Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Добра идея е да се разхождате в планините, но дебне опасност
Българи с редки имена празнуват
Българско село е "столицата на тиквите", има си и крал
Облачно време над Черноморието
Апокалиптична прогноза - половината плажове в света изчезват
Валери Божинов с гневни думи след поредната загуба на България
Зловещо: Откриха детска глава в езеро, заподозрени са родителите
Страхотен двубой за Везенков
Постоянен арест за отвлеклите 21-годишна жена
Голямо име в борбата напусна този свят
Български отбор има голова разлика 114:5
Руши се първото българско училище във Варненско

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))