пътя на парите към Радев
19.11.2021 15:38:14
21
22
Започва от Москва, минава през Белград
завърта се през Дубай и завършва октопода Капитал!
Баневи, Арабаджиеви, Бобокови, Прокопиеви и всички подсъдими престъпни олигарси,
внасят своята лепта за Радев!
Той да ги амнистира и да им върне конфискуваното от престъпната им дейност!.
А миманса да го духа, радвайки се че фатмак пак ще ни яха.....
49.
Военната хунта се тресе от страх и злоба
19.11.2021 14:58:19
21
26
Целта на проверката в СУ е да се дискредитира проф. Герджиков, другите два университета са за камуфлаж
48.
Какво е „зелен чорап“
19.11.2021 14:51:11
27
23
Няма ли кой да му каже,че всяка дума и жест имат значение в международните отношения. От сляпа амбиция и некомпетентност РР ще ни вкара във война с близки и далечни държави.На него не му е ясно, че да слушкаш САЩ и да трупаш пачки не е достатъчно за да бъдеш държавник.МВР министъра изпълнява и той без да мисли и да се консултира с експерти.
47.
gradski
19.11.2021 14:41:10
16
39
Алгафари не е това, което бе преди да стане придворен лакей на Баце.
46.
Радев ухае на водка и нафталин
19.11.2021 14:38:40
23
20
Радев измина дълъг път от приклекналите снимки до властелина в Кремъл, раболепието пред върховния шаман на православния халифат, изпратен да поучава поданиците на „задунайската губерния“ как правилно да четат и интерпретират историята си. Днес той вече не може да бъде възприеман като придворен шут на руската Пета колона, тъй като се е сдобил с реална власт на диктатор и злоупотребите с нея далеч надхвърлят уреждане на любовницата с две държавни служби, дребно кариерно интригантство, компенсиращо оскъдните професионални качества и потулване на вандалски прояви от членове на семейството.
45.
До 42
19.11.2021 14:37:06
22
34
Всъщност младите бягат от родината през последните 12 години заради липса на перспектива и нормален живот,породени от управлението на герб.Ако родината ви прилича на кочина,пак се обърнете към герб.
Ако искате това да се промени,излезте в неделя и гласувайте за Румен Радев.Той е част от промяната в България.
44.
олигархичния кръг „Капитал“
19.11.2021 14:23:42
34
23
Oлигархичният октопод „Капитал“ има нови пешки - изпълнители – Румен Радев, Бойко Рашков, Кирил Петков, Асен Василев...
43.
Алгафариснан
19.11.2021 14:16:17
16
31
Ако твоят професор се беше изказал както трябва, сега нямаше да се налага да му превеждаш.
42.
aha
19.11.2021 14:00:31
6
20
До 25 . Приятелю,всичко в БГ е купено и наредено отдавна. Съветвам младите да си бият камшика от тая кочина!
41.
До 38
19.11.2021 13:55:56
15
28
Откога Украйна ни е съсед ве, олигофрен?!
Обратният отговор, че Крим е на Украйна, щеше да предизвика реакция в Русия!! Ти кой предпочиташ за враг, Украйна или Русия, с която се съобразяват всички?
А, глупендер?
40.
На бялото - черно
19.11.2021 13:36:58
21
44
Герджиков не показа високо интелектуално ниво. Сухо и безинтересно повтаряше едни и същи мантри, изплъзвайки се от основните въпроси. Очаквах повече, впредвид заявката му. Не бил специалист, но имал готови формули за справяне с кризата. Нямаме нужда от пенкелери.
Радев отговори ясно и конкретно на зададените въпроси.
39.
Дааа Предател е Радев
19.11.2021 13:36:07
28
23
"Всички знаем как се създаде президентската партия и как тя се опита да разбие коалиция "БСП за България" и да "накупи" "Екогласност". Изключително некоректно. Директната подкрепа на президента Радев към тази партия, показана по различни начини , удари БСП.

Резултатите показват, че част от нашите гласове отидоха при тях. Факт е, че всички партии, които подкрепихме президента Радев загубихме. Мая Манолова я няма дори в парламента. "Има такъв народ" се срина. Всичко това отиде при "Продължаваме промяната",
38.
След Турция и
19.11.2021 13:29:40
39
28
Украинското министерство на външните работи извика българския посланик в Киев Костадин Коджабашев поради изказването на президента Румен Радев, че Крим е руски.
Това мекотело ще ни вкара във война с всички съседи!
Иди им обяснявай, че Радев е тъп по рождение!!!
37.
Метежник Радев е вреден за България
19.11.2021 13:18:13
35
26
Tъжно-смешната революция на Радев завърши безславно , само че никой не му потърси отговорност за нанесените щети на обществото – медиите тенденциозно представяха вандалските прояви в центъра на София като „мирни протести“ със „справедливи искания“, а потрошаването на публична и частна собственост, издевателствата над граждани и опитите да бъдат запалени полицаи не се вписваха в този сценарий, и затова те бяха обявени за дело на някакви въображаеми провокатори. Призивите за насилие от страна на организаторите също минаха под радара както на прогресивно-революционните български преса, телевизии и радио, така и на полицията, която се стараеше да заеме възможно най-миротворна поза докато към служителите летяха павета, камъни и бомби (което все пак не попречи на Радев да пробута версията си за полицейско насилие).
36.
Ясно е
19.11.2021 13:16:40
13
35
Мъж срещу мекотело.
35.
SEAHORSE
19.11.2021 13:16:09
8
35
Само като преброите постовете колко са за Радев и колко за Герджиков ще разберете кой ще е Президент И дано да сте си научили урокът ,че политолози,социолози, спонсоирани медии заблуждавайки ви изпълниха поръката и си напълниха джобовите!
34.
Рейзист
19.11.2021 13:15:24
13
33
Да уточня ,че агент,,Наско'' е Нидал Алгафари! Сценарист на ,,независимото'' предаване ,,Каналето''.
33.
Batman
19.11.2021 13:13:21
36
29
Радев се изложи с Крим е Руски и 5-6 пъти спомена чекмеджета ! Насажда страх и омраза което е отвратително а сега и иска да се скара сериозно с Турция а според мен те не са виновни понеже Слави и Христо Иванов направиха да има толкова машини по света за хора който от 30-35 години не са идвали в България ! Герджика няма шанс но беше много дипломатичен което не му носи гласове . Радев ако е президент на място трябва спешно да затвори устата на Рашков за да ни вкара във бойна с някоя съседка !
32.
Контраразузнавач.
19.11.2021 13:12:55
10
27
Агент ,,Наско'' от ДС си позволява да има мнение по държавнически въпроси. Права беше Луна, че в държавата има нужда от лустрация. Не ви ли писна от ченгета, пожарникари и комунисти?!
31.
проста червена рая
19.11.2021 13:00:19
42
28
радев-мечтата на селяндура!
30.
Браво
19.11.2021 12:47:42
28
63
Радев президент.
Не харесвам плужек с червило отдаден на дпс и герб
29.
Гошко до 23
19.11.2021 12:41:49
18
37
Като кажеш ЕДНО, то кажи и ДВЕ!!
В смисъл, ще кажеш ли къде точно в Европа цените на горивата са стабилни? За пример- Германия миналото лято цена на дизел за литър стигна 0,99 €, а днес заредих на 1,59€! И това е хубава цена, на места стига до 1,7€.
"Дългата ръка" на Радев ли влияе и на горивата в Германия?!!
Не, просто ТИ си един прост гербер, четящ само ПИК!!
28.
До герб
19.11.2021 12:38:21
19
29
Стига сте крали пари от обществени поръчки.всичко свърши
27.
Мизерник е Радев
19.11.2021 12:37:20
48
31
Този невзрачен човечец, прекарал живота си в казармата, влезе във фокуса на медийното внимание заради пререкания с преките си началници като главнокомандващ на ВВС. Дезертьорство му беше представено за бунт срещу статуквото, а излъчващата душевна нищета физиономия, пропагандата в Цариград ТВ нарече възторжено „волево лице“. Така постепенно се изгради образът на един достолепен български воин по джапанки и потник, гризящ кебапче на селски събор или позиращ за снимка тъпо ухилен до портрета на Тодор Живков, демонстриращ коремни превъртания, лицеви опори и други хватки, ако не е заучил добре репликите си или не се усеща достатъчно уверен в темата.
26.
Кукундрел
19.11.2021 12:31:10
30
56
България,никога не е имала президент,като Румен Радев.Достоен,начетен,непоклатим в борбата си срещу чекмеджетата.Още един мандат и приключва герберското дране на бизнеса и лапането на поръчки,платени от нас гражданите.
25.
Щом Черепа агитира за Радев
19.11.2021 12:26:23
39
29
Играта е купена от мафията!
Вижте кой е зад Радев и ще разберете,
чий избор е той и за кого работи!
Приятелчетата му подсъдими, вече са
освободени, остава само Черепа и Цецо КТБ-то да ги амнистира!
Разкри се Радев като говорител и слуга на мафията!
24.
Обективно
19.11.2021 12:21:24
26
51
България наистина е с много влошени икономически показатели, но както каза Президентът Радев,това се дължи на последствията от 12 годишно управление на герб .
23.
всичко е точно България умира
19.11.2021 12:18:16
48
24
Eдноличния властелин в държавата e Румен Радев.
Тези дни най-масовият бензин вече е 2,50, като се очаква да продължи да расте, поне докато стигне 3 лева за литър.
Сметките за ток и парно постколедно ще са тройни.
Инфлацията гони невиждани размери. Само в рамките на последната предизборна кампания, докато слушаха лозунговото говорене на Румен Радев, българите задлъжняха с още 3,8 милиарда, като скоро може да станат и 4,5 милиарда. България вече е на дъното по икономически растеж в Европейския съюз, това са резултатите на Радевия метеж!
Спокойно др0гари и още по-зле може да стане, ако му гласувате доверие за втори път!
ДПС го подкрепиха за първи мандат, но се усетиха, че е недостоен продажник на мутрите и Прокопи!
В неделя ще се разбере, кой ще подкрепи подлогата на мафията РР....
22.
F16
19.11.2021 12:15:37
16
33
Изтребител срещу Москвич
21.
Издиша Радев спукан балон
19.11.2021 12:04:43
53
32
Видя се силата на Радев е да създава кризи,
но не може да ги управлява!
Фактите говорят безкомпромисно.
За 7 месеца еднолично управление,
фалира България, изгони инвеститорите,
погреба хиляди невинни млади и стари!
Създаде криза в енергетиката, за да се
обогатят менторите му!
Не става за решаване на кризи, само за парад да разхожда тоалетите на генерал Деса!
20.
мисъл
19.11.2021 11:46:59
28
61
Щом това са ни професорите няма кво да се чудим че образованието ни е на дъното
19.
vbv
19.11.2021 11:45:12
22
35
маркирах харесвам по долу, и от 2 харесвания станаха 3-3 с негативните… това ако не е манипулация.. някой май от сайта държи много за Герджиков
18.
292
19.11.2021 11:43:50
20
40
Почти съм сигурен, че Герджиков и Алгафари няма да ги прочетат, но за всеки случай да им задам по един въпрос. Към Герджиков - Ако изпитвате студент и той отговори на въпрос от конспекта с "От това което ме питате нищо не разбирам, ама Ви давам този отговор, щото едни приятели оня ден ми казаха, че той е верния", вие колко ще му пишете? Към Алгафари - Толкова ли не можахте да облечете човека в костюм, който да не му прави рамената по-тесни от задника и да му сложите една игла на вратовръзката, че да не стои килната на една страна?
17.
гержиков
19.11.2021 11:43:49
26
57
Драпаше за дебат през целия първи тур сега като го получи се изложи като геренски плужек.
16.
1111
19.11.2021 11:38:42
28
64
Муа ха ха. Кой е победител ще се види в неделя. А победителят е ясен. Румен Радев се казва. Нито с турски гласове, нито с дебат може да се стопи разлика от 700 000 гласа. Няма как. 300 000 за герджиков ще дойдат от ДПС, но няма, от къде да дойдат още 400 000 хиляди. Да не говорим, че подкрепата от ДПС за Герджиков, ще отвори нова за Радев. И без да си политически анализатор или социолог се вижда резултата 70 % за Радев и 30% за Герджиков. В най-лошия случай 60 към 40.
15.
мнение
19.11.2021 11:33:46
21
42
Дебата е в интерес единствено и само на кандидата за президент с нисък рейтинг!Но явно,че не можа да се възползва от този шанс!Отговорите му показаха на кого служи и от кого е зависим.
14.
Мунчо на конци
19.11.2021 11:27:53
75
37
Страх, злоба, наглост - това излъчваше Радев!
Наистина му липсваше слушалката.
Представи се като фалшив герой, повтарящ ДС опорките на менторите му!
Много е тъжно, че този необразован и страхлив смешник е начело на България.
Румен Българоубиеца е подлога на мафията!
13.
solana
19.11.2021 11:26:16
26
57
Така е в живота един е пилот, друг е пътник и в неделя дори и този смешник алгафари ще се убеди!
12.
Xxxx
19.11.2021 11:23:05
65
32
Радев е малък и злобен човечец
11.
Иван
19.11.2021 11:09:47
83
33
Под нивото на професора беше да говори с простак като Радев.
Радев и борисов са на едно ниво,
10.
Дебат
19.11.2021 10:59:47
14
43
Намеса във вътрешните работи на България ли е организирания вот от Турция?
9.
Флагман,
19.11.2021 10:54:39
19
69
Това алгафари е изключително противно човече! Моля ви не го пускате повече!
8.
зрител
19.11.2021 10:51:44
28
89
Финалната снимка показва всичко. Герджика се ръкува от метър разтояние сякаш го е страх да не го ударят по мазно усмихнатат уста. Радев го гледа спокойно и уверено в очите. оня си е навел погледа.
7.
до 7
19.11.2021 10:40:37
25
16
Масонското ръкостискане на снимката тук е повече от достатъчно! Те са братя; нито един от тях не е ваш брат.
6.
Баал или Молох
19.11.2021 10:38:40
12
15
Айде, рая, почвайте да се дъвчете кой да ви сдъвче!
5.
Селянин
19.11.2021 10:36:28
3
48
Сега вземете го изгледайте без звук и гледайте езика на тялото на единият и другият, и всичко става ясно.
4.
292
19.11.2021 10:35:38
15
56
Как ще го закове, като се видя, че нито знае как да държи пирон, нито как да удря с чук? И всеки път като се опитваше да се прави на ковач, помилаше някой от пръстите си.
3.
Смях
19.11.2021 10:33:39
17
57
Какво ще стане с такива когато Бойко изчезне за Дубай.Кой ще им хвърля по 500 лв да късат ризи по телевизиите.Професионални оплаквачки.
2.
1
19.11.2021 10:29:41
25
94
Този муджихидин не е в час изобщо. Явно добре му плащат на това престорено пиарче, че и на цялата преселническа орда Алгафарини, за да ги бутат напред в заниманията им. Цялата им рода в България е един балон, който все някога ще се спука, защото се въртят на всеки фронт, който им е удобен, но накрая ще станат неудобни те за всеки фронт, при който се завъртат. Трябва много добре да ти заплащат, за да определиш изказа на този мамин отличник като по-добър от този на Радев. Че и бил надделял. Къде, мурджо? Май надделя субсидирането в джоба ти, а не този залухан и лизнат марионетко. Радев го попиля! И с изказ, и стил на изказване, и личностно и телесно поведение. Филолозчето не знаеше къде се намира и едвам си сдържаше личицето да не се пръсне от притеснение и злоба едновременно.
1.
Ама
19.11.2021 10:24:21
26
87
Това не е дебат за ректор, а за президент... И то си беше нормално ректорът си е учен, Радев си е президент
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите ГЕРБ изправя Росен Желязков срещу Никола Минчев от ПП за водач на евроизборите Мария Габриел няма да е кандидат за Европарламента Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на  Габриела Пеева Велико Минков щастлив, след като ДНК експертизата потвърди, че е баща на детето на Габриела Пеева Сестрата на убитият Пейо Милена Йорданова пък сподели, че няма драма, защото той никога не е твърдял, че детето е негово
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори