×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Официално: Маските задължителни в Бургас, тийнейджърите с вечерен час - до 20 часа


Официално: Маските задължителни в Бургас, тийнейджърите с вечерен час - до 20 часа
Внимание! Ако сте без маска по ул."Александровска" от 18 ч. днес - ще ви глобят 300 лева
Тема в развитие
Официално: Маските задължителни в Бургас, тийнейджърите с вечерен час - до 20 часа Извънредно! Обсъждат нови мерки за Бургас - маски на открито и вечерен час за ученици Идва ли пълен локдаун? Вижте вариантите Важно! Стана ясно кога ще продължи масовата ваксинация в Бургас Какви решения взе Щабът в Бургас днес Казаха кога ще затворят моловете, фитнесите, детските градини и заведенията в Бургас На живо във Флагман.бг! Решенията на Областния щаб: Ще има ли затягане на мерките в Бургас Извънредно! Областният щаб в Бургас заседава. Затяга ли мерките? Последно: Няма да глобяват, ако сте без маска на главната ул.“Александровска“ в Бургас Кога трябва да носите маска и при какви случаи ще ни глобяват Ново ограничение в Бургаско: Сватби и погребения с до 10 човека Бургаските болници вече са пълни с ковид пациенти, увеличават спешно леглата до 500 Извънредно! Няма да затварят молове и фитнеси в Бургас Живко Табаков бесен: Изгониха ме от Щаба заради страх от изнасяне на реална информация Ако трябва, ще затворим молове и фитнеси в Бургас Извънредно! Новите противоепидемични мерки в Бургас На живо във Флагман.бг: Какво реши Общинският кризисен щаб в Бургас Започна заседанието на щаба в Бургас. Ще има ли локдаун? (Обновена)
виж още
скрий
24 Март 2021, Сряда, 15:12 ч.
Автор: Флагман.Бг

МВР ще прави постоянни проверки за недопускане на струпване на магазините и спазването на дистанция

 

Заради тежката епидемична обстановка в региона, маските в Бургас стават задължителни, а за тийнейджърите се въвежда вечерен час - до 20 часа.Това става ясно от заповедта на директора на Регионалната здравна инспекция в Бургас д-р Георги Паздеров, която бе публикувана току-що.

С нея се въвеждат допълнителни временни мерки за периода от 24 март до 31 март.

Маските са задължителни на открито, без изключения. До този момент гражданите бяха длъжни да носят предпазното средство само в открити пазари, тип "Краснодар", както и на закрито, но от утре сутринта е задължително на всички открити обществени места.

Преустановяват се всички колективни и индивидуални спортни мероприятия, може да се посещават само пазари за хранителни стоки, но не и друг тип тържища. Забранява се провеждането на изложения, фестивали, събори.

Не се допускат на обществени места за времето от 20 часа до 06 часа лица под 18-годишна възраст без придружител (родител или пряк настойник).

МВР ще прави постоянни проверки за недопускане на струпване на магазините и спазването на дистанция.

Спира се и плановият прием в лечебните заведения.

Припомняме, че Бургас е рекордьор по брой болни - 924:100 000 за последните 14 дни. Днес картинката бе още по-тежка, защото само за 24 часа имаме близо 500 новозаразени с ковид. Болниците са пълни от седмица, а от понеделник спешно се разкриха допълнителни легла, но към момента голяма част от тях също са заети.

В Бургас днес министърът на здравеопазването проф.д-р Костадин Ангелов, който ще даде допълнителни подробности за моментната пандемична ситуация. Следете Флагман.бг - ще предаваме на живо.

Вижте заповедта на директора на РЗИ Бургас д-р Георги Паздеров:

 


В категории: COVID-19


Флагман.БГ Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата 25/04/2024, Четвъртък 09:21 0
159
Коментара по темата
159.
geq
27.03.2021 14:33:03
0
2
Плащат си на РЗО и ХЕЙ и да има сигнал им звънят да се умитат преди да са дошли масова практика .. както в Медово механата
158.
грингото
27.03.2021 14:30:18
0
2
Да всеки фитнес от 5 сутринта и късно след 18.30ч има разни вътре факт глоби на всички вътре и проверки внезапни .Защо ги пазят тия докога !;(
157.
viki
27.03.2021 14:27:10
0
2
Фитнесите Работят Най Нагло ???!!!!... Плащат си на тепсия на Проверяващите .. До Кога тия безмозъчници .. Проверки Незабавно ..Глоби Затваряне и Запечатване със Стикери и Печати
156.
До 129
26.03.2021 12:06:57
2
9
В Германия не можеш да мръднеш от месец без маска тип ffp2, която била с почти 95% защита! И какво? Днес имат над 21000 нови случая! Всеки ден имат стотици и хиляди протестиращи против безумните мерки, а здравният министър е с двата крака в тлеещ корупционен скандал свързан с завишената цена на маските!!! На толкова за мрънкането, правилата, ползата от тях и за кого е изгодно спазването им!!
155.
*********
26.03.2021 11:13:04
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
154.
мишо витала
26.03.2021 09:09:00
1
6
Стига с тея маски бе сега как ще си показвам новите джуки.
153.
Тц тц тц
25.03.2021 22:00:51
2
6
Непълнолетните и малолетните по принцип трябва да са с вечерен час до 19 часа,след това с придружител...
152.
за гробокопачите и техните почитатели
25.03.2021 15:54:33
4
28
Не съм гласувала никога в България. Отскоро имам нещастието да съм пак тук защото животът ми беше разбит от ИЗМАМА-1984 и пак нямах никакво намерение да гласувам тъй като ми е пределно ясно че няма никакво значение кои пионки са начело на която и да било "държава". Държави няма отдавна, но това е вече цинично изнесено наяве от повече от година, въпреки че малоумното население, което е навсякъде мнозинство, скоро, а може би и никога, няма да го проумее.

Тази последна чудовищна гавра, точно когато времето се оправя и човек най-после може да се порадва на слънце и чист въздух, промени мнението ми! Въпреки че знам че няма значение, въпреки че знам че нищо няма да се промени, ще отида и ще гласувам за първия циганин който видя на листата, само и само кокалът да излезе от устите на тези мръсни продажници и убийци, гаврещи се с психиката, здравето и живота на хората тук! Да се пържите в ада дано! В адски мъки! Всичко да ви се връща стократно! Да ви задушат както вие задушавате хората за власт, слава и кървави пари, ненаяли се престъпници!

И продължавам да недоумявам що за жалки същества са малоумниците със Стокхолмски синдром и синдром на бита жена! Как няма малко мозък в тези празни тикви?! Това е същата държава която ви лъже, мами, трови, убива родителите ви от мизерия, глад, студ, унижава ви навсякъде от десетилетия и десетилетия, обира всички ви с корумпираното си "здравеопазване", което ви убива от 30+ години! Това е причината за високата смъртност на ниска възраст тук от мнооого години - стрес и мизерия! И сега изведнъж, но незнайна причина, същата тази "държава" се е загрижила да не кихнете! Като лишава действително болните хора от медицинска помощ за да заслужи световната награда "най-послушен палач на собственото си население"! За да продължават да пълнят ненаситните си алчни муцуни за сметка на вашето здраве, живот и препитание! За да вкарат България в дългове, които и внуците ви няма да могат да платят! Не че ще имате внуци след генната терапия завоалирана под името "ваксина"... Не че и традиционните "ваксини" не са убийци, но това е геноцид на ново ниво! А вие, хипнотизирани от телевизора и продажните медии, които биха продали собствените си майки за жълти стотинки, спорите коя отрова да изберете, избивайки се за всъщност най-ужасните. Кога за последно някой е настоявал, и не само настоявал, но заплашвал, да ви даде нещо което е добро за вас?! Имате ли такъв спомен? А и някога да сте си задали простичкия въпрос: защо изобщо би било необходимо това денонощно облъчване, всяване на страх и заплахи, ако ви даваха нещо полезно?! В САЩ се опитват да подкупват затворниците и работещите с дребни сумички за да се съгласят на самоубийство! В Англия им плащат за да ходят на фалшиви "тестове"! Доколкото разбирам, и тук плащат на цигани за същото! За продажния "медицински персонал" и за милионите и милиардите които болниците получават за да участват в този геноцид и да го промотират няма смисъл да говорим. Историята навсякъде е еднаква. Английското кралско семейство "си чакаше реда" за ваксинката! Какъв имбесил може да бъдеш за вярваш че те биха си чакали реда за нещо добро?! Какъв имбесил може да вярва на прозрачната и отвратна пропаганда по телевизията с "инжекциите" на пионките?! Защо би била нужна тя, ако всичко не е лъжа?! А?! Защо всяко противоречащо мнение и от специалисти и от широката публика се заглушава?! Истината и истинската наука не се страхуват от въпроси и дискусия!

Не че навсякъде не са промити мозъците, но толкова тъпо, ограничено и хипохондрично стадо няма никъде! На наивните старци им е простено, но за всеки с 2 грама сиво вещество под примерно 65 години няма извинение! Има информация и на български, стига да я потърсиш. Но на този етап, след повече от година, след като виждаш че същият противен цирк, по същия гнусен сценарий, се разиграва в цял свят, няма нужда дори и от такава информация за да разбереш че тази подигравка и тирания няма нищо общо с нормалното "подсмърчане" през зимата! Ако ви харесва да сте погребани живи, погребете се живи в дупките си, но оставете нормалните хора да живеят! Ако изобщо видите думите ми, които скоро ще изчезнат, понеже пречат на партийната линия, ще си ги спомняте някой ден когато здравето и животът ви са окончателно разсипани! Ако пък пукнете от глупостта си, може на оня свят да си спомняте! Но ме изпълва с ярост мисълта че влечете в ада всички нас, нормалните хора, и най-вече горките дечица! Разбират ли празните ви окачалки на шапките каква непоправима вреда, физическа и психическа, се нанася на децата?! Завинаги, жалки идиоти, завинаги! Не чакайте тези увредени деца някой ден да ви плащат пенсии да се криете под кревата вкъщи наденали една дузина намордници! Хайде да извиниш жените като по-наивни и страхливи, както и да е, но броят на мухльовците които са от "мъжки пол" е ужасяващ! Иде ми да ви заплюя като ви видя на улицата! По цял свят има протести! Само преклонената главица тук предпочита да е погребана жива, но сабя да не я отсече!

Знам че си губя времето и си вдигам кръвното за няма нищо... Придворните слуги съвсем скоро ще се погрижат и този коментар да изчезне (всъщност правото ми да коментирам беше отнето напълно изцяло, но тези от нас които имат мозъци намират и начини), но човек вече просто не издържа...
151.
*********
25.03.2021 13:20:30
3
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
150.
До 143
25.03.2021 11:21:51
24
8
Смисъла е друг. Когато носите маска, пазите себе си и околните. Даже да сте преболедували или имате поставена ваксина. Пак не е излишно ако постъпите отговорно към вас и тези около вас. Ще кажете "кво ми пука за другите?!". Не сте прав/а. Защото "другите" също контактуват с други, които може да се окажат ваши близки. Антибиотиците са скъпи, легла може да няма, а в частните болници хиляди ще им струва лечението, пък не дай си боже да не прескочат трапа. Тогава кому е нужно да се караме за глупости, вместо да подходим със загриженост към здравето си.
149.
Анално разглезен
25.03.2021 10:10:21
6
3
David Garet. Шматка умряла съм, чакам майка ми да ме храни с инвалидната си пенсия, обаче плюя по държава и община които ме издържат. Много съм глупав.
148.
111
25.03.2021 07:38:04
0
1
https://www.dnevnik.bg/izbori_2021/2021/03/25/4189238_pulna_tishina_v_111-to_miasto_po_nai-svobodna_svoboda/
147.
Роско
25.03.2021 04:37:06
3
10
Нека да проверят Кауфланд! Особено тоя в Меден рудник, ври и кипи, да не говорим какъв ток блъска, докато буташ количка или посегнеш към стока. Безразборното пускане на хора, един връз друг, кой на пазар, кой на разходка!
146.
*********
25.03.2021 03:54:14
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
145.
Бг Пародия
25.03.2021 01:33:19
1
6
Значи това за децата "вечерен час" направо е абсурдно и безсмислено, по сега действащия закон лица под 18г. също нямат право да са навън сами след 22:00часа(друг е въпроса кой го е спазвал) ,от 24март става от 20:00ч. голям прогрес.
144.
БОКО и пандемията няма да те спаси.
25.03.2021 01:14:07
3
28
НЕЗАКОННА Е ЗАПОВЕДТА издадена днес от ШЕФА бургаското РЗИ за НОСЕНЕ ПОСТОЯННО МАСКИ на ОТКРИТО. Тя НАРУШАВА ИМПЕРАТИВА на § 3. (1) във връзка с чл.5 ал.2 от КРБ както и чл.28 и чл.29 (1), защото СМЕ В ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯ а не в извънредно ПОЛОЖЕНИЕ !!! Заповедта на директора РЗИ-Бургас ПРОТИВОРЕЧИ на НАЙ-ВИСШИЯТ ЗАКОН на РБ и като такава Е НИЩОЖНА и НЕ ПОРАЖДА ПРАВНА НОРМА за да се изпълнява. Всеки на когото МВР състави АКТ, да го обжалва незабавно в съда и АКТА ЩЕ БЪДЕ ОТМЕНЕН на посоченото по-горе правно основание. Съдебна практика има доста от 2020г. и днес 2021г.
143.
@@@@@@
25.03.2021 00:03:53
1
6
В хотел „Авеню” всеки ден имаше по 200 спортиста.Къде бяхте тогава?
142.
Същият
25.03.2021 00:00:21
16
5
Всякакви има в обществото ни. Не признават реда. Глобяват ги, не си плащат. Обжалват глобите, съда ги отменя. Провокират, после съдят и айде читави хора без работа. Как да стане контрола тогава, никой не казва.
141.
@@@@@@
24.03.2021 23:53:23
0
11
В хотел „Авеню” всеки ден бяха натъпкани по 200 спортиста.Къде бяхте тогава?Малоумници!
140.
Mariachi
24.03.2021 22:54:21
24
4
Добре де...защо протестирате???....целта е да с избегне колапс по болниците.....защото това случи ли се-жална е майка
139.
Въпрос
24.03.2021 22:33:39
3
19
Къде РЗИ раздават задължителните маски? Ясно е, че са малоумни, но са длъжни да спазват закона!
138.
патриотарско
24.03.2021 21:23:45
1
18
болен си на легло в бургашката болница
приели са те ,що годе след 5 часа дремане по коридорите , абе ,що мирише на кенеф там ,бе

кабелна телевизия 2.80 лева на ден плащаш ,16 лева за дистанционното
храната безплатна ,щото и без тва я хвърлят после ,никой не я яде
мизерното в стаята също

патриот да си на туй време ,
само кешовина
ПАТРИОТЕЕЕ ,ПАТРИОТЕЕЕ
купи си МАКАРОНИ от БИЛАТА и гледай през дупките ко се вижда
137.
Предприемач
24.03.2021 21:17:12
0
11
На открито с маска...
Прикрит и неузнаваем за хорските очи и видео наблюдението...Само кучетото ме издава с външния си вид,но и на него ще му сложа маска...
136.
DK
24.03.2021 21:09:46
2
10
"VIII Заповедта подлежи на обжалване в едномесечен срок от публикоуването й на интернет страницата на РЗИ Бургас."

Айде вместо да мрънкате действайте. Обжалвайте и толкова ще и е на заповедта !
135.
Бургазлия
24.03.2021 20:49:19
2
20
И какво ? Неможе да тичам в морската ?Или на плажа ?
134.
Елате ме
24.03.2021 20:45:25
3
21
Глобете че ходя без маска ,ако ви се ходи в съда после по дела ....
133.
Маски та маски
24.03.2021 20:26:41
1
19
Маски, маски и още маски. Тък имаше разни къде пишеха как навънка всичко се спазвало, как хората носели маски. Е и?

До колкото виждам нито им намаляха заразените, нито им падна локдауна.

Ма давайте и ние.
132.
Реалист
24.03.2021 20:19:23
4
17
Кмете,малко позакъсня със забраната на открито...Представяш ли си,ако я беше въвел от началото на месеца,колко приходи за общината от глоби,щеше да има?А ако беше от началото на годината...А представи си от миналата година...Най-богатата общтина.Сами ще се самофинансираме,ще строим нови болници,ще финансираме българската ваксина,ще я произвеждаме в световен мащаб...Тебе,лично ББ ще те потупа по рамото и ще те погали по главичката-приятелски...
Но е време да се събудиш и да се озовеш в сегашната мрачна действителност...Стига мечти,стига илюзии,време е да се събудиш...Стига спа...
131.
Асас
24.03.2021 20:02:56
3
35
Определено ще гласувам не изборите. Убедиха ме . С нетърпение чакам 4 април да ви го.....
130.
Marinero
24.03.2021 19:58:53
0
14
"Аз ги хващам, те ги пускат"

"Аз ги отварям, те ги затварят"
129.
Bravo
24.03.2021 19:49:36
56
18
Тарикатите, които мрънкат като недарени свати да го ду.ат! Цяла Европа под карантина, спазват правила и не мрънкат, само в България и особено в Бургас не спряха да бълват тъпотии. След като има закони и разпоредби, ще ги спазвате, ясно ли е, бурГЪЗлии?
128.
Виктор
24.03.2021 19:44:42
3
36
Хайде честито г-н Бойко Борисов!
На 1 март отвори ресторантите, на 8 март напълни ресторантите, на 22 март затвори държавата, защото напълни болниците.
Хайде честито г-н Борисов!
127.
до 114
24.03.2021 19:38:29
1
27
Това за хипохондриците много ми хареса :) Скоро имунитетът им ще даде фира и глей кво става. Ще падат като круши!
126.
Др Иванов
24.03.2021 19:18:47
4
29
ИЗРОДИ МРЪСНИ И ПРОДАЖНИ.......ЕВРОГЕЙСКИ ПОДЛОГИ.....БОГ ЩЕ ВИ НАКАЖЕ....ИЗЧАДИЯ
125.
Marinero
24.03.2021 18:57:02
3
33
От 24.03.2021 до 31.03.2021 дишането на свеж морски въздух в Бургас ще струва 300 лв ... :-)

В Кюстендил, преди месец, толкова много помогнаха маските на открито, че отмениха преждевременно тази идиотщина ... :-)

Комлука към Бургас ли ще се води, защото там всичко е кауза пердута.
124.
сечо
24.03.2021 18:54:29
1
37
Ех паздеров, паздеров ,скоро ще си ВЪЗдеров от службата, която компрометира пък и грам достойнство и лекарски морал не ти остана. Ама няма да си единствен ...всичкото ковидар-мидицински фашист и до раирани маски ще се докарате.
123.
До 11 !!!!
24.03.2021 18:49:59
1
9
Хахахахахааха падам с теб! Хахахахаха! Той тоя коронясъл фарс за теб е създаден хахахаххаха промито мозъче сложи си важенцето!
122.
Иван
24.03.2021 18:37:26
6
9
До 30 И тези ,които не са ваксинирани за щастие са добре.Тримата в болница са от ваксинираните !Това не означава,че ваксините не вършат работа !
121.
*********
24.03.2021 18:33:23
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
120.
КС
24.03.2021 18:32:59
3
21
Утре пред общината ще раздават маски съгласно закона.
лично от митко
119.
До 117
24.03.2021 18:19:18
0
9
Духай...местя го
118.
Zwar
24.03.2021 18:17:28
3
29
Целта е 3 милиарда световно население...за 4-5 години планът ще се изпълни.
117.
115
24.03.2021 18:16:55
14
3
Възмутително е колко си тъп
116.
fritzi
24.03.2021 18:16:15
6
20
Фашисти
115.
Го400лу
24.03.2021 18:14:40
2
37
С такива управници като кмета и областният управител......какво очаквахте???!!!.....не се инвестира в здравеопазване,а в зали,Мол-ве и асфалт.....скандинавците са прости,не като Ганьо"компетентен"....
114.
До 103.
24.03.2021 18:14:20
9
30
Целта не е да спрат малоумната настинка, а точно да предотвратят лечението на хора, които спешно се нуждаят от такова! В частност това са възрастните, които имат нужда от изследвания, наблюдение, коригиране на дози и т.н.! Другият аспект е всички хипохондрици да се удушат от дезинфектанти, маски, найлони и да си доставят физическо удовлетворение да са болни отново. Още един аспект, който не убягва на малоумните ни и жестоки управници е, безнадеждното положение на хронично болните, които също няма да бъдат пожалени в напъните им да се харесат, да разтворят сфинктер и да си попълнят банковите сметки. На последно място, крайно нуждаещите се, изключвам етноса, те не влизат в това число, които както онези две жени от Ст. Загора, може да решат да си спестят безкрайните мъки. Иначе на нас ни остава само едно!
113.
Електорат
24.03.2021 18:14:08
15
16
Що? Ако не гласуваш за Герб, автоматично след изборите идват новите и ковида изчезва ли? :-)) брех, глей ти!
112.
ОТ ДЖЕНДАРИТЕ
24.03.2021 18:08:11
1
5
НИЙ КВО ДА ПРАВИМ ЗА НАС НИЩО НЕ СЕ СЪОБЩАВА-САМО ЗА ХОРАТА ЛИ ВЪЖАТ ТЕЗИ ЗАБРАНИ ИЛИ И ЗА НАС.6f180
111.
Митенцето
24.03.2021 17:58:24
3
12
Яжте ми ***!
110.
Marinero
24.03.2021 17:57:35
6
11
Имаме ли първа глоба за без маска? Нека глобяването започне сега!
109.
Курти Крутев
24.03.2021 17:44:32
18
27
Трябват по-крути мерки. Не се ли съберат пейките няма да се оправят нещата. Я предния път кмета като ги събра как победихме Ковида и почнахме фестивалите.
108.
Marinero
24.03.2021 17:40:51
2
31
Така като гледам герп събраха доста нов електорат за изборите.
107.
nkp
24.03.2021 17:35:52
10
51
идват избори ... пак гласувайте за тях , да ви приемат като стадо овце , яд ме е че и аз гласувах на предните за нфсб
106.
BB garanted
24.03.2021 17:34:31
0
31
10 дневния локдаун му е само главичката
105.
Леля Ганка
24.03.2021 17:29:09
31
27
Милиционерите да не забравят да идват да проверяват в Сарафово по парковете! Всяка вечер се събират тинейджърите. По цял ден дупе до дупе висят по беседките. Напишеш на родителите- те те псуват. Направиш забележка на децата- и те те псуват. Пълно безхаберие и развъдник на вируси и бацили! Култура под нулата и на поведение и на изразяване. Всяка вечер гуляи с алкохол и марихуана.
104.
Има такъв народ
24.03.2021 17:28:35
13
52
Геноцид върху българския народ, носенето на маска понижава драстично кислорода в кръвта, и от там тръгват сериозни проблеми в сърдечно съдовата система!!!!
103.
.
24.03.2021 17:25:39
5
45
Явно факта, че не можеш да спреш болестта да се разпространява е болезнен за тези хора. Вместо да се концентрират в това да модернизират болниците, да увеличат болничния персонал и тем подобни мерки, които наистина ще намалят смъртността, тия се въртят в кръг от абсурдна към по-абсурдна идея.
102.
Осигурeни ли са маски за населението?
24.03.2021 17:16:16
3
32
А общината (или държавата) ще осигурят ли маски за населението както е по закон в такива ситуации? Ако случайно не са помислили да осигурят предпазни средства на населението дали глобите няма да паднат в съда?
101.
Осигеруни ли са маски за населението?
24.03.2021 17:15:40
1
25
А общината (или държавата) ще осигурят ли маски за населението както е по закон в такива ситуации? Ако случайно не са помислили да осигурят предпазни средства на населението дали глобите няма да паднат в съда?
100.
Върховна простота
24.03.2021 17:14:14
4
37
Ако карам байк, пак ли с маска? То бива малоумщини ама... Тези действия показват паника и как не трябва да се управлява пандемията. Добре че показаха въйпиюща некомпетентност отново, за да се ориентирам в морето от партии за кои да не гласувам
99.
До 76
24.03.2021 17:14:04
1
16
Ако говориш сериозно, че ще се самозапалиш, човече, недей. Не си струва да си погубваш живота заради една шепа хора, които си разиграват коня.
98.
До 69
24.03.2021 17:10:09
0
13
Противозаконни са бе бльон!
97.
До 77.
24.03.2021 17:08:59
5
6
Пукни бе, няма ти се налага да се страхуваш от настинка!
96.
До 81. 007
24.03.2021 17:08:11
7
17
Защитен си, ама друг път! Не стига, че ще се заразиш, ами и ще сееш гадна зараза, около себе си! Трябва да се трепят ваксинираните, това е решението! Почнаха масово да се ваксинират и всички се изпоразболяхте от скапания куховид! А поне да пукнете, че да мирясат, останалите!
95.
Дядо Яга
24.03.2021 17:07:45
2
13
Мен ще ме таксувате 300 лв. …Ами проститутките тях кой ще ги глоби ..нека убиват парата нас кучета ни яли.
94.
Има начин
24.03.2021 17:03:38
1
23
Те го знаят и това ще поискат от нас- да не дишаме, тогава COVID ще изчезне.
93.
Ами гимнастика?
24.03.2021 17:00:50
2
1
https://www.youtube.com/watch?v=xkiGEaWQy34
Ами гимнастика?
92.
Има такъв народ
24.03.2021 17:00:15
31
29
Геноцид върху българския народ, носенето на маска понижава драстично кислорода в кръвта, и от там тръгват сериозни проблеми в сърдечно съдовата система!!!!
91.
злобар
24.03.2021 16:59:31
4
35
Прочетох тази заповед веднъж и намерих поне три реквизита, които я правят невалидна. Ако я прочета отново сигурно ще намеря повече.
Боже, какви хора ни управляват!
90.
:D
24.03.2021 16:57:05
0
46
Не пишете срещу Кмета и Герб, че флагман го приема лично и трие коментарите :Д
89.
Гошко
24.03.2021 16:52:24
18
50
Чета коментарите и си мисля- всичко това е написано на 90% от млади хора!! Всички са насрани от страх и плюят по всичко дето мърда, без изключения!! Малки деца, възрастни хора, хора в нужда, всичките искат да ги заразяват и да застрашат ЖАЛКИЯТ им НАСРАН животец!! И това при едно средно по опастност респираторно заболяване! Само си представете тези хора, примерно на потъващия "Титаник"!! Ще видите едни обезумели от страх получовеци, които газят майки с деца, хора с недъзи и т.н! Ревнали всички тук като разпрани! Вие достойнство нямате ли ве?!! Млади, здрави хора! Че то утре при един военен конфликт, пази Боже, ами те ще останат само жените и децата в този насран град! Ще избягвате през глава, кой където види. Я се стегнете малко и погледнете първо себе си, как се отнасяте вие с другите, щом искате същото отношение за вас!! Не да циврите цял ден по сайтовете, че никой не ви пази! Малко повече мисъл и кураж, може ли като кихне някой и веднага петима да се насират!
88.
!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.03.2021 16:51:35
35
19
НИКАКЪВ ЛОКДАУН НЕ Е ИМАЛО ДО ТУК, НИКАКВИ МЕРКИ НЕ СЕ СПАЗВАХА. МАЛКИТЕ КУРВ..КИ И НАРКОМАНИ СИ БЪРКАХА В ГАЩИТЕ ДО 1ЧАСА ВЕЧЕРТА ПРЕД БЛОКОВЕТЕ И БЕСЕДКИТЕ, НИКОЙ НИЩО НЕ СПАЗВАШЕ, ТЪП НАРОД - ИЗМРЯЛ НАРОД
87.
777
24.03.2021 16:50:06
5
29
Резултата когато управляват необразованите! Лайнари!
86.
До 79 уж си от Бургас
24.03.2021 16:48:33
13
9
Ако може и са самоизнасили пред общината, преди да се запалиш ще има по голям драматичен ефект и шефовете ти после ще ти дадат бонус 4.20лв. За да си купиш вазелин с широк спектър на проложение от лубрикант за халката ти до изгаряния.....
85.
оченик скейтър
24.03.2021 16:42:34
12
15
Маска на ОТКРИТО ;Ши ми фанат за ''ауспуха'' на елетрическата трoтинетка 750 W
84.
До 68
24.03.2021 16:40:26
4
53
Ние си бяхме първи по смъртност и преди Ковида. Просто тогава нямаше интерес да се говори за обезлюдяване, демографска криза и смъртност от глава на населението (промила) . А сега това нещо се използва! Сега всеки който почине го пишат с Ковид и готово.... няма аутопсия няма нищо... а излъгах има бонуси.
83.
ОМГ
24.03.2021 16:38:15
5
34
Кмете, вместо да се давим в лигите си с покачването на температурите, я вземи вдигни пейките пак;) - и без това като гледам всеки ден как сладко си хортуват уста в уста пенсионерите по тях пред очите ти в градинката пред Общината... после вземи ги изкарай от веригите баш по най-оживеното време - около обяд, когато струпването на клиенти е най-голямо. После да спрат да се литкат в градския транспорт преди 9 и след 17 - пак поради същите причини.
Нали уж те са най-застрашената група и тях трябва да пазим най-много?! Ама как се обяснява на пенсионер с права, че сам трябва да се пази - първо, и после - другите да го пазят!
Искам да видя как на практика ще ви се получи това с вечерния час за учениците - особено с тези над 14 г.!
И това със "задължителните маски на открито" е пунта мара и много добре вече се видя! И съдът даже се произнесе по този въпрос!
82.
80
24.03.2021 16:36:29
5
48
Вече година сме под домашен арест цяла Европа, пък не помага. Като не помогна една година карантина, да почнат да строят болници и да оправят медицината, а не да броят бабите по улиците.
81.
007
24.03.2021 16:36:22
22
25
Мятаха гюбеци хората в 2- 3 кръчми из града 2 седмици и се натръшкаха хората.Крият се и заразяват още.Ще ме принудят да се ваксинирам и тогава и на мен няма да ми пука, че аз съм защитен, но ще заразявам.Не го правя само защото шибаните тарикати не ми дават избор на ваксина.
80.
Добър
24.03.2021 16:35:40
7
53
Не одобрявам задължителните маски на вън.
79.
Асас
24.03.2021 16:33:30
2
20
Fuck off
78.
ДАНС до 67
24.03.2021 16:32:54
2
14
НЕЗАБАВНО спри да гледаш шпионски филми и ДИШАЙ!!!!
77.
До РЗИ
24.03.2021 16:31:27
37
16
Задължете бургаските майки да слагат маски на малките си изтърсаци , че те яко го разнасят .
76.
Бургас
24.03.2021 16:31:26
7
39
В полунощ ще се самозапаля пред общината не мога да понеса повече от това.
Кмета ме уби, не вируса.
75.
*********
24.03.2021 16:29:58
23
25
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
74.
До кмета
24.03.2021 16:28:01
21
29
Вечерен час и КПП-тата , че селяните от Ямбол много щъкат .
73.
Браво
24.03.2021 16:27:33
32
27
Браво най накрая ги прибрахте тези тъпи наркомани и боклуци по къщите. Родителите им глобявайте здраво, че от тях тръгва цялата простотия. Видите ли под 18 години а и над да се събират на групи по нощите бой, глоби и е... на родителите им
72.
До 38
24.03.2021 16:25:17
23
27
Такъв е ефектът на всички ваксини- нямаш симптоми, но си носител и заразяваш.Мангъров точно това обясни, че се получава.И така вирусът мутира.Целта е са не мреш в боюницата.Но ефект би имали, ако всички се ваксинират, а то няма да стане и дори може още повече да се разнася.
71.
До РЗИ
24.03.2021 16:24:46
32
19
Маски и за всичко деца , че са разпусната работа . Те разнасят вируса най-много .
70.
До 6
24.03.2021 16:23:50
3
10
Нямат право да тренират!!!!! Не можеш ли да четеш ?????
69.
До кмета
24.03.2021 16:22:09
52
16
Браво кмете , и сега яко актове за мангъровците ама яко .
68.
Виолета
24.03.2021 16:20:13
26
26
Не може да сме първи в Европа и втори в света по смъртност и да продължаваме да гледаме така отстрани как умират хора и да не се предприема нищо ....
67.
Алоооо ДАНС
24.03.2021 16:19:39
49
15
Господа, Дансаджии това, което прави червения трол тук във Флагман, а предполагам и в други сайтове не е ли престъпление.
А именно масово и грубо, призоваване на хората да не спазват мерките, които се налагат от държавните органи за ограничаване на епидемията от Корона вируса.Това май си е престъпление по НК и си има член за това.Ако нямате специалисти или техника с която да го локализиране от каде лее тази помия и дезинформация, към населението за да се задълбочи здравната криза да ви кажа аз от каде за да го задържите и да си свършите работата, за която взимате яки заплатки към три бонки.
Или първо на Премиера да кажа а после той да ви прати, кадето трябва за да се спре с тази простотия....????
66.
хх
24.03.2021 16:19:13
2
35
Чл. 63. (1) Привъзникване на извънредна епидемична обстановка министърът на здравеопазването въвежда противоепидемични мерки на територията на страната или на отделен регион.
(4) (Предишна ал. 3 -ДВ,бр. 98от 2010г., в сила от 1.01.2011 г., изм., бр. 15 от 2013 г., в сила от 1.01.2014 г.)Държавните и общинските органи създават необходимите условия за изпълнение на мерките по ал. 1, а средствата за осъществяването им се осигуряват от държавния бюджет, съответно от общинските бюджети.

Хайде сега общината да купи и раздаде маски на хората.
65.
Thm
24.03.2021 16:19:08
2
48
Напънала се планината и родила мишка.Същите и тези от общината и РЗИ .Вечерен час за тинейджърите , че то след 21 вечерта в нашия умрял град не може куче да видиш да напсуваш , пък камо ли хора да видиш да се разхождат .За маските на открито същата работа , иначе за деца до 6 г . може да бъдат без маски, нищо че от НОЩ казаха , че има скрита заболеваемост точно в тази възрастова група. Ако имаха топки просто трябваше нашите да кажат че заведенията ще отворят чак след 15 април , и така нямаше да има натиск върху болниците. А с някакви безмислени мерки ще ли да намалят заболеваемостта. Но какво да искаш от такива хора , 95% дипломата им е рабфак .
64.
До кърлежите
24.03.2021 16:16:43
3
24
Прочетете си малоумната и нелогична заповед!
Трий бльон, нищо няма да промениш, всички сте трупове!
63.
Ко
24.03.2021 16:16:27
10
45
Какви маски бе хора.Виждам офиса на мобилен оператор Пет човека персонал. Десет клиента вътре.На площ има няма 20кв.За какви маски говорим Контрол няма..
62.
Вашето име
24.03.2021 16:15:28
5
17
ще се самоубия ако това продължава
61.
Бургас
24.03.2021 16:13:35
8
61
Направете синята зона пак безплатна, за да не се тъпчат хората по автобусите, а да ходят с коли на работа. Като ви пука толкова за мерките, бъдете стриктни за всичко. Иначе пред областна се пазят места за служители и има отделен паркинг за тях. С какво сте повече от другите хора!? Някой да е видял кмета или други от обкръжението му да ходи на работа с автобус?
60.
Уфф
24.03.2021 16:10:53
8
27
Аха са посмели да пишат глоби, ще остават без крайници, това важи само за късметлиите!
59.
@@@
24.03.2021 16:10:44
76
19
Видяхме вече, че маските и мерките са само временно решение.Трябва да се въведе задължителна масова ваксинация, както е било едно време. Крайно време е да спрем да си играем на псевдо-демокрация и псевдо-права, ако наистина искаме да се справим с това чудо и да се върнем към нормалния живот.
58.
Диди
24.03.2021 16:10:39
9
18
Както винаги твърде закъснели мерки...уви...
57.
da
24.03.2021 16:10:23
10
27
Сега след дъжд качулка. Не разбраха, че мерките вършат работа ако се еземат предварително. То сега така или иначе почти няма хора по улиците.
56.
До 14
24.03.2021 16:10:02
2
43
Пропусна меренето на температурата на циганите с дрон, мазането на целия град със супер нано мега технологии, дето убивали вируса като кацнел, миенето на улиците с белина и куп други наши си бургаски иновации.
55.
Незаконосъобразна заповед
24.03.2021 16:09:33
2
16
Всяко поведение, което не нарушава забрана, е съответно на закона. Иначе казано, т.1 не е забрана, нито пък тая заповед е закон.
54.
*********
24.03.2021 16:09:25
3
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
53.
Уточнение
24.03.2021 16:06:01
10
59
Заповедта, относно носенето на маски на открито и публични места е противозаконна. Който си сложи маска, попада под санкциите на друг закон. А и има вече решение от съд по този казус. От калинките на ГЕРБ толкова.
52.
Официлано
24.03.2021 16:05:51
2
34
Официално, обявявам ловния сезон за открит! Всеки кърлеж, на държавна работа, подкрепил тази малоумица, може да бъде изтрит от ЕСГРАО, за да не хаби ресурси!
51.
5
24.03.2021 16:05:34
18
19
Аз ще гласувам за Костадинов. Поне се отличава от другите боклуци
50.
До Калинките от РЗИ
24.03.2021 16:04:38
5
37
Чл 63 ал4 Зздр
Ай наврете си Глобите одзад......
49.
8888
24.03.2021 16:02:50
0
16
za koi shte glasuvame?
48.
До 15
24.03.2021 16:02:04
9
29
Да не говорим за градския транспорт повечето са с маски под носа даже самите контрольори пък да не говорим за дезификанта един за четири врати .
47.
Д-р.Иванов
24.03.2021 16:01:21
30
56
МАСКИ НОСЯТ САМО ИДИОТИ,КРЕТЕНИ И ОЛИГОФРЕНИ.....И МАЛОУМНИ,ГЕРБАВИ ПОДЛОГИ
46.
35
24.03.2021 16:00:13
3
7
Ще ти бръкснат в задния вход и ще ти вземат 300те лева.
45.
SYSTEM
24.03.2021 16:00:07
4
28
Тъй както е тръгнало, 500 години корона на чака
44.
*********
24.03.2021 16:00:06
2
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
43.
Капи
24.03.2021 15:59:46
3
17
Бе,какъв вечерен час....
42.
Do 25
24.03.2021 15:59:25
14
11
Ми ше си седиш у вас ве мърляч, или в умрелия карабаир, безхаберник
41.
!:
24.03.2021 15:58:41
5
22
Само гледайте как ще затворят областта...тук нещата ще се проточат мнооого дълго време, все пак такъв ни манталитета и характера... бабаити сме във всяко едно отношение, ама на думи.
40.
mitko
24.03.2021 15:57:07
0
8
как може така
39.
оффф...
24.03.2021 15:55:15
10
43
Честита нова заплата на полицаите!
Давайте, кучета! Грабете!
Обирайте ни! Вече е законно!
38.
30 Бург
24.03.2021 15:54:12
12
12
Аз съм за ваксините, но не и за рнк такива. В случая след втора доза да си заразен е нелепо, едно на ръка последствията за белите дробове дори и при безсимптомно изкарване.
37.
Добре е
24.03.2021 15:52:49
7
61
че вече е ясно че ни управляват хора страдащи от тежък идиотизъм. Паникьосани от ситуацията за която те са виновни с ненавременното отваряне на училищата и кръчмите сега довеждат нещата до абсурд. Не успяха да контролират кръчмите да работят по правилата и дали карантинираните си спазват карантината а сега ще следят стотици хиляди дали носят маски навън?!? Което на всичкото отгоре е излишна идиотщина. Боже пази ни! Жипката е почти без шофьор.
36.
!:
24.03.2021 15:52:21
48
24
Падали глобите.....бахти олигофрена, няма как да разбереш защо го правят, както нормален човек не проумява защо болни хора не си правят тестове и се могат по улици и магазини. Нямали да могат да излизат, ако си направили тест, сиреч по-добре е да пръскат вируса. Преди време ви казах, че до края на месеца ще стигнем 1000 души на 100 хил. Гответе се съвсем скоро да разберем какво е истински локдаун....сами си го причинихме!
35.
A
24.03.2021 15:52:07
14
48
Утре всички без маски да го видим Ко ще направят геьовете
34.
Аз
24.03.2021 15:47:54
12
62
МАЛОУМНИ ПОДЛОГИ И ПОРЪЧКОВИ БОКЛУЦИ......КАКВО ЩЕ ПОМОГНАТ МАСКИТЕ БЕ,ИДИОТИ ПРАЗНОГЛАВИ..??? ИДВА И ВАШИЯ ЧАС....ИЗРОДИ...НА 4.04 ЩЕ ВИ ИЗДУХАМЕ....
33.
Петър
24.03.2021 15:46:48
10
50
Кажете ми как тази заповед ще стигне до хора, които нямат интернет и телевизия? Пльосната в сайта и айде, раята е информирана. Милиционерите пак ще дебнат кой с парцал и кой без. Не останаха други престъпления. Спряха кражбите, убийствата, няма дилъри на наркотици, по селата не изнасилват бабички и не пребиват до смърт дядовци за 10лв, телефонните измами и те спряха.
И ако се надявате, че ще приключат нещата другата седмица.....лъжете се.
32.
що така
24.03.2021 15:45:55
7
46
Глобите падат в съда!
31.
Странджански нерез
24.03.2021 15:45:50
15
56
До 27
Ходи бягай ти с маска на лицето. Че от днес, благодарение на гениите в щаба маските са задължителни на открито. Нищо, че учени от цял свят казах поне 1000 пъти досега, че шанса да хванеш Коронавирус на открито е почти нулев.
30.
Бург
24.03.2021 15:43:42
38
33
До 19
Всъщност потвърждаваш, че РНК ваксините вършат работа. Старците са дали положителен тест, но нито един не е проявил симптоми. Дори няма да разберат, че са заразени, камо ли да се разболеят. Ваксините работят, а антиваксърите са идиоти.
29.
Pen4o Kubadinski
24.03.2021 15:43:25
1
5
Онугундури да се чете оногундури.
28.
Браво
24.03.2021 15:43:25
19
20
Браво на РЗИ ! А кметът пак се е скрил .
27.
до FITNESA
24.03.2021 15:42:14
22
60
Престанете с вашите фитнеси. Като искаш да спортуваш ходи бягай навън, купи си дъмпели и спортувай вкъщи, ходи на лостове. Стига сте ревали - фитнеса, та фитнеса.
Кмета да маха синята зона, че в тия вмирисани автобуси хората са наблъскали като сардели, пък после да ми мисли безумни и неефективни мерки
26.
Pen4o Kubadinski
24.03.2021 15:41:40
5
37
Пак грешка. ВирОсът трябва да бъде изненадан. Не може така открито да се публикува заповедта и да се прилага от утре.
За да победиш врага трябва да го изненадаш.
Стара онугундурска тактика.
25.
Към ония дет са писал бургазлия
24.03.2021 15:41:23
12
18
Ае глупак с кво да пътувам като няя съм с рейса е шматка и кат няям кола ай ела с мене пеша от центъра до М.Р да та пребия някъде
24.
Внимание
24.03.2021 15:40:15
27
93
Никой не може да ме задължи да нося маска на улицата. Ей идиоти от РЗИ и община да го духате. Ние сме свободни хора. Това е диктатура,тормоз, робство. Бъдете здрави и не се предавайте.
23.
Бург
24.03.2021 15:37:49
19
58
Всичко е закъсняло в тази държава. Мерките - закъснели,  ваксините -  от качествените, само за богопомазаните. Как не свършиха тези хора от 3-те приоритетни групи, които да се ваксинират?Милиони ли са? Възрастните хора оставени на произвол, за тях ваксини няма. Всичко евтино го купуваме ние, нищо че е боклук. Защо не въведоха мерките, когато бяха 450 заразени на 10 000 човека, а чакаха да се препълнят болниците, че да се сетят. Предупреждаваха ги директорите на лечебни заведения, кой да ги чуе тях?
Паздеров и Чолаков решиха, че ще чакат! Какво? Да свършат леглата в болниците ли? Няма бъдеще в тази държава , ни за млади, ни за стари! Затваряйте!
22.
zzz
24.03.2021 15:37:48
46
31
Много правилно, трябва да има безупречна дисциплина и да се спазват мерките на 100%, иначе няма оправия!
И сега да почнат с глобите, веднага!
21.
Илиева
24.03.2021 15:37:16
15
50
Хайде, кметееее!
Пейките!!!
И полицейски ленти на морската!
20.
*********
24.03.2021 15:37:02
2
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
Нали ревахте за рнк ваксини :))))
24.03.2021 15:34:56
13
41
29 души от дома за възрастни хора с деменция в село Опанец, Добричко са дали положителни проби за коронавирус, след като са били ваксинирани с две дози от препарата на ”Пфайзер/Бионтех”.


Това съобщи директорът на дома Ива Димитрова пред "24 часа".



Общо положителните проби, направени от РЗИ, са 32, но трима от изследваните не са били ваксинирани. Ваксинираните не са имали симптоми на коронавирус, но на всички са били направени тестове след ваксинацията и 29 се оказали положителни.
18.
Яко
24.03.2021 15:34:56
1
38
Мерките са задължителни не от утре, а от ДНЕС, 18.00ч. Дори е маркирано с черно в Заповедта.
Оправете заглавието и не заблуждавайте читателите!!!!
17.
Ддд
24.03.2021 15:34:45
9
55
Леглото върви 1000 лева в болниците, за нищо не стават нащи лекари освен за бизнесмени
16.
N+++
24.03.2021 15:34:33
42
46
Трябваше отдавна да стане това... иначе беше разхайтена история.
Не може в Германия, където заболеваемостта да е 107 на 100 000 и положението да се счита, че е критично, а тук, в Бургас вече минаваме 1000 души на 100 000 и никакви драстични мерки...
Закъсняла реакция и то много на здравните власти!!!
15.
Бургазлия
24.03.2021 15:32:26
60
54
Като ви казваха да спазвате мерки, не ги спазвахте. Маските масово под нослето или на брадата. Влезеш в някой офис - никой не носи маски. Пълнихте кръчмите, залите, магазините. Защо всички трябва да се блъскате в Билла и Кауфланд? Ученици и пенсионери защо още пътуват безцелно в градския транспорт? Някои фитнеси и кръчми не са спирали да работят - все да сме тарикати. То бива селяния, ама в Бургас избива отвсякъде.
14.
Нашето име
24.03.2021 15:32:02
16
66
А така. Ред е на демонтирането на пейките, забрана на гларусите да летят, асфалтирането на Луната и някои други не много популярни, но затова пък много полезни мерки за предпазване от Ковид-а
13.
Ангела
24.03.2021 15:30:51
22
75
Аман от дрисливите им мерки вместо да дишаш чист вьздух ще дишаш в маска изроди долни докога ще ги тьрпим тея мухльовци докога що за народ сме с робско мислене ъва нс нищо не прилича
12.
Българин
24.03.2021 15:29:23
12
82
Какво стана с грипа тази година докторе? Маските ли го спряха,короната ли го изгони!
11.
Най после
24.03.2021 15:27:09
100
41
Най после ще се сетят!
От кога повтарям вечерен час за Всички от 22:00 до 6:00!!!
Освен ако не е ходене на работното място, аптека, болница, магазин. Всичко друго в къщи и ако наруши правилата веднага за една седмица в затвора... Да се научат!
10.
Хайде
24.03.2021 15:26:51
25
100
Общината да започне да маркира алеите със стрелки, да се демонтират и приберат всички пейки в парковете, всички да се заключат в домовете си , да вземат да пуснат сирените да вият и така до з1.март. Само Боко тиквата да се разхожда с джипа и да се кефи ,че държи положението. ДОЛУ ГЕРБ !
9.
Neka
24.03.2021 15:26:26
21
72
Малките наркоманчета и курвенца да си седят по къщите
8.
Бург
24.03.2021 15:26:16
25
68
А ха ха ха. Е браво бе. Много искам да видя, как Паздеров ще накара хора, които в магазина не носят маски, да ги носят по улиците. Ей, некадърник, не измисляй идиотщина след идиотщина ами си свърши работата. Иди в произволен хипер маркет и виж блъсканицата. Виж селяндурите с маски на .... Много ви е страх да наложите контрол върху тия магазини ей. Пейки все още има, но има и време да им видите сметката и на тях.
7.
ime
24.03.2021 15:25:24
0
12
В чужбина му казват #boomerremover.
6.
Спорт ?
24.03.2021 15:24:37
19
6
Децата ще могат ли да тренират (картотекирани) ?
5.
burgas
24.03.2021 15:23:41
47
17
Червените комуняги да го духат! Писна ми от бесепарски изпълнения!
4.
fitnesa
24.03.2021 15:21:17
11
54
10 дневно затваряне на фитнесите- другия път.... отиде месец поне
3.
fuckd
24.03.2021 15:19:00
30
78
Умрете властолюбиви човекомразеци! Всичките Умрете в срашни мъки.
2.
Димитър
24.03.2021 15:18:41
49
26
Айде бе, пак мизерии. Защо трябва за няколко комуняги да страдаем така?
1.
me
24.03.2021 15:17:38
12
62
Бааааммм, иначе всичко беше точно с "грипчетоп" и нямаше нужда от "мерки". Ся дедовия.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Парламентът събра кворум, започва свалянето на Росен Желязков (на живо) Депутатите от ПП-ДБ все пак се появиха в пленарна зала  Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Докато жена му хубавее, той заприлича на старец Последователите на двойката изглеждат доволни от подобен “отчет” и въпреки че в центъра на събитията най-често е нежната половинка, все пак и Петко съумява да се появи в някой кадър Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Мерките срещу коклюш излишни? Няма да слагаме маски, заведенията ще работят Имунизираните много леко болестта, уверява главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков ГЕРБ-СДС и ДПС свалиха кворума за започване на заседанието, за да спасят Росен Желязков След 30 минути ще има нова регистрация Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Обединението на левицата зациклило заради Ваня Григорова? Вземала еднолични решения Не се разбрахме и по отношение на политиката, приоритетите и кадровото обезпечаване на представителството в изборите, каза Костадин Паскалев Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Тошко Йорданов: Кирил Петков е лицемер, снощи късаше ризи, а днес спаси Росен Желязков Кворумът се провяла, Росен Желязков ще спаси поста си  Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Дебора с покъртително признание, паник атаките я съсипват, а организма й не разграждал алкохола Попфолк дивата разказа как е катастрофирала и призна, че вечерта се пила 4-5 чаши вино в комбинация с приспивателно  Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Ще отложат ли с още една година либерализацията на пазара на тока? Премахването на регулираните цени ще доведе до тежки социални проблеми Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Свалят Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон"
Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори