×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Босът на „Нефтохимик“ Анелия Златкова върна треньора-сензация Людмил Киров, но феновете пак са недоволни


Босът на „Нефтохимик“ Анелия Златкова върна треньора-сензация Людмил Киров, но феновете пак са недоволни
Людмил Киров подчерта, че се е разбрал с Анелия Златкова по всички точки и се завърща с голяма амбиция в Бургас
02 Септември 2021, Четвъртък, 10:57 ч.
Автор: Флагман

„Тя е неадекватна и няма място тук“, зоват привържениците, които обаче не предлагат конкретно решение за клуба

Босът на „Нефтохимик“ Анелия Златкова, която се зае с нелеката задача за издържа клуба успя да върне треньора-сензация Людмил Киров. Миналото първенство Киров направи истинско чудо, след като спаси „зелените“ от изпадане в аматьорския футбол.

През лятото той напусна, защото не успя да се разбере с ръководството за нов договор. Киров настояваше не за по-голяма заплата, а за сигурност и високи цели, каквито към онзи момент не можеха да му бъдат гарантирани в нивата, които иска.

Днес ситуацията не е много променена, но амбициозният треньор се завърна в „Нафтата“ като единствената възможност за стабилизирането на клуба.

„Оптимист съм и за мен ще е удоволствие да работя отново в Бургас. Запознат съм с отбора, следя ги и знам какви са възможностите на тези момчета. Мога да кажа, че разполагаме с добър състав, който има сили да е приятната изненада във Втора лига. Не ни отписвайте, остават още 30 кръга“, каза Киров, след което подчерта, че се е разбрал с Анелия Златкова по всички въпроси и разговорът е протекъл много коректно.

Вместо обаче да са доволни от завръщането на Киров на ст.“Ефбет Арена“ привържениците отново скочиха на Златкова. „Тя е неадекватна и няма място тук“, заявиха от страницата на организираните привърженици. Те я обвиняват, че не е задържала Киров през лятото.

Самата Златкова още преди месец призова феновете да й предложат работещ вариант за спасението на клуба и ще напусне. Това обаче така и не се случи, а те дори трудно си плашат билета от по 5 лева за домакинските мачове на „Нефтохимик“.

 


В категории: Спорт


Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
15
Коментара по темата
15.
Сарафово-напуканите пети.
06.09.2021 13:11:27
0
0
СНЦ преизбира и крепи Николай Тодоров (предател).Те подариха клуба, като преди това се погрижиха да го докарат до банкрут.
Тодоров крепи Златкова и нейните измекяри.
Златкова дондурка разни паляци, които си плащат за да минават за футболисти - като Даниел Андреев и Николай Костов. От втория добре, че отбора се оттърва и Недялко Москов го прибра в Несебър.
Извод:
Всички, до един, са предатели.
Стаматовци, Джимита, Милен-Георгиевци и тн.
Измет.
14.
Туров
05.09.2021 13:12:58
0
1
Привърженици?!?
Какви привърженици.........този отбор няма привърженици. Пет алкохолика,
разни прости лапета, където не знаят къде се намитат и двадесет пенсионера. Това е.

Скръб.
С такива смешници като Даниел Андреев какво повече? Горкия Киров.
13.
Дъно
03.09.2021 11:11:15
1
4
Неслучайно Киров е тук.Никой друг няма да го вземе.Киров е доказан тотоиграч.
12.
Буден бензинджия
02.09.2021 16:01:57
2
1
Златкова аут
11.
1919
02.09.2021 13:39:17
5
3
млъквай таранка
10.
1919
02.09.2021 13:05:06
2
12
Последното изречение от статията казва всичко...
9.
Шино
02.09.2021 12:49:20
3
10
Както казват в Поморие,фенките да го духат...Успех в начинанието желая на дамата,Бургас заслужава да има футбол в града!
8.
Андреа Селесте
02.09.2021 12:42:59
1
12
Къде бяха тези фенове преди 25-30 години и защо сега са много компетентни? Бяха в детските градини и си ядоха сополите докато ние с още няколко стотин души бяхме там - културно и мирно. За съжаление старите фенове вече не искат и не могат да ходят на мачовете, а някои не са живи, но в сърцата ни любимия отбор е един! Новите фенове си мислят, че разбират от футбол ама само в неделя , от понеделник разбират пак само от дограма, понички и климатици
7.
Предложение
02.09.2021 12:37:38
1
14
Защо мнението на банда наркомани и пребити пиянки да е миродавно? И се наричат фенове на нафтата ?!? Ако искат да си направят техен отбор, инвеститора решава кое е добро за клуба, а напоследък тези фенове все повече приличат на ОПГ, което яде бой където отиде.
6.
Лост
02.09.2021 12:13:46
2
8
До Истината
Направо да го закриват отбора. Да пускат сегашните фенове. Да играят с други фенове, а ние да ходим да ги псуваме и замерваме с каквото си искаме.
5.
Истината
02.09.2021 11:59:32
1
22
Истинските фенове на Нефтохимик отдавна не ходят на стадиона заради феновете от сайта - пълни шматки, наркомани и все много знаят, а нищо насреща
4.
bivsh fen
02.09.2021 11:57:41
2
12
Киров ,обръщай на 180 и бягай с 200 брат ! Добър си - не падай толкова ниско !
3.
ЗОРНИЦА
02.09.2021 11:51:30
9
7
Какъв и е проблема на тази лелка... ще й кажем някой друг мач за черно тото само и само да остави любимия клуб ! От както е дошла нищо хубаво не е станало.. нито за мъжете , нито за ДЮШ !!! Много деца избягаха по други отбори , треньори без заплати , разпадане на хубави набори.. Даже не е и симпатична ( да компенсира хахах)
2.
САМО ДУНАВ
02.09.2021 11:47:36
5
4
ДАВАЙ ЛЮСИ, ТИ СИ НАЙ-ДОБРИЯ !!!
1.
Boboichev
02.09.2021 11:13:27
2
9
az sum nai nasraniq fen na naftata ... samo kato mi tropnat s krak i bqgam
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Радост за България! Боряна Калейн и Стиляна Николова със златни медали Родните гимнастички разбиха конкуренцията в Баку навръх Великден Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден 
Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори