×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Нощно бдение пред РУ-Поморие. Съпруга, дъщеря и зет питат къде е кметът на с. Бата


Нощно бдение пред РУ-Поморие. Съпруга, дъщеря и зет питат къде е кметът на с. Бата
В 21:40 ч. протестът се възобнови, тъй като няма никаква вест за арестанта
Тема в развитие
ГЕРБ-Бургас: Кой ще понесе отговорността за гаврата с кмета на с. Бата? Районен съд-Бургас отхвърли заповедта за задържане на кмета на с.Бата Европейските институции и съдът в Страсбург ще поемат случая „Бата“ Кметът на ГЕРБ в Поморие след арестите в общината му: Това бе полицейски произвол и аз ще внеса жалба в Прокуратурата Кметът на ГЕРБ от поморийското с. Бата: 30 полицаи с качулки да ме претърсват беше ужасно, но в ареста спах спокоен Кметът на Бата Георги Георгиев е освободен Само пред Флагман.БГ: Говори уличеният в покупка на гласове Пламен Огнянов Нощно бдение пред РУ-Поморие. Съпруга, дъщеря и зет питат къде е кметът на с. Бата Вижте ВИДЕО от протеста в Поморие, ГЕРБ няма да изостави своя кмет зад решетките Безпрецендентно ВИДЕО показва окупацията на РУ-Поморие заради арестувания кмет на с. Бата Извънредно! ГЕРБ вдига протест пред РУ-Поморие заради арестувания кмет Георги Георгиев Схемите за купуване на гласове в Бургас: Салам, бяла техника и опрощаване на заеми Стегнаха примката на купувачите на гласове: 24 арестувани в Бургас, образувани са 16 производства Извънреден брифинг на прокуратурата и полицията в Бургас за търговията с гласове Извънредно! Арестуваха Панчо – общински съветник в Поморие, влиятелна фигура в ДПС Лидерът на ГЕРБ-Сунгурларе: От БСП са подали сигнал, че се купуват гласове Разпитват три жени от актива на ГЕРБ в община Сунгурларе. Натопени ли са за покупка на гласове? Тарторите от махалата – Пандурито, Сергей и Страхил са арестуваните при спецакцията в кв. Кумлука Извънредно! Трима арестувани при спецакция в кв. Кумлука, пред участъка ври от полиция ОДМВР-Бургас с подробности за ареста на екс топ ченге и сина му – действащ криминалист Само във Флагман! Вижте криминалните ченгета баща и син – покровители и изнудвачи на престъпници След мащабната спецоперация: Девет арестувани за търговия с гласове от три общини в Бургаско Претърсиха офис на голям застраховател заради ексшефа на криминалистите в Бургас Обръчът се затяга! Задържаха ексшефа на Криминална полиция, ровят заложни къщи и фирми за бързи кредити Блок 411 в жк. "Меден рудник" е осъмнал под полицейска блокада ОДМВР-Бургас удари мощно купуването на гласове, тече спецакция в два жилищни комплекса МВР обяви национална операция срещу търговията с гласове, първите жертви са в „Кумлука“ и Карнобатско
виж още
скрий
08 Юли 2021, Четвъртък, 22:02 ч.
Автор: Флагман.БГ

Кметът на общината Иван Алексиев опита да се свърже с всички отговорни фактори в ОДМВР-Бургас, но напразно

Около 40 минути след като протестът в защита на арестувания кмет на с. Бата Георги Георгиев започна да оредява и медиите се оттеглиха, внезапно напрежението отново се покачи. Екип на Флагман.БГ отново е пред сградата на РУ-Поморие, тъй като съпругата на Георгиев – Мара, дъщеря му Златина и зет му – Мариян, направиха опит да получат информация от постовия полицай.

Униформеният спокойно им отвърна, че по това време на денонощието биха могли да разберат къде е Георги Георгиев, който бе отведен от дома си с белезници в 10 ч. сутринта, само от пресцентъра на МВР. Близките настояха кметът на община Поморие Иван Алексиев и областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев, които са заедно с тях, да ги ориентират как да процедират по-нататък с Пресцентъра. 

Пред репортер на Флагман.БГ кметът първо набра стационарния телефон на Пресцентъра в ОДМВР-Бургас, след това мобилния, последва опит за връзка с началника на РУ-Поморие Петър Богданов и най-накрая бе набран номерът на старши комисар Калоян Калоянов – директор на ОДМВР-Бургас. Телфоните даваха свободен сигнал.

Около стълбите на парадния вход на РУ-Поморие към 22 ч. има около 30-ина човека – повечето са жители на с. Бата. Десетина човека пристигнаха преди около час и казаха, че идват в подкрепа на семейството, нямали нищо общо с политиката, а с човещината. При това положение, каза кметът Алексиев, съвестта ми не ми позволява да се прибера вкъщи и смятам да остана тук. „Даже не знам какво мога повече от това да предприема, за да бъда полезен на своите граждани“, заяви още той. Твърдо решен да стои отвън е и областният лидер на ГЕРБ Димитър Бойчев. 

Междувременно БНТ съобщи, че преди минути е освободен Пламен Огнянов, който също бе задържан тази сутрин и се намираше заедно с кмета на Бата в приземието на РУ-Поморие.

Протестиращите прочетоха това в сайта БЛИЦ в този момент и са шокирани, защото нямат обяснение откъде и как е изведен освободеният Огнянов. Вижте какво казва той пред БНТ: 

"Беше направена проверка в дома ми от органите на реда, но тя завърши, без да е установено никакво нарушение от моя страна, така че вече съм си вкъщи“, заяви Пламен Огнянов.

Съдбата на Георги Георгиев остава неясна. 
 


В категории: Поморие


28
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
28
Коментара по темата
28.
Смях
09.07.2021 11:27:27
0
2
Касабова защо триеш коментарите за бойчев и на теб ли плаща
27.
Кефите
09.07.2021 09:28:33
0
3
В приземието
26.
*********
09.07.2021 09:20:17
0
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
25.
*********
09.07.2021 07:31:06
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
24.
*********
09.07.2021 07:29:47
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
23.
ПОМОРИЕ СЕ КАЗВАШЕ ГРАДЧЕТО
09.07.2021 07:24:24
1
18
И като протестирате....какво....????
Ша го накривите на някой.....а...????
Циркаджии......хахахаха.....
От дете не съм ходил на цирк,но циркаджии виждам ежедневно........
22.
Отлежал Помориец
09.07.2021 03:45:20
2
39
Изложи се , Кмете ! Показваш как работи гербаджийската система.Искаш новия началник да ти дава отчет като предишната мишка ! Ако се разровят - много ла@на ще излезат.
21.
*********
09.07.2021 00:34:27
1
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
20.
поморие е нашта клетва
09.07.2021 00:33:32
3
44
На всички е ясно, че купуването и продавенето на гласове е престъпление. Задържането е в рамките на разселедването за покупка на гласове и е нормално да се приложи тази полицейска мярка. Пълен абсурд е кмета на общината да търси обяснение от началника на РУ-Поморие за действията на полиция и остава впечатление че се мисли за феодал, как така ще се разпореждат в неговата община или ще задържат кмет подкрепен от ГЕРБ. Да всеки има право на протест, свободно мнение и изказване. Но да твърдиш, че не ти вдигат телефона, че си предоставил гориво, автомобил, канцелерски материали, саниране на сградата и да твърдиш, че си плащаш и да се месиш на опаративната работа на полиция е повече от самозабравяне. Единствено съдът има право да се произнася дали задържането е провомерно и законосъобразно, това не попада в правомощията на местна власт или кандитат депутати, нито действията на полиция и прокуратура имат задължение да им дават обяснение за оперативна работа.
19.
До 16 и 17ти
09.07.2021 00:12:55
8
9
Кой пък го интересува какво се поражда или изражда в един уникален тъпак и обитак като теб, който си изкарва хляба с лъжи и манипулации на обикновените хора.
Такива като теб са мършата и утайката на всяко общество.
18.
Тотал щета
08.07.2021 23:55:29
3
42
Тия със слънчевия загар на избори не ходят без парса пък посред нощ пред РУ Поморие... Направо ще се разплача от умиление. Присъствието на Бойчев и Алексиев прави щетата още по-голяма за Герб, а у мен се пораждат сериозни съмнения с какво точно се занимават по изборите
17.
До16
08.07.2021 23:48:11
0
17
Прав си много си тъп за това по добре отивай при жена си преди да ходиш като благороден елен.
И..... другия път не се излагай сам да коментираш стой си при женичката :)))
16.
Мега тъп полицай от Бургас
08.07.2021 23:43:20
30
6
Аз намерих един списък на децата от детската градина на дъщеря ми.И си викам,хванах ли ва малки мръсни престъпници с търговия на гласове ще се занимавате аааа?!
Хукнах като луд към ОДПто да го нося на Калоянката да му се похваля, колко съм добър и смел полицай.
Обаче, телефона ми звъни по пътя към дирекцията и вдигам...
Отсреща жена ми, ми вика:
-идиот, тъпанар, олигофрен каде е списъкът на децата от детската градина за екскурзията, на която ще ги водим с директорката.
За малко да са изложа пред цялото ОДПе, то не че ОДПто малко са е излагало като цяло но там излагацията е колективна и отговорността
също.
Ей такива полицейски работи....
15.
*********
08.07.2021 23:38:41
1
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
14.
Tsatsata
08.07.2021 23:16:09
3
36
Това беше малка демонстрация какво означава "изчегъртването" на герберските кметове , които в по-голямата си част са си напазарили постовете !
Къде с пари в брой за глас, къде с осигурени местенца из администрациите....!
13.
CTAHKO
08.07.2021 23:07:44
49
11
Фуражката Радев и Дамаджаната Рашков само се излагат и показват колко ги е страх от ГЕРБ.Немогат да съборят високия резултат на Бойко.
Гледайте видеото от протеста пред РПУто там сестрата на кмета обяснява как полицаите са намерили списък на гостите от сватбата на дъщеря му или племеницата му от преди една две години.Състояла се в Гранд хотела в града на която е бил гост и самия кмет на Поморие Алексиев.
Значи ако този списък е за копуване на гласове там ли ще бъде и името на г-н Иван Алексиев кмет на град Поморие.
12.
Имам човек
08.07.2021 23:02:23
7
49
Цялото гробарско воинство се изтъпанило да бранят някакъв дребен брокер на мангалски гласове. Срам. ДПС също купуват клетници, ама не падат толкова ниско. Карадайъ и Ирен се отрекоха от Прасето при първите сигнали, а малоумниците от ГРОБ наивно бранят като матросовци загубени каузи.
11.
Гадняри
08.07.2021 22:53:07
2
39
Флагман за пореден път доказахте, че не сте свободна медия. Триете коментари на свободно изказващи се хора. Така Вие ставате съпричастни с политическата престъпност. Жалко!
10.
асан
08.07.2021 22:43:24
5
37
Много ром, много нещо...
9.
Баси жалките гърбави
08.07.2021 22:37:41
6
46
Анна майкооу сичкото кеч от бата дойде в поморие ва.
8.
евала на Богданов
08.07.2021 22:37:07
6
42
какви обеснения ще им дава... Като е кмет да не е папата
7.
Продажници
08.07.2021 22:27:52
7
53
3 статии за тази глупост ако се питате дали герб плаща на флагман отговора е да.
6.
Въпрос
08.07.2021 22:27:16
5
38
А ако селския кмет сега се разприказва ?
Какво правим?
5.
*********
08.07.2021 22:25:35
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
4.
Ще умра от кеф
08.07.2021 22:22:37
5
37
Ама те тия плажуващи селяни от Бата, много организирани. Избори идват, трябва да се махнат от играта купувачите на гласове за грешната партия. Решението е едно държава уж има ама човеци не.
3.
112
08.07.2021 22:16:50
15
7
Свържете се чрез спешния телефон и ги съдете
2.
Избирателите
08.07.2021 22:14:25
4
37
Много са седели на плажа
1.
край
08.07.2021 22:12:45
2
28
отвлякоха го
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Няма да повярвате, но тази красавица с вид на чалгарка, е дъщеря на Фънки Красавицата е само на 23, но има в изобилие силикон, изкуствени мигли до веждите и тонове грим, точно като чалгарка или силиконка За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан За първи път в Бургас ще има масов Летен Никулден с музика и рибен курбан На 9 май на пл. "Тройката" концерт ще изнесе група "МОЛЕЦ", а после на сцената се качва и Веселин Маринов Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Следващият парламент ще е по-различен? Бойко Борисов очаква Ваня Григорова да преобърне резултата Тя е реалният победител на кметския вот за София, призна лидерът на ГЕРБ  Тя започва прощалното си турне през лятото Тя започва прощалното си турне през лятото Лили Иванова се оттегля от сцената  Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи
Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори