Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Лундгрен пребил истински Сталоун
Немски кон е най-ниският в света
Путин с тежко изказване за Покровск
В Сандански закъсаха
Отиде си легендарна певица
Много грозна кражба в София
Орлин обиди Натали в "Ергенът"
Има ли голям скандал в Реал?
Русия отговори на Калас
Белоглав лешояд предизвика драма
Важна информация от БНБ за потребителските и ипотечните кредити

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))