×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Депутат на Слави: Ако управляваме, ще назначим нов здравен щаб с истински професионалисти


Депутат на Слави: Ако управляваме, ще назначим нов здравен щаб с истински професионалисти
Мая Манолова от "Мутри вън" и Балабанов от ИТН направиха заявка за нов щаб за борба с коронакризата
16 Април 2021, Петък, 10:42 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ

Премиерът разформирова НОЩ, за да отмъсти на българите, обяви Мая Манолова

„Пандемия винаги е имало и ние не сме го крили“. Това каза депутатът от „Има такъв народ“ (ИТН) Станислав Балабанов, който е известен като репортер в телевизията на Слави Трифонов.

По повод закриването на Националния оперативен щаб (НОЩ) за борба с коронакризата, Балабанов заяви, че решенията на този орган не били логични, а били политически мотивирани.

Коремен хирург ли трябва да е начело на нещо, което е свързано с вирус, попита депутатът, визирайки Венцислав Мутафчийски.

На въпрос те какво предлагат, Станислав Балабанов отговори: „Ние предлагаме, когато имаме възможност и ако имаме възможност да управляваме, ще имаме нов щаб с истински професионалисти.“

Лидерът на „Изправи се! Мутри вън“ Мая Манолова също говори пред репортери в кулоарите на парламента.

Да оставиш без възможности за анализ и за достатъчно достоверна информация по целия процес на вземане на решения, това е безотговорно, каза Манолова за закриването на НОЩ.

„Чухме Томислав Дончев, който обяви, че няма да внесе плана за възстановяване и устойчивост, за да накаже българския народ с това, че няма да получи милиардите от Европа сега и веднага, а те са толкова необходими и на бизнеса, и на хората; сега виждаме, че премиерът разформирова здравния орган за управление на кризата, за да отмъсти на българите. И без това имаше достатъчно загубени човешки животи заради лошото управление на кризата и най-вече заради политическите решения, които не се съобразяват с експертните.

Имаме нужда от смели професионалисти, които да поемат управлението на кризата в свои ръце и ние ще настояваме за създаването на такъв орган от хора, които да са доказани експерти в своята област, а също така и да са хора с позиция, хора – смели, които са готови да отстояват здравните решения, които предлагат, а не да клякат при всяко скърцане със зъби на премиера Борисов“, добави Манолова.

Темата коментира и д-р Александър Симидчиев - депутат от "Демократична България".

Управлението изисква да имаме орган, който да управлява пандемията. Правителството, макар и в оставка, трябва да продължи да работи. Това е ключов момент. В момента имаме медицинска криза, която е от една година насам. Управлението на кризата изисква да имаме ефективни органи, които да управляват този процес. За последната една година никога не съм си позволявал да критикувам щаба, макар че не винаги съм бил съгласен. Ние сме на едно от челните места по брой заразени, загинали. Ние трябва да управляваме пандемията ефективно, независимо от това, че има много неща, които трябва да се желаят, каза Симидчиев. 
 

 


В категории: Политика , COVID-19


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
17
Коментара по темата
17.
Байо
19.04.2021 10:59:10
0
0
Този Балабанов мяза на изнасилен нерез. Тъп но нахален. Боже опази.
16.
GABIMAN
17.04.2021 17:53:45
0
4
Това заявено мнение на човек от ИТН за само показва колко неадекватни и неподготвени хора има в листите и влезнаха в парламента - пълна пародия, начело с Тошко Африкански смях, смях, Борисов може и да е всякакъв, но като политик е поне 20 години напред, наистина жална ни майка на народа, досега ако беше блато, сега дойде тинята.
15.
Цецо
17.04.2021 09:32:32
0
6
Сложете онази неадекватна абезянка Мангърчето!
14.
паляк
16.04.2021 22:57:32
0
9
Този, който ще назначава нов здравен щаб, какво общо има с медицината? Какво работи? Каква му е експертизата, освен, че още не може да повярва, че е депутат? Всичко ли трябва да е партийно обвързано? Мутафчийски е бил професор преди ГЕРБ да е бил и в най-смелите мечти на Бойко Борисов.
На всеки в България, когато му се наложи да търси читав лекар,особено хирург, ходи във ВМА. Пожелавам ви, да не ви се налага.

Слави, засега кастингът за депутати не е успешен. Спусни им окръжно да си мълчат, защото настройват нормалните хора срещу теб, мислейки си, че са хванали Господ за шлифера.
13.
Хм
16.04.2021 14:57:16
3
25
Напълно популистко изказване. Това за коремния хирург го слушахме от всеки втори идиот. Но този е човек с претенции за интелект и как не разбира, че ген. Мутафчийски беше на този пост, не заради специалността си, а заради организационния си опит в критични ситуации. Човекът е работил в бежански лагер във Македония, както и по време на войните в Ирак и Афганистан. Лошото е, че у нас политиците не го оставиха да си върши работата , като трябва. За това и беше си изпуснал нервите с онова "яко ще се мре" - както и стана, заради Б.Б. и предизборната му игра на отвори-затвори.
Както и да е, но този новоизлюпен депутат да не говори като преди избори, а да се сети, че хората не са глупаци и чакат разумни действия, не замяна на едни наши хора с други такива.
12.
2,3,4,5,6 мърши вън
16.04.2021 13:58:23
2
16
Абе тези от ИМН може ли да отговори къде е наркомански с ебаното дупе и татуирания гъз Славун чалгаря и как е с крачето за един пидал питам?
11.
Борисов не се справи с пандемията
16.04.2021 13:45:46
16
10
Не може над година да има управление на криза. Кризите се управляват, като се предприемат мерки за бързо излизане от тях. Цял живот ли ще управляваме една криза? Ами ако дойдат още? Това е несериозно. Борисов се провали в управление на пандемията
10.
The skull
16.04.2021 13:29:39
11
20
Ебаси тъпите чалгари. Плюеха срещу боко сума години и сега още не влезли и почнаха с неговите реплики. Да се оправдават с него както той мрънкаше какво му оставило бсп-то. Тоя тъп чалгар няма никакво достойнство и е събрал най-големите тъпаци. Ама то що ли толкова хора се махнаха от него ? Сигурно щотото е много готин като човек. То за кой ли да гласува човек. Най добре за Божков него поне го знаем че е пресъпник няма с кво да ни изненада
9.
Тъй тъй
16.04.2021 13:20:28
5
29
Ревахте долу Борисов . Сега ревете , че Борисов бил направил еди си какво . Е стига де , приказката за неволята нали е знаете?! Хайде властта е ваша , намерете си хора да ви изготвят проекти и да ви дава Европа милиарди , какво само ревете аман все с другия си измиваме ръцете. Европа ви гледа ! Вместо да се вземете в ръце вие почнахте гонения , ама това не е 45 година няма го съветския брат да ви подкрепя и вие спокойно да убивате и пращате хора в затвора. Народа също ви гледа и ще ви измете барабар с говната , които ще изсерете.
8.
Гошко
16.04.2021 12:02:47
13
9
Флагман, с елементарни и манипулативни статии заслужавате точно коментарите на 4-те дежурни олигофрена под мен!!! Нищо повече! Тук нормални не останаха, само пъпчиви безработни тиквеници, дето майките им им дават пари за закуска сутрин!
7.
zapoznat
16.04.2021 11:47:26
0
24
Смешнииии, много смешни!! Не Ви е срам!Гарван гарвану око не вади! Да не стане така,че вместо да им избодете очите на предните ще им изпишете веждите!!
6.
BB garanted
16.04.2021 11:42:58
11
9
Лаковете по-долу са яко манипулирани, избираш ънлайк а се отчитат 3-4 лайка
5.
Чорбанов
16.04.2021 11:40:01
7
5
Пази сееее, идвам!
4.
митко
16.04.2021 11:28:16
12
68
Абе смотани чалгари, Непрекъснато канехте Мангъров при вас в телевизията и с Тошко се смееха че няма вирус, Палехте маски не искахте НОЩ осмивахте Мутафчийски пък сега го искаме, Ами не искате коремен хирург изберете си Мангъров за ръководител и нов НОЩ, Пълни простотии в този парламент та то по калпав и от шоуто при Слави, Да плачеш ли да се смееш ли, Горко на народа,
3.
Гошо
16.04.2021 11:09:00
18
39
Трябваше още в началото да сложат Мангъра за баш шеф и Чорбана за заместник. Ако бяха приложили мерките, които проповядваха миналата пролет щяха да са се осрали още в началото на лятото и позорно да ги сменят. Така никой нямаше да им обръща внимание на глупостите и нямаше да са направили толкова бели. Не мога да си обясня, как след всичките лъжи, които надрънкаха все още има хора, които да им вярват. Ама то има и хора, които гласуват за Боко, така че...
А бившият вече НОЩ при всичките глупости, които натвори до едно време се справяше прилично, но за съжаление бащицата никога е нямал топки да се опъне на няколко кресливи малоумници и повечето решения бяха продиктувани от опитите му да се хареса на всички.
2.
Авееее
16.04.2021 10:58:25
13
62
Аве ей мекере , какво не сте отричали пандемията . Стягай се шопар щото ще ядем камъни в главата гаранция до месец . Цяло лято обикаляше като миндовата кучка и обедняваше как нямало вирус заедно с Тошко африкански и Слави наркомански . Бързо взехте да въртите палачинката ама да си знаете тия дето ви избраха първи ще се отрекат от вас .
1.
Ей това е тъпата мутра!
16.04.2021 10:53:02
45
17
Гласувайте си за него, а на него за вас грам не му дреме!! Като не внесе готов план (който се изготвя дълго време) кой ще накаже?? Избирателите,разбира се, които му удариха най-големия шамар! Да се маха завинаги - и без тъпите евро пари пак ще се оправим - българинът е свикнал на тоягата от векове!! Тъпа мутра-рекетьор! Йоца Амстердама я обърка с него!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори