Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Защо ни боли глава през нощта?
Страшна екокатастрофа заплашва България
Убийствени цифри! Колко медала има Насар в последните 6 големи първенства и колко всички останали в тима
Никога не правете тези вредни неща преди лягане
Гръм в Рая! Виктор и Кристина заживяха заедно?
Знаете ли от къде идва проблемът с преяждането?
Каква е разликата между инфаркт и инсулт, и какво да правим в първите минути?

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))