Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Мелания Тръмп посрещна елхата пред Белия дом в бяло палто
Почина бившият вицепремиер Кирил Цочев
24-годишният тираджия, затрил цяло семейство край Пловдив, е с множество нарушения зад волана
Ще дават тотото на 15-годишна концесия
BREAKING NEWS: WINBET отново с награда „Златна пика“ за онлайн оператор на годината
Тръмп праща преговарящи в Москва и Киев, отказа се от крайния срок за мирното споразумение

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))