×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Напрежение на президентския дебат Радев–Герджиков заради Борисов и Крим (ВИДЕО)


Напрежение на президентския дебат Радев–Герджиков заради Борисов и Крим (ВИДЕО)
При управлението на Борисов са свършени и добри неща, обяви Герджиков, а Радев съжали, че не е успял да помогне за сваляне на режима му по-рано
Ключови думи: ДПС, БНТ
18 Ноември 2021, Четвъртък, 20:02 ч.
Автор: Флагман

С остри реплики, но без голям скандал премина директният сблъсък между двамата кандидати преди балотажа в неделя

С мирно начало и на моменти остри реплики, но без голям скандал. Така протече кандидатпрезидентският дебат между Румен Радев и Анастас Герджиков по БНТ тази вечер. Той продължи почти час и половина. Двамата се борят тази неделя на балотаж за доверието на българските граждани.

Герджиков изрази надежда, че новият парламент ще успее да излъчи правителство. Той обаче смята, че президентската институция не е направила достатъчно, за да се сформира кабинет в предните две Народни събрания. Румен Радев отвърна, че държавният глава не е архитект на коалиции. 

Последва сблъсък на тема корупция, ДПС и Бойко Рашков. 

Анастас Герджиков попита Радев дали се разпознава в профила на президента, описан от ръководството на ДПС. Герджиков отново намекна, че Радев не е обединител, както изисквала конституцията.

Настоящият президент отговори, че от ДПС отдавна му искат оставката. Думата "обединител" пък я нямало в основния закон. Там било написано, че президентът олицетворява единството на нацията. Радев обаче нямало как да е неутрален при кризисни ситуации. Той се изненадал, че Анастас Герджиков е дал добра оценка за дейността на прокуратурата. 

Герджиков от своя страна нарече Бойко Рашков началник на щаба на Радев. Тази седмица МВР извършвало проверка в Софийския университет за купуване на гласове. Припомняме, че Анастас Герджиков е ректор на СУ. 

Бойко Рашков не ми е началник щаб. Той е служебен министър, а МВР работи по сигнали. Когато има сигнали, те могат ли да останат без последствия, отвърна Румен Радев. 

По темата "Северна Македония" двамата нямаха особени противоречия. 

Сериозен сблъсък обаче причини темата "здравеопазване". Анастас Герджиков посочи, че служебният кабинет не се е справил с ковид кризата и е закъснял с мерките. Румен Радев не се съгласи и заяви, че зеленият сертификат е дал резултат, а в момента страната ни е на водещо място по спад на заразяемостта. 

Крим е украински, няма значение какъв флаг се вее там, жегна Герджиков опонента си по дългогодишния международен казус и попита на два пъти: За Вас Крим какъв е?

В момента е руски, какъв да е, отвърна Румен Радев. Той оставал на същото мнение като през 2016 г., когато бе избран за президент. Времето доказало, че санкциите срещу Русия не дават резултат. Според него Европейският съюз трябва да се опитва да води диалог с Кремъл. 

По правилата на дебата двамата започнаха да си задават и въпроси един на друг, където стана особено интересно. 

Вие сте кандидатът на коалиция "Магнитски", обърна се в един от острите моменти Радев към Герджиков. Последният се раздразни, че постоянно го пришиват към ГЕРБ и към чужди предполагаеми грехове. 

Според Герджиков по времето на Бойко Борисов се свършили и добри неща, и грешки. Докато в последните шест месеца при управлението на Радев имало само грешки. 

Един президент не може да е фиксиран само в Бойко Борисов, отсече Анастас Герджиков. 

Румен Радев пък изрази съжаление, че не е успял да допринесе за по-ранното събаряне на режима на Борисов. 

"Г-н Герджиков, Вие казвате, че ще бъдете обединител. Как ще обедините мафията с жертвите на мафията; насилниците на Вашите студенти със студентите; хората с празни шкафчета с тези, които си напълниха на техен гръб шкафчетата", попита Радев опонента си. 

"Това е същият въпрос, който ми задавате вече 30 дена, защото нямате друг", отговори професор Герджиков."Вие искате да ме пришиете към някоя партия, да ме свържете с някой, който има някакви грехове. Ето сега отговора на този въпрос: аз не се срамувам от подкрепата на никого, на никой български гражданин. Но забелязвам, че партиите, които издигнаха Вас, започнаха да се срамуват от Вас. Аз нямам от какво да се притеснявам. Аз нямам шкафчета, аз не съм направил нищо нередно, аз не съм обвързан с никоя партия, аз не оправдавам никакви лоши практики", добави ректорът на СУ и призова: "Кажете нещо за мен, кажете какво лошо аз съм направил!"

Румен Радев отвърна: "Не казвам нищо срещу Вас. Казвам едно единствено нещо - Вие приехте да бъдете лицето на тези, които разграбиха България."

Герджиков отхвърли обвинението и каза, че иска да обедини българите в името на справяне с кризите, в които се намира страната. 

Той попита Румен Радев защо никога не признава грешките си. Президентът обясни, че това не е вярно.

"За пет години аз отстоях истината и мога да бъда горд и доволен от това, че допринесох за възбуждане на гражданската енергия за промяна. Това ми стига. И ако българите виждаха огромната вина в мен, те нямаше да излязат и да гласуват за мен с този резултат, който видяхме на първи тур", каза Радев. 

В края на дебата двамата си стиснаха ръцете по призива на водещата, което бе използвано от Анастас Герджиков за последен удар към опонента: "Ето, не беше страшно". 

"Никога не е страшно. Аз не съм от плашливите", отвърна президентът. 

 




Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
146
Коментара по темата
146.
fritzi
21.11.2021 15:06:15
1
0
That's a right politician of polish folk. Look and cry, Bulgarians.... https://www.bitchute.com/video/ACbypVLGFfZM/
145.
XX
21.11.2021 11:30:44
1
2
И двамата са продажни европр'остаци.
144.
бай-бай
20.11.2021 17:55:27
3
4
ГЕНЕРАЛЪТ кат орел,
ескадроните повежда.
А "професор" се запрел,
и омаян го изглежда!
143.
шумен
20.11.2021 07:20:54
1
2
г-н Симеонов шуменци също питаме кога ще подадете оставка като едноличен лидер на нфсб?най добрата структора на нфсб беше в шумен,ръководеше я р.русев.след като предпочетохте наталия всичко се разби.гласувалите за нфсб-патриоти в шуменска област на последните избори са 200 човека.
142.
:)
20.11.2021 01:58:14
5
4
Защото всичко в България е наред, Герберите почнаха и Украйна да спасяват.

Има обаче едно голямо НО. Недай си боже започне война за Крим, ще се мобилизират български войници, които ще служат за пушечно месо. Жалкото е за народа, които ще изпратят своите деца, а Герберите при първа възможност ще избягат с тяхните дечурлига зад Океана, защото всички гербери, както своя вожд Бойко са едни прани гащички, въздух под налягане.

ПС. Изложеното по горе е една хипотеза, която не изключва да се превърне в реалност. Нека сам всеки си направи сметката, колко Гербаджиете ги интересува бъдещето на България и вашите деца.
141.
Аз
19.11.2021 16:21:15
9
7
Тоз Мазник как клепа на парцали,ама както казва вожда му:
И магаре да сложа,ще го изберат
Ама този път-таратанци
140.
Браво, Радев!
19.11.2021 14:03:02
10
11
"Турция привика българския посланик"
"Украйна привика българския посланик"
И това само за един час в ефир.
Геният на един български президент.
Герджиков, ти си виновен! За какво ти беше да го каниш на дебат, ние си знаехме, че е тъп. Сега и цяла Европа знае :/
139.
Този ли?
19.11.2021 12:22:30
6
16
Този президент един предател, едно мекере,което запали цялата държавата от страх,че ще изгори на сянка.
След изборите очаквам Гешев да покаже какво е намерил в Президентството , освен документите от бюрото на Милушев.
Ей, това трябваше да го питат!
138.
До U-2
19.11.2021 11:49:27
7
5
Защо, ти да не си готов да свалиш гащите пред комшиите? Единственият държавник, който постави на място един противоконституционен лидер с едни противоконституционни изказвания беше президентът, настоящият и бъдещ. Понесе цялата помия и атака не само на "комшиите" които имат наглостта и дързостта да се месят в изборите на България, но и на българите предаващи и интересите на народ , общество и държава - Родина от сребролюбие и комплексираност. Та пак да попитам - ти сваляш ли гащите или отговаряш подобаващо на това чуждо вмешателство?
137.
U-2
19.11.2021 10:48:00
11
10
С Румен Радев във външната политика сме системата "богомолка": Паднал по гръб и рита с краката. Руснаците му казваха какво да говори, американците, кога да ходи до тоалетната, а сега и турците ще го подкарат със сопите, като подивяла крава в чужда нива.
Ако е една жена няма да може да си вдигне гащите.
136.
Y-Z
19.11.2021 10:39:03
5
9
Президеншата ! много ще ми липсва президеншата тая хала. Що е скриха тая жена
135.
д-р хаус
19.11.2021 10:35:45
6
10
За постигане душевен комфорт злобарите трябва и ще гласуват за Р.Радев, ако ще и в гробищата да ги вкара! За умните хора се видя през изминалите години какъв човек не трябва да бъде избиран за президент. Всеки носи глава на раменете си /за някои с повече гънки за други с горещ вятър/ и може да си направи сметка кога е живял по-доре и кога по-зле!
134.
Иван
19.11.2021 10:27:08
14
19
Ако гласувате за Герджиков ще ни управляват турци и продажници! 500 години робство стигат!
133.
За Радев!
19.11.2021 10:24:52
12
24
Който гласува за Гербджиков е продажник!
132.
Стоян
19.11.2021 10:23:37
12
21
Пълна подкрепа за г-н Радев от мен! Гербджиков освен да напада и да се заяжда нагло друго не може!
131.
Илия
19.11.2021 10:21:21
13
23
Долу Атанас Гербджиков,долу подлогите на Герб!!!
130.
Иван
19.11.2021 10:11:43
13
27
Този Герджиков е егати гнусния мазняр !
Подлогата на герб!
129.
Кольо тракториста
19.11.2021 10:01:01
12
26
Няма как да гласувам за човек който отрича османското робство, който казва, че Левски не бил "никакъв герой", за човека на мафията в лицето на герджика.
128.
до 120
19.11.2021 09:59:14
1
2
Ти очаквал ли си да каже друго?
127.
Флагман
19.11.2021 09:51:35
6
15
Флагман- гробаджийски тампон за многокрятна употреба. Става за всички USB портове на баце.
Най му харесва да не излиза
от дълбокия заден двор на баце.
Срамота е че манипулирате вотове и коментари а севда скоро ще ви забрави
126.
127
19.11.2021 09:47:06
5
4
Няма да споря. Щом се самоопределяш като "шантав" и "осъзната калинка", то така да бъде... Пенсионер съм и имам свободно време. Но, други май не са пенсионери...Дядо Господ мъдро е решил, че щом се родиш слон, то няма как да се превърнеш в калинка и обратно...Сиреч, не е лесно да станеш в природата бивш...
Ще почерпя. Става весело...
125.
Хммм
19.11.2021 09:46:43
6
13
Май на българите им харесва шоу.Ако не е Борисов, да е Герджиков.Кога ще поумнееш българино?
124.
До 123
19.11.2021 09:27:14
8
9
Напротив шантъв съм си.
Румен Радев се обоснова аргументирано.
Мога да пиша,защото съм калинка от Герб.
Но от вече осъзнатите,които ще вземат нещата в ръце.
На твое място бих се замислил с какво ще се занимавам след изборите,защото също имаш свободно време за писане.
123.
Достойният президент...
19.11.2021 09:27:11
19
28
...се казва РУМЕН РАДЕВ. Ние сме с вас Г-н Президент !!!
Румен Радев ще е петият демократично избран президент на Република България- за втори път!!!

Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград.

Завършва със златен медал Математическата гимназия в Хасково. Дипломира се като първенец на випуска във военновъздушното училище в Долна Митрополия.

През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ, а от 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабния профил на Военната академия „Г. С. Раковски“. Дипломира се като първенец на випуска.

През 2000 г. става доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой.

През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж „Максуел“ в САЩ със степен магистър по „Стратегически проучвания“. Името му е изписано в Алеята на славата на Военновъздушния колеж.

Има над 1400 летателни часа в кариерата си като пилот-изтребител. Демо-пилот на МиГ-29. Достига до чин генерал-майор, а в периода 2014 – 2016 г. е командир на Военновъздушните сили на Република България.

През ноември 2016 г. е избран за Президент на Република България с пряк вот и близо 60% от гласовете.

Владее английски, немски и руски език.
Желаем ВИ
УСПЕХ !!!
122.
Бургас
19.11.2021 09:27:00
4
19
Г-н В Симеонов вие ще подавате ли ОСТАВКА ? Вижте какво правят другите,как може ЛУНА да има по висок резултат от ВАС на президентските избори ?????????????
121.
абе
19.11.2021 09:12:14
11
31
С такива професори що се чудим че образованието ни е на дъното.
120.
До 120
19.11.2021 09:00:59
10
9
Като ти гледам правописа и словореда ми се струва, че си нормален и съвсем не си шантав, като аргументите с които оправдаваш Румен...
Защо ли имаш свободно врене в работно такова веднага да пишеш...???!!!
119.
Синъо
19.11.2021 08:57:08
12
28
Герберизмът си отива,спете спокойно деца.
118.
РАДЕВ ПРЕЗИДЕНТ
19.11.2021 08:52:10
12
36
Брех тоя Радев голяма страшавела бе.Герберите са се пос..ли от страх.Цяла нощ са писали клетви и заклинания тук.Паниката е пълна.Понеделник почва истинското изчагъртване.Кметовете почнаха да се разбягват.Пирамидата се срутва
РАДЕВ-ПРЕЗИДЕНТ
117.
До 119
19.11.2021 08:48:35
14
32
Президентът Радев много коректно обясни,че хаосът в енергетиката,здравеопазването,икономиката и целия хал на България е следствие на 12 годишно управление на Герб.
116.
XXL
19.11.2021 08:42:18
13
15
Не се дразнете, бе... Ще вземете трайно да заеквате...
Ако искате повече от това, което Ви се случва през последните шест месеца:
- по 100/200 починали на денонощие; - високи цени на електроенергия, храни, лекарства, парно и пр.... ;
- нови далавераджии;
- проблеми с мигрантскуя поток от Р Турция;
- милиционерщини;
- предателство на българските интереси в РСМакедония и прочие и прочие, то се сещате, че вашият избор е Румен.......
115.
292
19.11.2021 08:36:46
6
17
Не мога да преценя дали някой спечели, защото дебатът беше много зле воден и проведен. Ама знам кой загуби. Този, който: стотина пъти каза "аз"; два пъти обяви, че не разбира от това, за което говори, ама знае 10 начина, по които да го направи; избяга и от двата въпроса на опонента си; през цялото време обясняваше, че фактите, които обявява ги знае от едни приятели; ни в клин ни в ръкав, по тема от която хал хабер си няма, а опонентът му е професионалист, взе да говори за москвичи; накрая, при ръкуването взе да се прави на страшен.
114.
Мир
19.11.2021 08:33:34
13
4
Не се карайте. И двамата са продажници, които ще ни изтъргуват на САЩ и ЕС, дали за военни бази и самолети, дали за военна площадка на САЩ срещу Русия. Все тая.
113.
Народа
19.11.2021 08:25:52
14
26
Герб-дпс ще ни бият по форумите чрез зависими медии,ние ще ги бием на изборите.
Румен Радев-Президент на България !
112.
Голямото междучасие
19.11.2021 08:19:17
24
15
Хъкътъ - инхаус, мъкътъ - чекмеджета...
Слаб 2. Седни си, Румене!
111.
Шоутайм
19.11.2021 07:57:57
6
20
На флагманчетата им са изчерпиха на севи клишенцата и взеха саму да си харесват собствените съчинения.
..че чак списък праят
Радев вземал животи. Ква плоска драма.
При баце умираха на стълбите пред болницата докато някоя сестра седеше на перваза и докато дойде камиона за кренвирши или медицинския хеликоптер
110.
ГЕРБ
19.11.2021 07:35:31
17
2
ИСТАНБУЛ, БУРСА, ЧОРЛУ - ОБЕДИНЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ С БЮЛЕТИНА 15
109.
CV Радев
19.11.2021 07:24:37
41
28
1. Назначава любовницата си на пост, за който тя няма ценз.
2. Източва по около хиляда човешки живота седмично с антивакс политиката си.
3. Назначава за министър чужд гражданин, погазвайки Конституцията.
4. Наложил вето на закона за фалшивите новини, защото без тях нямаше да може да хвърля компромати, които да замазват очите на народа за собствената му некадърност.
5. Припознат от БСП за кандидат президент.
6. Събрал гласовете на гласуващите в Турция Бг граждани преди 5години, днес виещ на умряло, че някой друг ги взема.
7. Може да направи 10 лицеви опори и да предаде България на всеки агресор, забил знамето си на нашата земя.
Не ви давам тема за размисъл, защото ако можехте да мислите, това недоразумение въобще нямаше да е в политиката.
108.
CV Герджиков
19.11.2021 07:05:43
23
35
Все пак с какво ще запомним Анастас Герджиков?
1.Сключва договор с майка си.
2.Точи фонд "Научни изследвания "в СУ.
3.Министър на ДПС в предишно правителство.
4.Станал ректор на СУ
с помощта на ДПС.
5.Припознат от Герб за кандидат президент.
6.Събиращ гласове на над 90 хил.български турци от Турция,с помощта на турското правителство.
7.Със сигурност не може да направи 50 лицеви опори.
Ето ви тема за размисъл,Уважаеми .
107.
Ужас
19.11.2021 07:04:46
12
19
Флагман пак манипулират коментари и заекват на Севда опорките. В цял свят има криза, баце колко милиарда кредит изтегли- никой не може го стигна.

После туй служебно правителство виновно.
106.
Хаха
19.11.2021 07:00:02
10
23
Тоз пък учител по математика.
Само гробаджийските калинки вярват на приказки.
Аз гледам снимки на шкафчета, мис дупе и маринов с очите на среща.
105.
До глупака отдолу
19.11.2021 06:56:49
26
15
пет пари не струват приказките на смотльото.
Служебните на Радев дърпат по 500млн. До края на другата седмица може да стигнат тавана - 4.5 млрд. Икономиката е с ръст 0.5%, при инфлация от 8%, смятай сам.
При Радев е по-зле от Станишев 2008.
104.
Истината
19.11.2021 06:52:45
17
28
Герджиков лицето на всички гробари педали и мангали.
Всичките го обичат с 200
103.
Зависими
19.11.2021 06:49:52
14
27
Той и Радев каза, че Младен Маринов разхожда Герджиков из страната, ама нейсе. По обективността познаваме независимите медии. В дебата видях конкретен Радев и алабалист Герджиков.
102.
Рън Форест,рън....
19.11.2021 06:36:41
19
13
Радю избяга от студиото с 200, щото не го беше страх.
Защо нямаме правителство, защо нямаме подкрепа за промишлеността и лекарите, защо плана за парите от Европа не е внесен..?
Ами, защото те предните...и инхаус и чекмеджета.... отпътувай, нещастник!
101.
Ужас
19.11.2021 06:35:42
8
28
Гробаджийските тролове пак квичат като прасето на коледа.
Искат си педала. Отива им.
Колко ли свирки е напраил тоз наглец че да додрапа до тъпата си и безполезна професура.
Камен Воденичаров казал че герджиков най го обичал немит късно вечер.
100.
*********
19.11.2021 06:28:19
9
26
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
99.
========
19.11.2021 05:58:30
3
15
Флагман , кога ще спрете да манипулирате вота ?
98.
Нито един
19.11.2021 05:32:55
11
5
от двамата!
И двамата са "одного поле ягода", преведено на български в актуалната ситуация - обслужващ синергитичен персонал.
Ако наистина ви е еня за България, всички до един, независимо от лични пристрастия, интереси, грантове, ще отидете днес до машинките сиелови и ще кликнете най-долното квадратче, за да е ясно, че вие знаете, че те знаят, че вие знаете, че до един са слугинаж на колониалната администрация на Посолството.
Ако ви е еня за България, за вас си, за децата ви и внуците ви.
В противен случай от нашата България ще остане топла фосфоресцираща дупка. А дьонметата ще си харчат хонорара за предателството по други земи.
97.
Тъпото фатмаче, плаче като пеленаче
19.11.2021 02:52:28
35
15
Наистина издиша Румбата,
спукан плондер, а го мислих за каун!
Добре че имаше вода, която на екс,
като водка я гълташе,
защото му трепереше гласеца!
Слушалката му липсваше определено.
Вари го, печи го тъпанар, колкото и да го шлайфат, не е възможно от камък да направят диамант!
Язък им за парите които изхарчиха за него менторите и господарите му!
Ех Дубай, ах Белград, въх Сорос ...
всички сте боклуците на Бобокови!
от
96.
защо Радев бягаше от дебат
19.11.2021 02:30:37
34
16
Герджиков свали Радев от пиадестала на властта!
Генералските метаморфози на президента Радев в името на властта.
Преди пет години генералът стартира като руски лобист. Беше срещу натовските F16, обяви Крим за руски и лобира за отпадане на санкциите срещу режима на Путин.
После за да запази и разшири влияние стана "натовски генерал" Ходи, прави инициативата "Три морета" /но без да застъпи най-важните енергийни проекти, че да не ядоса много Москва/
От вчера пък е "български генерал срещу турската държава" /по думите на Мая Манолова/ Националистическа реторика подходяща за комунистически генерал от срамния възродителен процес.
Ако стигне до втори мандат най-вероятно ни е подготвил сценарий в който ще се превърне в "латиноамерикански генерал"!“
95.
Чао
19.11.2021 02:24:58
36
26
Може ГЕРБ и Бойко Борисов да са направили грешки, но направиха и хубави неща, докато вие правите само грешки. Кажете нещо срещу мен - приписвате ми само чужди грехове. Не можете да ми припишете нито главния прокурор, нито Бойко Борисов, нито някоя партия. Шкафчетата не са мои! Обаче вашите провали, кризата, в която изпаднахме и проблемите сега, са Ваш личен провал. Забелязвам, че партиите които ви издигнаха, започнаха да се отричат от Вас. Вие сте част от статуквото, вие не сте водач на промяната!
94.
Чао
19.11.2021 02:22:46
16
9
Издиша Радев. И въобще не в сравнение с Герджиков. Напротив – съвсем самостоятелно. Просто издиша. И само той да беше при Аделина Радева – пак издиша. По темите. На въпросите. В десетките моменти, когато се наложи да надига шишето с водата, защото му трепереше гърлото. Издиша нашият генерал.
93.
Пурко
19.11.2021 02:09:55
22
21
”Радев е просто селско момче неграмотно”
Сори,ама там където е завършил,прости не могат да влязат.
А за ”селско момче ”не знам. Ти сигурно си 5 поколение гражданин. ”Мая е изхвърлена на жълтите павета да яде пасти и торти” . Да ама и Караянчева и Борисов са там
92.
Гого
19.11.2021 02:07:35
37
20
Герджиков президент! Само победа и напред!
91.
Fakt
19.11.2021 01:59:22
35
19
Румен Радев е един абсолютно ненужен никому чичко! Той е много слабо развит умствено. Жалко, че е президент и дано в неделя да дойде другия човек. Никога вече Румен Радев!!!!
90.
Zxz
19.11.2021 01:32:26
25
12
