Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Коледно чудо във Вълтава: Стотици смелчаци се хвърлиха в ледените води на Прага
Монета от 2 евро може да струва 3000 евро: Ето коя е търсената рядкост
Печалбата от коледната лотария се превърна в кошмар: Мъж в Испания беше отвлечен и измъчван от свои приятели
Жена с рекордно голям бюст във Великобритания разказа за болките и обидите, с които живее всеки ден
52 дни кашлица без диагноза: 13-годишно дете в Турция се бори за живота си
Шефът, който сбъдна коледната мечта: Бонуси по над 440 000 долара за всеки служител
НЛО над Япония: Огнено кълбо освети небето и предизвика вълна от спекулации
Малък апартамент, голяма идея: Как един мъж превърна дома си в технологично чудо
Йети – мит, измама или истина? Историята на най-загадъчното създание на планетата
Тигър изненада туристи в Индия – вместо да нападне, легна спокойно до тях
Жестоко престъпление в Индия: Трима мъже арестувани за нападение над медицинска сестра в хотел
Ден на вярата: Почитаме 20 000 мъченици, изгорени за Христос в Никомидия

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))