×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

От какво се нуждае всяка зодия, когато има лош ден


05 Май 2021, Сряда, 21:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Всеки човек преживява по различен начин тези периоди

Лошите дни са неизбежни и колкото и да се стараем да избягваме проблемите, те непременно ни застигат в някакъв момент.

В такива дни настроението ни пада под нулата, небето е мрачно и сякаш ни затиска (или така ни се струва, дори навън да е слънчево), гледаме всички накриво и се ядосваме на късмета си, който е избягал от нас.

Всеки човек преживява по различен начин тези периоди – някои предпочитат да се затворят вкъщи и сами да се справят с емоциите си, други избират да излязат например навън, за да се разсеят с приятелите си.

Независимо от начина, по който ще предпочетете да преодолеете лошия си ден, най-важен е крайният резултат, а именно – да се почувствате по-добре и да се изправите очи в очи с проблема, за да го решите за отрицателно време!

Разберете от какво имате нужда, за да се справите с лошия ден в зависимост от зодията!

Овен: Да прави нещо физическо

Може да е бягане, тренировка в салона, секс или просто агресивна видео игра. Всичко, което му позволява да трансформира неудовлетворението си в нещо друго. Ако успее да намери начин да освободи осезаемо този стрес, настроението му ще се промени, преди да се усети.

Телец: Да се поглези

Когато има лош ден, Телецът знае, че най-доброто нещо, което може да направи, е да се поглези. Независимо дали ще отиде в СПА центъра, на маникюр или просто ще се прибере вкъщи и ще се топне в горещата вана с чаша вино – лошият ден няма да продължи твърде дълго, след като успее да се отпусне.

Близнаци: Да се чуе с приятелите си, за да се разсее

Известно е, че Близнаците са добре свързани и макар да са независими и самостоятелни, те почти винаги имат определена група хора, с която да разговарят. Когато имат лош ден, ако могат да се свържат с няколко свои приятели и да започнат някакъв забавен или интересен групов чат, ще почувстват, че духът им се повдига доста бързо.

Рак: Да проведе откровен разговор с любим човек

Ракът е свикнал да бъде настойник и да се грижи за другите, така че не винаги е лесно да сподели нещо, когато преживява проблем. И все пак, ако има доверен любим човек, всичко, от което наистина се нуждае, е да изкара всичките си емоции на масата. След като успее да изкаже на глас проблемите си, ще установи, че се чувства значително по-леко.

Лъв: Да се напомни за добрите му качества

Макар че Лъвът обикновено притежава предостатъчно увереност, това не означава, че е имунизиран към лоши дни. Когато преживее неуспех, първо пострадва самочувствието му. Въпреки че знае много добре какви са силните му страни, за него е от огромно значение да чуе от някой друг за добрите си качества. Това е напомняне, че другите хора познават величието му, което е реално, а не само в неговата глава.

Дева: Да се съсредоточи върху това да направи остатъка от деня по-хубав

Въпреки че всеки има своите уязвими моменти, Девата предприема различен подход, когато има лош ден. Макар че лесно може да падне духом, Девата предпочита да се погрижи за останалата част от деня си. Може да не е в състояние да промени лошите неща, но може да даде най-доброто от себе си през останалото време и да поеме контрола над ситуацията, докато нещата не се оправят отново.

Везни: Да излезе с най-добрите си приятели

Представата за Везните често включва идеята, че те не искат да бъдат сами, но това наистина важи, когато имат лош ден. Трябва им рамо, на което да се облегнат, някой да им каже, че всичко ще е наред и че ще успеят да го преодолеят. Кой по-добре може да им помогне да стъпят отново на крака от най-добрия им приятел?

Скорпион: Да се уедини някъде далеч

За Скорпиона може да е изкушаващо да се затвори в дома си, когато преминава през труден момент. Въпреки това, когато има лош ден, той предпочита да предприеме пътуване сам и да отиде някъде, където никой не знае името му. Може би ще се запознае с нови хора, за да се разсее или може би просто ще се порадва на това, че е далеч от стреса, но на първо място ще накара ума си да се отпусне, радвайки се, че може да бъде сам на друго място за известно време.

Стрелец: Да отиде на пътешествие където и да било

Подобно на Скорпиона, когато Стрелецът има лош ден, той открива, че иска да избяга някъде. Не се страхува да излязе сам, но също така няма да се противопостави на приятелите си да му правят компания – стига да могат да поддържат неговото темпо. Стрелецът се интересува от опознаване на нови места, изчистване на ума и съсредоточаване върху по-положителни неща от проблемите, с които се е сблъскал.

Козирог: Да се напомни за постиженията му

Козирогът може да понесе много натиск върху себе си и да се справя с лошите дни доста често. Всеки път, когато му дойде твърде много обаче, едно напомняне за всички неща, които е постигнал, може да свърши чудеса. Ако чуе някой да потвърждава положителните му качества, това е само бонус, за да се промени настроението му.

Водолей: Да има с кого да обсъди най-новата си философска теория

Въпреки че може да не му е приятно да признае, когато му е трудно, дори Водолеят знае, че не е защитен от подобна ситуация. Винаги когато минава през труден период, най-доброто нещо, за да подсили настроението си, е да говори за другите проблеми, които се случват в света. Макар че за някои може да звучи потискащо, Водолеят го използва като напомняне, че светът е по-голям от неговите собствени проблеми и предпочита да изследва по-големи идеи и сложни теории с други хора, вместо да ги разплита сам.

Риби: Да има кой да провери дали са добре

Рибите често се свързват с всички останали, когато усетят, че имат проблем. Те са дълбоко в съзвучие със собствените си емоции, както и с емоциите на хората около тях. Всеки път, когато имат лош ден, те не се страхуват да се изправят пред емоциите си, но са склонни да се справят с това сами. Най-доброто нещо, което може да им се случи, е да накарат някой да провери как се чувстват. Те не искат да притесняват другите, но ако някой отдели време да разговаря с тях в лош ден, веднага ще се почувстват по-добре.

Източник: Една.бг


В категории: Хороскоп


Коментари
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 1
0
Коментара по темата
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори