Рецепта за мелиджано с чесън
Потопете се в италианската кухня
Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
няколко стръка магданоз
1 с.л. ябълков оцет
80 мл олио
сол на вкус
1 с.л. горчица по желание
Приготвяне:
Чушките се почистват от дръжките и семките и заедно с патладжаните се изпичат. Когато се охладят се обелват и слагат в кухненски робот или блендер. Към тях се добавят олиото, оцета, горчицата, магданоза, чесъна, сол на вкус. Всичко се смила до получаването на гладка смес. По желание за финал може да добавите малко счукани орехи. Сервирайте с хубав хляб и сирене.
Пазарът на имоти е в капан, а бабите не си дават жилищата
Важно! Дежурен детски кабинет ще работи в медицинския център на УМБАЛ-Бургас по празниците
Обрат! ВиК операторите нямало да вдигат цената на водата, заради еврото
Днес е ден за смирение, подготвяме се за Светата вечер, не правете това, за да не си навлечете беди
Леля Стефка ми даде тази рецепта за пълнена пита "Хайдушки калпак", страхотна е
Рекордна сума: НСО дариха 26 000 лв. на "Българската Коледа"
311 000 винетки изтичат след дни, вижте цените в евро
Колекционери проявяват голям интерес към българския лев
АЕЖ с нов протест пред bTV заради Мария Цънцарова
Енрике Иглесиас и Анна Курникова посрещнаха четвъртото си дете
Лицата с прекъснати здравноосигурителни права могат да платят дължимите вноски на 30.12.2025

Продукти:
4 патладжана
1,5 кг микс червени и зелени чушки
2 скилидки чесън
2 СКИЛИДКИ ЧЕСЪН :)))