Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Вода с чесън - неочаквано добра комбинация
След стотици видеа с непълнолетни: Шарл-Теодор Жиро остава в ареста
Васил Найденов призна за любопитни авантюри...
Японски учени - може да живеем до 250 години, ето как
Храните продължават да поскъпват цялостно
Изненадайте всички вкъщи с най-ароматните и вкусни коледни лимонки
Дядо Коледа пристигна с мотор и зарадва децата в Стара Загора
Тайната на баба за Бъдни вечер за най-сочните постни чушки
Валери Божинов: Футболът се обединява в подкрепа на Любо Пенев
След смъртта на българин в САЩ: Конгресмени искат разследване на условията в миграционния център
Руски военни нахлуха в гранично украинско село и отведоха десетки жители
Разбиха престъпна група за разпространение на наркотици, има задържани

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))