×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хаджигенов отвърна: Манолова и Дончева не са нито гледали, нито чули, ни разбрали, както обикновено


Хаджигенов отвърна: Манолова и Дончева не са нито гледали, нито чули, ни разбрали, както обикновено
Заради някакви техни мнения, те са готови да излъжат избирателите, категоричен е адвокатът, който е готов да се "жертва", за да стане министър
08 Април 2021, Четвъртък, 16:21 ч.
Автор: Флагман, снимка: Флагман

На вратата на парламента няма да пуснат депутатите на ГЕРБ и ДПС? Това е смешно, изтъква юристът

 

Скандалите в "Изправи се! Мутри вън!" продължават, след като тази сутрин съпредседателят Николай Хаджигенов обяви, че е готов да се "жертва" и да стане министър.

Той обяви, че би приел подкрепата на ГЕРБ, БСП или ДПС, а след това бе порицан от Мая Манолова, която се разграничи от него и обяви в прав текст, че щом иска да става министър с подкрепата на ГЕРБ и ДПС, може да не е част от групата й.

Скандал в „Мутри вън“: Манолова обяви, че Хаджигенов може и да не бъде част от парламентарната им група

Последва и отговор от самия Николай Хаджигенов. "Госпожите Манолова и Дончева очевидно не са нито гледали, нито чули, нито разбрали, както обикновено", коментира той пред агенция Фокус. 

„Това е толкова възможно, колкото БСП, ДПС или дори ГЕРБ да решат да подкрепят правителство на малцинството или каквото и да било и ние да не им да дадем гласовете. Да, това е коментар на истински политик - те говорят едно, а правят друго. Иначе казано – заради някакви техни мнения, те са готови да излъжат избирателите, казвайки им, че можем да не вземем гласовете на ДПС. Аз, ако съм на ДПС и ГЕРБ, бих подкрепил всяко едно правителство на малцинството. Искам да видя как Манолова или Дончева или който и да било, няма да им вземе гласовете. Това в правния мир изобщо не е възможно. На вратата на Народното събрание няма да пуснат депутатите на ГЕРБ и ДПС? Това е смешно“, допълни той.


В категории: Политика


17
Коментара по темата
17.
мале, мале
09.04.2021 13:27:16
0
1
Сестра Галева и сестра Мултигрупска ще са борят с мутрите!
16.
До 15
08.04.2021 20:24:30
3
16
Лайньо големия победител , вашето правителство с 10% или 4%, няма да изкара и 5 месеца и ще ги изхвърлят други протести срещу вас мека китка долен ляв пидал
Защото всички лидери са с голямо его и няма да приемат да заемат ниска позиция от Славун, Корни, Ристю, Маята и прочие
15.
цензура
08.04.2021 20:14:44
17
6
До 6:възмутен-А бе,гербаджийски лайнянко,никой няма да ходи под никакъв прозорец,не виждаш ли ,че комунистите от ГЕРБ се молят като гладни курви,като видяха ,че са в тотална изолация.
14.
шиша бакшиш
08.04.2021 19:58:28
2
15
В деня за размисъл, ко прайхте
сега яжте семки и гледайте шоу
Табаци , сервитьори ги спрягат за министри
мен за транспортен шеф
Няма да се оплаквате
сега Бойко ще Ви вика слаб материал
но Вие сте си такива
Весели дни и щастлив живот
шоуто тепърва предстоят, но сметката ще се плаща от нас
затова друг път помислете , като гласувате за идиотите
мутри вън и мутри герб
13.
зрител
08.04.2021 19:29:24
0
26
Ало "Надупи се" Мутри вън",то няма още сформирано правителство, вие започнахте да разпределяте министерски постове с вашите 4%.Голям глад, майка.
12.
Всички ние
08.04.2021 19:01:17
14
10
Щом токова говедо, като Боко ни управляват 11 години всичко е възможно, дори той и Хаджигенов да се събудят в едно легло. Иначе мутрата Борисов откровено заплашваше с гражданска война в лайфа си под снега в изборната нощ.
11.
До 2 Бай Драгой
08.04.2021 18:52:45
3
9
Не става бай Драгой. Няма 121 гласа. Щото няма патерица пАтреот.
Сега ще трябва Славчо да спре да пее чалга и да управлява. Просто е.
10.
Странно
08.04.2021 17:48:03
1
37
очаквах шоуто да започне откъм Славито, а то виж откъде започна?!
9.
до 8
08.04.2021 17:44:00
4
48
Най свестния политик с 3 месеца трудов стаж Христо мореплавателя ха ха ха ха. Протежето на Иво Прокопиев.
8.
кйий
08.04.2021 17:29:16
49
13
До4 Ха ха ха
Не знам за Мая и Хаджигенов, но Христо Иванов е най-свестния политик от всички избрани, не останаха такива като него.
7.
Аз
08.04.2021 17:18:53
1
40
Ей сега ще става интересно ,ама цената ще я платим ние
6.
Възмутен
08.04.2021 17:08:49
5
54
Къде са майките на Мая. Ами къде е хитрата лисица Бабекян?Да не стане така догодина да ходят не с черни чаршафи, а с букети цветя пред къщата на Бойко в Бояна. Мая гледа само да се докопа до властта, ако може да седне и в някое министерско кресло. Въобще цирка сега започва.
5.
Горски дух
08.04.2021 17:03:53
6
40
МаяМа-та и Хаджигейов не се разбират по очевидно кардинални въпроси, което е показателно, че е налице силен статичен шум; колосална етимологична грешка с драматични измерения, което ще доведе до епично спихване и провал на отбора некадърници с етикет "Мутри вън"! Най-големият смях обаче ще е с кючеклията Славун от село Учиндол. Колеги по форум, призовавам Ви да бъдете по-точни в исказа си: Хаджигейов и Маяма не са вълци, а обикновени помияри с отчетлив хомосексуален оттенък и естетвена склонност към проституиране. ХаджиГЕЙОв, дори си е сложил шалче. Милият!
4.
Ха ха ха
08.04.2021 16:52:59
12
69
Цирка започна. Жадни и гладни за власт, скоро ще се отрекат и от предизборните си обещания. Мая, Христо и Хаджигенов са едни неудачници в живота и стадото овце им повярва. Ха ха ха, да са ви честити новите управници, които ще ви водят "към светли бъднини". Вълка кожата си мини, Но нрав - не.
3.
Ежко
08.04.2021 16:51:56
0
49
Вече сме в мача, обаче още не е ясно кой играч за кого играе. Влизат голи и боси. Тепърва ще се види какви екипи ще облекат. И пак няма да е ясно отдолу с какъв цвят са.
2.
бай Драгой
08.04.2021 16:40:37
8
31
Николай Хаджигенов обяви пред Мая Манолова, че е готов да стане "жертвено агне" и да стане Министър, а след това бе порицан от нея. Няма да престани да блафира. ГЕРБ са го решили вече, правителство с ДПС и който заповяда е добре дошъл и съставят Правителството.
1.
56412
08.04.2021 16:35:59
22
52
Майчето и Славун може да му лапат шпека на Борисов, а зад думите кюстендилската селска слива да не стои една отхвърлена жена от мъж знае ли човек?
Хаджипедалчев преди гледаш НС отвън сега ще го гледа отвътре но за кратко и ще бъдат вън,после ще наблюдава от градинката на Кристал, наблюдател от ООН.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Министърът отказал среща с отговорника за "Магнитски", изчезнал по време на атаката на Иран срещу Израел Отишъл в Черна гора и си изключил роуминга, защото му бил твърде скъп Главчев с нова порция смени на заместник-министри Главчев с нова порция смени на заместник-министри Александър Йоловски става зам.-министър на електронното управление Правят бързи печалби от имоти Правят бързи печалби от имоти Строителните предприемачи предлагат различни схеми на плащане Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Добре дошли в Абсурдландия – тук Петков и Божанов се вихрят предизборно, а Йоловски и семейството му от месеци са под заплаха Трябва да си пълен идиот, за да си съчиниш история и се оказваш с охрана и пореден враг на Петков, Василев, Иванов и сие Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Иван Гешев на изслушване пред парламентарната комисия за Нотариуса (НА ЖИВО) Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба Мъже, плачете. Мани от „Игри на волята“ каза „Да“ на своя любим, вдига пищна сватба 36-годишната бургазлийка, с виетнамски корени, и нейният избраник Стоян са заедно от 4 години Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Проверяват случай със специализант-хирург, правил гинекологични прегледи Той временно е отстанен от работа Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Как да кандидатстваме успешно медицина и фармация Innovation Center предлага специализирани курсове по химия и биология, ориентирани към ученици и кандидат-студенти за специалностите медицина, фармация и дентална медици Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Президентът може да не утвърди смяната на външния министър, от „Дондуков“ 2 чакат обяснение Ако действително се окаже, че това не е служебен, а партиен кабинет, подозренията към изборния процес ще стават все по-големи, обяви Илияна Йотова Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори Разбиха нарколаборатория в центъра на Бургас, намерени са 150 грама пико и прекурсори 34-годишният криминално проявен и осъждан Александър Ф. е задържан
Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора  Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Защо Веско Маринов и Фънки се хванаха за гушите Словесният им сблъсък изуми мнозина, а през това време изпълнителката се усмихваше небрежно до Рачков и Геро За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин За нищо на света не паркирайте автомобила си по този начин Работата е там, че обърнатите колела могат да причинят сериозна повреда на кормилното управление
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори