Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Отиде си легендарна наша треньорка
Трафиканти примамват мигранти с видеа на млади британски момичета
Той й спаси живота, а тя избра друг! Натали ще е вечно благодарна на Тихомир за това
От ПСС с предупреждение към тези, тръгнали към планините
Нова наредба разрешават барове на плажа само до 2% от площта му
Голям успех за несебърски млад лекоатлет
Тръмп не взе Нобеловата награда за мир, но е №1 по влияние за Европа 2026
Две жалби срещу приемането на еврото в България са подадени в Съда на ЕС
БНБ работи извънредно заради големия интерес към стартовите комплекти с евромонети
Онлайн банкирането спира за няколко дни при въвеждането на еврото
3 зодии чакат коледно чудо
Шер ще се омъжва 50 години след предишния си брак

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))