×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Включи се в петицията, ако смяташ, че програмата за саниране трябва да продължи безплатно за всички


Включи се в петицията, ако смяташ, че програмата за саниране трябва да продължи безплатно за всички
Промяната на Програмата е абсолютно нечестна спрямо, живеещите в сгради, които не са санирани все още, заявява Жечо Станков
23 Юни 2021, Сряда, 11:23 ч.

Без значение кой отговаря за програмата - тя трябва да е безвъзмездна

„Буквално преди часове стана ясно, че Програмата за саниране - едно от хубавите неща, които се случват в Бургас, Бургаска област и в страната, се променя. Това стана на тъмно и зад гърба на хората, които са основните заинтересовани страни. От програмата само в Бургас са се възползвали вече десетки хиляди граждани, още много други очакват нейното продължение. Но сега тя се променя! В момента се добавя компонента „съфинансиране“ за всяка една от сградите, за всяко домакинство. С други думи – от вашия джоб ще излизат средства. Абсолютно неравнопоставено с тези, които вече живеят в хубави сгради, вие ще можете да се възползвате от програмата, но само, ако се включите със средства в нея. Това ще се отрази и на бюджета ви. Не това беше задачата на санирането!“, заяви Жечо Станков.

Включете се в петицията от тук: https://www.peticiq.com/328888

„Не искам темата да се политизира! Важно е всички граждани да се обединят и да покажат, че без значение кой отговаря за програмата - тя трябва да е безвъзмездна! Затова се включете в петицията ако смятате, че е справедливо програмата да продължи без участие на живущите в сградите!“

Включете се в петицията от тук: https://www.peticiq.com/328888

„Това е абсолютно неравнопоставено с тези, които вече живеят в санирани сгради и чието саниране бе безвъзмездно!
Промяната на Програмата е абсолютно нечестна и спрямо всички, които живеят в сгради, които не са санирани все още. Някои от тях са дали своя дял, сменяйки дограмата, правейки собствена изолация. Сега ще бъдат задължени отново да изкарат пари от собствения джоб, за да бъде санирана сградата им. Несправедлива е към тези, които чакат да продължи санирането, както и към тези които нямат възможност да участват със средства. Например: в блок от 8 етажа и 8 входа има близо 200 апартамента. Представете си поне 10-20% от жителите там да са възрастни хора, които нямат възможност да извадят средства за съфинансиране. Означава ли това, че техните съседи трябва да носят тази финансова тежест?

Напразни остават и всички положени усилия на гражданите да събират подписи и да кандидатстват навреме, тъй като новите условия най-вероятно означават, че трябва да се направи и ново кандидатстване.“




62
Коментара
62
Коментара по темата
62.
Въх
27.06.2021 23:52:54
0
2
Тея бъхлярници, какво да им санират, те ще почнат да падат след има няма 5 до 10 години... ко ши правят серяндурите, че и копторите по селата са разрушени
61.
тони
24.06.2021 13:57:52
0
3
АКО КРАДЯХА ПО -МАЛКО ЩЕШЕ ДА ИМА ПАРИ ЗА ПОНЕ ОЩЕ ТОЛКОВА БЛОКОВЕ.! АМА КРАДЛИВИТЕ УРУНГЕЛИ НА БАЦЕ СЕ ОБЛАЖИХА , А ПРОСТИТЕ ХОРА МИСЛЯТ ,ЧЕ ИМ Е БЕЗПЛАТНО. ВСЪЩНОСТ ТЕЗИ ПАРИ СА ОТ ЕВРОПА, КОИТО ПАРИ НИЕ ЩЕ ВРЪЩАМЕ СЪС СИГУРНОСТ!
60.
do 27 komentar
24.06.2021 13:55:15
0
1
Браво! Най-адекватния коментар си написал за така нареченото саниране! Такова крадене падна ,яко ,яко! Да не говорим ,че повечето блокове имат поражения и течове след санирането .
59.
Истината
24.06.2021 05:52:17
3
2
Моя блок е саниран-без пари...и аз съм много доволен! Овцете с малоумните си теории и претенции да се скрият някъде...ако искат да продължават да сеят тъпотия след тъпотия ..все ми е тая!
58.
Проста червена рая
24.06.2021 05:49:01
8
0
Когато Герб взеха пари от еврофондовете и започнаха да санират, комунягите от бсп се насраха да лъжат и плашат овцете,че щяло да струва пари..и овцете лаха и плюха и пак ги "разбираха". Сега,когато вече наистина комунягите взеха да управляват,чрез фатмака и не са предложили нито един проект за еврофондове вкл. и за санирането и казаха ,че щяло да продължи само че с пари от хората/вс да си доплаща/същите овчи "разбирачи" пак леят акъл..
Били си свършили некачествено работата,били крадяли..нз си какво било ..че и на вече санираните сгради да им се вдигнел данъка ..защо ,Ганьо-защото си прост! Ето за това!И ще си останеш прост,гладен,несаниран,лъган,манипулиран от същите тези хора,които фалираха държавата вече няколко пъти...пък ти си сипи простотията и злобата по форумите и търси пак кой ти е виновен! Въпросните "разбирачи" могат да си заврат овчите теории отзад-откъдето всъщност ги вадят!
57.
Рокенролата
24.06.2021 03:00:54
3
4
Да се повишат данъците на апартаментите в санираните блокове около 2 пъти и така ще се постигне някаква справедливост.
Иначе ни е ясно, че пари за всички за "безплатно саниране" няма да има
56.
до Робин Худ
24.06.2021 00:20:44
2
6
Бате, абсолютен нещастник си. За втори път ти го казвам. Не знам за какви гербливи птици говориш. ГЕРБ вече не пеят в хора, време е да го разбереш. От тях не зависи. Има нова власт. Затова и казвам, като е имало проблеми със санирането си има съд. А новата власт може да си наложи какъвто иска контрол върху санирането. Но да ми обясняваш, че държавата щяла да даде пари сега на бедните да си санират, а другите щели да си плащат, при положение, че досега нищо не плащаше никой, може да се роди само в главата на някой, който живее пред компа и не е изкарал 5 лева в живота си. Намери си работа, започни да си плащаш данъци осигуровки и т.н. и спрете да си мислете, че като насъсквате хората едни срещу други допринасяте за нещо, освен за кирливата си тролска надница.
И си набий в главата, че парите са от ЕС, от плана за възстановяване и развитие. Като си неграмотен вземи отвори и прочети. Има си публични официални документи. То не става само със гледане на 7/8ми ТВ. И да не знаеш, че аз когато съм протестирал сигурно си бил в мислите на баща ти насочени към на майка ти...персоната. За да могат такива като теб днес да ръсите акъл без да сте учили или свръшили за 5 пари работа през целия си живот. Паразити.
55.
Робин Худов
23.06.2021 23:28:40
4
2
До 47. Няма да си позволя обидни квалификации. Ти да не се обиди на гербелива птица. Ха, ха
1. Във всеки блок имало бедни -ами нали затова е държвата и общината. Да даде целева помощ точно на тия който са бедни, а не покрай тях да дават средства от всички и много бедни българи и на мазните тарикати с няколко коли пред блоковете.
2. Който крадял да го съдели - когато дадеш левчета от джоба си тогава няма да си свиркаш и да гледаш безучастно как квадрат "безвъзмездна санировка" излиза няколко пъти по скъпо от санировката която всеки от нас си плаща без посредничеството на политиците. Тогава ще обикаляш и ще търсиш сметката за всяка похарчена стотинка. Ако разбира се парите си ги изкарваш със знания и труд.
3. Програмата ТРЯБВАЛО да завърши безвъзмездно - това е най голямата смешка. Ами ходи протестирай, ама пари трябват и за здравеопазване, образование, и за още много други пера от бюджета.
4. Санирането е от бюджета - някой здраво ви е излъгал че ЕС дава пари за тия кражби. Ако това беше така, досега да има заведени стотици дела за връщане на парите.
Да пишем ли и за милиардите необходими за пенсиите, където е същата несправедливост. Вместо на някой който няма и един ден трудов стаж да му дават социална ПЕНСИЯ за старост ( защото такива като теб реват и за тях), и то абсолютно незаслужено , освен че навършил определени години, държавата може да им дава всеки месец определена социална ПОМОЩ ( както е във всички нормални държави), а да не отнема от вноските на хората които са работили по 30-40 и повече години.
54.
толерантност
23.06.2021 22:56:18
2
3
Първо да съберат тези 20% от собствениците на вече санираните жилища!Да се учреди фонд за саниране!
Следващите предложения - след това.
53.
Хахаха
23.06.2021 21:51:25
1
3
Някой ако си мисли, че животът им ще се оправи при Новите/стари управници, че ще спрат да ги крадат и лъжат нагло, ами... много се лъжете! Кучетата си лаят, кервана си върви. Ще има да взимате, ама някой друг път...
52.
Хриса
23.06.2021 19:20:08
2
13
В Карнобат 99% санирането се извършва от кметската фирма Партньори,качеството е мижай да те лъжат, стиропора е възможно най тънкия, фибран почти не се слага,лепилото е пет топки, на покрива си оставиха ръцете като завали дъжд вътре не спира и т,н. Аз лично се радвам,че спират санирането защото те и без това не санират както трябва,а само прибират евро пари,а те съвсем не са малко.Забележете кои изреваха първи,че се спират парите?
51.
Емигрант
23.06.2021 18:27:31
2
4
Коментарът ми включва въпрос към тези, които имат вече санирани жилища от общината:
Добре ли са санирани вашите жилища или майстора пак си е “оставил ръцете” на фасадата?п
50.
Айдол
23.06.2021 18:24:40
0
17
Санирането в Бургас премина през фирменият обръч.Може да се дефинира като:крадене,крадене,крадене
49.
Простотия безкрай!
23.06.2021 17:30:11
9
11
Леле, много разбирач у флагмана! Кой ви лъже, че парите са от бюджета? Парите са от ЕС. Договорени по плана за възстановяване. И нещо повече. Нали гербаджиите вече няма да управляват. Като новите искат друг контрол по санирането, ами да го наложат. Кой им пречи? Няма как да обясниш, че досега е можело да е безвъзмездно с бюджетни средства, а сега при осигурени европари да карате хората да плащат. Безумно е. И е нагло.
48.
Тиролски
23.06.2021 17:28:40
1
3
Станков ,саниране -да , но стопански принцип-50 на 50 в лв. Освен това следва на да направи по основни улици и булеварди-задължително. Това е облика на града.Който се дърпа и философства,хайде у Странджа или Сакар в селската къща от където е дошъл. Не да смятаме ,че ще загубим гласоподаватели
47.
Когато си вреден...
23.06.2021 17:25:28
5
9
Робинееее, тъп ли си или да?
Проблемът не е дали при вложени собствени средства ще се следи по-стриктно за качеството, А ЧЕ ВЪВ ВСЕКИ БЛОК ИМА МНОГО СЕМЕСЙТВА, НАЙ-ВЕЧЕ ВЪЗРАСТНИ ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ! НЕЩАСТНИК!
Затова програмата трябва да се завърши безвъзмездно! А, който е крал - да го съдят и да ходи в затвора. Най-бедните ли пак трябва да платят цената за това?
46.
*********
23.06.2021 16:52:10
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
45.
Робин Худов
23.06.2021 15:34:50
4
21
Саниране без самофинансиране е кражба от всички данъкоплатци в България. И да не ми дават примери с Германия или други страни. Там санирането е само за общинските жилищни блокове ( а мнозинството германци живеят в такива). Искат им само 20 % а ореваха България за безплатното. Искат саниране без контрол, защото ако си вложил някакви средства ще следиш и вложените материали и качеството на работа, но нашите гербливи птици не искат това !
44.
======
23.06.2021 15:20:58
1
7
Може ли един въпрос по повод стиропорирането. Защо на 16 етажен блок с 6 и повече апартамента на етаж се слага лесно запалимия стиропор а не минерална вата ? За един приятел питам
43.
Отдавна е решено
23.06.2021 15:15:09
0
13
Санирането преключи! Това е истината!!!! Всичко друго е празни приказки/демагогия/ на заинтересованите политици!!! Фондовете са източени отдавна! 100%
42.
Теодор
23.06.2021 14:59:04
0
17
Програмат за саниране трябва да продължи. Всички собственици на апартаменти трябва да получат по още един апартамент подарък от държавата. На останалите които нямат собствени апартаменти, ами да си купят. Какво сме ви виновни че сте бедни. По този случай бедните ще изплатят масрафа на богатите както винаги. Аxде сега отивайте в чужбина да бачкате че още саниране идва и трябват парички. Наистина ли никой не вижда какво става. Бедните стават още по бедни а държавата се скъсва да дава на богатите. Дори и пенсиите като увеличава с проценти така богатите пенсионери получамат увеличение в размер на една цяла пенсия на беден пенсионер. Гласувайте за тиквата и ще сте още по богати. Бедните да го ду........т
41.
Иванов
23.06.2021 14:45:36
1
18
Наскоро останах изненадан, че много от хората си мислят, че програмата за саниране е с пари от ЕС! Много малко хора знаят, че ЕС не е дал и една стотинка за тази програма и цялото финансиране идва от държавния бюджет, т.е. от нас! И понеже пари в бюджета няма, от ГЕРБ теглиха държавен заем, за да може да с еплати за това саниране!
Та ако някой си мисли, че парите са от Европа, жестоко се лъже! Всичко излиза от нашия джоб!
40.
Иван
23.06.2021 14:36:04
0
12
Няма такъв филм "безплатно". 2021 година сме все пак. Тези пари са дошли от някъде - европейски данъкоплатци. Лесно е да се сети човек, че когато се дава - и се взима. А това със санирането големи цигании стават - щом си позволяват да местят слънчевите панели от блок на блок, само за да мине проверката, представете си какви малоумници работят.. хубава работа ама циганска.
39.
До 27
23.06.2021 14:35:43
0
10
12000 за апартамент, ама нали се сещаш, че има и средни, с по една външна стена, само от тук 6000 джоб парасъ, Незнайко в слънчевия град, и пак се опитват да ни правят на балами.
38.
Селянин
23.06.2021 14:22:07
1
15
Ако не се налагаше да се връщат 30% от платеното за саниране към партията майка, щеше да бъдат санирани с 30% повече сгради със досегашният ресурс. И децата знаят как фирми без нито един строител и без да имат нещо общо със строителство вземаха поръчките за саниране, чрез много сериозна комисионна за едни консултанти на едни наши хора.
37.
Моно пор
23.06.2021 14:19:30
0
7
Стерео и моно е друго и няма нищо общо със стиропор. Щото ако ти обясня какво би трябвало да е значението на "стерео пор" ще се плеснеш по челото и ще кажеш "верно съм мкого тъп"
36.
ГЕРБ трол
23.06.2021 14:16:58
2
12
Прости червени чалгари сте и това си е!
Парите за санирането са от програмата за КОВИД, всичко е безплатно и към нас ще потекат реки от пари и ще можем да си ги харчим безконтролно!
Питате се какво общо има КОВИД парите със санирането? И аз не знам, но един от моите колеги тролове по долу каза така и аз му вярвам! Щом той казва, значи е така!

Моля ви, не спирайте програмата, стотици чекмеджета ще останат празни, а когато чекмеджетата са празни не може да се купуват и гласове и се получава един омагьосан кръг, от който се излиза само през затвора! А ние, от ГЕРБ, в затвора не искаме да влизаме! Много е неприятно там, пък и сигурно ще ни бият вътре. Или поне се надявам само с бой да се разминем, че да няма и е.ане!
35.
Въпрос?
23.06.2021 14:16:12
0
16
Европа дава пари за саниране на съседа, а на мен не. Съседа в другия блок е безработен и внася нула осигуровки и нула данъци, нула такси смет. Въобще съседа е на издръжка на държавата. Аз внасям всичко, че внасям и над средното. Плащам данъци осигуровки, такси смет, поддържамм жилището и прилежащите му площи. Давам на държавата всеки божи месец доста добра сума, която виждам във фиша си. И сега съседа е саниран, a на мен ми искат пари? Здраве желая на служебното правителство и на всичките му майки, сестри братовчедки, лели и всичко останало.
34.
До 29
23.06.2021 14:15:13
2
9
Май ти не четеш или откровено лъжеш или ти харесва да те плацикат. А кажи какво е общотото между артисали пари за ковид и стериопор. До сега всичко си беше от републиканския бюджет и когато дойдат и ми платят за моите санирани две къщи, тогава ще се съглася да санират и тези 150 блока.
33.
Искам, ама нямам желание
23.06.2021 14:14:38
2
9
Като знам, че нищо безплатно няма, как да се включа. А като знам как се краде от саниране ми се отщява
32.
D
23.06.2021 14:11:48
3
3
Точно тези възрастни хора спираха програмата за саниране преди години като отказваха да дадат съгласие с идеята че ще им вдигнат данъци ще им шумят и прашят и така нататък. Където имаше съгласие вече си е санирано. Едва ли ще продължи тази програма.
31.
асен
23.06.2021 14:11:33
4
12
При ГЕРБ нищо не е безплатно, всичко се плаща съко и прескъпо и то от обикновения човек!
Идват избори, платените медии ще ви промиват мозъците с подобни статии и репортажи, но трябва да покажем че сме сравнително интелигентни хора и няма да се оставим да ни манипулират хора, които 12 години буквално унищожаваха страната ни!
Време разделно е и трябва да изберете страна- тази на чекмеджетата и поръчковите убийства или тази на справедливостта и достойния живот! Вие изберете...
30.
Гост
23.06.2021 14:07:40
2
4
Ами то тогава аз съм си сменил дограмите , санирал съл го апартамента преди няколко години моя апартамент.Тогава само да ми кажат каква ще е фасадната боя да си я купя и като сложат скелето да им е дам да боядисват .
29.
ф
23.06.2021 13:45:34
7
5
троловете не четат обаче... задаващото се саниране е от парите за ковид от ес..въпросът е кой реши да сложи съфинансиране от домакинствата и защо? къде ще се насочат "спестените" 20% които ще платим? към чии проекти... скъпи трол, стига си се пенил едно и също че не трябва да е безплатно щото ти се иска новите спасители да са винаги прави.. 200 блока са санирани вече в града.. остават 150.. няма как да убедиш хората че трябва да се плаща за нещо за което вече има заделени готови пари
28.
Който е крал да си плаща. Хората не са виновни!
23.06.2021 13:39:18
2
10
Ми да осъдят фирмите, дето са крали ве!
За кво трябва аз съм прецакан, като живея в несанирана сграда и чаках!?
И то айде, аз пари ще намеря да си сменя дограмата, ама бабата от среща във входа дали ща намери, че да си плати? Баси малоумниците!
27.
Безплатно саниране!
23.06.2021 13:30:57
2
26
КОЛОСАЛНА КРАЖБА извършват ГЕРБ и фирмите им САМО от санирането: За един апартамент са предвидили 12 ООО лева. За един блок от 200 апартамента = 2.4ОО.ООО ( два милиона и 400 х.) Повечето от хората обаче са си сменили дограмата и са санирали жилищата си, което предполага, че при тях НЕ СЕ СМЕНЯ ДОГРАМАТА, а само се ЛЕПИ МАЛКО СТИРОПОР И СЕ БОЯДИСВА ФАСАДАТА , КОЕТО ПРЕДПОЛАГА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 2 хиляди лева. Останалите 10 хиляди лева само от един апатрамент са ЧИСТА АВАНТА ЗА ГЕРБ и фирмите им. ИЛИ ОТ 2.4 МИЛИОНА, ОТ ГEРБ ПЕЧЕЛЯТ ДВА МИЛИОНА САМО ОТ ЕДИ ЖИЛИЩЕН БЛОК. !!!
26.
И още ше има...
23.06.2021 13:29:28
7
5
Aве маняци, те на Артекс дето са мултимилионери удариха балтията и им спряха небостръгача в центъра на София, с мотив, че единият етаж не трябвало да го има, при положение че има 2 решения на съда, които защитават фирмата, та какво остава за хората по панелките или с къща на село, или в Карабаир...
Всичко ще ви спрат. И всичко ще си плащате. Никой не му дреме за вас. Свиквайте.

Разликата е е само, че Артекс ще си наемат яките адвокати и ще осъдят държавата. А за вас остава супата. Нито пари за адвокати имате, нито пари за санировка.
Да се радват онези, които успяха да се санират без пари.
25.
Главанак
23.06.2021 13:28:53
3
12
Как безплатно за Сульо бре,
като всички Пульовци му плащаме масрафа, стига пълнене на чекмеджета, избийте си го от главите. Свърши времето на мутрите в скъпарски костюми.
24.
?
23.06.2021 13:17:12
5
6
Защо пишете глупости за еднофамилините къщи? Новата програма ги обхващаше. Щяха и те да се санират, при желание на собствениците. Също и кооперациите. Но вече няма да стане. Щом в София е решено програмата да спре, никакви петиции няма да помогнат.
23.
До 22
23.06.2021 13:17:09
2
7
Заради такова саниране, приказката за безплатното сиренце в капана се оказа приказка за балъци.
22.
альо, альо
23.06.2021 13:04:38
3
11
В капана за мишки сиренцето е съвсем безплатно.
21.
0999
23.06.2021 13:02:57
1
14
Тоест тези които нямаме жилища и сме под наем ще плащаме ремонтите на чужди хора?
20.
Ха ха ха
23.06.2021 13:02:02
2
10
Очевидно голяма греда с тази прокламация, някой да каже на Жечо, че несправедливостта наречена кражба от санирането, трябва да спре сега и завинаги,. Огромно противопоставяне на хората, или даваш пари и контролираш процеса или сам си слагаш стиропора.
19.
По принцип
23.06.2021 12:53:06
13
10
Цялата тази програма е дълбоко несправедлива !
Дори самата и цел за "енергийна ефективност" е погрешна !
За един апартамент от около 80 кв.м. зимно време са необходими средно около 100 лв месечно за отопление....
За една къща в града, на село или в крайградска зона със същата квадратура са необходими поне 200 лв за отопление...
Съвсем очевидно е, че ако бъдат санирани 100 къщи, то спестените пари от отопление ще бъдат много повече от тези при санирани 100 апартамента , по простата причина, че загубите на топлина/енергия са много по-големи при обдухваните от всички страни къщи в сравнение с "пакетираните" един в друг апартаменти!
С две думи ефекта от "енергийната ефективност" ще е по силен ако се санират къщи , а не блокове!
18.
Гол охлюф
23.06.2021 12:51:20
5
15
Абе охлюви, като си санирах кооперацията където живея, някой каза ли браво, каза ли да поеме част от разходите, не, затова или съфинансиране, или смяна на правилата. Тази очевидна кражба от джоба ми трябва да спре веднъж за винаги, няма такова животно, като безплатно, петицията си я заврете в задния................ джоб!
17.
А доколко
23.06.2021 12:23:17
4
20
е равнопоставено с мен и моята сграда , фамилна къща, която никога няма да попадне в тази програма ?!
Защо аз трябва да се бръкна с 5-6 хиляди за да си сменя дограмите, а "равнопоставения " с мен не дава и стотинка ?
Ако зная, че тази програма ще стигне и до къщата на баба ми, на село ,и аз ще съм "за" , но сега "не"!
Дори тези , накоито вече им ги санираха, трябваше да понесат по-голяма тежест във вид на данък или нещо подобно!
Да не говорим, че състоянието на общите части на вече санираните сгради е плачевно...Изронени и надраскани, пукнати стъклопакети, висящи врати...
Нали не са му давали парите ?!
16.
Мразете се, те това искат
23.06.2021 12:22:52
9
13
Поредният опит да се всява разделение и омраза между хората. Елементарен пример: Иван живее в блок, саниран безплатно. Петър живее в блок, който очаква да се санира също безплатно, но днес се събужда и разбира, че трябва да си плаща. А Иван продължава да си живее в санираното безплатно жилище.
Резултатът: Петър намразва Иван.
За Петър няма логика и справедливост в това, той сам да си плаща, докато Иван е получил подарък. И така до безкрай.

Сега помислете, кой и защо има интерес да се мразим по между си? Мислите ли, че в служебното правителство са малоулмни и ще накарат хората да плащат за нещо, което може да се финансира от ЕС? Не вярвам. Просто някой им нарежда да го правят. И те без да се замислят изпълняват. Защото иначе и те ще си заминат.
15.
Asas
23.06.2021 12:19:26
11
29
1 Санирането НЕ Е и никога не е било БЕЗПЛАТНО !
Приятен ден уважаеми зрители. Сметката я плащаме всички.
14.
*123#
23.06.2021 12:09:48
3
1
АМИН
13.
Местя
23.06.2021 12:06:26
8
13
си фарЪ на другия борд, за петицията на гробарските тарикати!
12.
12.
23.06.2021 12:00:01
8
26
и аз съм против.Да си събират пари по блокове и да си санират,ще им излезе много по-евтино.
11.
Game over
23.06.2021 11:56:34
9
20
Кой е**а - е**л! Кака се омъжи!
Това е положението. Честито на печелившите, на които държавата санира апартаментите без да плащат. Останалите имат правото да се чувстват прекарани балъци и да се готвят да си плащат.
10.
киро
23.06.2021 11:54:25
3
15
циркаджии
9.
Хан Кур Бан
23.06.2021 11:51:18
9
33
Аз съм против! Не е редно да вземат от моите данъци и да ремонтират къщата на Сульо! Да си я ремонтира със собствени средства!
8.
Славчо Виолата
23.06.2021 11:49:03
24
15
Ама само как ви го набухах на всичките тъпанари ааааа Кво ще кажете бълъци?
Усещате ли Ада който ви водя след себе си?
Айде и пак да гласувате за мене след двайсет дена за да ви го набухам целия курнишон.
7.
оффф...
23.06.2021 11:47:41
7
34
Как така "безплатно" за всички? Вие деца ли сте?
Всичко "безплатно" в държавата се плаща с повече данъци, повече глоби.

СОЦът, който ни предлагаше "безплатни" неща още ли не си е заминал?
6.
a
23.06.2021 11:41:02
11
16
както и да продължи санирането ще са все същите фирми то други няма тъпи тролове.. да не мислите че ще дойдат швейцарски фирми да ви санират?
хайде плащайте 20%
5.
ти
23.06.2021 11:39:10
9
39
А моята къща на село кога ще я санират безплатно?А иначе всички плащаме за "БЕЗПЛАТНОТО" саниране.Това честно ли е?
4.
Панчо
23.06.2021 11:38:27
8
39
Въй ква наглост безплатно ама с парите на данъкоплатците за да може няккой да пълни чекмеджето да после да плаща на поръчковите сайтове да правя безпристрастни анкети така ли
3.
тони
23.06.2021 11:34:33
17
52
Популизъм от най-висша класа!
Виждате ли гербавите как са се загрижили за народа?
Въпросът е дали наистина им пука за хората или са притеснени, че кранчето към техните фирми ще секне!
На 11 юли да изметем тази корумпирана сган веднъж завинаги! Иначе сме обречени окончателно!
2.
ГДБОББ
23.06.2021 11:30:02
10
41
Стига с това безплатно. Първо - комунизъмъ си отиде, второ - безплатно няма. Някой винаги плаща. Хората, ще се научат да пазят, само, ако са лично ангажирани или финансово, или с труд. 45 години всичко беше “безплатно” и на всеки му беше през уя, нали не е мое, друг да му мисли
1.
*********
23.06.2021 11:29:36
1
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Рецепта за пълнени сладки картофи с извара, домати и чесън Любима пролетна рецепта за цялото семейство - пълнени сладки картофи, една истинска експлозия от вкусове за вашето небце AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня AZUR – новият ресторант в Бургас с изискан интериор и отлична кухня С четирите си просторни зали, високи тавани, артистично осветление, мека мебел в стилни цветове, успешна компилация от индустриални и natural aкценти, AZUR, впечатли всички присъстващи Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Бум в стартирането на хотели и ресторанти, всеки иска да бизнесмен Над 12 хил. нови фирми са регистрирани за тримесечие На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона На лявото или дясното ухо е полезно да държим телефона Задавали ли сте си този въпрос Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Хаосът със зелените тротинетки е брутален, в ОбС умуват за адекватно решение Управляващите ИЕПС ще бъдат санкционирани по ЗДвП, а заради техните нарушения - по общинска наредба би следвало да глобяват и „оператора” на услугата Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Това е рецептата за най-бързите и пухкави мекици Целите са на мехури и са като памук Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Шефът на ДАНС „изритал“ заместника си заради лоша мотивация и политическа ангажираност Петър Петров демонстрирал пренебрежение към институцията Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Чуждите инвестиции намаляха с половин милиард Привлеченият дялов капитал през първите два месеца на годината възлиза на 16,6 млн. евро Чия е служебната строителна министърка? Чия е служебната строителна министърка? И Виолета Коритарова се използва като аргумент в спора дали ГЕРБ или ПП-ДБ има (по-голям) дял в кабинета "Главчев" Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Фики на косъм се откаже от музиката, писнало му от хейта Хейтът тотално съсипва попфолк певецът
Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Хиляди замразени ембриони за инвитро процедури в Газа са унищожени от израелски удар Най-малко половината от двойките вече нямат шанс за дете Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Огромна змия пропълзя в жилищен блок и ухапа директор на градски зоопарк Жителите на блока били силно изплашени от неканения гост Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Крумови закони: Свещеник отряза с мачете ръцете на мъж, крал от църква (СНИМКИ) Осакатеният твърди, че е бил нападнат от „въоръжена банда“ от шестима енориаши До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища До 15 000 евро глоба за нерегламентирано отдаване под наем на жилища Собствениците вече трябва да получават разрешения от властите за престои, по-кратки от 100 дни Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Посяването на изкуствени облаци ли е виновно за наводнението в Дубай Медиите в емирствата нарекоха валежите „историческо климатично явление“, което „надминава всичко записано от началото на събирането на данни през 1949 г.“ Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Тя е най-красивата синоптичка в България, но защо е без гадже Двамата бяха двойка още от училищната скамейка и дори се заговори за сватба Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива Тя е бивша на най-известния женкар в България, но си намери нов и е много щастлива С Петър се запознахме в Несебър, докато бях в една сладоледаджийница, разказа Полина  Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души Студент спря неконтролируем автобус и спаси 56 души От удар предното стъкло се е счупило и шофьорът изхвърчал на пътното платно Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Звездите носят късмет на Рака, а Телецът ще се радва, ако контролира емоциите си Хороскоп за деня – 18 април 2024, четвъртък Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ Гигантски круизен кораб се блъсна в кея на Кушадасъ "Селестиал Джърни" има 630 каюти, 7 ресторанта и 8 бара
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня Интервю за работа:
- Каква заплата очаквате да получите?
- Ами "Ехаа, тва всичко за мен ли е?"
Виц на деня Виц на деня Мъж на смъртен одър:
- Жено, да ми кажеш преди да умра децата мои ли са?
- Абе да ти кажа, ама ако не умреш?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Една жена винаги знае какво да попита, когато не знае какво да отговори...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори