×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Помните ли убиеца на банкерката Любомир Симеонов? Иска да излезе на свобода


Помните ли убиеца на банкерката Любомир Симеонов? Иска да излезе на свобода
Любомир Симеонов ликвидира банковата служителка без да му мигне окото, а след това призна - "Олекна ми!". Днес той написа книга, в която разкрива версия си за жестокото убийство
04 Септември 2021, Събота, 21:00 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Архив на Флагман.бг

Симеонов в момента е в общежитие и чака деня, в който да поиска условно предсрочно освобождаване

 

Помните ли убиеца на бургаската банкерка Павлинка Йовчева – Любомир Симеонов?

Флагман.бг проследи жестоката трагедия от 23 септември 2013 година, както и целия процес срещу бизнесмена, който се държа изключително хладнокръвно и в няколко емоционални изказвания шокира с поведението си. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Бившият подполковник от армията призна в съдебна зала, че с неговите възможности е можел да ликвидира Йовчева „тихо и без никой да научи“, но го направил публично - на ул."Поп Грую" в центъра на Бургас заради „държавата и хората“.

Той обвинява Павлинка Йовчева, служител на Уникредит Булбанк, че го е изнудвала, отказвала да му отпусне кредит за европейски проект и искала да принуди да работи с нейни фирми.

"Вече присъдата е в сила, така че не търся дивиденти. Съжалявам за това което се случи, но трябва да призная, че в продължение на година и половина правих всичко възможно това нещо да не се случва, да не се стига до там”, каза от затвора пред колегите от вестник „Труд“ Любомир Симеонов и анонсира, че е издал книга. 

„Размисли от килията“ вече е на пазара. В 288 страници Любомир Симеонов развива своята версия и завършва: „Като я убих, се качих в колата и ми стана леко. Все едно камък ми падна от сърцето“.

От страниците на вестник „Труд“ разбираме и шокиращата новина, че Любомир Симеонов се готви скоро да излезе на свобода.

В момента той бил с много лек режим – в затворническото общежитие в Кремиковци.

Той бе осъден на 20 години затвор, но съвсем скоро, чакал да изтече изтърпяването на половината му присъда, тъй като не е спирал да работи, за да поиска условно предсрочно освобождаване.

 


В категории: Темида


60
Коментара по темата
60.
Гачев
17.04.2022 00:24:33
0
4
Този убиец е осъден на 20 години защото е отнел човешки живот а днес той работи в софийския централен затвор на паркинга пред затвора по цял ден е на свобода с лек режим е (това е възможно най лекия ) в затвора, как за толко време е с такъв режим и по цял ден е сред хората той е отнел живота човешки и му е олекнало как можем да сме Сигорни че в утрешният ден няма да му натежи нещо и да отнеме отново човешки живот за да му улекне не го разбирам !!!
59.
йовчев
02.10.2021 18:20:35
0
6
до редакцията на "Флагман"
Господа сградата на окръжен съд и апелативен съд гр. Бургас са на стотина метра от вас. в деловодството им може да проверите по дадените номера на делата изнесеното от мен . Седем години след произнесената присъда на Любомир Симеонов може да напишете и едно скромно и кратко "Извинявайте семейство Йочеви че толкова години разпространявахме лъжите и измислиците на един садист убиец при това крадец и лъжец и клеветяхме Павлинка от страниците си"
58.
йовчев
02.10.2021 16:46:20
0
3
ето Ви оргиналното писмо до вестника.Всеки убиец измисля защитна история, с която да се опита да оправдае зверството и садизма си .Така е и с убиеца Любомир Асенов Симеонов. Трябва обаче да вярваме на фактите, а те са Произнесената присъда за предумишлено убийство на невинен човек и мотивите към нея. Като общество не можем да си позволим да толерираме лъжите и клеветите на един хладнокръвен убиец. Ако го направим, значи всеки от нас е застрашен .Застрашен е човешкия ни морал и устоите на обществото. Затова аз ще използвам предимно цитати от мотивите на трите инстанции на българския съд , от писмените документи и свидетелски показания налични в кориците на дело 364 от 2013г.и мотивите по присъда №101 от19.06.2014 на БОС , на дело 116 от 2014г. и решение №126 от17.11.2014 на БАС , дело 64/15 и решение №120 на ВКС от 31.03.2015г.и други факти от граждански съдебни дела и произнесени присъди срещу убиеца Любомир Асенов Симеонов. Тук се налага да кажа нещо нелицеприятно за българската журналистическа гилдия. Как за изминалите седем години не се намери поне един журналист да представи успоредно с твърденията на убиеца и отсрещната гледна точка? Тя не е моя .Тя е на Българската държава в лицето на прокуратурата ,защото тя представлява държавното обвинение и на Българския съд произнасящ присъдата и мотивиращ решението .Срам и позор че до ден днешен нито едно печатно издание или електронна медия не направиха достояние мотивите на съда и позволяват на забравили за журналистическата етика и морал хора да представят едностранно събитията . Толкова ли е страшно и трудно да напишете –ето това твърди убиеца, а това е установил съда, че се налага аз да го напиша и предоставя на читателите.
Тези твърдения и измислици на убиеца са получили в съдебна зала от доказателствата , документите и свидетелски показания своя категоричен отговор ,своята присъда ,че това е защитна теза на убиеца Любомир Симеонов целяща намаляване на наказанието му на основание чл.55 от НПК ,че твърденията ,че е изнудван , рекетиран и фалиран са наречени „напълно неоснователни неистинни и недоказуеми „ измислици с които Симеонов се мъчи да прикрие извършеното жестоко убийство , да задоволи егото си ,както и чувството му за величие , непогрешимост и значимост само и само да стане известен да е в репортажите на телевизиите и първите страници на вестниците . Българския съд на всички инстанции се е произнесъл категорично ,че съпругата ми Павлинка не е изнудвала никого,нито в свой нито в чужд интерес ,още по-малко убиеца Л.Симеонов. Произнесъл се е ,че Павлинка не е причина за фалита на фирмата му, не му е попречила с нищо включително да смени банката и банковия офис, не му е обещавала отпускане на кредит по проекта за цеха . Произнесъл се е категорично ,че това са твърдения, лъжи и измислици на убиеца Симеонов целящи да прикрият умисъла за извършеното престъпление, убийство на длъжностно лице по повод изпълнението на службата му и да му послужат като смекчаващи вината му обстоятелства .
Ето какво е установил като изводи Българския съд относно твърденията на убиецът Л.Симеонов ,че е рекетиран и изнудван с искане да смени строителната фирма.
Бургаски окръжен съд: „Думите на пострадалата по време на срещата на 08.05.2012г. не могат да се интерпретират като въздействие за промяна изпълнителя на проекта. Липсват каквито и да са доказателства пострадалата П.Йовчева да е оказвала влияние на подсъдимия да бъде сменена строителната фирма изпълнител на проекта с друга, било в свой интерес, било в чужд интерес. Такива данни не са били установени и при направените вътрешнобанкова проверка, при проверката от „Банков надзор" към БНБ и при проверката, извършена по повод подадените от подсъдимия сигнали до ВКП…Твърденията на подсъдимия, че му е поставено такова условие, за да бъде одобрен проекта му, освен че са недоказани, са и напълно неоснователни и неистинни, доколкото причините за получения отказ са били чисто финансови“
Бургаски апелативен съд: „Анализът на събрания доказателствен материал установява хронологията на инкриминираните събития и авторството на деянията, предмет на обвинението и оборва защитната версия на подсъдимия, че неправомерното поведение на пострадалата и нейните подчинени по повод искания от него инвестиционен кредит, го е довело до решението да умъртви Йовчева. Твърденията на подсъдимия, че пострадалата и нейните подчинени с неправомерното си поведение са го мотивирали да извърши убийството, са защитна версия и опит на подсъдимия да намали вината си и да претендира значително по ниско по размер наказание при условията на чл.55 от НК, твърдейки наличие на изключителни и/или многобройни смекчаващи отговорността обстоятелства..…От доказателствата по делото не се установяват данни, че преди извършване на деянието подсъдимият е бил провокиран от неправомерното поведение на пострадалата и нейните подчинени с думи или действия, както той е посочил в защитната си теза“.
Фактите и доказателствата за този извод ,които съда е видял:
1.Всички свидетели в съдебната зала включително и тези на защитата заявяват ,че Павлинка Йовчева никога и по никакъв повод не е искала смяна на строителната фирма, уточнила е само, че задължително ще я проверят.
2.Проектът е изработен от „ДСК-Булпроджект“ЕООД ,дружество 100% собственост на банка ДСК . Затова в договора №02/123/00607 от 04.05.12г на Ветоника ООД с Разплащателната Агенция на" фонд Земеделие", като обслужваща проекта е посочена банка ДСК. Безспорно е ,че първата банка отказала финансирането на проекта му е БДСК . Затова и БОС е направил логичното заключение ,че по този договор няма как служители от "Уникредит Булбанк"АД да са изнудвали и рекетирали подсъдимия Любомир Симеонов. В случая нека припомня ,че убиецът Любомир Симеонов и съпругата му Соня твърдяха най-нагло и рониха крокодилски сълзи пред камерите на телевизиите , че в договора не е можел да смени „Уникредит Булбанк“АД и не можел да се обърне към друга банка. Оказва се ,че цялата теза за изнудването и рекета е зачената с лъжа и измама .Явно убиецът Симеонов е забравил поговорката ,че „на лъжата краката са къси“ и един ден истината излиза наяве.
В този договор има и задължение на Симеонов при измама, рекет ,изнудване или корупция даже и при съмнение , да сигнализира незабавно на: –изпълнителния директор на РА: –Ръководителя на управляващия орган на „Програмата за развитие на селските райони: – ресорния зам . министър на земеделието и храните: – Председателя на съвета за координация и борба с правонарушенията засягащи финансовите интереси на Европейските общности: – до Европейската служба за борба с измамите“ ОЛАФ“ към Европейската комисия. На читателите предоставям възможността сами да познаят, дали убиеца Симеонов е писал там, където е бил длъжен да пише. Как ще пише? Та тогава опита за измама да се присвоят нови близо два милиона лева е щял незабавно да излезе наяве.А иначе писма е писал до президента, парламента и по думите му едва ли не до Светия синод.
Убиецът Любомир Симеонов с лъжите и клеветите си петни доброто име на съпругата ми Павлинка, стремейки се да прикрие факта ,че не e върнал и е присвоил парите по отпуснатите му кредити от банките в размер на 1,250/един милион двеста и петдесет хиляди/ лева. Това е безспорно установено и доказано по всички граждански дела на всички инстанции на съдопроизводството. Може би сега с тези пари плаща на определени журналисти да се прави достояние чрез медиите на лъжливата му защитна теза и добруването му като снабдител на хранителни продукти в затвора .
Излязоха наяве и редица факти относно любимата строителна фирма на убиеца Симеонов "Топстрой декор "ООД гр.Сливен Тя е една от.малкото в Република България осъдена за злоупотреби с пари от европейските фондове в размер на 490 хил.лв. с присъда на Ямболския окръжен съд от юли 2013г.потвърдена от БАС м.февруари 2014г. по иск на община Сливен за ремонт извършен през 2010г.на старческия дом. Излиза ,че строителната фирма е трябвало да бъде сменена два месеца преди убийството ,не защото е изнудван и рекетиран убиеца Любомир Симеонов ,а поради факта ,че „Топстрой -декор„ООД Сливен е нарушила правилата за финансиране от Евро-фондовете. Странно е и защо съгласно клаузите на договора №02/123/00607 от 04.05.12г още през септември 2012г. една година преди убийството служителите на РА на „фонд Земеделие“ и управителят й г-н. Порожанов не са го прекратили след като са установили ,че нищо по проекта не е изпълнено и защо са загубени 450хил.евро ? Явно е имало причина или стимул да се разсеят и забравят да прекратят договора ,но косвено са станали причина за убийството.
Симеонов твърди че са го изнудвали за 220 хиляди лева .За това твърдение няма да намерите нито ред в мотивите на съда. Защо ли е така? Много просто и при предварителното следствие и в съдебна зала на въпроса „искаха ли ви пари“? Убиеца отговаря кратко „НЕ“.Къде изчезна периода ? Напомням Симеонов твърди че това се е случило в края на месец май 2012 година. В края на м.май 2012г.обаче по налични в делото документи и свидетелски показания такава случайна среща между съпругата ми Павлинка и убиеца Симеонов е била невъзможна. Логичния въпрос след като е нямало среща как му е поискала пари пред банката в гр.Карнобат ? Убиеца Симеонов отново лъже.Той хвърли това твърдение в публичното пространство едва след приключване на делата в БОС и БАС гр.Бургас разчитайки именно на недобросъвестни журналисти, които не провериха фактите и доказателствата. За такова твърдение ,че са му искани пари веднага си спомняме за шумни арести и дела при които са използвани специални разузнавателни средства, подслушване на телефонните разговори и използването на белязани пари от полицията с разрешение на прокуратурата и съда .При чувството му на значимост и маниакалния стремеж за известност не е за вярване , че Симеонов е пропуснал да се прочуе. Още повече, че като един началник на разузнавателна аналитична служба в армията и съдебен заседател във военния съд ,би трябвало отлично да познава способите за това. А вместо това, след като твърди, че са го изнудвали да смени фирмата и са му искали пари той като някакъв мазохист е продължавал да виси пред вратата на Йовчева и пред централата на УКБ и да настоява за срещи и съдействие по проекта си. Факт е че адвокатката му в няколко интервюта на въпрос на репортерите „искали ли са му пари отговаря категорично „Абсолютно не цялата схема е била чрез строителната фирма“. А ако това твърдение беше истина това би било изключително смекчаващо вината обстоятелство и едва ли защитничката би пропуснала да го използва.
Когато Любомир Асенов Симеонов един убиец извършил жестоко предумишлено убийство ,лъжец и нагъл крадец присвоил един милион двеста и петдесет хиляди лева кредити „ убива заради държавата и хората“ една Българска майка на две деца , става герой и пример за подражание, по –добре е да закриваме държавата наречена България тежко и горко на хората
57.
Шломо
09.09.2021 00:43:22
0
0
Подкрепа за подполковник Сименово. И шнур за банките в България и техните слуги
56.
ИЗИ
07.09.2021 18:56:37
6
13
Само на един изрод садист може да му олекне след когато е извършил предумишлено убийство А книгата е издадена през месец август 2017г. в минимален тираж. който не е реализиран и сега се рекламира за да се намерят балъци готови за лъжи измислици цитати от закони и адвокатски пледоарии да се разделят с 12 лева.
55.
НЯКОЙ
07.09.2021 14:06:41
3
13
В нормалните държави ще го пуснат веднага.
54.
Патилан
07.09.2021 11:50:38
5
16
Незабавно освобождаване,велик герой на България.
53.
292
07.09.2021 09:50:54
1
3
До 10. Такъв не можеш да го очистиш. Тъкмо му почистиш и другата половина, първата пак пак цялата е в лекета.
52.
наблюдател
06.09.2021 01:05:16
2
23
За първи път чувам тази история и съм потресена. Очевидно нещата са много дълбоки, защото шефът на въпросния клон е бившо ченге и служител на ДС! Прочетох "темата в развитие". Как се става шеф на клон на банка, ако си ченге? Какви умения имаш да ръководиш банка? Риторични въпроси. Никъде го няма това по света, освен в най-пропадналите държави! И този мним банкер казва, че е помагал на билкаря! Ама какво означава, че си му помагал, бе, ей!? Тази банка да не ти е бащиния!? Нали затова си има процедури!? Няма значение, че бизнесът е частен! Зловеща страна! А билкарят тръгнал да си отмъщава на банковата служителка, при все че е ясно кой командава - ченгета, ДС, всякакви чичаци с по-големи шкембаци, отколкото мозъци, за които властта е като каймата. Гнус ме е!
51.
Мери
05.09.2021 22:34:45
2
29
Лично познавах банкерката - отврат.
50.
доносници, селяндурски отпадъци и изроди са $елита
05.09.2021 15:47:13
2
36
"Банкерката" е част от престъпна гру2па, която е изнудвала наивника, правещ "бизнес" в този овладян от престъпниците град. Този град е на престъпните кланове, които произлизат от ДС и БКП, тук всички "фактори" и обществено известни "имена" са част от престъпни схеми, ръководени от "учени" в школите на КГБ и ГРУ продажни, селяндури и изроди, всъщност такива са нещата в нашата печална и обречена Родина.
49.
*********
05.09.2021 15:29:54
2
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
48.
Ооо
05.09.2021 15:24:16
12
3
И ко ся няма да ебем чичовско, ТЪЙ ЛИ?!?!?. Толкоз ли ви беше волята да ва еба и селтаците да ва еба на затва няма да са опрайм и ще вилнеят уруди скриващи останки в канали, който се разхождат на свобода щото само в интернет сте смели и най вече в коментарите на флегмата. Половината ся правите лютеница за зимата сигОрен съм. А тея чували аз ся ко да ги прая.
47.
Брус Ли от Меден Рудник
05.09.2021 14:44:29
9
1
Недей ги убива бе батейй би ги гъзъ те и пара ще дадат ако хубуу беш
46.
Карнобашки Канибал
05.09.2021 14:42:59
8
2
Ас аку бяф щяф дъ гъ дам на съдийти и прокурорти дъ гъ издът и наямаши мъ улуй никуй
45.
777
05.09.2021 14:12:12
26
3
Партизаните са живели на гърба на хората убивали, рекетирали и вземали продукцията на хората. Наказвали хора без съд и присъда. Не могат да произвеждат блага а само да живеят като паразити цял живот на държавна издръжка като Радев и неговия колега от снимката. Комунистическия интернационал, диктатурата на болшевишкия режим ги представя като героите на новото време сега и с този . Така че привърженици на утопичния социализъм могат само да крадат, убиват и фалират държавата , друго не могат да правят. Тиражирани грешки на природата с гумирани противозачатъчни мозъчни клетки.
44.
Росен
05.09.2021 13:28:13
15
30
Как флагман слагат нарицателни “банкера убиец” а защо я застреля защото човека си беше оправиш нещата да тегли кредит с които щеше да завърши плана на целият си живот и жената лека и пръст разбира се знае,че ако не го отпусне ще му провали всичко му иска рекет и тои превърта та така за този човек!
На негово място чного хора щяха да скъсат синджира!
43.
Асен
05.09.2021 12:44:36
27
23
Върнах се на статията, видях минуси о плюсове. Няма да се оправи страната никога, защото хората не искат. Един обяснява как тръгнал да прави евро-проект за да се разраства, но го шантажирали. Ако имаш успешен бизнес и нужда и възможност да се разрастваш, не правиш евро-проекти, където могт да те шантажират, а се разрастваш, наемш хора, инвестираш в база, машини и тн. Банки има много, отделно логикта ви с банката го шантажира и уби една обикновена служителка, на 1000лв. заплата е малоумна. Това е все едно, Пешо от кварталната бакалия да каже Лидл или Кауфланд ми съсипаха бизнеса чрез дъмпинг например и да застреля касиерка. Голям герой няма що, решил национален корупционен проблем. Жалко е, но Българинът си заслужава съдбта, българина не иска да спазва закони, не иска ред, той вини другите, когато си вкара пръчка между спиците.
42.
До 41
05.09.2021 12:40:12
15
7
Hahahahah da da da i az sam s tebe shte gi ebeeeemmmmm
41.
Mak
05.09.2021 12:34:14
17
11
Никаква свобода за такива изруди стига вече са се разкарвали свободно сред нас такива да не са напукаме на бяло и да им ебем и изрудитеее аааа мърша свобода искал тепърва ви започва гърча с оня радевски ли рагевски ли педалевски ли къв беше
40.
Bravo!
05.09.2021 12:00:51
10
32
Браво на човека, само чакам и мен да започнат да гърбят или мамят и то законно и започвам и аз така да действам, от сега нататък няма да търпим хора с власт да ни крадат
39.
Така ще е!
05.09.2021 11:02:05
4
36
Като няма кой да ти обърне внимание в цяла една държава и да закопчее онези, които те рекетират, така ще е! Щом ти съсипват живота докрай, а животът си е твоя законен бизнес, така ще е! Къде са били институциите, прокуратурата? Така е било и така ще бъде. Ние винаги търчим след събитията. Доста вода е изтекла във времето, през което този човек, полека-лека е "деградирал". И вместо някакви корумпета, типажи във всяка една администрация, заради които страда цялата ни държава, за назидание, да са на топло, са съсипани множество съдби. Така е било и така ще бъде! Никога няма да се превърне в истинска държава от ЕС.
38.
Един пробит долар
05.09.2021 10:39:01
22
21
Стана ми много интересно как така изнудваш и рекетираш като НЕ отпускаш кредит? Не за друго, ами и аз не давам заеми, да си знам дали съм рекетьор и изнудвач.

Иначе, има бизнес план, да изтегля милион-два, да се правя една година на млад меринджей и когато парите свършат, да изтегля още. А ако ми откажат, да упрекна банки, финансови къщи и държавата, че ми пречат на намеренията и ми спъват инвестициите.
37.
Ким Чен Николов
05.09.2021 09:47:00
0
21
Флагман, помните ли кой ви даде пари за да си промените писанията по отношение на случая?
36.
Точно така
05.09.2021 09:40:49
5
44
Всеки който тормози и рекитира обикновените хора заслужава това
35.
До 32
05.09.2021 09:40:32
5
14
Пак те питам и дано въпроса ми стигне до гладко полираният ти мозък, каква е точно разликата между Капитан Петко войвода и един партизанин?
И двамата ликвидират "без съд и присъда" хора от официалната власт!!
Това обясниха ли ти го писателите на "истинската" история на България или решиха, че нямаш капацитета да го проумееш?
34.
До 30
05.09.2021 09:31:59
5
39
Ясно е, че ти и такива като теб по-долу НЯМАТЕ хал хабер за какво става дума!!
Нормално, защото сте едни малки хрантутници и още ви гледат бабите ви!!
Като пораснеш, дрисльо, ще разбереш че не всичко, което лети се яде!!
Никого не оправдавам, но за да стигне до едно такова тежко престъпление, един интелигентен човек, то е бил жестоко провокиран!!
Колкото и да ми дрънкате тук изтъркани клишета, докато не почнете да си вадите хляба сами, ей така ще си пишете откровенни простотии тук, които звучат красиво, но са празни откъм съдържание!!
А специално ти, Бароне, на кой точно "собствен капитал" разчиташ??
На 6-те лева в джоба си ли? Ако някой мисли, че може да развие нормален бизнес в днешно време БЕЗ кредит, то наистина трябва да е поне толкова прост, колкото теб!!
33.
До 24
05.09.2021 09:30:59
5
47
Пишете свободни съчинения!В България със сигурност има отнети бизнеси,но в този случай истината е друга!Симеонов имаше проблеми в бизнеса си последните 3 години преди убийството!Не успяваш да погася навреме кредитите си и т.н.Беше измерване от това положение!Кандидатства за европроект,одобрен е и никой не му е подшушвал да работи с тази банка,а в България тази баница се разпределя от боклуци на нацията.ниво!Еди кой си проект е само в Уникредит,другия в Асет банк и т.н От тук обаче започва притискането и изнудването от банката в лицето на Другаря Веселин Желев,тогавашен директор на клона в Карнобат!Бивш полицай,каквато е и банката-полицейска!Той то изнудва да работи с фирма "Парттъори",в която е скрит акционер!Човека им казва аз си имам фирма от Сливен,но онзи нагъл комунист и пиявица го заплашва,че няма да му даде кредита,ако не му строят "Партнъори"!В манипулациите си използва тази госпожа Йовчева от клона на банката в Бургас!И така се стига до убийството!Не е прав да отнема човешки живот,но и който познава методите на този човек В.Желев би оправдал донякъде убийството!Отидете в Карнобат и се разровете в обществените поръчки!Само една фирма печели всичко-"Партнъори"!Дано излезе човека от Затвора и да изживее старините си спокойно!А такива гадове щато Веселин Желев са навсякъде във възловите места в държавата и затова вече 32 години дълбаем дъното!
32.
До 31
05.09.2021 09:24:28
14
9
В името на народа и морала новите строителите ще колят, бесят и убиват без съд и присъда. По стар партизански обичай , за революционерите преди 1878 е друго , този с тези хора ли ще го сравняваш психично болни комунисче , долно ляво педалче.
31.
До 777
05.09.2021 09:19:34
3
18
Те и хайдутите са убивали без съд и присъда!! Ботев, Волов и Бенковски също!!
Това има ли как да го вдене гладкото ти до съвършенство мозъче??
30.
Барон Ротшилд
05.09.2021 09:15:55
31
9
Като сте некадърници и не можете със собствен капитал да си решавате проблемите и ползвате кредити така ще е някой друг ще е виновен за проблемите ви. Големия бизнесмен тръгнал само на кредит да разчита и взел правосъдието в свои ръце.
Банкерката е алчна и някой чиновник му взел бизнеса ала, бала за добро утро!
29.
Фернандо Лима
05.09.2021 09:06:24
12
38
Аз лично го оправдавам!! -въпреки че никой няма право да отнема човешки живот- но всъщност неговият живот е бил вече отнет от алчната банкерка!!!
28.
777
05.09.2021 09:05:57
20
15
Те и партизаните са убивали хора, без съд и присъда , после са ставали герои на социалистическия труд. Сега някои хора се опитват да оправдават постъпката на един смешник, лошата банкова система е виновна , а другаря от снимката е извършил едно добро дело , само болен мозък може да мисли така.
27.
Кондйо
05.09.2021 08:40:44
5
29
В китай мръсната работа я върши държавата а такива като полковника ги носят на ръце но в китай има държава и няма клептобанки за разлика от тук
26.
S1fe4th
05.09.2021 08:12:05
38
17
Стига сте го защитавали този престъпник, каквото и да е било не може да стига до такива действия. Нали имаше разследване, защо не излизаха такива данни че някой му взел бизнеса и прочие , не може да се оправдават такива действия и постъпки като на този човек.
25.
Помня!
05.09.2021 06:57:07
8
63
Помня един измъчен човечец, трепещ се от сутрин до вечер и как една банка го шантажираше и се опитваше да му вземе бизнеса, който беше много успешен. Помня!
Добре си го получи!
Дано излезе човекът!
24.
mafia
05.09.2021 06:46:26
10
86
За тези които не са чели историята и не разбират как точно отнемат бизнеси в бг ,ще ви го опиша грубо, на човека бизнеса му тръгва и той решава да се разширява защото работи с големи фирми и не му стигат мощностите(под какъвто и да било вид- хора, база,материали,машини,място) Тръгва да прави нещата по европроект обаче този който му подписва документите му подшушва че ще му подпише всичко но трябва да вземе кредит ТОЧНО от тази банка, отива човека да взема от банката и там му подшушват ще ти разпиша но само ако работиш с тая фирма да те строи, всичко е готово и започва строителството , строителя казва превеждай ми 80% това ми е условието да те строя, и ти нямаш избор да се откажеш, превеждаш и чакаш, минава месец, два, половин година ,нищо не се строи, а кредита си тече, бягаш за нов кредит и тука идва кулминацията НЕ те рефинансират и познайте какво ви подшушват " ако искаш може да ти погасим кредита ама ни дай бизнеса си" , вкарват те нарочно в кредитна спирала за да ти отнемат бизнеса и всичко това са навързани кръгове от висши чиновници, банкери и т.н.
Любомир Симеонов е имал проспериращ бизнес работил е само с чужди фирми които са му изкупували билките и някой е хвърлили око върху бизнеса му може да е поръчка от чужди фирми, може да тукашна поръчка което е по вероятно накой политик да е хвърлил око , а вие ми говорите за отнемане на апартаменти, тука говорим за отнемане на бизнеси за милиони, и той поне е направи нешо а колко бизнеса са отнети така и никой не е чул даже
23.
Компетентен
05.09.2021 06:28:12
49
32
Учудвам се колко ниско сме паднали.Съдейки по минусите,плюсовете и коментарите явно повечето читатели оправдават един фалирал убиец.Явно повечето от вас са затънали в кредити и са ви виновни банковите служители.r69
22.
Асен
05.09.2021 03:26:28
26
20
Аз лично почти не познавам човек в България без кредит под 1 или друга форма. Дали е кола на лизинг или техника, дали е ипотечен или потребителски. Бизнес не го говорим, там няма фирми без кредитни сметки. Трябва или да си неграмотен дебил, или да си много задлъжнял за да ти откажат кредит. Няма логика в думите, тя ме изнудва ми иди при конкуренцият, ама този беше с фалиралия цех за мерудия, кой ще му даде
21.
До 20
05.09.2021 01:49:11
26
15
Даже не мога да ти хвана мисълта. Милиони хора у нас ползват кредити. Милиарди по света. Къде точно е проблема? При това, забележи две много важни неща:

1. Кредита не е нещо, което ти се полага по право! Никой не е вързан да те финансира, ако ще да си решил, че целият свят ти е длъжен. Това си е бизнес и има свои правила - ако риска да не си погасиш кредита е голям, просто няма да има желаещи да работят с теб. И обратно - ако си надежден и се справяш добре с парите, даже ще искат да ти отпуснат повече, за да им ги върнеш навреме и с договорената лихва.

2. Във всички случаи, които са ми известни, длъжникът сам е отишъл в банката и е поискал кредит, най-често за нещо много важно според него. Може и да има такива, но аз не съм срещал някой, на когото банката му е набутала един куфар с пари против неговото желание, само за да му стъжни живота.
20.
До 11
05.09.2021 01:10:00
9
33
Голяма фантасмагория разви , човече.
Само че , това става в нормална държава.
Опитай се ти да вземеш кредит за каквото и да е било.
Тогава ще те питам какво мислиш и дали ще философстваш.
И няма значение дали си бивш фатмак или генерал.
Всички са подвластни на порочната банкова система.
19.
До 18
05.09.2021 00:31:49
32
3
Психарчето Станко, аз не те питам с какво си дошъл с танка или без танка. Питам като те ебаха още ли се уригваш на мъжки материал педерас военен
18.
CTAHKO
05.09.2021 00:15:05
12
27
Дано да се разплете цялата мафиотска схема и да пуснат този човек от затвора защото той не заслужава да е там.

А между другото Флагмани, какво стана с торбата с говна,
ритна ли камбаната тоз хомобандит изнасилен с лопата?
17.
H1d8rth
04.09.2021 23:31:45
38
13
Дежурните от полка как защитават една постъпка наказуема от закона. Военни ебани задници, смотаняци, дали са го уважавали този от снимката с мъжки ласки ?
16.
Иван
04.09.2021 23:25:02
11
62
За ман лично този човек от снимката е жертва на мафията,
чиято служителка и съучастница в престъпленията е била банкерката.
15.
Asdf
04.09.2021 23:24:01
29
25
Олигофрени има съд, полиция, те има правомощия според закона да налагат наказания . Всеки ако тръгне да раздава правосъдие по метода на улицата да закриваме държавата ебати психясълите хора.
14.
Ванко 2
04.09.2021 23:21:53
35
8
СТАНКО ако очистиш майка си смърдящата мангалка ще получиш пълно опрощение.
Действай.
13.
НАПРОТИВ
04.09.2021 23:16:14
7
56
ДО Джо 8
Представи си ,че те измамят жестоко,завлечен си със солидна сума от твоите спестявания или да речем,са ти отнели жилището с измамна схема....само си го представи......
Тогава друга песен ще запееш...вервай ми.....
И убийството ще бледнее пред това,с което ще искаш да накажеш измамника.....
12.
...……..
04.09.2021 23:15:40
52
21
Военните са всичките като Радев с психични отклонения, не разбирам ,как се оправдава такава постъпка на този дебил.
Както пишат хора тук има много банки може да кандидатства в друга, не да извършва такива крайни действия.
11.
www
04.09.2021 23:01:42
61
34
Пенсиониран фатмак, теглил стотици хиляди кредит, за да се прави на бизнесмен и когато фалирал, обвинил всички други, но не и себе си. Накрая в умопомрачението си стигнал и до убийство, при това на жена! Бизнеса му вече е бил загинал, но той си бил решил, че банката трябва да му даде още пари, без да е върнал старите! Интересно на кой свят живеят такива хора! А ако е бил много надежден, при 30 банки в България по това време, защо никоя друга не си и помисли да му отпусне кредит? Пък и той самият не е кандидатствал! Ако фирмата ти е читава, от банките се редят на опашка кой да те кредитира. Да, ама не! Тоя не е бил никакъв бизнесмен, а поредния неграмотен тарикат, който е налял едни готови пари в малоумен проект, а после се чудил кой да упрекне.

Като не ставаш за тази работа, ще фалираш и ще си носиш кръста. Банките на раздават собствени пари, а парите на вложителите си. Тази жена едва ли е можела да му отпусне още средства, дори да е искала. По правилата на банките нито решенията ги взима един човек, нито се позволява да финансират губещи дружества. Само че, неграмотният нерез не може да разсъждава толкова, а иска да му дадат още за харчене и когато не става, отнема живот. Че няма да поумнее и да разбере какво е извършил, това вече е ясно, но такива изроди трябва да лежат до живот, не само за наказание, а и защото нямат място в никое общество.
10.
СТАНКО
04.09.2021 22:41:03
12
62
Ако очистя лицето бмб което фалира и окраде цяла държава, ще получа ли само условна?
9.
Доколкото
04.09.2021 22:29:22
12
106
Си спомням той беше подписал договор със фирма за изграждане на ферма по Евро проект, а банкерката го изнудваше да подпише с друга фирма иначе нямаше да му даде кредит. Повече да има като този човек и България ще влезе в релси.
8.
Джо
04.09.2021 22:26:48
50
35
Нищо не струва колкото човешки живот!:Каквато и вина да има банкерката убийството не е начин да се решават нещата
7.
пецата
04.09.2021 22:10:05
15
42
Любомир Симеонов Президент
6.
А ТАКЪВ
04.09.2021 21:41:02
17
109
Абе щом я е очистил,имало е за какво.....
На хората им писна,разни шмекери-банкери и всякакви мошеници да ги мамят и завличат и взимат правосъдието в свои ръце.....
5.
СТАРА ЗАГОРА
04.09.2021 21:30:21
9
60
ТОВА НАШЕТО АКО Е ДЪРЖАВА , ЗДРАВЕ МУ КАЖИ.ОНЗИ ДЕН ПЪК НЯКАКЪВ СЪДИЯ КАЗА ,ЧЕ ПО ЗАКОН СЕГА ИЗРОДА РАГЕВСКИ ЩЯЛ ДА ПОЛУЧИ ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР , ЗА ЗВЕРСКИТЕ УБИЙСТВА НА ТЕОДОРА И ЮМЕР (БОГ ДА ГИ ПРОСТИ).ВСИЧКИ ВИНОВНИЦИ И МУТРИ В ТОВА ЧИСЛО КОСТОВ ,СТАНИШЕВ , БОРИСОВ И МНОГО ДРУГИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА ,ЗА ТОВА ЧЕ СЪСИПАХА ДЪРЖАВАТА НИ!!!!НИКАКЪВ РЕД И НИКАКВИ ЗАКОНИ НЯМА В БЪЛГАРИЯ!!!ВСИЧКО Е КОРУПЦИЯ И ПРОСТИТУЦИЯ!!!
4.
йес
04.09.2021 21:26:39
9
96
Дано са си вземали поука наглите жалки банкери.
Но надали.
3.
wtf
04.09.2021 21:12:49
20
50
„Като я убих, се качих в колата и ми стана леко. Все едно камък ми падна от сърцето“
нямам кво да кажа
2.
Аааа
04.09.2021 21:12:34
4
69
По добре си стой там вече е по зле.. Тези кръвопиици са по алч и и нагли ще ти трябва ак 45
1.
Лидка
04.09.2021 21:09:26
37
46
Ама че гадост. Тук убийци си поддържат ресторантите, пишат книги, търкат имидж, изобщо живоот си живеят...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори