×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Българските патриоти с готов закон за защита на половата идентичност на децата


Българските патриоти с готов закон за защита на половата идентичност на децата
ВМРО, Воля и НФСБ ще продължат да отстояват морала и християнските ценности, каза Искрен Веселинов
28 Юни 2021, Понеделник, 17:48 ч.
Автор: Флагман.Бг

България да стане зона без ЛГБТ-пропаганда, настояват трите партии

Закон за половата идентичност на децата от раждането са подготвили българските патриоти – ВМРО, Воля и НФСБ, съобщи съпредседателят на коалиционния съвет и водач на листа в Русе Искрен Веселинов. Това стана по време на среща с РОД интернешънъл – най-голямата родителска организация в страната, която се бори срещу налагането у нас на джендър-идеологията. РОД се обявява категорично и против прокарването на провокативни „интерсекс“ програма в детските градини и училищата.

На срещата родителската организация бе представена от адвокат Владимир Шейтанов, защитавал българските медици в Либия, и Давид Александров.

Искрен Веселинов припомни, че основните послания на Български патриоти са: „Семейство, доходи и сигурност“. В нормалните държави семейството е основна клетка на обществото, а повишената раждаемост – начин за преодоляване на дълбоката демографска криза, в която се намира България. Патриотите предлагат това да стане чрез безплатни детски градини, напълно безплатно образование, учебници и лекарства до 12-ти клас, насърчаване на образованата раждаемост чрез програми и данъчни облекчения за младите семейства, включително и освобождаването им от тежкия ДДС при закупуването на жилища.

Според патриотите от ВМРО, Воля и НФСБ, общините биха могли да финансират частни занимални, когато децата не се класират за места в общинските детски градини.

Българските патриоти в лицето на трите партии са припознали всички общи политики по защита на семейството и децата и ще продължат заедно да отстояват морала, християнските ценности и семейството като съюз между баща - мъж, майка - жена и техните деца, добави още Искрен Веселинов.




9
Коментара по темата
9.
Burgas
28.06.2021 19:56:01
1
4
Тия тумбаци нямат нищо християнско в себе си. Сигурен съм, че думата пости буди у тях само весело пренебрежение. Застъпничеството им за каквато и да е кауза може само да й навреди. Патриоти, които разбират за свой патриотичен дълг продаването на българско гражданство. Няма думи които да изразят дълбоката ми погнуса.
8.
*********
28.06.2021 19:28:42
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
Браво, ВМРО!
28.06.2021 19:01:20
3
2
Само ВМРО са толкова постоянни в отношението си към ЛГБТ, този законопроект трябва да стане факт, за да се построи нужната преграда пред всевъзможните опити за масово педерастиране на България!
6.
Кusud
28.06.2021 18:53:08
1
1
това да си патриот е по лошо от това да кажеш че си еснаф или игоисти това е да кажем че ти се определящ според апартамента си според тъпата си къща спиред тъпия си град - и че няма други гледни точки.

Това е измислена дума въздух.
5.
Км
28.06.2021 18:50:27
3
3
Гейовете винаги са били приети наравно в нашата Византийска и Римска империя.
Какви са тези татари само гледат да делят хората и да създават проблеми където НИКОЙ не му пука за вашата тъпа “политическа” партия.
4.
Грозна работа това фалшиво Путриоти
28.06.2021 18:48:45
1
4
Жалки комплексари.
Само делят хората и създават изкуствени проблеми за да фи ги забележе някой смачкан и отчаян гражданин.
Много е ясно че тази територия винаги е била Римска и Византийска и никога е нямало проблем с гейовете.
Само прости ислямисти създават проблеми.
3.
Българина
28.06.2021 18:25:30
1
1
Четири години дремаха, сега се сетиха.
Патреоти, Сър...
2.
ГДБОБББ
28.06.2021 18:20:11
2
3
Всичко друго оправихме, само това остана.
Най-големите пееее.....раси - псевдо патреотите ше пазят децата, мда :)
Има си родители, те да се тревожат и грижат за идентичността на децата си. Не може за всяка простотия да има закон
1.
Национал
28.06.2021 18:12:53
2
0
Аз съм "За".
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна Башар Рахал закова колеги си с признание Башар Рахал закова колеги си с признание От един мой учител знам правилото: "Гледай да не те усетят, че играеш! Усетят ли те, си се провалил, споделя актьорът Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Турхут, който реставрира храма в Сунгурларе и още над 20 църкви, откри пътя към щастието Човек, който мисли само за пари, никога ги няма, а ако осъзнае какво му доставя  удоволствие, ще е по-здрав, казва философът-строител Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Радост за бедните в Бургас! Вижте какви подаръци получиха на Великден Те са за над 120 души от списъците на БЧК, както и за 12 малчугани от Центъра за настаняване от семеен тип за деца и младежи в ж.к. Лазур 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си 70-годишна варненка сподели рецептата за козунак на баба си Автентичността на празника ви е гарантирана, ако сложите това на трапезата си Злато и бронз за нашите момичета в Баку Злато и бронз за нашите момичета в Баку В битката за първото място родните грации изпревариха формациите на Италия и домакините от Азербайджан, които допълниха подиума
Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застеля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура Паника в Швеция заради Евровизия Паника в Швеция заради Евровизия Полиция от половин Европа пази израелската певица Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Путин заговори за обединение на милиони хора на Пасха въпреки войната в Украйна, а Зеленски го обяви за луд Руски войник на фронта пък сподели, че заради спомените с близките си за Великден си струва да живее и че вярата му дава сили  Русия обяви за издирване Петро Порошенко Русия обяви за издирване Петро Порошенко Не е ясно защо Путин е разпоредил търсенето на бившия украински президент
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори