×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Разпети Петък е
  • Български зет влезе в надпреварата за кметския пост в Лондон
  • Извадиха 15 кърлежа от тялото на дете след игра в Южния парк
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов пред Флагман: Няма въпрос, на който да не мога да отговоря


Бойко Борисов пред Флагман: Няма въпрос, на който да не мога да отговоря
Хората се уплашиха от смърт, глад, мизерия – това е важно, а не какво е казала Ивайла Бакалова, коментира Бойко Борисов
04 Ноември 2021, Четвъртък, 15:30 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ (снимка: Авторът)

Имам интерес Мата Хари да бъде разкрита, но не знам как ще стане, казва експремиерът

В четвъртък ГЕРБ даде отново наживо извънредна пресконференция. Лидерът на партията и експремиер Бойко Борисов отговори на всички въпроси на репортер на „Флагман“:

- Г-н Борисов, как върви разследването за така наречената Мата Хари? Имате ли интерес тя да бъде разкрита? Прокуратурата разбра ли коя е?

- Имам достатъчно основания и съмнения, но това е част от личния ми живот, не обичам да го коментирам.

Бойко Борисов: Нямам банка, завеждам дело за клевета срещу Рашков

- Това касае престъпление. Имате ли интерес тя да бъде разкрита?

- Имам интерес, защото това е една голяма лъжа. Но не знам как ще стане.

- Защо е толкова трудно?

- Защото когато ме е нямало, тогава са наслагали тези работи в чекмеджето. Грешката й е, че е снимала, че съм там. Само че не е била само тя, която е идвала у нас. И може да обвиня несправедливо някого. Това е проблемът.

- Ивайла Бакалова твърди, че Борислава Йовчева има дете от Вас.

- А знаеш ли колко проблеми може да се създадат в държавата, ако почнат да искат тест за бащинство на всички деца? Аз нито имам къща в Барселона, нито ме интересува какво е казала Ивайла Бакалова. Това са неща, които въобще не ме касаят. Иначе утре може и някой друг да поиска.

- По същото разследване Яне Янев каза, че ГЕРБ имали 11 депутати, които били квота на Пеевски. Говорим за ваш съветник – Яне Янев! Как ще коментирате?

- Е, беше (съветник) по едно време. Знаете ги моите депутати всички по име. Нито един няма. Всичките са излъчени от нашите партийни организации. До един!

- Пак Яне Янев казва, че Влади Горанов получил заповед фирмите, които са с печалба от над 1 млн. лв. и оборот над 10 млн. лв. да бъдат под светлината на прожекторите по някаква причина. Вие давал ли сте такава заповед?

- Никога не сме давали такава заповед, защото НАП си имат инструкции и минават непрекъснато под контрол всички фирми, компании и това са абсолютни измислици, както всички останали... Като всички останали измислици.

- Знаете ли кой е този, който, според Бойко Рашков, е станал вътрешен министър и обслужвал наркобос в миналото. Знаете ли за такъв човек?

- Ами сигурно е този, който му е приписал 19-те имота там (на Рашков – б.а.). Защото един нормален човек, според мен, 19 имота не може да има. Аз си имам една къща в Банкя и си живея там. 19 са много според мен. Може би е същият тоя.

- А за Младен Маринов чували ли сте, че бил охрана на Мето Илиенски.

- Кога това?

- 90-те години трябва да е било.

- 90-те... Много спомени са избледнели от 90-те години. Сигурно и ваши. Рашков не ме интересува. Сто пъти ви казах. Той го прави именно за да отклони вниманието. Вие не се заслушвате изобщо какви доклади са писали, напр. Кацаров - за нас, а към днешна дата правят точно това. И ние можем да ги обвиним, и това го прочете Балтов, в същото. А Младен Маринов си го избират в София област вече два избора с огромно мнозинство. Мен ме интересува какво мислят хората по това. Още нещо? Дай да минем по цялата програма. Няма въпрос, на който да не мога да отговоря.

Приключих, да не досаждам повече!

- Не, не ми досаждате. Напротив! И това е хубаво, че питате, защото утре някой ще каже – ама те отиват, а не го питат. Питайте ме! И за мен е важно за какво е гласувал народът. И така, като сте питали всичко и народът за всичко е наясно, и можеш да отговориш. И аз чакам да отидете и да питате Рашков коя е банката. Трябва да каже коя е банката, нали така? Защото иначе може да ме накараш да правя тест за майчинство за някоя банка?! Светът се раздели на тази тема. А пък и на тази възраст знаеш ли колко трудно се прави тест за бащинство (смее се). Дай да не се шегуваме с такива работи, защото народът измира, чуди се как да се оправи и след 14-и действително ще е много трудно. Да, ще има манипулации, но огромен брой хора гласуват за нас. Това не могат да ни го вземат. И в социологическите проучвания, колкото и да не им вярваш, когато дават плюс, минус едно, две, три... А сега дават шест, седем, осем процента разлика и те щат, не щат не могат толкова рязко да ги променят. Хората се уплашиха – смърт, глад и мизерия. Бягство на инвеститори, с 63.7% по-малко инвестиции – съобщение от БНБ. Ей това е важно. А какво казала Бакалова или еди-кой си, това изобщо няма нищо общо с ежедневието на хората. В края на краищата аз не ви питам вас колко, какви, имате ли, нямате ли деца. Какви са ви връзките. Това са си лични неща, които си касаят всеки един човек.  Папи Ханс има две песни, страхотни. Слушайте ги! Аз с голямо удоволствие ги слушам. „Да си знаел“, примерно. И така нататък. Да си знаел! Като сме глупави, си понасяме след това шамарите от живота, защото сме били глупави. Защото сме подценили ситуацията, защото сме се доверили. Но има такива периоди човек в живота, когато после го е яд. Съжалява, ама... това е. И съм сигурен, че на всеки от вас това се е случило.


В категории: Политика


79
Коментара
79
Коментара по темата
79.
XX
06.11.2021 20:42:52
2
4
До 73

По-добре комунист, отколкото неграмотен и про'ст евроатлантик.
78.
Фейспалм
06.11.2021 05:57:20
0
1
Целия проблем сте тея наивни клошари,дето живеете още в 1980та,едните на дедо ми му зеха къщата,другите ох колко хубаво беше аз съм най-тъпия и най-мързеливия в цеха,а зимам колкото шматките дет се бъхтят……..
Ами няма как да се оправят нещата,щото вие изсипани шматки явно не схващате,че няма разлика от тогава и сега нема сдс нема бсп нема герб…всичко е бкп и така и ше бъде и никой не трябва да вини никой друг освен собствения си интелект,които се простира от масата с ракията до планета пайнер клуб и обратно…стойте си намръщени цял живот в кварталната кръчма и спорете за простотиите на малумните ви прости селски роднини от миналото…
Мн ми се иска Галъп да излезе с анкета за средно ИКю в беге,едва ли ше е повече от 65….
77.
Чукча писател.
05.11.2021 14:22:03
4
9
Още едно доказателство, че няма глупави въпроси, а има глупави отговори. Борисов за пореден път се доказа, като "колосален" мислител и еродит.
76.
Баце
05.11.2021 13:36:39
1
10
Нямам къща в Барселона, нямам кюлчета, нямам банка. Имам обаче Шиши - той има и кюлчета и банки и къщи навсякъде. 08
75.
Берчев
05.11.2021 11:33:24
1
5
И като прочетем коментарите и тук виждаме колко наивни са почитателите на толупа - очевадно е, че работят в комбина с Радев, плюят се по медиите, а реално нищо не се случва -> нито единият пречи на другия, нито обратно.
Ако някой пита с какво Боко помага на Радев -> Ами с издигане на абсурдни кандидатури - като Цачева и този сламения професор. Явно почитателите и на двамата лесно се заблуждават от този цирк и двете групи хора искренно им вярват :).
74.
Берчев
05.11.2021 11:25:48
0
9
няма да издаде шефовете си от ДС, ще лъже, ще суче, ще се излага, и честно казано на нищо не е отговорил, а само разпъва локуми... Разбира се, голяма част от електората му (тези, които не са влюбени в него или се облажват по някакъв начин финансово) очевидно са толкова прости, че му вярват. Човекът окраде всичко и направи милиарди... Оправен е спор няма, за разлика от нашето население...
73.
до 33
05.11.2021 11:14:49
2
4
Нещо не схванах логиката с упоменаването на Александър Цанков...
Той се е разправял с комунистите, като най-ожесточената атака срещу тях е след терористичния атентат в "Св. Неделя". Както е казал народа - на зло куче зъл прът. При положение, че цял свят обяви комунистическият режим за престъпен, не схващам логиката защо трябва да жалея за смърта на откровени разбойници?
72.
от 70
05.11.2021 11:00:07
2
2
а ти паток (да не пиша патка загубена) си бил таен агент, който е следил Мето и бригадата му и лично си видял кой ги е охранявал?
Само пуберите могат да вярват на плоските опорки...
Кумир нямам, сам съм си кумир и не разчитам на други да ми управляват живота, както и не се връзвам на простотиите им. Но имам мнение за сегашните управляващи, чиито методи ми припомнят едни времена от преди 10-ти ноември.
71.
Scrooge McDuck
05.11.2021 09:01:55
2
8
До палячото отдолу. Не само на Мето а и на жена му и цялата бригада беше отцепка. И не беше само той. А това с ДС си го заври. Явно си пубер, почти всички имаха в охраната някой такъв. А самият ти кумир им пазеше колите ама точно ДС чичковци го харесаха.
70.
до 66
05.11.2021 08:56:08
9
6
а ти от къде чу, че Маринов е бил шофьор на Маджо? Аааа, преди време по Евроком скалъпиха тази опорка, ама не за Маджо, а за Мето...Поне преписвай опорките на бившите от Държавна сигурност като хората...
Това е факта - всички усилия на хунтата около Радев (и генералите зад него) са хвърлени да претоплят разни опорки, само и само да продължат да го начукват на народа, докато те си пълнят чекмеджетата.... Крадецът вика дръжте крадеца....
69.
До Гларуса
05.11.2021 00:56:24
5
4
Задай същите въпроси и на други хора, джурналиста!
68.
До 61
05.11.2021 00:32:28
4
3
Огледай се и ще разбереш! И ние, гербаджиите, сме живели между вас, девствените родители! А забравих, вие го наричахте търсене на любов! 100 пъти!
67.
Ноунейм
04.11.2021 23:14:02
1
6
Пращи от акъл....
66.
Оставете го човека
04.11.2021 22:34:04
0
9
Той дори не е чувал, че Маринов е бил шофьор на Маджо. Как се прави на луд Бае ви Ганьо !!!!!
65.
До 60
04.11.2021 22:18:06
1
9
Е ти направо го закопа. И Данте Алигиери не може да му помогне тук.
64.
Евала
04.11.2021 20:38:24
1
10
Другото си е когато мисирките са дресирани и се извиняват на публични личности, че са им задавали въпроси, нищо че всъщност това им е работата. Абе друго си е да лижеш!!!! Свикнеш ли, харесва ти и вече не можеш друго яче.
63.
Карчев
04.11.2021 20:35:25
0
10
Конкурсите докато не станат обективни а не шуросубективни хората ще се отвръщават от всяка власт. Не дадохте на умните способни но скромни специалисти шанс а само нахалните сивчовци и дъщерички. СРАМ
62.
Наглец
04.11.2021 20:34:57
3
12
Да беше отговарял, а не да минава в контраатака. Едини и същи ги повтаря. Разровиха около магистралите, той се изнерви, че ще докажат очевидното и ходи като гламав да се оправдава, ама кой му вярва.
61.
Ха ха
04.11.2021 20:30:54
1
8
И въпросите за 3-ка ...не Шведска...
1. Колко курви има в един бардак?
2. Кога се задава въпроса " Къде са курвите"?
3. Кой осигурява курвите във всеки областен център?
60.
Ха ха
04.11.2021 20:26:28
1
13
1. Въпрос ..Колко тома е приключенският роман Винету?
2 Въпрос От каква националност е автора?
3. Какво е вдъхновила автора да напише романа и как е придобил информацията за романа?
59.
Koko
04.11.2021 19:50:14
2
5
Eteenpäin,aide sja-det sa kazva....taka govori Boiko, koito e vse,kato ushtipana moma...nali znaete i ste vizdali edna malka statuetka na 3 maimuni-ednata e sas zapushena usta, drugata sas zapusheni ushi i tretata sas zatvoreni o4i. Tova e logoto na mafijata-,,ne 4uh,ne vidjah,ne kazvam nishto....A,vie....izbiraite si gi pak i revete posle
58.
проста червена рая
04.11.2021 19:43:49
25
11
Гладна,лъжлива,крадлива и ще се пукне от злоба .
Бойко пак ще ви го сложи на всички мързеливи,неграмотни и прости комунистчета.
57.
Демагогия!
04.11.2021 19:38:16
22
12
Рашков пусна поредната опашата лъжа и простия народ се юрна да хули ББ. Банката на Борисов ли е най-важна в момента? Бързо забравихме здравната криза, високите цени и проблемите с училищата... Брилянтно отклоняване на вниманието от важните теми на деня! Това добре го умеят съветниците на летеца...
56.
Главанак
04.11.2021 19:33:37
8
18
Добре е, че това недоразумение е на политическото бунище и този път вероятно ще е първи и пак няма да състави кабинет, ще се стопи от мъка.
55.
До 31
04.11.2021 19:28:20
6
15
И на кой точно въпрос отговори бат ти бочу, че не разбрах, не знам,не помня, аз вас питам ли ви?
54.
Тиквун
04.11.2021 19:07:40
11
19
Срам ме е, че изобщо има такива хора в България! Неслучайно на Тиквата казват Тодор Живков намалени цени - защото и двамата са невежи селски хитреци.
Вижте тоя неграмотник - https://www.youtube.com/watch?v=1NL8unN5LEc
53.
мислещ
04.11.2021 18:53:42
13
21
Мутрооо, хората се страхуват само от едно ! Да не се върнеш пак на власт и да ги затвориш с КПП-та като животни...както вече направи веднъж !
52.
Сит фатмашки търбух,за морал и честност глух!
04.11.2021 18:48:49
21
19
Дай на простака и фатмака малко власт и му гледай сеира!
Сит фатмашки търбух,за наука глух!
За да има мир и благоденствие,Радев към Сибир!
51.
Тъп Гербаджия
04.11.2021 18:17:54
18
24
Отговори на въпроса за степенуване….тъп…по-тъп….най-тъп…..по-по-най тъп….и
А/Тиквата
Б/Тулупа
С/ РАЗБОЙКО БОРИСОВ
ЧАКАМЕ ОТГОВОРА
50.
помниm
04.11.2021 18:15:40
2
21
"Дърта злобна свекърва"Нищо не дава,само взема!Мокри мечти!
Простащината няма почивен ден!Нали бе казано от шипченският "герой",че руската радиация е най-хуманна и корона вирус няма,също както Чернобил!
Искаше и Светлина-предсмъртните слова на Гьоте.Ще си я получи от Гешев!Уставът на БКП научил на английски дори!
49.
do 39
04.11.2021 18:01:19
19
17
Недей са напъва ставаш СМЕШЕН Гешев олицетворение на закоността -тва е НАЙ-големия виц
Гешоф женен за Детелина от Севлиево стрийптизьорка-проститутка от стрийп бар в к-кс ''Боровец' заради нея наема хора килър /които убиват боса и спонсор на ФК''Рилски Спортист''
Гешоф избран и сложен на висок пост от Джейлян Беевски-Шиши / престъпния бос и ковчежник на ДПСмафията/ за главен прокурор да прикрива грандиозни кражби
Гешов съдружник с ВАКЛИН боса на строителната СОФИЙСКА мафия /жената на Гешов работи адвокатка за строителните фирми на Ваклин/
Гешов със смешната милиционерска заплата ''спестил от закуски''милионер с 4,28 МИЛИОНА швейцарски франка в швейцарска банка клон Монако
48.
Радев решил да емигрира
04.11.2021 17:57:39
16
23
На път за Дубай самолетът обаче се разбил на остров пълен с канибали. Зарадвали се канибалите на едрото му тяло, наслагали картофи в жаравата, заболи Радев на шиш и наредили на най-малкия от тях да върти шиша, ама много бавно, а останалите отишли за дърва. След час се връщат, а оня малкият върти шиша, ама яко набрал обороти и върти като електромер на ЧЕЗ!
- Що въртиш толко бързо бе? Нали ти казахме да е бавно, за да може да се опече равномерно че комунистите са много жилави.
- Е пааааа – оправдало се канибалчето – като въртим бавно тoя бърка у жаравата и яде картофите!
47.
Панкреац и Симитли, помни !
04.11.2021 17:56:33
13
18
Лисицов, що не попита Буци за Панкреац в Чехия, за единият нар дето е делил там с Карамански. За оня от Агромах дето го гътнаха в Пирогов, че бе огласил как са направили Буци на булка в Симитли. Нямаше как да ти се измъкне, че не помни!
46.
do 46
04.11.2021 17:54:28
18
12
След изборите с решение на НС -Гешев ще бъде господи Никой по Радой Ралин
45.
do 44
04.11.2021 17:52:06
16
23
Браво на РАДЕВ-ПРЕЗИДЕНТ . Такива хора ни трябват.
44.
xx
04.11.2021 17:49:51
14
13
За мафията Гадев иде реч нали?Гешев такива престъпления е намерил,че Гадев скоро ще избяга в Белград,защото Дубай не е за него,там хюмовете ги бесят!Наришкин и за Гадев се намесва,както за черепа,ама Путин е наясно че Гадев не става за нищо и се отнася с него като псе!Дори го използва като пощальон да носи послания до Борисов!Разсилен е Гадев,дори и Шербетя разлива,а от боб с джолан се осира!
43.
xx xx xx
04.11.2021 17:47:12
12
21
Вижте обкръжението му – съветници, секретари, все фуражки и ченгета от Държавна сигурност. Не знам какво точно го съветват, но всяка публична поява на държавния глава и изявленията му по темата с кризата с коронавируса сриват образа му. Маските паднаха, кризата и неадекватното поведение на Румен Радев вече отрязаха мераците му за втори мандат и бълнуванията на група ченгета, маскирани като интелектуалци, за негова партия.
42.
Станко Капута
04.11.2021 17:44:56
25
5
Давай, Бойко, пълни чекмеджетата и хич да не ти пука! Тия капути нека си лаят, ти пак ще им го набуташ с 200!
41.
до 34
04.11.2021 17:43:56
15
16
добре е човек да не се срами от родното си място... иначе е ясно кои селяни подкрепят фатмака. Явно има и от Бродилово.
40.
до 33
04.11.2021 17:40:55
15
15
ти си явно изрод по рождение... Дядо ми е бил в трудов лагер и е бутал количка с трупове към свинарника...
Комунистите му бяха реституирали къщата. Знаеш ли колко години се водеха дела за да му я върнат? Мога да ти обясня и по каква причина са го пратили в лагера...
Вземи си изтегли и гледай филма "Сезонът на канарчетата". В него има много неща от соцреализма... Ако не си живял по това време - няма как да ги знаеш.
39.
Джумхуриет
04.11.2021 17:36:01
20
18
ББ пак ви го набута до макарите!БСП+ДБ+ДСБ+Радев сте подлудели от страх!Кошмарно е наистина от златни цукаала на азиатски кенееф да паднеш!Голям страх от законността,олицетворена от Гешев,големи пари хвърлят подсъдимите престъпници,на бой последен са се засилили,ама няма да им се отвори парашута,кошмари сънуват с пранги,както Баневи и Арабаджиеви!Радев с ДНК ще доказва че е син на ТАТО,взел му е простотията,но е тъп и лаком,а лакомо дупе,кръв сере!
38.
Мата Хари на Майстора
04.11.2021 17:32:57
18
16
Се похвали на мъжлето си,боклукчията на Радев,че има достъп до служебната спалня на Премиера!
Майстора на Радев я накара да направи една арт инсталация с шкафче,докато ББ е на работа, типично активно ДС мероприятие,когато са ползвали проститутките по същия начин!
Протестерите на подсъдимите олигарси издигнаха шкафчето като лозунг!!!
Мисли,който може,Радев само се поти от страх,че идва Видов ден за престъпленията му!
Може да започнете с минусите и ругатните,но истината не може да се скрие!
Видя се вече в 2 поредни,нефелни Парламента,където Радевите партии се самоизядоха,идва ред и на Радев!
Гешев е подготвил много материал!
37.
сс
04.11.2021 17:30:04
11
22
Бойко Борисов е член на БКП от 1977г,.
36.
Джумхуриет
04.11.2021 17:24:26
11
11
Вярно ли е сте незаконен син на бай ТОШО
Майка ви Венета била ли чест гостенка във БАНКЯ на първия бай Тошо ?
Вярно ли е че ДЯДО ви БОРИСе с истински име БАРУХ и е от еврейски род БЕХАР и сте рода с ПИАР експерта Максим Бехар/сестра ви много пролича на него/
През 1983 год водил ли ви е всеки месец за ръчичка ДСгенерал Велко Палин на тайните събирания на ЦК БКП в сградата на НАТФИЗ ''Кръстьо Сарафов'' на последния 13 ред да слушате тезите на партията майка и да попивате как се лъже мазно и мъниполрират народните маси
35.
¯\_(ツ)_/¯
04.11.2021 17:23:22
1
12
Днес само броя интелектуално ощетени, догодина по това време ще се върна, за да напиша доволно "Аз нали ви казах" :D
34.
*********
04.11.2021 17:22:12
5
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
33.
Червеният трол до 20
04.11.2021 17:19:57
13
11
Нали знаеш, че историята е една, но може всеки да си я тълкува както иска?! Александър Цанков ли е бил цветът на нацията, наречен още "кървавият професор", или Иван Дочев- българският фюрер, или Сталийски, или Калфов и т.н? Все отявлени фашисти и главорези! Ако не се научите да мислите и четете критично, голям чеп ви чака мойто момче! Ако сформирате мнението си набързо от Интернет, преровили набързо жълтите медии, цял живот ще си останете "слепи" и лесно управляеми, дори и от хора прочели една книга през живота си!! И то на две, на три....
32.
дурхан али
04.11.2021 17:14:27
7
18
сичкото циган ще гласоваме за бати Боику. саму тои ни давъ парицки а Радеф нишо не давъ. на 14 сички за Боику!!!!!!!!!!!!!!!!! един мелион цигани фсички за Боику!!!!!!!!!!
31.
¯\_(ツ)_/¯
04.11.2021 17:14:13
22
17
Радев преди два дни - няма да ви отговоря ваксиниран ли съм, щотo е лично.
Бойко днес - питайте, ще отговоря на всички въпроси.
По-ощетените интелектуално няма да разберат разликата и ще гласуват за Радев, за да си има той държавка, която си е лично негова и тогава няма да можете да го питате що тъй стана с мечтите ви за светло бъдеще.
30.
SS
04.11.2021 17:11:35
8
5
MRASEN , DOLEN , GADEN MOTHER....LOVER ...
29.
Chepa
04.11.2021 17:10:30
20
15
Мачкай Бойко. Ти си
28.
от 20
04.11.2021 17:08:19
20
15
До малоумника с минусите... Момче, ясно ми е че си някой пъпчив незадоволен пубер, който не може да си намери нормална работа и е избрал лесното да преписва опорните точки от Дондуков 2. Ясно ми е, че мама и тати не дават пари на мързеливия си син и той няма избор, освен да си предлага задника за копейки... Ясно ми е, че като не си бил свидетел на онези времена, лесно може да бъдeш манипулиран...
Обаче помисли преди да отричаш зверствата на комунистите, защото тези идиоти затриха маса невинен народ. Недей да се гавриш с паметта на репресираните от комунистическия режим!
27.
Станко Капута
04.11.2021 17:05:16
35
12
Псувайте и нареждайте. г-н Борисов, но на 14-ти ще ви го сложи в мазните усти на всички шибани лекета, дето му завиждате за парите и жените, които го обожават!
Бойко ще отдели няколкостотин милиона лева и ще спечели пак изборите, но вие нищо няма да спечелите, защото ще гласувате за червения фатмак кРадев!
Искам след изборите да ви намерят всичките и стотина циганина публично да ви насилят вас, червените тролчета!
Борисов и Пеевски пак ще си правят бизнеса заедно, но вие малки, злобни боклуци нищо няма да може да направите!
Само лаете, но ще ви кажа нещо- и да се краде се иска акъл, а вас явно и за това не ви бива!
26.
До 22 Прасчо
04.11.2021 16:56:56
13
22
Как така дамата е успяла да пренесе през охраната един чувал като на дядо Коледа, пълен с пачки и кюлчета.
Май олигофрена си ти. Жалко, че след 14-и ще се скриеш в кочината, но няма нужда да чакаме до тогава за да разберем кой е форумния идиот...
25.
от 20 до червения трол
04.11.2021 16:53:23
28
16
Колко трябва са си тъп, за да натискаш минусчетата на коментар за зверствата на комунистите...
24.
*********
04.11.2021 16:51:09
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
23.
По-скоро
04.11.2021 16:51:06
7
26
Няма неудобен въпрос, на който тоя да не говори лакардии и да не казва нищо съществено по темата
22.
Гошко
04.11.2021 16:49:25
14
40
Мазният Толуп въртя, сука и НИЩО конкретно не каза!!!!
Излезе, че той няма представа кой влиза и излиза от спалнята му!!! ПАЗЕНА от службите, при това!!!
И освен това излиза, че въпросната е влязла и с ТОРБА СЪС ЗЛАТО И ПАЧКИ ЕВРО!!! ПРЕЗ СЪЩАТА ТАЗИ ОХРАНА!!
Е наистина, който вярва в това е откровен олигофрен!!
А казвал ли съм ви, че следващият ПРЕЗИДЕНТ ЩЕ СЕ КАЗВА РУМЕН РАДЕВ!!!
Дебело си го подчертайте това, ФОРУМНИ ИДИОТИ!!!
21.
БАЙ СТАВРИ....
04.11.2021 16:48:45
9
32
въпрос 11
– не сте крал от 6 месеца,тежко ли ви е?
20.
ПП-Продължаваме ПОДМЯНАТА
04.11.2021 16:46:32
31
17
Колко хора от инициативния комитет на Мунчо са бивши агенти на ДС?
Колко от тези агенти участваха при вземането на решенията за Възродителния процес?
Колко от бащите на тези агенти участваха в Народния съд и в изтреблението на цвета на нацията след 9-ти септември?
Колко лагера от типа "Белене" построиха тези комунисти и колко хора по тяхно разпореждане изчезнаха безследно?
Колко от тези комунисти си разпределиха куфарчетата и окрадоха държавата?
Колко от тези комунисти създадоха силовите групировки, които заляха страната с наркотици, фалшиви цигари и друго боклуци?
Колко тона човешки остатъци бяха дадени на прасетата в трудовите лагери?
Тези хора нямат страх от Бога и пак излязоха начело на държавата, но народът няма да им прости! След Нова година протестите срещу Радев и хунтата му ще са безкрайни!
19.
японска мъдрост
04.11.2021 16:45:38
8
34
Няма по-мъчително наказание от очакването на възмездието.
18.
Мъка
04.11.2021 16:42:15
10
36
Голямаа мъка...няма джипка не раздава....
А защо не питате да Ало Танов,за шкафчета,за Барселона,за почивните дом на МС в приморско...
Питайте го бе утре
17.
*********
04.11.2021 16:39:52
1
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
16.
ПП-Продължаваме Промяната
04.11.2021 16:32:35
11
41
Лежахте ли 3 месеца и половина в затвора Панкрац Прага по подозрение убийство на унгарски гражданин и кражба на луксозния му автомобил?
КОЛКО турци от Исперих убихте през 1986 по време на Възродителния процес като служител на Вътрешни войски
КОЛКО човека ЗАСТРЕЛЯХТЕ с пистолет ,автоматично оръжие и гранатомет?
КОЛКО човека наредихте да взривят в кола и асансьор ,обесят,самоубият и блъснат с камион ?
КОЛКО тона амфетамини,фалшиви цигари кокаин и хероин сте логистирали управлявали транспорта им?
КОЛКО тона фалшиви $ пласирахте през банката на Цеца Карагьозова
КОЛКО тона човешки органи на бг граждани и селяни изнесохте
КОЛКО стотин хиледи сирийци и кюрди умряха от внос на ваше оръжие през С,Арабия?
Вярвате ли в БОГ ,Изкуплението ,БОЖИЕТО ВЪЗМЕЗДИЕ?
Имате ли СТРАХ от БОГ?
15.
А Радев е контра
04.11.2021 16:30:11
30
22
Няма въпрос, на който да отговоря на живо и без дубли!
Доложи,стани,легни,на лоста,под моста.....
Няма вирус,няма инфлация,няма повишение на цените!
Аз си се храня без да плащам за нищо,дори едно ремонтче за 3.5млн съм спретнал,че на царица Деса не и харесва обстановката,не подхождала на ранга!
Тук се слуша моята воля,аз съм генерал и летец,на Балкански полуостров,няма друг като мен!
14.
дебили
04.11.2021 16:21:07
40
15
много ми харесват всички коментари за дебил, тиквеник, прост и т.н. Само че ББ си е оправил живота, а дебилите са само смешно ревящите във форумите... Кой е по-умния ББ или вие? Керванът си върви, дебилите си лаят :)
13.
*********
04.11.2021 16:19:13
22
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
12.
много странно
04.11.2021 16:17:30
24
14
излезе ли статия на Лисицов и веднага, като че ли по сигнал, всички червени тролове се впускат да коментират...
Имам чувството, че му плащат процент от заработеното за разпространение на опорни точки.
11.
Циркаджии
04.11.2021 16:16:52
15
41
Лисицов, що не го пита тоя дебил защо кметицата на Симеоновград е купувала гласове, ами се правиш на умряла лисица?
10.
до 2
04.11.2021 16:15:13
27
21
Бих се съгласил, ако Лисицов зададе всичките неудобни въпроси на Радев и неговата паплач. Обаче нещо ми липсват такива интервюта... Дали пък не е от новите мисирки?
9.
До 4
04.11.2021 16:11:30
13
38
Нали се сещаш тоя тиквун как е набил каските на тая нашата "шеф медия" ,че ако напишат нещо лошо флегман няма да съществува ,за да пишат статиики къде е отишла шефката :))
8.
Гларуса
04.11.2021 16:08:36
17
53
Въпрос 1
С колко милярда лева ощетихте българите?
Въпрос 2
Колко пари харчите за купуване на гласове в администрацията и гетата?
Въпрос 3
Страхувате ли се за живота си? Ако не то защо ходите с охрана>
7.
Цъфнал Герб
04.11.2021 16:07:39
16
54
Този е патологичен лъжец... Удавник за сламка
6.
Чекмедже войвода
04.11.2021 15:59:18
18
48
Никой не вярва на Дуньо простия. На 14-ти си пътник батка. Ония психопат, твоя адаш ще ти го набие с 200 ми се струва.
5.
292
04.11.2021 15:44:42
11
20
До 1. Не бой се. На всички останали ще ни е яко. Без на ДПС, де. На тях ще им е кахър.
4.
един нормален
04.11.2021 15:43:50
12
63
Репортерът: "А познавате ли Дилян Пеевски?"
Бойко Борисов; "Не, даже не съм го чувал!"

То цялото интервю май в този дух е протекло...
3.
бивш симпатизант на нфсб
04.11.2021 15:43:02
22
68
на този хал сме заради 12 годишното некадърно и корумпирано управление на Борисов
2.
Pidal
04.11.2021 15:41:40
8
43
Единствения читав в тази "медия" е Лисицов. Дано си намери пристан в някоя сериозна и уважавана медия
1.
САМО ГЕРБ!!!!!!!!!!!!!
04.11.2021 15:40:41
86
26
Всичко друго е КИР ( нечистотии по кожата)

На 14ти отново първи, да ви е яко на останалите.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата 58% от българите вярват в съществуването на Бог, 50% имат доверие на Църквата Това сочи изследване на "Галъп" И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И на децата вече е ясно, че не Главчев управлява държавата, обяви Нинова И той започна като началника си Борисов да играе опозиция сам на себе си, когато стане напечено, коментира лидерката на БСП Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Цвета Караянчева се завръща в парламента – ще води две листи като Борисов и Добрев Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди кандидат-депутатите Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Концесионерите на плажове с емоционално послание преди началото на Лято 2024 (ВИДЕО) Кадрите от морски плажове по Южното Черноморие, заснети в Несебър и Созопол, демонстрират грижата, която се полага целогодишно за опазването крайбрежието Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ Спират V блок на АЕЦ „Козлодуй“ за планов ремонт и зареждане с гориво от „Уестингхаус“ VI блок работи съгласно графика за електропроизводство „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни „Сиела Норма“ ще осигури машинния вот за изборите на 9 юни  Тя беше единствената, която подаде документи за участие в процедурата Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Спипаха контрабандни цигари до сексуални стимуланти на ГКПП-Лесово Камионът бил отклонен за сканиране с рентген - били забелязани зони с подозрителна плътност Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Главчев сезира прокуратурата и ДАНС заради скандала „Мама и Аз“ Решението на министър-председателя било в отговор на широкия обществен отзвук, свързан с проекта Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Кой ще спре спринта на цените? Джуджета и Нотариуси изкривили пазара с парични потоци Една от причините за по-високата инфлация у нас са и банките, които доста ентусиазирано кредитират жилищното строителство, каза Левон Хампарцумян  Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Избягвайте местата с бръшлян и високи треви, пълно е с кърлежи! Кърлежът хапе там и се напива с кръв, където е най-тънка кожата – сгъвките на краката и ръцете, ингвиналните гънки, каза проф. Кантарджиев
НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния НАТО тренира мащабен въздушен десант в Румъния Учението "Swift Response 24" се провежда в периода 5 - 25 май Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Смислени преговори - най-рано през втората половина на 2025 г., прогнозира украински топразузнавач Генерал-майор Вадим Скибицки, заместник-началник на ГУР, коментира ситуацията пред списание "Икономист" България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света България се изкачи до 59-о място в класация за свободата на медиите по света В ЕС според "Репортери без граници" сме на 23-о място - зад нас са Унгария, Кипър, Малта и Гърция Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите Олимпиакос срази като гост Астън Вила с 2:4 на полуфинала в Лигата на Конференциите В другата среща от турнира Фиорентина се справи с доста мъка на свой терен с белгийския Брюж с 3:2 Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак Удари по Израел с крилати ракети „Аркуб“ от Ирак  Насочени били срещу Тел Авив Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир Володимир Зеленски разкри как ще принуди Русия да преговаря за мир По думите му Кремъл ще се опита да направи всичко по силите си, за да разстрои провеждането на предстоящата среща в Швейцария  Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Правил ли е Доналд Тръмп секс със Сторми Даниълс? Милиардерът се изкара жертва на порноактрисата Изнудвала го за пари, а адвокатът й бил замесен и в други подобни мръсни сделки със знаменитости  Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Ако в жк. "Меден рудник" ви е скъпо, отидете в Лондон - средният наем е над 3000 евро Повишение се отчита и в други градове Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Гърция отчете 16,5% ръст на постъпленията от туризъм Пристигналите в Гърция туристи през 2023 г. възлизат на 30,08 млн. души спрямо 29,875 млн. през 2022 г. Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Тръмп обеща 10% мито на всички вносни стоки Заяви приоритетите си за втори мандат пред сп. “Тайм”
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори