×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Вижте криминалните ченгета баща и син – покровители и изнудвачи на престъпници


Само във Флагман! Вижте криминалните ченгета баща и син – покровители и изнудвачи на престъпници
Семейният им бизнес можеше да продължи още дълго, ако извършваният от тях рекет не е бил прекалено груб
Тема в развитие
ГЕРБ-Бургас: Кой ще понесе отговорността за гаврата с кмета на с. Бата? Районен съд-Бургас отхвърли заповедта за задържане на кмета на с.Бата Европейските институции и съдът в Страсбург ще поемат случая „Бата“ Кметът на ГЕРБ в Поморие след арестите в общината му: Това бе полицейски произвол и аз ще внеса жалба в Прокуратурата Кметът на ГЕРБ от поморийското с. Бата: 30 полицаи с качулки да ме претърсват беше ужасно, но в ареста спах спокоен Кметът на Бата Георги Георгиев е освободен Само пред Флагман.БГ: Говори уличеният в покупка на гласове Пламен Огнянов Нощно бдение пред РУ-Поморие. Съпруга, дъщеря и зет питат къде е кметът на с. Бата Вижте ВИДЕО от протеста в Поморие, ГЕРБ няма да изостави своя кмет зад решетките Безпрецендентно ВИДЕО показва окупацията на РУ-Поморие заради арестувания кмет на с. Бата Извънредно! ГЕРБ вдига протест пред РУ-Поморие заради арестувания кмет Георги Георгиев Схемите за купуване на гласове в Бургас: Салам, бяла техника и опрощаване на заеми Стегнаха примката на купувачите на гласове: 24 арестувани в Бургас, образувани са 16 производства Извънреден брифинг на прокуратурата и полицията в Бургас за търговията с гласове Извънредно! Арестуваха Панчо – общински съветник в Поморие, влиятелна фигура в ДПС Лидерът на ГЕРБ-Сунгурларе: От БСП са подали сигнал, че се купуват гласове Разпитват три жени от актива на ГЕРБ в община Сунгурларе. Натопени ли са за покупка на гласове? Тарторите от махалата – Пандурито, Сергей и Страхил са арестуваните при спецакцията в кв. Кумлука Извънредно! Трима арестувани при спецакция в кв. Кумлука, пред участъка ври от полиция ОДМВР-Бургас с подробности за ареста на екс топ ченге и сина му – действащ криминалист Само във Флагман! Вижте криминалните ченгета баща и син – покровители и изнудвачи на престъпници След мащабната спецоперация: Девет арестувани за търговия с гласове от три общини в Бургаско Претърсиха офис на голям застраховател заради ексшефа на криминалистите в Бургас Обръчът се затяга! Задържаха ексшефа на Криминална полиция, ровят заложни къщи и фирми за бързи кредити Блок 411 в жк. "Меден рудник" е осъмнал под полицейска блокада ОДМВР-Бургас удари мощно купуването на гласове, тече спецакция в два жилищни комплекса МВР обяви национална операция срещу търговията с гласове, първите жертви са в „Кумлука“ и Карнобатско
виж още
скрий
02 Юли 2021, Петък, 10:05 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Николов старши дори бе началник на криминалния сектор в ОДМВР-Бургас, а синът му Венци се подвизава като криминалист в 4 РУ-Бургас

Задържаните вчера при специализирана полицейска акция двама мъже – единият в ж. к. „Славейков”, а другият – в ж. к. „Меден рудник”, са баща и син – прославени в полицейските среди и в ъндърграунда едновременно като покровители и като изнудвачи, съответно става дума за пари. Доходоносният фамилен бизнес от престоя им като държавни служители, пазители на реда и законността, при това в криминалния сектор, е продължила с години.

Припомняме, че вчера около 7,30 часа в бл. 20 в ж. к. „Славейков” бяха поставени белезниците на бащата Николай Николов, който в периода 2012 – 2014 г. бе началник на сектор „Криминален” в ОДМВР-Бургас, а преди това ръководеше група от криминалисти в борбата им срещу противозаконното отнемане на МПС.

Флагман.бг установи вчера, че след изтеглянето му от системата на МВР през 2015 г. той е продължил с методиките за получаване на информация, която да продава към престъпния свят. Припомняме също, че през 2013 г. началникът на криминалистите бе демонстративно пребит от мутра /ПОДРОБНОСТИ ВИЖ ТУК/, но разследването на мотивите за побоя не стигна доникъде, след което Николов тихомълком бе оттеглен.

През тези години – до вчера, екс криминалист номер 1 на ОДМВР-Бургас упражняваше легитимна дейност като застраховател в престижна компания, ползвайки офиса си за осъществяване на контакти с престъпници.

Едновременно с ареста на Николов – старши бяха щракнати белезниците и на сина му Венцислав Николов, който живее във вход „Г” в бл. 411 в ж. к. „Меден рудник”. Професията в това семейство се предава явно от баща на син, защото съвсем младият Венци, явно с протекциите на таткото, първо е устроен в гранична полиция. Много бързо след това е преместен в 4 РУ-Бургас, където става патрулно-постови, а много скоро след това е повишен и преместен в криминалния отдел.

Установено е, че бащата е ползвал информация, подавана от сина му, за подготвяни арести, обиски и претърсвания, след което е изнудвал съответния контингент за пари. Схемата можеше да работи още дълго време, ако бащата и синът са се задоволявали само с „чадърите”, които са опъвали над престъпниците срещу заплащане. Проблемът им бил в прекомерната алчност. След като получавали пари от „подготвяните да имат неприятности с органите на МВР”, те не държали на мъжката си дума. Оставяли ги да бъдат арестувани, а след това в хода на досъдебните производства искали допълнително пари, за да ги отърват „отново”. Бащата от години е известен с два прякора – Хамелеона и Алчния, и двата прякора покриват изцяло същността му, каза източник на Флагман.бг.

Арестите и на двамата вчера са реализирани след продължителна разработка на специализиран екип от топ ченгета от ОДМВР-Бургас. Когато Венци бил докаран с белезниците за разпит в 4 РУ, колегите му там останали със зейнали чейнета. Те не са участвали в разработката. Знаели са с какво се занимава колегата, но никога не са се надявали, че един ден може да има възмездие.

Но това е само едно от направленията, по които ще бъдат разследвани Николови. Има събрани доказателства, че са се занимавали със застрахователни измами и че са свързани с канал за крадени коли.


В категории: Крими , Бургас


105
Коментара по темата
105.
Tanko Bagera
11.01.2024 19:47:34
0
0
4e to v 4etva4to nqma 1 da nee korompiran ili da e naru6aval zacona 100%
104.
Bai Noodles
07.07.2021 05:37:21
2
7
Тоя Н.Николов някога отговаряше за крадените коли в Б-с,голямо лапане лапаше. Един карнобатлия му беше главният "спонсор" няма да му пиша името защото не е лошо момче,натискаше го и ония си плащаше. Иначе е добре да се знае че тук спонсорите му бяха Тошко и Антон "партизаните" също и Я. Терчев. Имаше един "цацата" тоя сладур имаше хотел в Равда ама комарджия. Залага хотела и по някое време го грабват да връща парите,Николов уж го пазеше, тоя се утрепа да му снася.
103.
Bai Noodles
07.07.2021 05:18:42
1
8
И всички където пишете тук е добре да сте на ясно,че полицията в затвора не вкарва. Съдът е този който прави това. За тези двамата какво да ви кажа,който е имал пари да си плати е минавал метър,който е нямал са го пращали по дяволите.
102.
Bai Noodles
07.07.2021 05:09:12
1
7
В този блок някога имаше и престъпници,но малко по малко милиционерите ги изместиха. Казаха те са лоши хайде в затвора. Заеха им нишата започнаха те да продават и да лапат незаконно. И това не е приказка която ви разказвам,това е 100%истина.
101.
Bai Noodles
07.07.2021 05:02:22
1
7
Славейков бл.20.вх.7.ет.8.сем.Николови. Милиционери сър,корумпирани.
100.
Познат
05.07.2021 15:46:07
9
4
Колко ли измет са вкарали в затвора Враговете са много, сега ще пируват и царуват,но не се знае кой ден пак ще зацапат гащите от яд
99.
********
04.07.2021 18:41:22
11
8
Определено тук повето са не само с болна психика породена от злоба ,но и много голямо въображение, явно доста са си патили от двамата и сега имат поле на изява да се излеят миличките, толкова им се е било насъбрало,че чак ми дожаля
98.
Хари потър
04.07.2021 13:41:29
5
14
мислеше се за много хитър и много голям тарикат Николов, ама се видя че има по - умни от него... Така ОДМВР Бургас си чисти името
97.
shdh
04.07.2021 09:31:42
3
14
така ви се пада копелета
96.
...
04.07.2021 09:24:18
3
12
На въпросния антрата е най големия престъпник на този трябва да го раследват докато беше във полицията снасяше на престъпниците срещу заплащане и участва във всякакви престъпления сега обаче не е във мвр и всеки може да го пребие като куче това дибело прасе раследвайте го това е най коромпираното нагло прасе където ги караше едно време циганите да крадът акумолатори за него многа хора го мразят как още нее пребит незнам как се мазни сега как сте момчета какво правите да не случайно да вземе шамарите шматка дибела куцаа за затвора си
95.
Нивата на боса
04.07.2021 00:29:13
5
17
Вършилово другото ченге аут
94.
Аз
03.07.2021 21:33:50
4
19
Ана венци ми ся кво ще бачкаш бе катп за никъв не ставаш. Отивай при джанго да те учи на занаят
93.
Антрата
03.07.2021 18:08:44
11
8
Никито влиза за рапани нищо лошо не е направил
92.
Dfg
03.07.2021 18:06:52
3
8
A taka
91.
Серж
03.07.2021 16:45:23
2
27
Гробарите превърнаха МВР в частна охранителна фирма
90.
НЕГРАМОТНИ!
03.07.2021 15:13:15
3
12
Поне ,като карате някой малоумник да ви защитава , търсете да е грамотен! Срам и позор ! Едно смислено изречение ,не може да напише! Пък ако вие си ги пишете ,още по-жалко ! Ниво 3 клас !
89.
НЕГРАМОТНИ!
03.07.2021 15:13:14
4
11
Поне ,като карате някой малоумник да ви защитава , търсете да е грамотен! Срам и позор ! Едно смислено изречение ,не може да напише! Пък ако вие си ги пишете ,още по-жалко ! Ниво 3 клас !
88.
DOLU MBP
03.07.2021 12:12:09
9
10
UJASNI CHICHACI GNUSNI GLEDAITE SI ZIMNINATA TAM I SI EBAVAITE MAIKATA BOIKOOO PADNAAA SQ VA MQTAME SHTE KULVETE NA 5LV KAT MA SPRETE JENIIIIIII STQGAITEE SEEE JENIIIIIIII BULGARIQ NIKOGA NQMA DA BUDE KATO AMERIKA POLICEISKA I GNUSNA DURJAVA SHTE VI ZGAZIM GADOVE SINI
87.
Господин Х
03.07.2021 11:02:45
12
13
Като реша да се посмея , влизам си във флагмана да чета превъзбудени измикярчета с едни и същи коментарчета
86.
Дааа
03.07.2021 09:19:55
3
28
Сега всичко придобито през последните години да се отнеме във полза на държавата защото е по незаконен път и на гърба на мвр чудесен параван да се раследва и запорира всичко как се вдига къща голяма във новоселци за едно лято със една заплата мафиоти във униформа вълци увити във агнишка кожаа затвор за вас гадове долни бял ден да не видите цялата фамилия до девето коляно хубаво да не видите който съм прокълнал хубаво нее видял
85.
