×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Рашков: Срещу кмета на Бата има обвинение – разпитани са лица, на които е дал пари за изборите


Рашков: Срещу кмета на Бата има обвинение – разпитани са лица, на които е дал пари за изборите
Служебният вътрешен министър се похвали с безпрецедентен успех срещу криминалния вот, от ГЕРБ (долу) го обвиниха, че е тенденциозен
Тема в развитие
ГЕРБ-Бургас: Кой ще понесе отговорността за гаврата с кмета на с. Бата? Районен съд-Бургас отхвърли заповедта за задържане на кмета на с.Бата Европейските институции и съдът в Страсбург ще поемат случая „Бата“ Кметът на ГЕРБ в Поморие след арестите в общината му: Това бе полицейски произвол и аз ще внеса жалба в Прокуратурата Кметът на ГЕРБ от поморийското с. Бата: 30 полицаи с качулки да ме претърсват беше ужасно, но в ареста спах спокоен Кметът на Бата Георги Георгиев е освободен Само пред Флагман.БГ: Говори уличеният в покупка на гласове Пламен Огнянов Нощно бдение пред РУ-Поморие. Съпруга, дъщеря и зет питат къде е кметът на с. Бата Вижте ВИДЕО от протеста в Поморие, ГЕРБ няма да изостави своя кмет зад решетките Безпрецендентно ВИДЕО показва окупацията на РУ-Поморие заради арестувания кмет на с. Бата Извънредно! ГЕРБ вдига протест пред РУ-Поморие заради арестувания кмет Георги Георгиев Схемите за купуване на гласове в Бургас: Салам, бяла техника и опрощаване на заеми Стегнаха примката на купувачите на гласове: 24 арестувани в Бургас, образувани са 16 производства Извънреден брифинг на прокуратурата и полицията в Бургас за търговията с гласове Извънредно! Арестуваха Панчо – общински съветник в Поморие, влиятелна фигура в ДПС Лидерът на ГЕРБ-Сунгурларе: От БСП са подали сигнал, че се купуват гласове Разпитват три жени от актива на ГЕРБ в община Сунгурларе. Натопени ли са за покупка на гласове? Тарторите от махалата – Пандурито, Сергей и Страхил са арестуваните при спецакцията в кв. Кумлука Извънредно! Трима арестувани при спецакция в кв. Кумлука, пред участъка ври от полиция ОДМВР-Бургас с подробности за ареста на екс топ ченге и сина му – действащ криминалист Само във Флагман! Вижте криминалните ченгета баща и син – покровители и изнудвачи на престъпници След мащабната спецоперация: Девет арестувани за търговия с гласове от три общини в Бургаско Претърсиха офис на голям застраховател заради ексшефа на криминалистите в Бургас Обръчът се затяга! Задържаха ексшефа на Криминална полиция, ровят заложни къщи и фирми за бързи кредити Блок 411 в жк. "Меден рудник" е осъмнал под полицейска блокада ОДМВР-Бургас удари мощно купуването на гласове, тече спецакция в два жилищни комплекса МВР обяви национална операция срещу търговията с гласове, първите жертви са в „Кумлука“ и Карнобатско
виж още
скрий
28 Юли 2021, Сряда, 15:12 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Имало две досъдебни производства срещу Георги Георгиев, той бил с мярка за неотклонение "подписка"

Срещу кмета на село Бата Георги Георгиев има две досъдебни производства. Това обяви вицепремиерът и вътрешен министър Бойко Рашков на пресконференция в сградата на Главна дирекция „Национална полиция“ в София.

Тя бе на тема „финалните резултати от проведена мащабна полицейска операция в цялата страна за противодействие срещу изборните права“ в периода 1 – 11 юли.

Министър Рашков изпълни обещанието си да изнесе допълнителни факти за случая с кмета на село Бата.

„И сега за онзи там район – нещо, което също се скрива днес. Твърди се и ме питаха и днес в кулоарите на парламента, журналист от Бургас – дали трябва да се извиним на този кмет на село Бата, Поморийско. Ето сега ще ви прочета нещо тука: срещу този кмет са образувани две досъдебни производства. Две! По отношение на едното му е повдигнато обвинение от българската прокуратура. Не от министъра на вътрешните работи, а от българската прокуратура“, каза Бойко Рашков.

На кмета дори била определена мярка за неотклонение.

„Да, вярно – най-леката по вид, подписка е. Но такава има. И ето, вие сте журналисти, осведомявате обществото. Дали, как мислите, аз трябва да се извинявам? И това обвинение е точно по тези текстове, които аз наричам за краткост криминален вот. Разпитани са лица, на които той е дал пари за изборите. Т.е. мотивирал ги е да гласуват за една политическа партия. Коя е тази политическа партия – вие сами се досещате, като знаем вече, че онзи ден лидерът на ГЕРБ беше там и наговори вулгарни неща. А пък някои там ръкопляскаха доволни от тази работа, която гледаха и децата ни, разбира се. И защо министърът да е виновен, че някой е давал пари на избиратели?

Защо министърът на вътрешните работи, чиито служители са разкрили това престъпление и са предали виновния на прокуратурата, да се извинява на този кмет? Лично аз не виждам никакво основание да правя това. Друг е въпросът, ако ние допуснем грешка някъде и я установим тази грешка. Да, нормално е тогава да поднесем извинение“, каза още Бойко Рашков.

Според него на тези избори МВР е постигнало безпрецедентен успех в борбата с „криминалния вот“ у нас.

От ГЕРБ след това дадоха брифинг в парламента. Депутатът Маноил Манев изрази недоволство, че по време на кампанията имало около 14 хиляди предупредителни протокола само спрямо техни активисти.

От формацията на Бойко Борисов обвиниха министъра, че говори и действа само срещу тях.

Тома Биков обясни, че за ГЕРБ било изгодно Рашков да остане и в следващото правителство. Причината е, че той бил лесен за атакуване.

За казуса с кмета на Бата от ГЕРБ не направиха коментар.


В категории: Политика


15
Коментара
Флагман.БГ Четири години без Милен Цветков Четири години без Милен Цветков 19/04/2024, Петък 10:56 0
Идва времето за отпуски
Идва времето за отпуски 19/04/2024, Петък 10:00 0
15
Коментара по темата
15.
Възмутен
28.07.2021 20:15:22
2
7
Ми защо ревъттия гербаджийски шматки тогава? Той и с мярка подписка.К’во искат,че не разбрах?
14.
*********
28.07.2021 18:14:48
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
13.
До 11
28.07.2021 17:03:33
2
1
Ами сигурно ти си го и писал :D
12.
*********
28.07.2021 16:40:19
1
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Бургаски гларус
28.07.2021 16:30:14
11
10
Браво на бургазлийката от първи коментар, рядко точен точен и верен коментар. Все едно аз съм го писал. Не харесвам тиквоча от Банкя, но и тоз не пада по долу. Като цяло си е издънката на служебното правителство
10.
Гатев
28.07.2021 16:29:43
11
6
Бургазлийке вземи го сиринясал в дълбокото гърло)))
9.
Доц. Благоев
28.07.2021 16:13:13
7
13
Да погледнем публична информация в интернет, как се придобива научна степен и ОКС от заслужени активни партизани. Имало е наредба , децата на нашите другари се приемат без изпити, после аспирантура и така докато стане доцент за заслуги към партизанското движение. В повечето университети 80% от научните среди са червени боклуци .Така че този измислен герой от комиксите, Рашков прияндето изобщо не ми го хвалете, вижте си пияните другари, палячовци. Вие червените фенери искате да го представите този от служебните хора за монахиня има в единия имот 12 тоалетни чинии , много големи нужди има човека.
8.
ВСИЧКО КОЕТО Е ДАЛЕЧ ОТ МОРЕТО Е ПРОВИНЦИЯ
28.07.2021 15:57:28
4
13
Кмета бил дал пари на някои , да гласуват на изборите.......
Еми....то е ясно.....
Който ви е хвърлил по 50 кинта,да гласувате за неговата партия,той преди това е смъкнал 5 милиона от вашите гърбове......

НАРОДЕ......???
7.
Гербаджии
28.07.2021 15:56:50
7
12
Са прости на маркуч :D
6.
Ти па ква бургазлийка си?
28.07.2021 15:55:18
11
18
Рашков бил простак, пък Борисов е суперинтелигентен ли? Хахахаха
5.
Биков, взимай я Деса
28.07.2021 15:53:30
4
16
Абе тая Деса и Биков що не се вземат? Лика-прилика са си. Тя май му е кака, но тъкмо ще го отрака
4.
Българина
28.07.2021 15:50:08
9
1
Боже, Боже,
Вземи Цвинокио, удари Рашков.
И Гешев покрай тях.
3.
Бургазлиийкееее
28.07.2021 15:45:34
13
31
Точно така, истината говориш. Само дето обърка хората - твоя еднокнижен лидер ББ с доцент Рашков. Цялата ви пасмина е такава - про с ти и злобни
2.
до 1
28.07.2021 15:34:03
7
39
A cпомняте ли си -когото ГЕРБ задържаха за няколко месеца Кмета на Несебър....
1.
бургазлийка
28.07.2021 15:26:47
48
22
Този простак Рашков е приятен за гледане само на такива като него и ниско интелигентните ...които жадуват за зрелища.С нищо неподплатени ,само думи ,нищо досега не е доказал и се чудя как още го държат да уронва престижа на цялото служебно правителство.То голямо пънене ,голямо доказване и накрая нищо ,вече и децата го разбраха що за стока е.Стига сте го излъчвали по медиите ,той затова мисли че е велик и недосегаем,та чак иска и да го пеизберат пак за министър....И друго ,спрете вече с тези подслушвания да ни пълните главите ,народа не го интересува има ли подслушвания ,а работеща икономика.Долен ,злобен мижитурко .Не си затваряйте очите г-н министър председател пред безчинствата на г-н Рашков!!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът С Алек го направихме в морето, твърди тази участничка от Ергенът Още когато се усамотили да вечерят на плажа Валерия не издържала и споделила на Алек, че го желае страстно Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Акция "скорост" започна във Варненско, 96 глобени Камери са поставени в целия град Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Дават под наем бистрото в Младежкия център в жк. „Меден рудник“, цената е 1810 лв. Общината търси наемател за 10 години, ето какви са изискванията  7 признака, че партньорът ви е истински верен 7 признака, че партньорът ви е истински верен Тези признаци разкриват перфектния партньор Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Супер трикове за дами, с които ще очароват напълно мъжете Не пишете в твърде строга форма и не зачеквайте скучни теми
Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Австралия зове гражданите си да напуснат Израел Има висока заплаха от военни репресии, казват от местното външно министерство Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нанесоха удари по Иран, но обявиха тревога в Израел Нападението по военна база в ислямската република съвпада с рождения ден на Аятолах Али Хаменей Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Късмет за Рака, а Девата има повод да празнува, но преди да вдигне тост, да визуализира! Хороскоп за деня – 19 април 2024, петък
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори