Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Ето в какъв размер се предлага да се повишат ученическите стипендии
Желанията ще се сбъднат на 4 зодии днес
Голямо международно признание за Меси и Стоичков
Тръмп ще позволи публикуването на досиетата "Епстийн"
Министърът на енергетиката в Украйна избяга от страната, поради корупционният скандал
Зрелищен арест на таксиджия
Родно село е на тръни заради мечки
"Нефтохимик" продължава напред в Европа
Бившата на Насар разкри как се чувства след раздялата
Облачно с валежи в страната
Бивш ас на ЦСКА се класира за Световното
Шок в Тернопол, десетки загинаха

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))