×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Какво една жена никога не бива да прави пред мъжа си


03 Ноември 2021, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Гледката на жена с ролки или с маска на лицето, която спокойно се разхождат из апартамента пред любимия човек, не е особено приятна, твърдят психолозите

Всяка жена се стреми да изглежда най-привлекателна в очите на своя любим. В началото всички жени полагат много грижи за външния си вид, но след като двойката започне да живее под един покрив, това бива изтикано на заден план. Много дами забравят, че има неща, които никога не бива да се правят пред мъжете. Защо? Защото подобно поведение може да причини непоправими щети – например, да отврати мъжа и той да загуби своя интимен интерес към любимата си завинаги.

Какво подкопава романтиката и страстта? Какво никога не бива жените да правят пред своите мъже? Отговорите на тези въпроси дават психолозите.

Не оставяйте използвани продукти за лична хигиена на видно място

Вярно е, че продуктите за лична хигиена на жените се рекламират постоянно по телевизията и едва ли биха могли да изненадат никой мъж, все пак неща като тампони и превръзки не трябва да се набиват в очите на мъжа. Съхранявайте ги на закрити места. И внимавайте да забравите на видно място вече използвана превръзка или тампон. Това отвращава много. Гледката на употребяван продукт за лична хигиена може да остане задълго пред очите на мъжа и да убие желанието му за всякакъв интимен контакт.

Процедури по грижа за тялото и лицето

Гледката на жена с ролки или с маска на лицето, която спокойно се разхождат из апартамента пред любимия човек, не е особено приятна, твърдят психолозите. При вида на подобна „лелка“ мъжът веднага губи желанието си за по-нататъшно общуване. Също така, никога не показвайте на мъжа си как епилирате нежеланото окосмяване, без значение за коя зона на тялото става въпрос.

Неестетични и гнусни навици

Ясно е, че живеейки с мъж е много трудно да скриеш всичко от очите му. Но да си чоплиш носа, да да гризеш ноктите си, да изпускаш газове, да мляскаш, когато ядеш или да се прозяваш, без да си закриваш устата с ръка, това може да отврати напълно всеки мъж. Такава жена бързо ще загуби уважението на своя любим и той ще започне да я възприема като примитивен и безинтересен човек.

Спортни занимания

Във филмите, разбира се, изглежда много красиво, когато някоя дългокрака и стройна красавица в къси шорти и предизвикателен топ, перфектен грим и разпусната коса се занимава с фитнес, правейки умопомрачаващи движения с гъвкавото си тяло. Запомнете, това е само по филмите! Наяве и в реалния живот е съвсем различно. Потна, зачервена, с прилепнала към скалпа коса, едва ли ще изглеждате неустоима за мъжа си, предупреждават специалистите. Занимавайте се с такива дейности далеч от мъжките очи.

Косми навсякъде

Косми по възглавницата, на пода и по гребена биха погнусили всички, включително и мъжа ви. Почиствайте дома често и поддържайте продуктите си за грижа за косата винаги чисти. Също така е много грозно да видиш жена да си гризе ноктите или да ги реже и да ги захвърля навсякъде. Такава жена силно отблъсква всеки мъж.


В категории: Лайфстайл


5
Коментара
5
Коментара по темата
5.
Gosho
04.11.2021 12:41:42
0
3
Много е неприятно когато виждам използвана дамска превръзка. Казал съм и на мойта , но тя продължава да ги оставя където и падне.
4.
До 1
04.11.2021 09:26:11
1
1
Ако досега не си забелязала, има една подробност- на мъжа трябва да му дойде желание и "да му стане", както се казва ...
При жената за да започне секс не е задължително , т.е. една за жена трудно ще разпознеш дали иска да прави секс в момента или не! При мъжа определено не е така !
3.
292
04.11.2021 09:14:28
3
6
До 2. Ти истинска жена виждал ли си. Пърденето е физиологична нужда, колкото и това да изглежда гнусно за префинените ти сетива. По телевизията, фръцлите може и да не пърдят, ама в живота е друго. Ако толкова държиш на непърдяща жена, кръсти си лявата ръка Пенка и си живей с нея.
2.
Ставри
04.11.2021 07:51:19
3
10
Норче, не всички мъже са нехигиенични, пърдят и се оригват както дойде. Виж пред бековете можеш да си пърдиш на воля.
1.
Нора
03.11.2021 23:16:28
8
12
Вие сериозно ли имате предвид, какво една сама не трябва да прави пред мъжа си???? Къде остана мъжът, който също не трябва да прави тези неща? Излиза, че дамите сме някакви гнусни парцал Ани без всякакви хигиенни навици, а префинените господа получават шок, ако не дай боже, дамата до него кихне по- шумно?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори