×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Могат ли да се разглеждат спортните залози като добра дългосрочна инвестиция


17 Август 2021, Вторник, 13:53 ч.

Един от доказаните професионални начини за печалба от футболни прогнози е чрез залози на стойностни прогнози

Спортните залози могат да бъдат приети като инвестиция само ако теоретично вероятността да сте на печалба в дългосрочен план от тях е подкрепена със статистики, т.е. ако се инвестира във видове залози или прогнози, които вече са доказали, че носят печалби.

Например, прогнозите, които даваме на клиенти в Betinum са се доказали като печеливши с годините. В статистиката се виждат резултатите от всеки месец и може лесно да се прецени, че със средна печалба между 25% и 35% на месец, то един клиент с около 1000 лв. банка (сума за залози) може да си изкарва по 250-350 лв. месечно, а с по - голяма банка, разбира се, повече.

Как можем да разграничим добрите прогнози от чистия хазарт

От дългогодишния ни опит в тази сфера, ние от Бетинум можем да твърдим, че един от доказаните професионални начини за печалба от футболни прогнози е чрез залози на стойностни прогнози.

Стойностен залог е такъв, при който вероятността за даден резултат е по-голяма от отразяващите коефициентите на букмейкърите. Просто казано, когато залагате на стойност, ще правите залози, които имат по - голям шанс за печалба, отколкото предполагат коефициентите на букмейкърите. Това означава, че в дългосрочен план ще имате предимство пред букмейкъра.

Разбира се, веднага изниква въпросът как да намерим такива прогнози ако ние самите нямаме времето, енергията, психиката и като цяло уменията да го правим? Има професионални залагащи, които с това си изкарват прехраната и съответно им се заплаща за услугата като във всеки бизнес. За да разпознаете един професионален залагащ задължително трябва да сте проучили добре сайта/приложението, в което си пуска прогнозите и съответно да видите детайлната му статистика. Типстъри с над 2 години опит и с над 500 прогнози, които са на печалба почти всеки месец и имат висок yield (Чистата печалба делено на направените ни залози), могат да бъдат считани за надеждни. 

Ние от Betinum работим с едни от най - добрите професионални залагащи в света и това се вижда от резултатите ни. 

Стойностните прогнози и инвестиция са взаимосвързани

Дори да залагаме на стойностни прогнози в дългосрочен план е изключително важно да разгледаме тази дейност като инвестиция, защото в противен случай даже този тип прогнози се превръщат в хазарт. Защо? Защото на първо четене абсолютно винаги трябва да гледаме на един единствен залог на дадено събитие като хазарт, тъй като залагаме на събития, които по никакъв начин не зависят от нас и има голяма доза късмет. Това е било винаги и ще бъде винаги.

Т.е. не може просто изведнъж да заложите половината или всичките си пари на даден залог, просто защото сте на 100% сигурни, че ще се случи. Това е сериозна грешка. Не си пилейте парите в хазарт! Един стойностен залог винаги може да загуби, но при 300 стойностни залога шансът за загуба на практика е нулев. Никога, обаче, няма как да знаем кои точно от тези залози ще са печеливши и кои не.

Съответно най - големият хазарт не е залогът на събитието. Корените на проблема идват от от нас самите. Липсата на ясна стратегия, дисциплина, търпение и рационалност всъщност са най - рискови и най - големият проблем. Ако, обаче, гледаме на залозите като инвестиция, ние вече мислим в дългосрочен план и по никакъв начин не разчитаме на емоции и в никакъв случай няма да рискуваме повече от нормалното на даден залог. При това положение на практика шансът да загубите цялата си банка в даден момент е нищожен.

Идеята е абсолютно винаги да се залага на част от нея и всеки един залог  да се играе с определен процент от банката. В противен случаи залагайки безразборни суми на стойностни мачове това пак се превръща в хазарт. 

Обобщение

Спортните залози могат да се приемат като инвестиция само ако действате по следния начин: 

Определяте си дадена сума, която ще инвестирате в стойностни спортни залози;

Залагате на прогнози само от проучени професионални типстъри с минимални изисквания на опит и печалби в рамките на поне 2 години или поне 500 прогнози от доказани сайтове или просто се обръщате към нас от Бетинум;

Залагате определена част от банката си(сумата за залози) изразена в проценти като препоръчително е максимумът да е 3-4%.


В категории: Лайфстайл


1
Коментара
Кой да почерпи днес
Кой да почерпи днес 05/05/2024, Неделя 12:43 0
1
Коментара по темата
1.
Висок какво?
17.08.2021 15:47:03
0
1
Нарича се ROi return of investment, каква е тази нескапасана реклама
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Христос Воскресе! Бургазлии посрещнаха Великден на пл. "Св. св. Кирил и Методий" Две огромни видеостени излъчваха службата на живо, за да може всеки присъстващ да стане свидетел на службата На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ На живо във Флагман.бг: Стотици бургазлии се събират за Пасхална служба в храма „Св. св. Кирил и Методий“ Църковният ритуал за възвестяване на Христовото Възкресение започна в 23:30 часа "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop "Бaлĸaнтypиcт": Иcтopиятa нa нaй-cтapия бългapcĸи тypиcтичecĸи oпepaтop Πъpвoнaчaлнaтa ĸoнцeпция зa cтpoитeлcтвo нa Cлънчeв бpяг, ĸaĸтo и нa Злaтни пяcъци e cгpaдитe дa бъдaт нe пo-виcoĸи oт тpи eтaжa Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Кой е най-вредният работен навик и може да ви вкарат в лудница Очакването, че служителите ще бъдат на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, оказва голям натиск върху работниците Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите Бургас загуби маестро, Бог прибра Емануил Арнаудов да дирижира хора на ангелите На свят ден Господ прибра композитора, който организираше Международния младежки театрален фестивал "Бургаски Изгреви" Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог Проф. Иво Христов: България е умираща страна! Да си оптимист означава да си глупак или демагог По думите му "каквото наредят началниците отвън, това ще стане“ след изборите Ракът ни отне обичана учителка Ракът ни отне обичана учителка Радка Тодорова се бореше с онкологично заболяване - мозъчен тумор Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Брутална катастрофа, цяло чудо е, че има само един пострадал Инцидентът е между 3 леки коли Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Никулден ще е през май в Бургас, Веселин Маринов идва на Тройката Бургас възстановява една стара традиция - да празнува Летен Никулден  Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Какво издава любимата порода куче за вашия характер? Изследователите оцениха пет основни характеристики на личността на собствениците на кучета от различни породи, наричани още "Големите пет"
Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Шофьор загина, след като се вряза с колата си в един от порталите на Белия дом Самоличността на водача на колата засега е неизвестна Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Колко пъти на ден трябва да се храните, за да сте здрави и да не напълнявате? Има състояние на тялото, което възниква при продължително отсъствие на храна, в резултат на възбуждане на страничните ядра на хипоталамуса - това е глад Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Европа срещу свръхтуризма - какво стои зад тази реакция Hямa иĸoнoмичecĸи ceĸтop, имyнизиpaн cpeщy нeблaгoпpиятни eфeĸти, нo в тypиcтичecĸaтa индycтpия тe ca yпpaвляeми c пoдxoдящия нaбop oт пpeдпaзни мepĸи и пoдxoдящaтa ĸoмбинaция oт пoлитиĸи Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Всички пенсионери ще са щастливи от тази новина Минималната пенсия скача на 620 лева  Почина един от основателите на ГЕРБ Почина един от основателите на ГЕРБ Йордан Кюмюрджиев беше открит и принципен човек, който не приемаше лицемерие и сляпо партийно послушание Тази скандална реклама взриви социалните мрежи Тази скандална реклама взриви социалните мрежи В тв клипа три млади жени се наслаждават на вкуса му, като едната прави двусмислено изказване със сексуален подтекст Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Това е "Ергенът" от "Хелс Китчън" Чоткин вдига сватба с Полина Педофил ли е Кевин Спейси Педофил ли е Кевин Спейси Поемам пълна отговорност за миналото си. Но не мога и няма да поема отговорност или да се извинявам на всеки, който е измислял неща за мен или е преувеличавал Болната Михнева сама на Великден Болната Михнева сама на Великден За празника Чапа излиза от хосписа, в който живеят с журналистката
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори