Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Българите плащат най-много от джоба си за лечение
Проф. Тодор Кантарджиев: Грипът вече се разпространява епидемично в страната
Сидни Суийни разкри кой е идеалният мъж за нея
С атрактивно спускане и празнична програма слагат началото на зимния сезон в Банско
Ким Чен Ун посрещна севернокорейски войници, завърнали се от Русия
При Байдън САЩ спрели споделянето на разузнавателна информация с Израел
Облачно и мъгливо ще е днес в равнините и котловините
Колко ще ни струва новогодишната нощ в ресторант?
Защо е хубаво да възобновяваме старите си приятелства
7 малки ритуала за съживяване на любовта
Украйна обмисля изтегляне на войските от Донбас

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))