×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жена почина след ваксинацията с AstraZeneca


Жена почина след ваксинацията с AstraZeneca
Лекарите казали на Люси Таберер от Лестър, че има проблем с бъбреците, но жената се озовала в болницата с рядко усложнение след ваксинация с AstraZeneca
Ключови думи: ваксина, AstraZeneca
04 Юли 2021, Неделя, 09:45 ч.
Автор: Флагман.Бг

Преди да си отиде от този свят, тя се обринала цялата

Жена се обрина цялата и умря след ваксинацията с AstraZeneca, съобщава БЛИЦ.
 
47-годишната Люси Таберер от Лестър, Англия, получила първата си доза ваксина срещу коронавирус още на 19 март. След това тя се почувствала зле, но не го свързала с инжекцията на AstraZeneca. 

Според избраника на жената, Марк Томлин, те смятали, че болезнените симптоми ще изчезнат след няколко дни, но сериозно се объркали.

"Люси имаше болки, така че тя отиде при своя лекар, който каза, че това са камъни в бъбреците и предписа болкоуспокояващи. Думите на лекаря я успокоиха - тя не смяташе, че това има нещо общо с ваксината," казва Марк Томлин.

Луси обаче се влошавала все повече и тогава двойката наистина се уплашила. 13 дни след ваксинацията жената все пак се озовала в болницата с рядко усложнение.

"Състоянието й започна да се влошава и започна паника. Тя получи синина с големината на тенис топка. Тогава се появи много силен обрив по лицето й отстрани и венците й започнаха да променят цвета си, продължава Марк Томлин.

Пациентката е диагностицирана с мозъчна тромбоза, след което е получила инсулт, пише The Sun. Люси претърпя операция, но вече не било възможно да се спаси. Скоро жената била изключена от устройствата за поддържане на живота.

Изминали 22 дни от ваксинацията. Според Марк лекарите казали, че болестта на съпругата му е провокирана от ваксинацията. Сега мъжът сам ще отгледа своя петгодишен син.


В категории: COVID-19


7
Коментара
От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
7
Коментара по темата
7.
до 2
04.07.2021 13:12:48
0
1
А, и не съм писала "gender"; писах "gendAr" , което е съвсем друго нещо.

https://www.urbandictionary.com/define.php?term=gendar
6.
до 2
04.07.2021 13:08:51
0
4
Какво пише, т.е. цялата дума, не е интересно! Интересното е какво ти показват! Като не разбираш нещо, не го коментирай.
5.
Малоумникът до 1
04.07.2021 12:49:40
8
4
Трябва да спреш да пушиш пико
4.
Малоумникът
04.07.2021 12:47:41
1
2
Изглежда в много добро здраве,цяло чудо е че е умряла да

Хората с хронични и автоимунни заболявания трябва да се изследват преди такива процедури а не да пият по половин литър ракия (или 2-3 литра бира в нейния случай) и тогава да ходят на ваксина
3.
До 1
04.07.2021 12:42:49
0
9
Ако всички мислиха така би било добре ;)
2.
Абе малоумник
04.07.2021 12:32:24
6
1
На тениската пише "ledendary". Откъде ти се привидя "gender", че даже не си го и написал правилно.
1.
Gaslighting & Cognitive Dissonance!
04.07.2021 11:48:40
3
8
09:45 ч.; 99, което за тях е и 66; любимо окултно число
47-годишната (11); любимо окултно число
19 март = 19/3 - ИЗМАМА-19; 19 & 3 любими окултни числа
Лестър = 22 (11х2); любимо окултно число
mark tomlin = 33 (супер любимо число и код за лъжа!)/45 (9)
mark = 9; любимо окултно число; също mark of the Beast
lucy = 13/13; любими окултни числа + 47= правителство
taberer = 33; супер любимо число и код за лъжа
13 дни - любимо окултно число
пише The Sun - те боготворят слънцето
22 (2х11) дни - любимо окултно число

оранжева дрешка и оранжева коса - оранжево - код за лъжа и измама

gendar на пуловерчето - означава разпознаване на пола, особено ако "съществото" е травестит

Аз съм върл противник на мръсната измама и на геноцида и терора с инжекциите, физически и психически, който е действителен, но ме дразнят и противоположните фалшиви статии, пускани с цел подлудяването на хората, карайки ги да се съмняват в собственото си мислене и решения. Болшинството бездруго живеят във фалшивата "реалност" създавана умишлено от "медиите". Има много подходящ термин за това на английски, за който го ползва - gaslighting - но е непреводим понеже произлиза от заглавието на стар филм, в който съпруг подлудява по същия отвратителен начин жена си. Числата, които изглеждат неразбираеми с просто око се базират на джематрия (gematria), древна окултна система, която се ползва за кодиране на всичко в този противен свят от тези които са решили че са му собственици и трябва да пресъздадат отново Вавилон.

Загубих много време с това и знам че 99% от хората в България няма да разберат нищо, но все пак си заслужава... за този ценен 1%!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори