×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

20 фрази за прелъстяване на мъже, подходящи за всяка ситуация


19 Май 2021, Сряда, 22:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Мъжете отдавна са се научили да възприемат всички тънкости на женския флирт

Ако искате да направите общуването със силния пол още по-вълнуващо, психолозите са избрали за вас 20 чудесни фрази за прелъстяване, работещи безотказно. Оставете стереотипите в миналото, мъжете отдавна са се научили да възприемат всички тънкости на женския флирт.

Съблазняването с думи е много ефективна техника. Да, речта на жените има власт над мъжа и затова просто трябва да се научите как да я притежавате. Съветваме ви да започнете с използването на тези фрази, защото те са вълшебен инструмент за съблазняване.

Практикувайте, използвайте различни интонации, повишавайте или понижавайте тона. Не забравяйте, че гласът на жената може да очарова за дълго време.

Какво наистина искат да чуят мъжете и на какви думи никога няма да се противопоставят?

Запомнете най-добрите фрази за прелъстяване на мъже и започнете да ги прилагате още днес.

Толкова е хубаво да си до мен

Тази фраза звучи перфектно след интимност или преди лягане, но нищо не ви пречи да я използвате и просто така, във всяка подходяща ситуация от ежедневието.

Знаеш как да ме възбудиш

Такива думи ще повишат увереността на мъжа в действията му, той ще се чувства смел и желан. В резултат на това започва още по-силно да ви желае.

Ти си най-добрият

Няма мъж на планетата, който да не иска да чуе подобни думи от жена. И няма значение коя е тя – съпруга, майка, сестра, дъщеря или обикновена позната – във всеки случай тази фраза влиза в десетката.

Само ти можеш да ме разсмееш така

Внимавайте с тази фраза. Казвайки го в неподходящ момент, можете да нараните гордостта на мъжа и да породите негодувание. Но след шега или остроумна забележка тези думи са полезни повече от всякога.

Само ти ме разбираш

Добър намек, че сте две половинки в този жесток свят и по-добре да се придържате заедно. Възхищавам ти се Добрите дела на хората често се приемат за даденост или изобщо се игнорират и обезценяват. Време е да поправим това.

С теб се чувствам толкова сигурна

Класика, на която никой не може да устои. Припомняйте това често, произнасяйте вдъхновяващите думи поне веднъж седмично и той ще продължава да бъде вашият ангел-пазител дълго време напред. Как съм живяла без теб преди? Как наистина? След няколко такива фрази самият мъж ще забрави за миналото и ще мисли само за бъдещето ви заедно.

Подлудяваш ме

Всеки мъж иска да се чувства като любовник-герой. Ето една фраза, която е чудесен начин да съблазниш любимия с думи.

Толкова съм щастлива с теб

Винаги е приятно да си източник на нечие щастие, особено щастието на любимата жена!

Искам да се разтопя в прегръдките ти

Това е, от което се нуждаете, когато между вас има голямо разстояние и искате да го съкратите възможно най-скоро. Флиртуваща фраза, която работи на 100%.

Прости ми

Няма нужда да омаловажавате или да се оправдавате. Уведомете мъжа, че сте наясно с вината – останалото той ще реши сам.

Колко си ненаситен

Дори да казвате това не в спалнята, а просто на кухненската маса, здравословният апетит винаги е бил признак на силния мъж. Ще му хареса.

Липсваш ми безумно

Тази фраза изглежда особено сладка в SMS съобщение. Не забравяйте да я използвате в кореспонденция с мъжа на мечтите ви.

Настръхвам, когато ме докоснеш

Съблазнителни думи, които ще го вдъхновят да ви докосва по-често! Само на теб мога да се доверя напълно Доверието е много ценено за мъжете, но тези думи трябва да бъдат казани само няколко седмици след срещата им.

Разтапяш ме

Съветваме ви да използвате специалния си поглед, докато произнасяте тази фраза. Тогава не само вие ще се стопите. Жените, които знаят как да правят комплименти на мъжа, биват многократно възнаградени.

Никога не съм сънувала мъж като теб

Е, спор няма – това е една много мощна фраза за мъжкото самочувствие. Основното нещо е да не прекалявате, ползвайте я не повече от веднъж месечно.

Колко чувствен и нежен можеш да бъдеш

Съсредоточете се върху качествата, които са важни за вас. Не само със сила и бруталност мъжете печелят симпатии на жените. Има и други важни неща.

Нямам търпение да дойдеш

Ето такива фрази са в състояние да накарат мъжа да свърши възможно най-бързо всичките си задачи и да се втурне към любимото си момиче. След като вече знаете как да използвате думите, за да направите връзката си по-щастлива, остана само да ви предупредим в едно – никога не изговаряйте горните фрази, ако наистина не ги мислите! Иначе може да получите точно обратния ефект.

Никой не обича неискреността и меркантилността. Затова, ако ще ползвате любовните послания, то нека думите излизат директно от сърцето ви.


В категории: Лайфстайл


2
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
2
Коментара по темата
2.
Кобилкина ряпа да яде
20.05.2021 09:07:21
0
0
Брей, ма вие сте си направо Академия по пичкология. Кате, с конКУРс ли ги избираш?
1.
Мъж
20.05.2021 06:34:12
0
8
Как да прелъстите 1 мъж:
1.Купете храна
2.Съблечете се
Останалото са глупости
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори