×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хартиен вот и в Бургас след срив на машините


Хартиен вот и в Бургас след срив на машините
Избиратели от Бургас вече гласуват с хартиени бюлетини, вместо на машини заради технически проблеми
Тема в развитие
Висока избирателна активност в Гърция: Почиващите българи на опашки пред урните "Меден рудник" се прибра от плаж, но ще отиде ли да гласува Справят ли се бургаските роми с машинното гласуване (ВИДЕО) ИТН с жалба в РИК-Бургас: Майка и дъщеря са назначени от ГЕРБ-СДС в 31 СИК Много ниска избирателната активност в Бургас към 16 часа Любен Дилов: Гласувах за това България да заприлича повече на Бургас Какво прави този член на СИК в село Черноград, Айтоско? Доста по-ниска активност в градските секции на Бургас от вота през април, избирателите са на плажа Хората на Жан Виденов в Бургас със сигнал срещу застъпник 11.85% е избирателната активност в страната Спипаха Мечо от Карнобат по бели гащи, опита да продаде гласове на репортер под прикритие Първи арест заради машините Машина за гласуване в Костинброд принтира ценови разписки Огромни опашки пред секциите в Гърция Бойко Борисов: Не вярвах, че ще преживеем демокрация по венецуелски Хартиен вот и в Бургас след срив на машините Към 11 часа 12,3% за областта: Най-активни са в Приморско, Царево, Малко Търново и Созопол Живко Табаков: Ще работя за съставяне на правителство, за да има стабилност в държавата Към 11 часа: Избирателната активност в ж.к.Меден рудник достигна до 15 % Подадоха сигнал срещу представител на ИТН, гласувал вместо възрастни хора в Черноград Румен Христов: Гласувах за европейски доходи на българските Вот с хартиени бюлетини в Карнобат и Добрич заради проблеми с машините Бургаската СИК 231 към репортерите враждебно: Няма какво да снимате тук! Избиратели от Несебър на опашка заради проблеми с машините за гласуване Патриотът Христиан Митев: Гласувах за високи доходи, сигурност и защита на традиционното семейство 7771 отпускари си променили адреса, за да гласуват, очаква се напрежение в секциите Изборите започнаха, гласуваме за 46-ото Народно събрание на 6 континента
виж още
скрий
11 Юли 2021, Неделя, 12:18 ч.
Автор: Флагман.Бг

 ЦИК реши в още седем секции да се премине към гласуване с бюлетини заради технически проблеми 

Избиратели от Бургас вече гласуват с хартиени бюлетини, вместо на машини заради технически проблеми. Централната избирателна комисия взе решение за това след проверка на технически проблеми, съобщава Нова телевизия. След спирането на машинното гласуване в една от избирателните секции в Карнобат, се премина и към хартиен вот в Добрич, Брусарци, Полски Тръмбеш и село Янково. 

Централната избирателна комисия е решила още вчера там да се премине към гласуване с хартиени бюлетини заради проблеми с машините, каза председателят на ЦИК Камелия Нейкова. 

След проверка на технически проблеми с машините, гласуването с такива е спряно в още 7 секции - две в 23 МИР София, две в Силистра, две в Благоевград и в Бургас. 

Това стана след първото заседание на ЦИК. След него ще станат ясни и първите данни за избирателната активност в страната.

Пет-шест са сигналите за нарушения, които са постъпили в ЦИК, освен проблемите с машините за гласуване. Това каза зам.-председателят и говорител на ЦИК Росица Матева. Тя уточни, че има постъпил сигнал за предизборна агитация в интернет - за поява на образи на политически лидери. Има и сигнал на една от информационните агенции за оповестяване на междинни резултатите.
 




Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
5
Коментара по темата
5.
Хубава работа,
11.07.2021 13:50:38
6
6
ама...фатмашка с мадуровски почерк :))))
4.
Хубава работа,
11.07.2021 13:17:53
0
6
ама.....българска!!! 38fb
3.
бурпазлия
11.07.2021 13:13:08
7
12
Провокацията която се очакваше ГЕРБ да извършат в повечето СИК се осъществи Въпреки това съм уверен че разума ще надделее и народа ще гласува срещу статуквото за съставяне на работещо правителство .
2.
Цв.
11.07.2021 13:10:55
2
6
Тотална излагация, как не ви е срам, човек да няма избор как да се гласува. Ще ви чакаме часове да си оправите простотиите и на края не можете. После часове ЦИК да разрешала на хартия! Вие нормални ли сте? Кой ще стои на 30 градуса? Друга работа нямаме ли?
1.
Warrior
11.07.2021 13:01:49
4
7
Поздрави от Мадурко от Венецуела.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори