Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Как да се предпазим от фалшиви обяви за вили под наем
Синдикати с акция пред парламента със списък от въпроси към депутатите за бюджета
Оставката на кабинета - изненада или стратегия? Политолози и анализатори с ключови коментари
Драго Чая с изповед: Сега можеше да имам 30-годишно дете
Почитаме паметта на свети Спиридон Тримитунтски Чудотворец - следете времето внимателно
Тежка катастрофа на бул. "Цариградско шосе", хвърчат линейки за пострадали
АПИ с актуална информация за пътната обстановка в страната
Земетресение 6,7 по Рихтер разтърси Япония – тревога за цунами
„Кайрос“ остава закотвен край Ахтопол без финансиране и с риск за държавата
Как ароматите отключват най-силните ни спомени и какво представлява ефектът „Пруст“
Мерц разкри: План за украински териториални отстъпки е изпратен на Тръмп за обсъждане
Коледна добрина: Деца и възрастни в Бургас получиха подаръци от кампанията „Подари от сърце“

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))