Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Тежка контузия е "Ергенът"
Група ученици и учители са нападнати от мечка
Възрастта не е порок
Вълци и мечки предизвикаха смут до България
Лудогорец има нов треньор
Почина басистът Гари Маунфийлд, Лиъм Галахър е съсипан
Мярката срещу Благомир Коцев ще се гледа във Варна
Почина световна футболна легенда
Лара Гут-Бехрами падна жестоко
Ман Юнайтед "взривява" баскетбола
Песков с тежки думи за Украйна и Зеленски

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))