Червените куртизанки и партиите на измамата новите, долни леви чалгари, леви резби, платени тролчета на повикване, меки китки. Радев е просто селско момче неграмотно. Преди опорките бяха едно книжници, сега по-големи станахте от един възпитан и начетен човек професор от най-елитния университет в България. Култа към личността се завръща, диктатурата на болшевишкия режим. За Харвадското дуо измамници хигиена нулева от тях. Но ще видим в бъдеще как ще се скриете както мишки пример Мая е изхвърлена на жълтите павета да яде пасти и торти.
Нали хапнах те баница и сладолед от Сарая.
89.
Чао
19.11.2021 01:08:22
16
42
Страх.Гоям страх тресе гербаджиите.Пишат ли ,пишат.Спасение няма.Бардака го разтуриха.Кой каквото е надробил да си го сърба.И Ердоган не може да ви спаси вече.
88.
Мхммм
19.11.2021 01:01:37
19
6
Честити ви нови ГЕРБ, историята се повтаря, хората се опияняват от народната любов и историята се повтаря. Надявам се да греша, но ми се струва същата история, до 1 година ще видим резултатите дали ги има или не.
87.
ХУZ
19.11.2021 01:00:27
19
36
Казват:Всеки народ си заслужава битието. Много примитиви сред нас живеят, много простотии се пишат. Толкова ли е трудно да разбереш , че Президентът Радев превъзхожда изцяло Герджиков , е не пиши текстове за песни и не се е поставил ботокс на устните, така казват. Радев е държавник с кауза, той е мъж с достойнство, той е нашата надежда за по- добро бъдеще. Всеки който гласува против Радев , гласува против народа си.
86.
Vizantiec
19.11.2021 00:49:15
38
21
Много тъп и кух дебил е Радев, от шапкар какво може да се очаква.
Радев да ви плати сметките за ток и парно както е написал 80, но какво им дреме на малките педалчета майка му и баща му плащат всичко и той си развява байряка по кръчмите и пишат глупости левите резби и соросоидите или много са крали и за тях тези неща не важат. Цял живот държавата плаща сметките на Радев и на него не му дреме за тези неща. Да се на грухти като прасе безплатно в столовата на казармата безплатно.
85.
Ясно ми е
19.11.2021 00:33:12
16
20
, че ще си изберат Радев, но не разбирам тоя вой срещу ДПС и гласуващите от Турция. Преди 5 години никой нямаше проблем с това и гък не се чу, сега чак посланика при викаха. Кой промени изборния закон преди няколко месеца? Основните опоненти не са партийни членове, издигнати са от комитети и подкрепени от различни партии и формации. Крайно време е да ви уврат кухните лейки. Та да ви е халал вторият мандат. След еуфорията се заредете с носни кърпички, че бая ще ревете, за съжаление и ние с вас. И до 80-много добре казано.
84.
Ванеса
19.11.2021 00:30:38
21
40
Презедентът Радев превъзхождаше Герджиков в отговорите си по всички теми, отговаряше точно, ясно, а не бля - бля общи приказки. Герджиков отрече зад него да стоят ГЕРБ и ДПС. Възниква въпроса: Лъже ли Герджиков ? Да лъже човек, и то кандидат за президент е доста опасно
83.
до 80
19.11.2021 00:28:01
6
20
За правилно произношение ще се обърнем към Карадаиъ.
82.
Хаха
19.11.2021 00:26:39
16
10
Радев е умствено изостанал дебил с гумирани противозачатъчни мозъчни клетки, подлога на задкулисието.
Смешник и палячо патериците му ги нямаше да го попират защото са вън, загуби връзка със сценаристите да му подсказват отговорите срича като селски бек. Аре на село ве шмохльо зеления чорап образец на диктатор, неграмотен цървул.
81.
Разбрахме едно от Радев
19.11.2021 00:26:04
41
22
Ако някоя държава анексира българска територия със сила и си забие знамето, значи си е нейна!
Президента Радев не можа да надскочи казармения манталитет.
80.
човек
19.11.2021 00:10:45
43
32
Четири, цели четири пъти Радев наблегна на думата "шкафчета". Тъпата част от народонаселението цвили от възторг, без да осъзнава, че това е нищо повече от огромно отчаяние. Когато вместо конкретни отговори на конкретни въпроси започнеш да ползваш долнопробни компромати от нечия спалня и то, забележете, не от тази на опонента ти, значи си просто едно жалко, подло и интелектуално предизвикано същество. Но нищо де, то и народът такъв, тъй че всички шансове са на страната на подлеците. Но всеки си заслужава съдбата. Радвайте се сега, пък после ще ревем заедно. Щот Радев няма да дойде да ви плати сметката за тока, ни за парното. Ще ви храни с празнословия, които даже не може да произнесе правилно.
79.
12a
19.11.2021 00:03:05
24
34
Мачкайте гаджалите, г-н генерал!
78.
up surt
19.11.2021 00:01:35
22
38
Ашколсун, Герджик ефенди! Чок бунаклък сте двамата с Карадаиъ!
77.
ДИМИТЪР
18.11.2021 23:55:12
25
41
Грозен като всички ГЕРБЕРИ
Гласувате ли за него зна4и сте гласували за турците
76.
Гочето
18.11.2021 23:53:51
23
48
Каквото и да пишете, Радев ще е следващия президент ! Всички други коментари са просто словесна гимнастика за малограмотни хора ! Казах ! Край !
75.
Румен Лукашенко
18.11.2021 23:49:21
37
30
От цялото пелтечене на Радев се разбра,
че искал да е като Лукашенко!
Професорът го оцени-слаб 2+
Стана ми жал за Радев, как се мъчи без суфлиране....
Жалка работа, паника, страх и злоба....
74.
До72
18.11.2021 23:44:32
1
15
Наздраве На колко ракии си? Прибираи бахура и си лягаи Утрото е по мъдро от вечерта
73.
до 33
18.11.2021 23:42:00
4
9
Определено, но съм 99% сигурна, че това става само при гласуване против пропагандната и партийната линия. Чак се чудя как успяват да ги четат и маркират толкова бързо. Освен ако и програмистите не са абсолютно некадърни, като драскачите, и ги надценявам...
72.
До 72
18.11.2021 23:37:12
7
6
Един, най много двама са.
71.
Калоян
18.11.2021 23:31:19
22
56
Чудя се дали съм гледал същия дебат - Герджиков подскачаше като болонка срещу Радев, беше нетърпелив да се изкаже като първокурсничка пред преподавателя си. Пък сега чета коментарите тук и осъзнавам колко много са гербаджийските опорки в Бургас и колко безнадеждно е затъпяло населението тук и в областта. :)
70.
Гошко
18.11.2021 23:28:19
23
50
Аз казах ли ви да си подчертаете ДЕБЕЛО кой ще е следващият ПРЕЗИДЕНТ на България?!
Генерал Румен Радев!!!
А колкото до Герджиков, колкото и да съм предупреден, мога да призная че е интелигентен и начетен мъж!
Дебата беше на ниво и от двете страни.
Просто ни дойде до гуша от просташките, селски изцепки на неграмотния Толуп и това беше нещо различно!
Това, разбира се, няма как да бъде оценено от дежурните и неграмотни гербави нерези под мен!!
69.
До 69
18.11.2021 23:24:31
24
5
Нито един от двамата.
68.
Мъни
18.11.2021 23:16:28
35
34
Всеки истински некорумпиран гласоподавател трябва да е видял кой е достойният за този пост-за мен не е Радев!!!А за Вас народе???
67.
1122
18.11.2021 23:11:50
39
32
Дебат реално нямаше Фатмака изглеждаше като полуграмотен циганин
66.
Бункера на Радев
18.11.2021 23:09:54
45
38
Професорът Герджиков постави генерала Радев в отбранителна позиция!
Пелтечене, заекване, стиснати устни,
злобен поглед и страаах , нечовешки
страх тресеше Радев през цялото време!
От какво е този страх на Радев, има нещо гнило, което се размирисва...
Дори Герджиков го успокояваше да не се страхува....
65.
Шкафчето му
18.11.2021 22:58:49
42
35
Аз пък имам снимка с шкафче, от което се показва Радев с презерватив на главата......
Но нямам снимки с пилот Радев на военна мисия с истински противник!
Днес този пропуск бе поправен:
Вече имам снимка как Радев го бият като мече у дувар пред очите на България и света!
Голяма излагация на уж смел пилот, който винаги бил прав и никога не греши!!!
64.
Разбрахте ли бе червени тролове
18.11.2021 22:52:15
41
33
Защо Радев се кри досега и не излиза без слушалка?
Страхливец е наистина!!!
МИГовете и Грипените му са стара болка,
защото не стават за военни действия, само за парад и тренировки!
От страх не е участвал в мисии, където се стреля с истински боеприпаси, а не тренировъчни!
Герджиков разстреля Радев в първата му реална битка!
Очичките му показаха страх и злоба от разкритието че е страхливец!
63.
до 58
18.11.2021 22:42:55
4
12
И двете снимки може да са истински. Като му напълнят шкафчето с манги, може да праща бодигарда да ги слага в бидони от кисело зеле, а зелето за да не иде зян му го носят в чекмеджето да го хапне за ден-два... примерно
62.
Флагман
18.11.2021 22:41:26
24
29
Не сварвате ,а? Разбрахте ли колко обичат Радю- абсолютната нула?
61.
Гержика много се изложи
18.11.2021 22:39:45
33
49
Герджика като изцепи сравнението с москвича щях да падна от стола. Радев само му каза че Миговете, които натовска Полша държи на въоръжение, нямат нищо общо с москвича на Герджика към който професора бил много привързан наеремето, но по-късно го сменил с по-хубава кола
60.
До 48
18.11.2021 22:35:09
38
49
Незнам какво си видял,аз обаче видях как зеления чорап си направи партия от престъпници с които щял да се бори срещу престъпността!Друго какво има да гледам?
59.
kакъв истински мъж ,ве пикльо
18.11.2021 22:31:39
29
42
Един руски поп му се кара лани и "мъжа" клюмаше като майка ти! радев е мечтата на селяндура! Това е истината.
58.
до 39
18.11.2021 22:31:00
26
48
Защо мислиш искат да махат Гешев? Ама простия българин не може да се усети,шкафчета мафчета,аз имам снимка на Борисов с пълно шкафче със зелеви сърми,коя е истинската снимка? Такава поста направиха,и българските умници отидоха и гласуваха за измамници.Хората в Англия пишат за новия ни финансов министър,как там го съдят за финансови измами а тук го правим финансов министър,сраааам!
57.
Зоо
18.11.2021 22:29:54
11
9
Пинчер до ротвайлер.
56.
0бах
18.11.2021 22:28:58
1
0
*Да те държи
55.
Еха
18.11.2021 22:28:06
0
36
Народе,остави какво драскат троловете тук.Непремено изгледайте дебата по БНТ и се наслаждавайте.В неделя ще гласуваме за достойния Президент.
54.
Бургазлия
18.11.2021 22:27:58
55
62
България не е имала по-голям пич за президент. Смел ,ерудиран, говорещ три чужди езика. Няма нужда от преводачи, като Бойко. Отделно мъж на място. Истинският мъж е ловец и той го е доказал със завоеванията си, ако разбирате за какво говоря. Гласувайте за Радев !!!
53.
браво
18.11.2021 22:26:07
49
44
Професора е уравновесен,интелигентен човек...не като тая проста, фатмашка пудка ненаядна!
52.
АЛФ РАДЕВ
18.11.2021 22:25:04
33
53
Щом Русия може да анексира Крим, утре Турция може да реши да анексира Кърджали и АЛФ РАДЕВ тогава ще каже че Кърджали е турски. Зелен скъсан чорап!!!
51.
Б.Б.
18.11.2021 22:20:31
44
41
Герджиков, на Борисов и Пеевски ли разчиташ за победата? Срам нямаш ли? Кво ли питам, ти щом си се съгласил да си кандидат на мафията, значи имаш морал колкото има и банкянския крадец с многото чекмеджета!
50.
Гербаджия
18.11.2021 22:17:27
9
27
Дебилите са шах и мат !!!!
49.
До48
18.11.2021 22:16:36
11
27
Ся Ердоган като ти пусне 20000 афганистанци и друга песен ще запееш , нали знаеш ,че те си падат по мъжко ше им ядеш патките на рязаните а женати ще е ползват за разсадник .
48.
Трол ГЕРБ
18.11.2021 22:13:40
43
40
Тролска офанзива тук.ГЕРБ и Герджиков са слуги на диктатора Ердоган.Всички го видяхме с очите си.Другото са писаници на един и същи трол с десет имена.
47.
123
18.11.2021 22:11:28
40
9
Не се притеснявайте за изборите в неделя. Дори и да не излезете да гласувате, в Турция 100 000 под строй ще гласуват каквото им кажат+60 000 в България+ГЕРБ . Така, че Гербжиков- президент!
46.
До 13
18.11.2021 22:11:24
17
35
Ами ДПС на предните избори кого подкрепи бе тъпак , ако не знаеш Радев .
45.
Радев не е достойният кандидат
18.11.2021 22:09:04
45
39
Пролича си че е зависим, тъп , страхлив, безсрамен, нагъл и умствено ограничен!
Лъже и маже, защото го е страх от възмездие за простъпките си!
Жална България с този умствено ограничен страхливец!
44.
Браво
18.11.2021 22:08:12
51
34
Герджиков го свали от облаците , мозъка победи мускула . Радев поведе битка срещи “мафията” след като му я прибраха по арестите а други заминаха за Дубай.
43.
Орт
18.11.2021 22:07:20
22
39
Според Радев Крим е руски,значи щом си силен може да правиш каквото си искаш.
42.
ГАБИМАН
18.11.2021 22:05:17
51
46
Излъчване, знания, спокойствие, усмивка, бърз и остър ум, обективни отговори - това видях от Герджиков, а Радев показа - нервност, дълбаене само в една посока, злоба и безидейност, това е истината която всеки обективен човек видя, всичко останало е хейт и лъжа
41.
Шах
18.11.2021 22:05:12
53
49
Радев беше шах и мат , ниска топка за професора , тъпите опорки за мекмеджета . Най-накрая един умен кандидат за президент .
40.
Xaxa
18.11.2021 22:04:18
49
42
Браво на Герджиков, размаза тази подлога! Умен,интелигентен и начетен човек,каза си му истината без да се притеснява,личеше си,че няма заучени фрази и не мънка както румката. Тоя не спря със злобата, не спря да намесвя герб, не спря да се заяжда,но и Герджиков бе му остана длъжен, браво! Имаме нужда от такива хора във властта, а не от жалки подлоги! Дано да спечели изборите Герджиков, определено си го заслужава!
39.
Герджиков
18.11.2021 22:03:33
38
49
Защо Бойко стана лош точно като хванаха най-големите мафиоти в страната, защо точно тогава се организираха простестите и през 6-те месеца на управлението на Радев вече всички са на свобода. Радев си гледа неговия интерес и той е най-вече да го няма Бойко, за да си правят схемите както си знаят. Коя е мафията, кои са мутрите?
38.
Ротшилд
18.11.2021 22:00:24
69
48
Герджиков срази Радев по всички теми. Ясни и точни отговори за справяне с кризата, борбата с корупцията и помощ към домакинства и бизнес. Радев говори само за някакви чекмеджета, прочие и някакви недоказани фейк компромати на Рашков. За 7 месеца сринаха държавата, уж се борят срещу корупция, а накрая излиза, че правят много шум за пред медийте. Нито осъдени, нито доказателства за нищо,пълна абдикация на държавата за мерки и подпомагане на хората и бизнеса, криза в здравеопазването. Уж отпуснали някакви пари, но не казват, че те влизат в сила от първи Януари. А от септември до декември?!? Гледам много хора говорят за ролята на ДПС и Турция на тези избори, явно забравят ролята на същите на предните президентски избори и че именно с гласовете и официално заявената им подкрепа Радев стана президент. Същия се оправдава с провала си и назначените от него две служебни правителства с ГЕРБ?!?Явно в България стана модерно всеки полити да се оправдава с предишния, накрая да не излезе само виновен Хан Аспарух, че е основал Българската държава!?!?
37.
ГАБИМАН
18.11.2021 21:59:30
49
45
Професора е ерудит ш сравнение с фатмака, който твърди обратното е лъжа и измама, единствената от всички теми покоито си личеше, че Радев е по компетентен е отбраната, но обективно погледнато знания, излъчване, компетентност и т.н. с ана страната на Герджиков, но умните, знаещите и можещи в Бг ги мачкат за съжаление
36.
тъпия фатмак трепери от страх
18.11.2021 21:58:12
46
43
Сигурно за това пелтечи и се оправдава,
не вярвам да е само от липсата на слушалка.
Много е притеснен, Рашков е силно озлобен,
дори и платените му тролове са притеснени и повтарят опорките на ДС Майстора....
Може и да има малко светлина в тунела на военната диктатура, в която ни вкара Радев подлогата на Херо и либерастите!
35.
Али Баба
18.11.2021 21:53:12
51
47
Прост народ лесно се управлява и манипулира. Гласувайте за Радев и после 5 години не го търсете. Ще му осигурите държавен комфорт на него и Деса.
34.
Президент Герджиков
18.11.2021 21:52:12
58
56
От дебата ясно се видя колко отворен към другите е Герджиков, а Радев как си знае само неговото и го повтаря постоянно. Който избере Радев избира не комунизъм, а по-лошото и вече се видя. За 6 месеца безброй кризи и незачитане на мнението на народа, налагане на правила без адекватна преценка и негативните последици. Човек готов на всичко за власт и налагане на своето мнение на всяка цена и това само за 6 месеца, а представете си за 5 години. България има нужда от умни и гъвкави хора, отворени към доброто и света, които работят в полза на народа, а не в полза на себе си и егото.
33.
nkkp
18.11.2021 21:50:36
15
38
може ли някой да ми каже дали и при вас като харесате или не харесате някой коментар, се увеличават изкуствено срещуположните ?
32.
Към страхливото хвърчило
18.11.2021 21:49:16
32
42
Слезте от облаците, стъпете малко на земята. Питайте хората какво виждат, какво прави полицията.
Разходете се сред тях без свитата си.
31.
F16
18.11.2021 21:45:41
23
48
Изстребител срещу Москвич
30.
Аз залагам, че Герджика няма да мине 20%
18.11.2021 21:44:54
46
75
Герджиков не бил от Герб, само дето Герб го разхождат и го представят като гербаджийски кандидат. Радев го закопа като каза че вътрешният министър на Герб, който бе обвинен че е допуснал да се бият журналисти, студенти и свободно протестиращи граждани го представя пред студентите му
29.
Кирчо
18.11.2021 21:44:06
51
68
Мислех ,че Герджиков е умен човек, а той се подлъга да се излага пред цяла България! Заучени фрази и опорки който бяха само пожелания и явно нямс връзка с околния свят. Мисля си , че не е излизал от кабинета си в СУ и от служебния автомобил.
Все едно се обяснява на студентите първи курс. Явно не е подготвен зс тази лекция!
28.
Седни Мунчо слаб 2
18.11.2021 21:39:47
83
61
Герджиков отряза Радев като студент на изпит!
27.
Посредствено човече е герджика
18.11.2021 21:36:00
59
94
Това е Софийският университет! Основан от велики българи, в него са преподавали най-светлите умове. И сега начело на тоя университет стои някакъв жалък човечец, който казва "Правителството на Борисов направи и много добри неща..." Това е тежък позор за университета! Непростим.
26.
Радев размаза Герджиков на дебата
18.11.2021 21:33:52
62
90
Герджиков го мислех за по-голям интелектуалец, а накрая се чудех как изобщо е станал професор. Явно голямата разлика за стапяне между него и Радев го е довела до нервна криза. Аз това, аз онова... и не спря с глупавите нападки. Не знам кой го е излъгал, че всички, които не са гласували за Радев ще гласуват за него на втори тур. Герджиков ще загуби със сходна разлика както предната гербаджийска кандидатка - Цецка
25.
Диктатор срещу професор
18.11.2021 21:33:25
77
58
Не се учудвам защо Радев заеква срещу Герджиков и се оправдава с Конституцията,
която вместо да пази, мачка с калните си чизми!
Бойко го пожали и не му спретна импийчмънт навремето!
24.
ХХ
18.11.2021 21:32:07
52
19
И двамата не са добре за България.
23.
Велизарий
18.11.2021 21:28:32
48
85
Самия факт че Герджиков се хвана на хорото на Бойко и Ердоган е показателен.
Алезен и зависим човек без чувство за достойнство.Пък за измислената полковничка ПР няма какво да говорим.
22.
Фен
18.11.2021 21:28:16
91
70
Герджиков президент, президент!!! Мачкай професоре тъпия фатмак!!!!
21.
Ууууу
18.11.2021 21:28:02
53
75
Герджика гледа като ев*ана кошута.
20.
Радев е ужасно притеснен и объркан
18.11.2021 21:27:04
99
75
Много зле!
Герджиков е КЛАСИ, КЛАСИ над Радев. Свръх интелигентен, разчупен, спокоен, усмихнат, свободомислещ, ясна дикция, хубав глас.
Много тънко чувство за хумор,
нежно се избъзика с Радев, да не се плаши :)))))
19.
РУСКИ ИБРИКЧИЯ
18.11.2021 21:26:35
43
18
АЛФ РАДЕВ Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ!
18.
Радев заеква!
18.11.2021 21:22:48
82
69
Личи си че няма слушалка!
Очите на Радев по време на дебата са като на подплашена гугутка!
17.
Бухахаха
18.11.2021 21:17:29
76
100
Радев го размаза тва мекотело.
Железен е!
16.
елеонора
18.11.2021 21:14:39
69
84
И аз бях на кантар,но като гледам ще избера Радев!Герджиков много се изложи по някои от темите и се опита да прехвърли проблемите от болната на здравата глава!
15.
Кака Кури
18.11.2021 21:13:41
96
72
Мачкай професоре. Тъпия фатмак взе да пелтечи.
14.
Дядо Вичо
18.11.2021 21:13:21
54
91
Туй момче как е станало професор?Баща му бая агнета ще да е занесъл.
13.
Георги
18.11.2021 21:12:58
36
59
Гласувайте! ДПС ще подкрепят Герб
12.
2021
18.11.2021 21:11:28
58
96
След този дебат и професора ще гласува за генерал Радев!
11.
Мдаа
18.11.2021 21:09:07
17
20
Америка или Турция?
10.
Браво, Румка!
18.11.2021 21:07:42
61
107
Бедни ми професоре, що ти трябваше да се излагаш с тъпи гербаджийски опорки? Всяка жаба да си знае гьола! Мачкай, Радев!
9.
голата истина
18.11.2021 21:06:37
7
35
Яко трият флегмите
8.
Ahil
18.11.2021 20:56:54
66
57
На 21 зеления чорап ще спечели с 80% на 20%.Защо ли? Ами толкова са дебилите в БЪЛГАРИЯ.
7.
Биг систър
18.11.2021 20:54:09
59
106
Няма грам напрежение.
Наблюдаваме боксов мач,на който Президента Радев налага Герджиков само с лявата ръка.
6.
Радев е тъпанар
18.11.2021 20:51:03
61
43
По-добре да мълчи,
така може да прикрие факта,
че е зависим тъпунгер!
Защитава менторите си като Гебрев!
Очаква се и Бобокови, Прокопиеви, Черепа и
Цецо КТБ-то да защити по света и у нас!
Тъпото фатмаче, плаче като пеленаче :)))))
5.
ГЕРБжиков
18.11.2021 20:51:02
42
30
Против зеления сертификат, за Кирил Петков, против Русия, ама и Щатите не се месили в чуждите политики?…иди го разбери.
4.
Сесе
18.11.2021 20:50:29
32
11
Дебатът синята вратовръзка срещу червената .Хайде Левски Оле.
3.
:)
18.11.2021 20:40:36
57
104
ама тоя Герджиков голям сопол бил
2.
Карадайъ
18.11.2021 20:38:40
114
77
Да та евааа и тъпия фатмак. Професора та размаза.
1.
Тоз
18.11.2021 20:37:25
62
108
Герджиков ,ако това е елита на нацията значи сме под дъното вече.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми
Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Чуждестранни агенти ли са НПО-ата получаващи пари от ЕС и САЩ и защо в Грузия избухнаха големи протести Партията “Грузинска мечта”, която управлява вече близо 12 години, настоява за необходимостта от балансирани отношения между Изтока и Запада
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори