×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

73-годишен охранител помел двете пешеходки в Бургас, майката е в болница


73-годишен охранител помел двете пешеходки в Бургас, майката е в болница
Майката е със счупен крак, дъщерята - с натрошена ръка
14 Октомври 2021, Четвъртък, 10:23 ч.
Автор: Флагман.бг

Пробите му алкохол и наркотици са отрицателни

73-годишен охранител, който се прибирал след нощна смяна, е помел майката и дъщерята на пешеходна пътека в Бургас. Пробите му алкохол и наркотици са отрицателни.

38-годишната жена е със счупена подбедрица на единия крак, настанена е в отделение „Ортопедия” на УМБАЛ-Бургас. 13-годишното момиче е със счупена ръка, която е гипсирана и пациентката е освободена за домашно лечение.

Както Флагман.бг съобщи, инцидентът стана тази сутрин на бул. „Мария Луиза”. Шофьор на Мерцедес помете пешеходките  на зебра. Той казал пред полицаите, че не ги видял /ВИЖ ТУК/.


В категории: Бургас


39
Коментара по темата
39.
До Лидка
16.10.2021 13:56:06
0
0
Защо изобщо се опитваш да обясняваш? Мислиш ли, че те разбират?:) Само когато ученикът е готов, само тогава идва учителят. Иначе, колкото и да учиш, то главата като му е дървена, нищо не може да влезе в нея. к
Камо ли да остане:)
38.
Ахилчо
15.10.2021 21:29:15
0
2
Нали и ти ще станеш 60 годишен ве мой. Ще обърнеш задницата тогава.
37.
АХИЛ
14.10.2021 18:37:44
8
3
Шофьорските книжки до 60 годишна възраст най много !!!
73 години ,той нито вижда ,нито рефлекс има.
36.
Лидка до 34. Ъъъъ
14.10.2021 17:38:43
3
3
Къде бягам от темата за последствията? Къде казвам че не трябва да има такива? Просто коментарите какво работел мъжът и защо работел на тея години бяха от тъпи, по-тъпи, вероятно писани от хора без връзка с главния!
А ти правиш ли разлика между "не може да кара" и "не може да работи"? Не бързай като пишеш другият път.
35.
До община Бургас
14.10.2021 16:34:32
0
6
Пешеходните пътеки на кръговото до КАТ са много опасни и не на място сложени!
34.
Ъъъъ
14.10.2021 16:26:40
1
3
Цитирам :"Ако трябва, да изследват и зрението на възрастния мъж, нямам нищо против, така е справедливо. "


Лидке, коя беше ти,че да нямаш нищо против бе? Дойде,прочете коментар който не ти хареса,изби комплекси за малоценност опита се да обиждаш и фърляш етикети; умело избяга от темата на коментарите че шофьора трябва да си понесе последствията и като не може да работи и не го бива да кара кола изобщо не е трябвало и ся по добре и спокойна ли си, ма? Наистина, коя беше ти?
33.
ххх
14.10.2021 14:40:20
0
2
Къде е станало? В 12:10 се прибирах от работа. На Янко Комитов имаше 3 полицейски коли посока Кат и следователи мереха преди и след пешеходната пътека.
32.
До лидка
14.10.2021 14:24:31
1
2
Ти сериозно ли? В публичното пространство се опитваш да говориш "на въпреки", използваш грозни съчетания и се чувстваш добре и обясняваш как човекът страда от всякакви разстройства, само не и ти?! Уж всеки има право на мнение, уж трябва да уважаваме чуждото мнение, а някаква пикла със незнайно какво самочувствие тръгва да се отваря, където не са и искали мнение и не и е работата?! Лидка, с цялото ми уважение, ама май ти имаш 'когнитивен дисонанс', но явно е на мода да се изкарва човека срещу теб едва ли не неразбиращ, на някакви опиати и забранени вещества и т.н ,макар че като гледам ти мойто момиче си на това, не някой друг. Хайде като си отворена покажи банкови извлечения, интересно ще ми е ако имаш много големи суми в банковата сметка от какъв произход са, ама с доказателства черно на бяло, а не празни приказки и думи,защото на думи всички сме силни ,знаещи,можещи и какво ли още не. И проблема не е в отсрещната страна,която ти отговаря, повярвай ми
31.
Дейвид Бекъм N7
14.10.2021 14:17:03
0
10
Бургас ,жал ми е за теб...мили мой Бургас на къде тръгна, на къде вървиш .....тръгваш ли си ....Бургас ? Това ли е типичното ти население останало тук....мили мой Бургас...
Гледам "Игри на волята"...и ми се плаче Бургас....това ли ни оставяш като наследство...
Отвращавам се и ме е срам вече да кажа ,че съм от Бургас....
30.
До идиотире
14.10.2021 13:55:09
0
5
Пенсионера има гражданска отговорност. Те ще поемат лечението и обезщетението. Ако откажат да съди застрахователя и ще спечели делото. Даже мога дам адвокат които ги печели успешно. На всеки може да се случи. Пенсионерите, че не стават за шофьори е ясно. Но и мшадите майки са супер нахални. Тъпи сливи. Колко пъти ги засичам да бутат колички с бебета на пътя, а третоара празен без коли-нямат оправдание. Правят се на интересни. Ами да ги блъскат.
29.
Лидка до 27/28
14.10.2021 13:48:46
2
1
Обясни ми как може да си толкова малоумен и да напишеш 20 реда за уникалната ти финансова ситуация, при това под статия за ПТП с пострадал. Цялата работа тръгна оттам, че злорадо някой (дали си ти, не става ясно) коментира професията на пенсионирания шофьор. При което аз възразих, че надали човекът работи постпенсия с едничката цел да хрантути някакви внуци, които в цвета на силите си би трябвало да работят и да изкарват. Едно е да дадеш на внука 20 лева да се почерпи, друго е да му купиш ненужно скъп автомобил, за да е в крак с тенденциите.
Имаш дисонанс, но вътрешно знаеш защо. За пръв път в живота си се глезиш със свои пари, вече си семеен/на и си горд/а, че си самостоятелен по учебник. Не разбирам защо реши, че на някого му пука за теб; да си кача ли банковите извлечения? (Това е сарказъм, не се мъчи да разбереш)
28.
Lidkeee
14.10.2021 13:40:53
1
3
"Торба със смет" -ти сериозно ли? :д няма какво да ти кажа повече, изказът ти говори достатъчно за тебе, умствения ти потенциал и интелигентност, простоцялата картина ми стана ясна. Нямам намерение да влизам в безсмислени спорове, то си пролича кой какви "забранени вещества"употребява :)
27.
Lidkeee
14.10.2021 13:34:52
2
2
Никой не ти страда от комплекси,още по малко от разстройство. Обяснявам ти че със семейството ми сами си изкарваме доходите и ги харчим според това което изкарваме и не чакаме на никой на готово. И със сигурност такива хора като нас са малко ;) Дори и глезотийки си позволяваме,което е наше право, теб какво те бърка? Как си харчим парите е наша а не твоя работа, защо реши,че ползваме забранени неща, да не би да ти да ползваш,че така реши? :Д Никой не ти е казал че ползваш пари на възрастни, от коментарите ти дотук просто е очеизвадно. Повярвай ми доста има да се стараеш, за да ме засегнеш,малко повече съм над нещата от теб ,определено. А че има доста млади хора с Ауди или БМВ,където е относно по ясно,че няма как да са си ги купили сами, си е факт,но това е проблем на мама и тати,баба и дядо, не мой ;) аз от самото начало коментирам съвсем друго, това,че не си разбрала коментара ми, е друг въпрос. И нямам повече намерение да ти отговарям и занимавам с празните ти коментари и приказки. Очаквам да видя развоя на случая,ще ми е интересно да разбера прокуратурата какво ще реши и какво наказание ще наложи на шофьора.
26.
Лидка до 20
14.10.2021 13:19:07
1
3
" И 100% всяко разглезено хлапе с БМВ 5-ца е купена от парите на дядо му, мхм, добре, ше знам оттук нататък."
Това е ирония, торба със смет такава. Имам предвид, че не вярвам всеки дядо да си дава парите за глезотии на внуците, защото много чесо или не комуникират, или всички пари на дядото отиват за МЕГА СКЪПИЯ ТОк и лекарства!!!!!
Ама откъде да ме разбереш, като ти си цял ден от работа на масата вкъщи и не четеш книги!
25.
До 10
14.10.2021 13:17:37
4
1
Винаги има начин и да осъдят шофьора да се вземат пари за обезщетение. Като не плати в срок има лесно-изпълнителен лист, оттам при ЧСИ. Като му възбранят всичко,отидат на опис в дома му няколко пъти ще се научи да си плаща като поп. Една моя близка така пострада от шофьор на 75г.преди 4 г. -на пешеходна пътека, в 7:30 сутринта жената се оглежда и пресича и оня изневиделица изскача и не се сеща да намали. Удря я, причини и телесна повреда и оправданието беше,че не я е видял и не се сетил да реагира. Ама тя е оправна и си нае адвокат,който беше доста добър и свърши качествена работа. Ей на и той като този-нощна смяна бил,прибирал се от обекта ,в който като охрана работил. Осъди го и обезщетението не искаше да и го плаща уж че няма средства. Отиде при ЧСИ и си реши проблема- от "нямам доходи,нямам пари ,освен пенсията, храня деца и внуци с малката си пенсия" за няколко месеца си и плати 5-цифрената сума,която претендираше, че и чси-то си прибра хонорара. Получи си урока да не се прави на хитрец и да си носи последствията, това че е пенсионер и нямал пари не го оправдава за деянието му.Така че винаги има начин да се осъди човек и да се плати обезщетението. А дали майката ще си търси правата или от страх няма да повдига обвинения, е вече друг въпрос.
24.
Лидка до 20
14.10.2021 13:16:45
4
2
Така, понеже си личи, че двама различни души ми отговарят (18 и 20), но особено номер 20 страда видно от когнитивен дисонанс:
1) Как реши че с моите роднини ползваме парите на възрастните?
2) Личи си, че страдаш от някакви комплекси, щом обясняваш на непознати как се глезиш и колко пари изкарваш. Съдейки по грамотността ти, сигурно част от парите отиват и за забранени вещества.
3) Ако се засегна и от примера ми с БМВ 5-ца, по-зле за теб. Живей си на воля и леко с възгордяването, щото утре ти ще си тази/този, който работи нощна смяна след пенсиониране и щеш не щеш ще се качиш на колата, защото няма да имаш рейс.
4) Експертите ще решат на база на камерите дали пешеходката е пресякла дебилно. Ако трябва, да изследват и зрението на възрастния мъж, нямам нищо против, така е справедливо. Но както аз мога да генерализирам за всички дезориентирани лапета като теб и няма да е приятно, така и ти недей се изказва с такава самоувереност, макар и неподготвен/а.
23.
Българка
14.10.2021 13:10:34
0
16
Един ден минавах по ул.Гладстон ,и една млада госпожа с кученце и телефон в ръка започна да пресича без да се дори огледа и едвам, едвам...... ,на косъм от нея профуча кола и тя се възмути ,че колата не и спряла.Ако беше станала катастрофа 100%щях да свидетелствам в полза за шофьора.Има и много нахални шофьори ,но и поведението на нахалните пешеходци е безумно.
22.
До 17
14.10.2021 13:08:01
0
8
Ако се докаже че 73 годишмия е причинил нещо нека си понесе отговорността, но ако се окаже че пешеходците са бягали по пешеходната, не са се огледали и са били с тъмни дрехи в тъмната част на денонощието, си имат тяхна вина.
Да се хвърлиш тичайки пред авомобил, било то и на пешеходна не те оневинява. Да, пешеходеца на пешеходна е с предимство, но той има задължението да не пресича пред или зад спрял автобус, длъжен е да се огледа преди да стъпи на пешеходната, да прецени кога е безопасно да премине. Затова на всички пешеходни пише "погледни".
Говорите за легнал полицай да чупим всички колите си заради една неогледала се майка с дете? Да не би да сте собственик на автосервиз и да искате да имате повече работа по окачването на автомобилите които ще се чупят по легналите полицаи?
21.
dddd
14.10.2021 13:07:43
0
3
Тук не става ясно дали са пресичали на пешеходна много от нищото на пътя пресичат и стават такива бели
20.
Do lidka
14.10.2021 13:05:34
1
2
Lidka, слава богу със семейството ми само се оправяме,не разчитаме на мама и тати или дядо да работи допълнително като охрана и да дава пари на нас, за да има. Достатъчно оправни сме, за да се справяме сами, парите ни стигат и за глезотийки, и знаем как да си правим сметката,ако ти чакаш на готово и получаваш на готово, нормално да имаш такова мнение. Това е твой проблем вече,не мой. А и ако мислиш, че е нормално на 73 г.пенсионер да шофира и да прави ПТП-та, още по зле за теб :Д
19.
Пешеходка
14.10.2021 13:04:11
1
10
Свидетел съм много пъти ,как пешеходци ,мислейки се за недосегаеми ,че щом са стъпили на пешеходната пътека и света е техен.Това е ГОЛЯМА ГРЕШКА!!!!Винаги един човек може да спре по-бързо от една кола ,така че апела ми е, давайте предимство на колите и тогава пресичайте ,освен ако ви спре ,тогава минете спокойно.
18.
До 14
14.10.2021 12:58:18
0
2
Да, много хора, да не кажа 90% разчитат на пари от мама и тати,баба и дядо, какъв ти е проблема не разбирам? Че е смешно и трагично,че се чака на някой,защото масата хора не могат да вадят пари, е факт. Да, много пенсионери работят я като охрана,я като чистачка на вход или отдават под наем второ жилище ако имат, за да изкарват допълнителни пари (без да коментираме,че при пари,получени от наем на апартамент или чистене на входове не се декларират и не се плаща съответния данък в НАП). Трагичното е,че много пенсионери си вярват ,че могат и да шофират и предизвикат ей такива произшествия и не си носят последиците като хората. А вие,щом смятате,че е нормално баба и дядо,тати или мама да хранят големите си деца със семействата им, без да са ги научили в трудности да се оправят сами, след време като свърши кранчето е ясно- слаба психика, разпродаване на наследени активи ,за да харчим пак повече пари, и след време затъване в блатото както се казва... Боже опази от чакащи на готово...
17.
До 12
14.10.2021 12:50:10
7
2
След като сте съгласен/а с моето мнение и не оправдавате шофьора, считам,че не е редно да правите забележка за колата. И най-скъпата кола да има 73-годишният човек, като е причинил телесна повреда на пешеходци, в случая майка и дете на 13 години, е редно да си понесе последствията за действията си. Това коментирам, както и факта,че такива пенсионери не трябва нито кола да карат, още по малко да работят! А че няма да си понесе последствията, е факт, сигурно ще има оправдания от типа: не ги видях,не се вижда нищо, ама аз таковата видиш ли едва ли не съм жертва. И да не е пресичала както трябва майката - да е бягала , това ще се провери много лесно. Факт е,че на пешеходна пътека тя е в правото си да пресича и е с предимство,подчертавам,предимство! Другото което е- масово не намалят шофьорите на пешеходни пътеки, освен ако няма легнал полицай, за пенсионери шофьори да не коментираме, там е ясна картината и мисля ,че всеки средно интелигентен човек би ми разбрал мисълта!
16.
Лидка
14.10.2021 12:47:33
0
0
долният коментар е до 3/4
15.
аз
14.10.2021 12:47:26
1
4
Докато идиотите в този град не се научат да карат бавно, все така ще е. На и този олигофрен, бързал за на майка си в п...
14.
Lidka
14.10.2021 12:47:01
2
4
Арогантни човеко, ти за безсмъртен ли се имаш? Или ще бъдеш вечно млад? Щото да си вечно млад означава да пукнеш скоро като цяло. Да говорим за проблемите на възрастните шофьори е едно, но да коментираш кой как заработва пари след пенсионирането си - не те ли е срам бе човек!?! Щото пък сякаш ще забогатее супер много като работи като охрана. И 100% всяко разглезено хлапе с БМВ 5-ца е купена от парите на дядо му, мхм, добре, ше знам оттук нататък.
13.
Пешеходец и шофьор
14.10.2021 12:35:33
1
11
Към 11: И ти явно не я знаеш... Ситуацията... Не обвинявай без да си станал свидетел! Улицата е много оживена. Пешеходната пътека е поставена там, за да може пешеходци да си хващат автобуса от отсрещния тротоар. Колите не спират. Трудно се стига до подобието на спирка. 4 ленти са - едни коли спират, други не. Пресичането там е опасно винаги. А в тъмното нищо не се вижда. Шофьор, който не е минавал многократно от там, трудно разбира, че има пешеходна пътека. От двете страни на пешеходната пътека има спирки, спират автобуси, които допълнително затрудняват видимостта. Но пък умните пешеходци знаят, че пред и зад автобус не се пресича. Мястото е такова, че и пешеходците могат да имат вина, и шофьорите. Зависи от ситуацията. Но най-голяма вина има общината - при любимата на всички промяна на транспортната схема заради Бързите линии смотаха там една спирка за автобус 12 и тролей Т1 и направиха към нея пешеходна пътека, която изобщо не е добре обозначена и осветена. Днес сутринта там беше непрогледен мрак. Само лампите на полицейската кола и двете линейки осветяваха. Дано днешният случай е последен там и някой разумен с подходяща позиция да вземе нужните мерки!!!
12.
Редовен очевидец
14.10.2021 12:18:14
1
16
Редовно минавам по тази "пешеходна пътека" - мястото е ужасно - джандем! Днес минахме с кола покрай катастрофата. 7:10 - тъмно като в г.... КЪМ ОБЩИНА БУРГАС - ВЗЕМЕТЕ МЕРКИ! В ТОЗИ УЧАСТЪК МАРИЯ ЛУИЗА НЕ Е ОСВЕТЕНА, А НЕЗАБЕЛЕЖИМАТА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ВОДИ КЪМ ОЩЕ ПО-НЕЗАБЕЛЕЖИМА И НЕВЗРАЧНА АВТОБУСНА СПИРКА, КОЯТО ВСЪЩНОСТ СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ДОСТА ХОРА И ЧЕСТО СТАВАМ СВИДЕТЕЛ НА ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИ СИТУАЦИИ ТАМ!!!! Аз лично се страхувам да позволя на децата си, които са на възрастта на пострадалото момиче, да слизат на тази спирка и да минават по тази пешеходна пътека - по светло, през деня, а за през нощта или рано сутрин като днес, направо немислимо. Не оправдавам шофьора, но мястото наистина трябва да бъде облагородено и много по-добре обозначено и осветено - и легнали полицаи няма да са излишни - непосредствено след това следва завой, така че не е проблем. Към Xmm: колата не беше "таратайка". Не че в случая има значение, но няма нужда от негативни коментари на незапознати със ситуацията. Благодаря на Бог, че пострадалите са живи, дано се оправят бързо! Дано общината не чака по-тежка жертва, за да обърне внимание на тоьи участък от Най-добрия град за живеене!!!
11.
Не знаете каква е ситуацията
14.10.2021 12:14:35
6
17
100% майката не се е огледала и е хукнала да пресича бягайки да не я навали дъжда !Малко ли има такива дебили които се мислят, че пешеходната пътека ги прави безсмъртни.Като видиш че колата е засилена просто спираш и тва е!
Иначе ще ти пее попа....
10.
До 6
14.10.2021 12:11:25
1
6
До 6. Потърпевшите и да не искат, щом са с фрактури ще има дело. Средна телесна повреда е и автоматично се образува досъдебно производство. Друг е въпросът как ще си приберат обезщетения, ако шофьорът официално няма доходи освен пенсията.
9.
зебра
14.10.2021 12:00:25
1
25
Пешеходната пътека на това място не е осветена. В сумрака нищо не се вижда. Нека бъдат взети мерки мястото да се освети.
8.
65
14.10.2021 11:45:28
6
17
Мозъкът е най - свеж до 65,66г. Не се качвайте при шофьори на 67 и отгоре. То е ясно че няма да им забранят, това е световен проблем и голяма тема в Щатите..
7.
??
14.10.2021 11:29:39
11
17
втори пореден ден с катастрофи с много възрастни хора. Разберете, че над 65г вече е много да мислиш ясно и трезво, просто това е човешката биология
6.
Do 5
14.10.2021 11:17:30
6
7
Че то това е очеизвадно! Жалкото е,че в случая ще се отърве с една псевдо глоба от порядъка на 100-200 лв, а майката и детето че са в болница, едва ли ще му трепне да плати лечението им най-малко. Да не коментираме, че от страх, едва ли потърпевшите ще предприемат мерки, което е разбираемо,повечето хора ги е страх да си търсят правата, за да не им се случи лична вендета-от близките на пенсионера по един или друг начин....
5.
ценности
14.10.2021 11:12:58
2
8
Как възпитава децата и внуците си е ясно-минавай на червено и на пешеходна пътека без да ти пука.
4.
Xmm
14.10.2021 11:08:07
19
8
Какво не ми харесвате коментара? Че казва истината и не ви отърва ли?
3.
Xmm
14.10.2021 10:53:50
39
18
Айде сега 73- годишния пенсионер да поеме разходите по лечението на майката и детето, става ли? А не само да се размине с лека глоба и утре пак да си ходи на работа спокойно и след нощна смяна да си кара таратайката, знаейки че и да удари пак някой пешеходец,ще му се размине! Крайно време е да се забрани със закон хора над 65-66 г.възраст,пенсионери да шофират, защото основно заради такива стават тези бели! Аман от пенсионери,работещи като охрана с идеята за получаване на заплата от порядъка на 500-600 лв отгоре пенсията, за да си хрантутят децата и внуците!!! Ако съм на мястото на майката и не ме е страх, не само че ще си потърся добър адвокат,който да го осъди за причиняване на телесна повреда, ми и на ЧСИ ще го дам да ги събира парите, тъкмо малко да се научат останалите работещи пенсионери,които карат и МПС!
2.
Е и какво като си минал
14.10.2021 10:53:42
13
17
Кат селска клюкарка си....
Всеки ден стават такива неща и ще продължават да стават докато пешеходците са коне с капаци и докато разберат ,че белите ленти на земята не са арматурен кафез.
1.
BTG
14.10.2021 10:40:19
1
51
Минахме по бул. "Мария Луиза", малко след инцидента. Господина и полицията бяха още там. Той беше клекнал на земята и се държеше за главата. Пожелавам бързо оздравяване на майката и детето, а господина да се съвземе след инцидента.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори