Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Криминално проявен бургазлия сгафи отново
Млада българка почина при мистериозни обстоятелства
Издирван от ФБР руски хакер е арестуван
Секс скандали разрушиха живота на известен американец
Путин: Блокирахме 15 батальона на ВСУ
Автобус падна от мост, има много жертви
Стотици сигнали за замърсяване на въздуха във Велико Търново
Левски закова солидна цена на Марин Петков
Голям празник е
Силен вятър по Черноморието
Планът на Тръмп за Украйна несправедлив! Фалирала ли е Европа и може ли да спаси Киев от капитулация?
Великобритания разшири дерогацията за България

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))