Хахахаха
03.07.2021 08:31:29
3
17
Сам си пише коментарите и си отговаря ходом маршш напооосниии хари потър си ти маршшш коромпирана гадна нагла маймунка маршш при престъпници те във затвора бегом маршш
84.
браво за ареста
03.07.2021 08:26:10
3
26
Хората са ги разследвали от край време,накрая са събрали доказателства и са ги арестували! Типично по ганьовски взеха да се защитават тука-били добри хора-познавали ги от години хахаххааа
83.
Хахахаха
03.07.2021 07:24:48
0
18
Ами ония куция плешивия дибел бивш дознател той как го изтървахте да не го вкарате във затвора където и той дава информация на криминални типове срещу заплащане той пък тоз бие капака на всички сега по улиците навежда и по нисак от тревата на той е за раследване дибелака че и грозен и плешив ххахахахаххохо пък страхлив страхлив инъче прибира комисиони при дросев скоро и ти във ареста дибело свиньо
82.
Do MWR
03.07.2021 06:55:28
2
36
Проверете, че и други от родата на Николов работят в това районно. Явно там се почва по наследство, а не с конкурс. Районното е на концесия.
81.
*********
03.07.2021 06:51:25
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
80.
Коко
03.07.2021 06:42:42
4
33
Николайчо стига сам си писа положителни коментари. Излагаш се. И ченгетата и бандитите те ненавиждат. Може да търсиш утеха единствено при другите корумпета. Адмирации към служителите които са разобличили теб и сина ти.
79.
Дв
03.07.2021 06:34:42
4
30
Цялата фамилия Николови след като видяха народната любов в коментарите се впрегнаха сами да си пишат хвалебствия. Крушата не пада по далече от дървото. Корумпираните ченгета вън.
78.
До 75
03.07.2021 05:45:05
4
19
Сега тойвъв кауша със таткото щом вътрешна сигорност са приценили значи има заща сега всички полицайчета нарушаващи закона взехти много да ги защитавате да не се разприказват и вас да махнат от системата че после ще ва е страх от вас да излезете като сте със униформата много сте отворени пък като ва махнат от системата само към земята гледате от вас по големи крадци дилари и други няма нали се сещате че на ден по хиляда клетви взимате и тя една хваща и сте до там много сте отворени като сте със униформата шматкии
77.
Бургас
03.07.2021 02:14:10
29
5
Николов е 6 точки познавам го от 2011само ще кажа горям човек ,нека прокуратурата си свьрши работата
76.
Не са удобни
03.07.2021 02:11:40
37
8
Много е лесно да се плюе щом флагман е качил статия,тези хора найстина работеха ца нас обикновенните хора не ги плюйте а пьрво разберете истината закопават ги закото са настьпали нясои голям интересЮ100%които ги познава знае за какво говоря 10 години ги познавам лошо несьм видял напротив уникални хора са истиски човечни
75.
Опа не с лошото
03.07.2021 02:05:59
24
5
Направете спрявка веднага кои колко хора е вкарал в коуша и от там нататака да говорим,защото тези хора колкото хора вкарара в затвора всички полицай не са го правили.проверете
74.
До 71
03.07.2021 00:22:17
1
3
Майкати го близа каза мед е свьршвай вьтре ще се разберем явно на нея си се метнал искаш да та напьлня никви ядове зайче
73.
Шишо
03.07.2021 00:20:56
4
12
Николов където беше ударен преди няколко години от една мутра.... тогава писаха във Флагман 10 статии че бил обезобразен, със животоспасяваща операция бля бля кви ли не измислици а той човека само с натъртена скула.... та сега същата работа....
72.
хХх
02.07.2021 23:45:35
34
8
И двамата са добри хора и отлични полицай, явно не са били угодни на някой.... жалко за тях,Успех момчета....и само напред!
71.
До 67 хаха
02.07.2021 23:33:55
3
6
Значии като му го оближиш ела да ти дам моя със сиренето меден руднишки сажд.
70.
*********
02.07.2021 23:05:19
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
69.
Бай уи
02.07.2021 22:50:35
1
14
4 са наи голямото опг капитан на отбора е жеков Ма И си със памперса а още градишли отбор тренер голмайстора е вън от играта скоро и капитана ще бъде вън коромпета мръсни
68.
До 70
02.07.2021 22:34:41
1
10
Чак пък да са много добре вече ще са под лупа щом вътрешна сигорност ги метна направи си сам калкулацията колко ще са добре вътрешна сигурност са си много добри полицай на светлинии години при тях лабаво няма пък и колко други ще изгорът един господ знае
67.
Хаха
02.07.2021 22:21:41
33
7
Николов беше фактор и в полицията и е фактор и в момента извьн нея,и знаете ли защо,защото е пич и мьжкар и уважава ли някои е с него докраи а вие си лаите колкото щете те запознатите знаят за какво говоря.един арест и празни приказки вьв флагман не го сьбарят
66.
Тралала сте
02.07.2021 21:59:31
20
5
Тези от "Флагман" ще напишат ли веднъж статия с истински факти и доказателства без излишни измислени съчинения......
Николайчо и Венциславчо ще са си добре те, ама ей такива хейтърчета без работа избиващи комплекси и злоба от компютърчетата си и телефончета няма оправия.... " ама много ми е скучен живота за това дай да оправя чуждия" типично по бай ганьовски
65.
zapoznat
02.07.2021 21:59:22
2
33
Петър Жеков брам4аха в една кола с тоя Венци дали и тои не е замесен в схемите му
64.
Куку
02.07.2021 21:49:08
21
3
Хаха а вие всички смешни хейтърчета тук от кой цирк сте извинете ??
63.
Чичо Скруч
02.07.2021 20:37:56
2
27
БРАВО . Да ги почват наред . Рекет, търговия с дърва, дрога, подкупи, чадъри, охрани ....все куки от всички служби . Не се крият даже . Стига Рашков да има топки опг МВР ще бъде смазано. Ама не вярваме .
62.
до 56
02.07.2021 19:15:35
2
21
ей хамелеон, почна да се защиваш.. май имаш телефон в ареста
61.
Ха ха ха
02.07.2021 17:53:08
10
31
Тоя Николов е наистина голям боклук, ама какво е направил Рашков, че толкова го хвалите. Той от един месец е министър, а такива разработки не стават за месец. Браво на съвестните полицаи, че не е изтекла информация и са си свършили работата. Рашков да каже как спечели толкова, че да си купи 19 имота, а трудовите хора цял живот на почивка не са ходили, да не говорим за купуване на имоти.
60.
*********
02.07.2021 17:47:39
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
59.
няма значение
02.07.2021 17:44:00
1
21
нека, нека, иначе морал чете на задържаните какво трябва и какво не трябва да правят, а той самият е в по-голяма схема. Проверете и другите криминалисти от 4-то, сигурен съм, че и на тях не им е чиста работата! Глупаци!
58.
Сунгурларски бекове
02.07.2021 17:31:55
1
25
Време беше бяха се взели за танго и кеш
57.
Vg
02.07.2021 17:19:50
7
5
Не ги мислете те са си добре
56.
До 55
02.07.2021 17:18:13
17
4
Каде бе кико вьтре в на майка ти ануса ли,а по навьтре ли да е
55.
Кико
02.07.2021 17:15:44
1
19
Вътре гадни копелета
54.
*********
02.07.2021 15:53:48
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
Ккккк
02.07.2021 14:58:49
2
14
Бай ставри го чака
52.
Ох ох
02.07.2021 14:23:47
2
19
Чакаме ги в кошарата с големите черни палки. :)
51.
До 45
02.07.2021 14:07:33
4
21
Във такъв случай се оплаква където трябва и направо им приключва филма на полицайте вън от системата и със присъди но като не си знаете правата и ва е страх тока е ние обикновените хора имаме повече правомощия и защита от тях но стига да го знаят повече хора герб си отиди и отива и Бойко рашков ги метна всички престъпници във униформа че от тях по големи няма престъпници само Бойко рашков и радев това са чесните и съвесни хора.
50.
Uwuw
02.07.2021 14:07:26
5
18
Тоз венци им даваше информация на флагман накрая и той се изтопоса на първа страница
49.
ДО 13
02.07.2021 13:45:30
3
17
поскачаха си яко , да
маняците ги направиха диви тия от 4то. се. А Венцито , през цялото време си е спал в стаята вместо да върши служебните си задължения
48.
ДДМ
02.07.2021 13:11:51
2
34
ееее "Флагман"когато си изяде боя това "топченге" тогава закачихте епитета "мутра" на един бивш полицай само защото караше лъскав ,голям джип и едър ,добре сложен мъж, а пък то какво било - хахахаха Мутрата дефакто била така нареченото "топ ченге". Горкият с титаниева мрежа на скулата сега с титаниева мрежа на дупето ще се наложи да е хахахаха .
47.
123
02.07.2021 12:07:46
7
20
На републиканска срещу Евро шопа катаджий яко пишат фишове обаче някок път взимат за хапване от рибата без пари ай какво е това нещо а
46.
Яве
02.07.2021 12:06:12
1
35
Полицай, катаджий никъв контрол няма над тях, в слънчака всички катаджий супер гадни мутри рекитьори
45.
Слух
02.07.2021 12:04:54
3
32
Чувал че спират една кола в меден рудник за рутинна проверка и шофьора се оказва пиян. Шофьора казва имам 2 бона в къщи отивам и ви ги давам и полицайте се съгласяват и после пак го арестуват бахти гадните куки
44.
*********
02.07.2021 12:04:40
1
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
43.
*********
02.07.2021 12:03:02
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
42.
никалайката
02.07.2021 12:02:13
1
43
Ники..... Събирай си саковете бетер заедно с твоите приятели Пижаци, Пахами и прочее... Евала на бургаската полиция ако наистина тя го е работила това нещо - има надежда !
41.
Главния
02.07.2021 11:56:55
4
19
Ще ходя до София имам едно свободно място в багажника.
Някой от Поморие има ли мерак да се повози.
Багажника ми е голям и много комфортен само една голяма лопата имам в него.
40.
Миша сtoилова
02.07.2021 11:55:24
3
40
П. Жвков М.стоилов кога??? Най големите долни двойни агенти!! Тва полицайте са най жалките хващат се за държавна работа уволняват ги , наказват и пак се връщат . Ние знаем че нищо не става от вас затова сте под упеката на пагона
39.
Една морга от айтос
02.07.2021 11:54:08
2
9
Аманннннн
38.
Хахаха
02.07.2021 11:53:09
0
25
Айде мишки наиграхте ли се
37.
Сръбски манияк
02.07.2021 11:52:17
1
22
От Сърбия е потеглил огромен ТИР пълен с дамски превръзки и вибратори.Те били подарък от онзи дето ще го пускат октомври месец от затвора.
Това благотворително мероприятие било за всички корумпета в Бургаска област.
Най вече за техния спонсор който бил изпял много схеми и пратки на лудия сърбин.
36.
Hahaha
02.07.2021 11:48:53
3
38
Не трябва да се допуска тиквата да се върне на власт
35.
ГДБОП
02.07.2021 11:29:10
0
29
Идваме стягайте се........
всичко знаем всичко ни казаха.
От нас измъкване няма.
34.
GDR
02.07.2021 11:26:41
4
43
На ченгетата които са го задържали трябва да им издигнат паметник. Очилатия всички го мразят.
33.
*********
02.07.2021 11:24:59
0
7
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
32.
Темида
02.07.2021 11:24:35
0
40
Не е важно дали ще ги осъдят или не. Същината е, че престъпната схема е осветена и преустановена. Защото в България всички знаем, че съдебната ни система е тромава и неефективна.
31.
Абе
02.07.2021 11:23:13
1
25
Дали са съседчета в Новоселци с очилатия връзкар от 04.Ей така по комшийски да оправим някой и друг наш човек...Чистииии до кокъл!
30.
Иван Тройнев
02.07.2021 11:19:35
2
40
Тез имат едно приятелче от жандармерията живее в Лазур и бачкат хората за имоти.Има сериозни данни и информация, че са замесени и в убйства.
29.
Arlosh
02.07.2021 11:17:58
2
33
Сега ще има влакче с баща и син, бахти наглите прости куки, нямам думи
28.
CTAHKO
02.07.2021 11:15:13
2
47
А техния голям приятел и съучастник в престъпленията дознател Толчев от 4то РУП защо сте го пропуснали бе ?
Ами че той е по голям престъпник и измекяр от тези двамата взети заедно.
27.
*********
02.07.2021 11:10:46
4
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
Бойко Борисов
02.07.2021 11:10:44
10
44
СЛЕДВА ДА СЕ АРЕСТУВА БОЙКО БОРИСОВ, ГЕШЕВ И ДА СЕ ПРЕМАХНАТ НЕ САМО ШЕФОВЕ НА ПОЛИЦИЯТА, НО И ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ. НОВИ ПОЛИЦАИ С КОНКУРС И ПОДГОТОВКА. НАЗНАЧЕНИ СА ЕДНИ ТЮФЛЕЦИ И НА ВСИЧКО ОТГОРЕ И ПРЕСТЪПНИЦИ. ЦИСТКАТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ НАВСЯКЪДЕ!!!!!
25.
А
02.07.2021 11:10:22
2
27
Протежетата в Камено и другаде?Май ще се окаже ,че са масово навързани...Айде развъртай метлата
24.
123456
02.07.2021 11:05:31
1
71
Време е за всички РПУ-та в Бургас.Никога не е имало толкова наркодилъри в града.Без прикриване на държавните институции не е възможно да се стигне до тези размери.Пълна ревизия и чистка до долу.
23.
Хахахаха
02.07.2021 11:04:46
1
46
Въй ако ги вкарат във затвора при другите престъпници въй ко ги чака незнам миячите и сервитьорките на затвора и любовниците ще са всеки ги мрази и направо дурдан леш ще са хахахахахахаха няма по хубави новини от това
22.
CTAHKO
02.07.2021 11:01:40
5
56
Аз нали ви казвам че бургаската полиция е пълна с мангали и олигофрени които работят яко за мафията.
21.
хас му кар
02.07.2021 10:54:37
2
11
Андибул моркоов
20.
Hahaha
02.07.2021 10:48:44
1
73
По хубава новина не съм чувал скоро браво браво браво
19.
Венци набора
02.07.2021 10:48:33
2
34
Ей наигра се и ти
18.
Justice
02.07.2021 10:40:14
2
34
Венци цигарки да ти нося ли в панделата
17.
Чурляна
02.07.2021 10:39:14
1
23
Ай ся ти пей като славейче
16.
Cooper! Famous agent code!
02.07.2021 10:38:47
4
20
Фалшива капка в морето... А и истинска да беше все тая... "Правителства", "професори", "медии" и "медици" извършиха и продължават да извършват безнаказано къде по-масови престъпления!
15.
gradski
02.07.2021 10:38:38
27
13
Като минат изборите ще го върнат на работа, като началник. В най-лошия случай за наказание ще го командироват в Малко Търново.
14.
До вътрешна сигорност
02.07.2021 10:35:54
5
66
Има един във 5то дилар на трева кара бмв 7 серия казва се константин георгиев продава трева със униформата зарежда дилари покровителства дилари и чадър за развързване на трева сега е малко по обран зарежда само най верните но си продължава със дейноста но до когаа не се знае него кога
13.
KVI MUTRI SA E
02.07.2021 10:35:35
2
30
TOQ MLADIQ DA RAZKAJE KAK MU SKASAHA NA EXA V MEDEN RUDNIK PAGONITE KVARTALNITE MAJKARI
12.
Браво!
02.07.2021 10:34:49
2
57
Ако наистина разработката е на бургаските ченгета и не е стигнала информация предварително до въпросния, мога само да ги поздравя. Аз обаче мисля, че големите далавери трябва да се разплитат с криминалисти от София, като и там трябва да се бръкне сериозно и да се назначат независими ченгета
11.
n###
02.07.2021 10:33:40
2
72
Корупцията е заела страховити размери- като се започне със съд, прокуратура, НАП, полиция, общини, все държавни хапки, които не се свенят да те принудят и да изнудят за пари.
Над 80% от тези структури са за тотална чистка- има и съвестни хора там, но с течението на времето те са претопявани от така създалата се корумпирана среда.
Лечението е в самата народопсихология- колкото повече, толкова по-добре...
Българинът винаги е бил подкупен, още от времето на хановете и царете, да не говорим по времето на османското робство и партизанското движение, колко глави са паднали заради платено предателство, а и сега така, по нищо не се различава!
Вижте писанието на цар Фердинанд, когато е абдикирал от престола до сина му Борис- ей там нацията ни е описана много точно и ясно!
10.
МРРБ
02.07.2021 10:28:37
1
94
Четвърто управление явно са го взели на концесия. Бахти шуробадженащината.
9.
Дааа
02.07.2021 10:27:14
5
97
Браво бойко рашков побърка ги чакаме още арести на престъпници във униформа и дилари полицай браво на вътрешна сигорност евала пичове живи и здрави истински и достойни полицай са вътрешна сигорност мачкайте престъпниците във униформа правище пари и всякакви своеволия за недосегаеми на гърба на мвр и униформата
8.
Пинко
02.07.2021 10:22:03
1
91
Алелуя най-накрая да си получи заслуженото този продажник
7.
тони
02.07.2021 10:19:42
16
108
Добре че дойде служебното правителство, че да разкове кочината с прасетата вътре!
Въпросът е как тези хора са вършили толкова години далаверите си по времето на управлението на Борисов и ГЕРБ?
Как мутрата от Банкя е допуснал такива хора на ръководни постове и как години наред тези полицаи вместо да ни защитават, са ползвали служебното си положение да тормозят и мародерстват над обикновени граждани?

Как сме живели в кочината на Борисов и Пеевски толкова години? Защо спахме досега?
6.
Xохохохохо
02.07.2021 10:19:22
0
52
Има видов ден ко правим сега хахахахаха нагляри мръсни има и други във системата на мвр има един дознател бивш който нее фактор вече един куц дибел плешив много алчен на той е наред той вече нее във системата но колко хора искат да го искълчат на той е за затвора и той покровителства хора от криминалния свят дава информация прибира пари зад автомивката на дросев охх котенце ти си наред
5.
Ххх
02.07.2021 10:18:31
11
83
Браво бойко рашков
4.
Silas
02.07.2021 10:18:00
62
29
Флагман издадоха присъда преди съда.Може и да са престъпници и да са извършвали това в което ги обвиняват но не трябва ли първо да се докаже?
3.
бургас
02.07.2021 10:14:30
2
113
за пореден път доказахте че в бургас куките са мутри
2.
Hh
02.07.2021 10:12:58
2
39
Лошите лейтенанти
1.
мафия
02.07.2021 10:10:44
3
76
хахахаха, мишоци, казахме ви да дойдете при нас вие искате на шано да работите, ми аре сега дърпайте, паляндари. Следващите са Динко и неговата бригада от Криминална и още 2-3 метанови пишлегари от 1во и 5то. Шмайзери сте, не се играе така тая игра
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори