×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Всеки пети българин умира преди да навърши 65 години
  • Почитаме Емилия - светицата, основала първия девически манастир
  • Хороскопа си за деня четете тук
  • Питбулът-убиец от Варна хапел наред, експертиза на съдебен лекар решава съдбата му
  • 12 съдебни заседатели решават дали Тръмп да влезе в затвора, а Илон Мъск се гласи да му е съветник
  • Бедствено положение в Тексас! Части от връхлетяния от бури щат остават без ток с дни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Търсете Марияна – за два дни уби трима със субсидол!


15 Април 2011, Петък, 13:51 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА

Хероиновата дилърка смесва наркотика с мешилка от хапчета, предупреждава приятелят на Нено, чийто труп бе намерен на ул.“Цар Борис І“ в сряда

Трима наркозависими умряха за два дни в Бургас, след като главната дилърка за централна градска част Марияна А. (45 г.) им продаде хероин, смесен със стрити хапчета субсидол. Днес погребаха Нено, който беше едва на 32 г., той е от жк „Изгрев“. Нено беше намерен мъртъв между етажите на жилищен блок на ул.“Цар Борис І“ в сряда наобед. Мястото е съвсем близо до района на пазара „Краснодар“, където може да бъде открита Марияна всеки ден. Тя е руса и е много добра познайница на Първо РПУ.

Другата жертва на същата дилърка е Гняската, който живее също в центъра на града, на 30 години е. Гняската е умрял у дома си, направена му е аутопсия и е доказано, че е от фалшивия наркотик.

Имам данни и за трети смъртен случай в рамките на двата изминали дни, говоря за сряда и четвъртък, и тримата са жертви на Марияна, която, като разбра, че започнаха да окапват като мравки, си е изключила телефона и в момента е в нелегалност. Третият труп е на Митко, 33 г., който е от жк „Славейков“, но е умрял в Меден рудник.

Всичко това ви го казвам, защото зная повече подробности и искам да предупредя останалите зависими какъв е ефектът от фалшификата, който бе рекламиран като много чист и качествен хероин. Така ни алармира днес по обед бивш наркоман и дилър, на когото имаме доверие.

Става въпрос за мешилка към чистото вещество хероин, главна съставна част, от която е лекарството субсидол. По принцип, когато хероинозависимите нямат пари и не могат да си набавят наркотик, те стриват субсидол, варят го и от него остава восък и течно вещество. Восъкът се изхвърля, защото е много опасен, а течната част се инжектира. Една доза от наркотика, който в момента продавала Марияна се равнявал по сила на 5. По-закоравелите  наркомани преодолявали смъртоносния шок, но другите не. Първите симптоми са остри иглички по цялото тяло, което почва да се тресе и накрая сърцето спира от недостиг на въздух.

При аутопсията на Нено е отварян и черепът му, за да се види как е повлиял върху мозъка  субсидолът, смесен с хероин, пробите са изпратени в София, каза ни нашият информатор.

Днес наш източник от Първо РПУ потвърди информацията, но само за двама умрели накромани в неговия район.

Припомняме, че при полицейска акция в района на „Краснодар“ този понеделник същата Марияна е задържана с 18 дози, които са й конфискувани. Тя обаче е престояла по-малко от 24 часа в ареста и е била освободена. Сега е в нелегалност. Телефонът й е изключен, каза ни източникът, който заедно с още двама души я издирва, за да отмъсти.


В категории: Разследване


25
Коментара по темата
25.
Lachezar
13.08.2013 07:42:30
0
0
Mom4eta i momi4eta 15 godini se borq s tazi zavisimost ,ne si pravete iliuzii 4e nqkoi e zastrahovan,tova ne opira nito do vuzpitanie nito do kakvoto i da bilo....tova e prosto BOLESTNO sustoqnie..Tyk nqma drug vinoven osven ob6testvoto/po spezialno MZ/vsi4ki prevenzii i tem podobni sa ta6ak rabota..detoksikaziqta minava za 5 dni no psihikata prduljava da mu4i s godini...nai lesno e da spre6 n nai trudno e da otkaje6...za 15 godini nsum spiral 17 puti ,i pak ne se 4ustvam sigyren 4e ako ytre nqkoi mi iskara nqm a da potuna pak...tova e bolest a ne maniq,dokato ne proumeete tova nikoi nqma 6ans za oprvqne...
24.
брат на нено
05.06.2012 23:48:54
0
1
,,,само да благодаря на приятелите които доидоха на погребението,,,
23.
Fox
06.05.2011 03:18:39
0
5
Много е тъпо това, че хора, които си нямат и най-малка представа за тия работи се изказват така крайно. От мене да го знаете докато има дилари ще има и наркомани. Радвате се за починалите момчета само защото са имали проблем с наркотиците. Сигурен съм, че ако ставаше дума за някой пиян, който се е убил с колата си щеше да бъде трагедия за вас. Не е правилно да се злобее на чуждата трагедия. Много сте курназ, защото не ви е дошло на главите да видите как седят нещата и кои били нещастници и боклуци. Те може да са били наркомани или всякакви, но на първо място са били хора, нека не го забравяме това. Може ли да не цените човешкия живот, само защото момчетата са били наркомани. Също искам да питам, те добре са зависими, добре не са ви по вкуса, ама заслужават ли такъв край, каква им е вината, че някаква луда за да искара някой лев отгоре ги е отровила като плъхове. Дори това, че са били наркомани да си е било техен избор, те сами са си виновни единствено за това, че са се закачили,но това не е причина да умрат. Това, че са зависими ги прави виновни единствено пред себе си и пред никой друг и въпреки това употребата в България не е забранена и определено не се наказва със смъртна присъда. Пожелавам на вас хората, които не са се сблъсквали с хероина да не ви идва на главата. Защото ако ви дойде съм сигурен, че няма да осъждате момчетата. Искрено се надявам диларката, която не знам каква вина има, защото е много вероятно хероина, който е продавала да не го е смесила тя със субсидол, а така да го е купила, но ако го е смесила тя да получи присъда, която е подобаваща за такова деяние, а ако така го е купила нека накажат и човека от когото го е взела така мисля, че най-справедливо.
22.
Narkoman
06.05.2011 03:07:43
1
2
Ей BG дано те срещне някой без зависимост лятото на магистралата пийнал маниак!И аз да се изкефя!Макар че не съм толкова болен като теб да ме кефи смъртта на друг.
21.
Narkoman
06.05.2011 02:56:55
0
0
А е Глупаци колко са умрели от наркомани и колко от тъпи и глупави Тикви дето се правят на велики пият до несвяст и после отрепват някой невине щот могат много хубаво да карат!Ей такива ме радва като разбера ,че са умрели в катастрофа без да са убили друг!
20.
Кьоравия
23.04.2011 10:30:22
1
1
На BG искам да кажа,че всеки е зависим от нещо,всеки има съдба,която е предначертана от Бог!Мислиш ли,че са искали да стигнат до там?Това е заболяване,а продажбата на наркотици е световна политика,затова никой нищо не прави,за да се справят с проблема!Нали се се сещаш,че за 24ч. могат да изчистят света от наркотици!Не бъди толкова жесток-моли се да не се случи на детето ти!
А ти,Йоана,откъде знаеш как са се чувствали майките им като не дойде на погребението- само празни приказки!
19.
Кьоравия
23.04.2011 10:30:22
1
1
На BG искам да кажа,че всеки е зависим от нещо,всеки има съдба,която е предначертана от Бог!Мислиш ли,че са искали да стигнат до там?Това е заболяване,а продажбата на наркотици е световна политика,затова никой нищо не прави,за да се справят с проблема!Нали се се сещаш,че за 24ч. могат да изчистят света от наркотици!Не бъди толкова жесток-моли се да не се случи на детето ти!
А ти,Йоана,откъде знаеш как са се чувствали майките им като не дойде на погребението- само празни приказки!
18.
nikoi,nikoga
20.04.2011 22:58:14
0
0
samo iskam da popitam priatelkata za vtoria 4ovek ne e li GNIAVKATA-ANGEL ot bratiata
17.
..........
20.04.2011 17:31:46
1
1
Алоооо,приятелката.Ти ли ще ми говориш за грамотност и правопис???Пази Боже!!!
16.
azzzz
20.04.2011 16:50:02
1
3
на всички които говорят така за наркоманите им пожелавам някои ден това да се случи и на техен роднина чак тогава ще си променят мнението!!!!!!!
15.
azzzz
20.04.2011 16:50:02
0
2
на всички които говорят така за наркоманите им пожелавам някои ден това да се случи и на техен роднина чак тогава ще си променят мнението!!!!!!!
14.
ПРИЯТЕЛКА
20.04.2011 11:31:24
0
0
Ти бе коко откаде знаеш че Марияна е дала пари на прокорора то не се е стигнало до прокаратурата малаумник,а ти BG си за отрепване за съжаление няма да ялезеш повече в този сайт и даже вече си забравила че си писала,защото ти си боклука в случая,който само може да плюй отрова и да бяга. Благодаря на Plam защото много точно и ясно ти го каза- Да не си си направила застраховка. ДРАЗНИТЕМЕ всички неграмотни и необразовани същества. Ако някой иска да ми каже нещо да ми пише, защото аз не се крия и ще защитавам винаги починалияси бивш приятел НЕНО ioanata7-ако имате смелост или искате да кажете нещо мило
13.
ПРИЯТЕЛКА
20.04.2011 11:22:53
1
3
Чета и оставам изомена от написаното, от всички тези озлобени хора кайто се радват на смърта на 3-те момчета. Познавах двама от тях ,единия ми е съсед и въпреки че беше зависим беше и човек с чуство за хумор, а другия ми беше бившо гадже и беше най-прекрасния човек който можеш да имаш до себеси. Защо недойдохте на погребенията на момчетата да видите майките им, тогава дали щяхте да изливате такава пумия в/у тях. Аз съм одвратена от вас невежи гниди долни и най-искренно ви пожелавам вие да сте следващите жертви...
12.
coco
20.04.2011 10:43:14
2
1
Мариана даде пари на прокурора и я пуснаха от ареста.
11.
Plam
20.04.2011 10:05:40
1
5
Изказването на BG е повече от възмутително, аз съвсем сериозно не мога да повярвам, че в 21 век може да съществува такова крайно мислене и се надявам да е в следствие от неосведоменост и неразбиране на темата /което не е оправдание, но все пак надежда, че подлежи на промяна/. BG, ако някога това се случи в твоето семейство пак ли така ще мислиш? Страховка срещу "наркотици" ли си направил? Надявам се знаеш, че социалният статус на засегнатите от проблема тръгва от най-бедните и проблемни семейства и стига до семейства, в които всичко е наред. Надявам се си наясно, че зависимостите са болест на волята и че само първата доза при хероина е въпрос на избор /най-често от наивност и незрялост/. И точно заради такова мислене като твоето и заради същата тази апатия в Б-я стотици младежи умират.
10.
BG
19.04.2011 15:49:54
9
3
bravo mimi, te taka ili ina4e si 6tjaha da umrat dali dnes ili sled godina dve, nenujni hora nikumo, te sa si izbrali smi na4ina na givot NARKOMANI ,TAKA 4E NE GI JALETE, poranna smurt po malko problemi na blizkite im, ina4e se zapo4vat edni razprodajbi na imu6testvo i ve6ti i t.n.t. SMUTR NA ZAVISIMITE
9.
Малвина
19.04.2011 13:52:33
1
2
Ами субсидола се продава във всички клиники за лечение на наркомани.
Вместо да го пият,почти всички си го бият.Държавата къде е ?
8.
Филчев
18.04.2011 12:51:35
0
4
Интересно защо са я пуснали,ако е носила 20 дози тогава ли е щяла да бъде задържана за повече време,все едно да пуснат масов убиец на свобода даже по-добре ако е масов убиец,защото докторите няма да се занимават да правят аутописии...Трагично е...но трябва да се засили борбата с организираната престъпност иначе няма да оправят нещата...
7.
tasko
18.04.2011 05:09:27
0
5
abe,vie v tazi darjava dobre li ste,bila poznata na 1 RPU i znaeli 4e prodava droga,da vi eba policaite prosti,abasi
6.
AntiDrug
16.04.2011 18:51:20
0
7
Тези, които с такава лекота пожелавате смъртта, на едни болни хора, не забравяйте моля, че от това никой не е застрахован. Вземете се ограмотете малко защо, какво и как се случва със зависимите и тогава пишете такива глупости. Не ни е гнусна държавата, а хората...само злоба и самогъзничество. И поздравления за автора на статията.
5.
GMG
16.04.2011 13:06:39
2
1
Тази статия кой я е писал? Някой близък до тези среди май, а? хахахахаха
4.
Milen
15.04.2011 22:58:45
0
7
18 дози и са я пуснали.Колко трябва да носи за да я осъдят и да си намери мястото?
3.
..............
15.04.2011 18:57:14
4
3
Един боклук по малко.Всички такива да си купуват само от въпросната Марияна.Явно няма друг начин да се изчисти града от тях.То ни метадонови програми,то ни комуни в Испания ги оправят такива.
2.
урко
15.04.2011 18:32:26
11
2
дреме ми на жилетката за тия боклуци
1.
AntiDrug
15.04.2011 16:14:21
2
6
Проблемът ескалира, НПО непрекъснат сигнализират, но за съжаление глас в пустиня. Стотици млади хора си отиват, няма кой да им помогне, няма и кой да спре диларите. В затворите отиват само тези, които имат нужда от лечение, но държавата ни се крие за проблема години наред.Всички печелят за сметка на цели почернени семейства. Гнус!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Бургаското Барби изкарва по 10 бона от сексклипове Андреа Иванова се готви за втора операция на бюста, иска по 1200 кубика във всяка гърда Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Празникът на духовността „Света Богородица – Достойно есть” предстои в дните от 5 до 9 юни в Поморие Вижте програмата Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Антикорупционната комисия загуби делото за поршето на ЛиЛана Законът за конфискация дава възможности за произвол, отбелязва съдът в решението си Почина внезапно един от най-красивите българи Почина внезапно един от най-красивите българи Георги Тончев, който беше известен като българския Брад Пит Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Димче Миладиноски завладял болницата на община Камено Вече 2 години този човек получава всеки месец по 12 000 лв. от Общината и пуска жалби във всички възможни институции Почина българският Брад Пит Почина българският Брад Пит Георги Тончев-Джовани проби като еротичен танцьор и умря едва на 50 години Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Тихомир Янакиев: Созопол е готов за Лято 2024 Осигурени са допълнителни 24 командировани полицаи за юли и август, 15 униформени ще осъществяват контрол с патрулка и пеша Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кината у нас не искат гей филма, в който ром обладава българин Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Кметът на София в сблъсък с протестиращи, поискаха му оставката Терзиев не пожела да отиде до средата на пътното платно, заради което гражданите започнаха да скандират „Оставка“ Хванали бай Тошо на калъп край морето Хванали бай Тошо на калъп край морето Бившият първи бил хванат от жена си в резиденция Евксиноград
След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж След сватбата младоженец осъзна, че съпругата му е... мъж Той искал да се облагодетелества финансово от брака Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Изписаха от болницата словашкия премиер Роберт Фицо Фицо беше прострелян неколкократно на 15 май Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Скопие отговори: Къщата на Димитър Талев не е защитено културно наследство Според властите в РС Македония ще е нужно междуправителствено споразумение Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия Джо Байдън отмени ограниченията за стрелба по цели в Русия  Условието е само за района на Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Трима загинали при нов ракетен удар срещу Харков Войната в Украйна е основна тема на двудневната неформална среща на външните министри от НАТО в Прага, която продължава и днес Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Обжалването на присъдата на Тръмп ще се фокусира към показанията на Сторми Даниълс Защитата при обжалването на присъдата може да се насочи и към използваните от прокурорите по делото необичайни правни аргументи Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Тръмп осъден по всички обвинения, но битката за Белия дом остава Очаква се обаче да му бъде наложена само глоба Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст Нагласите за евровота в Германия - подобни на тези у нас: „Крайно десните” бележат ръст „Алтернатива за Германия” (АзГ) вероятно ще прибере над 17% от всички гласове за евродепутати и ще се нареди на второ място в ЕП Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Дейвид Бекъм стана лице на китайския гигант AliExpress Целта е компанията да догони конкурентната Temu Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Какво се случва в РС Македония, докато ни хвърлят прах в очите с къщата на Талев Българският народ има една хубава приказка - след дъжд качулка
Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Гого ЛОЗАНОВ, анализатор: Интересите и начинът на говорене на Радев много съвпадат с Путин и неговото обкръжение Виц на деня Виц на деня Чък Норис пита дете:
- На колко годи и си?
- На 11.
- Аз на твоите години бях на 12.
Виц на деня Виц на деня Адвокат към обвиняем:
- Имате ли алиби за времето на престъплението?
- Да, в долари и в евро?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Жената е като катаджия. Реши ли да се заяде с теб, винаги ще намери за какво.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори