×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Казаха кога ще затворят моловете, фитнесите, детските градини и заведенията в Бургас


Казаха кога ще затворят моловете, фитнесите, детските градини и заведенията в Бургас
Областният щаб взе решения, които са свързани с осигуряването на ковид легла, логистика при извозване и заболяваемостта.
Тема в развитие
Официално: Маските задължителни в Бургас, тийнейджърите с вечерен час - до 20 часа Извънредно! Обсъждат нови мерки за Бургас - маски на открито и вечерен час за ученици Идва ли пълен локдаун? Вижте вариантите Важно! Стана ясно кога ще продължи масовата ваксинация в Бургас Какви решения взе Щабът в Бургас днес Казаха кога ще затворят моловете, фитнесите, детските градини и заведенията в Бургас На живо във Флагман.бг! Решенията на Областния щаб: Ще има ли затягане на мерките в Бургас Извънредно! Областният щаб в Бургас заседава. Затяга ли мерките? Последно: Няма да глобяват, ако сте без маска на главната ул.“Александровска“ в Бургас Кога трябва да носите маска и при какви случаи ще ни глобяват Ново ограничение в Бургаско: Сватби и погребения с до 10 човека Бургаските болници вече са пълни с ковид пациенти, увеличават спешно леглата до 500 Извънредно! Няма да затварят молове и фитнеси в Бургас Живко Табаков бесен: Изгониха ме от Щаба заради страх от изнасяне на реална информация Ако трябва, ще затворим молове и фитнеси в Бургас Извънредно! Новите противоепидемични мерки в Бургас На живо във Флагман.бг: Какво реши Общинският кризисен щаб в Бургас Започна заседанието на щаба в Бургас. Ще има ли локдаун? (Обновена)
виж още
скрий
16 Март 2021, Вторник, 16:29 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Преустановяват се всички културни, спортни и масови мероприятия, с изключение на тези с международно участие

В 00 часа на 20 март в Бургас ще затворят молове, фитнеси и детски градини. Предложихме и затваряне на ресторанти и кафенета. Това каза директорът на РЗИ-Бургас д-р Георги Паздеров след заседанието на щаба. Той уточни, че предложението за конкретните мерки е негово и предстои да бъде още веднъж обсъдено от Областния щаб, за да се стигне до консенсус. 

С днешното решение се преустановяват всички културни, спортни и масови мероприятия, с изключение на тези с международно участие.

Областният щаб взе решения, които са свързани с осигуряването на ковид легла, логистика при извозване на ваксините и за ограничаване на заболяваемостта.

„Ще се увеличи броят на леглата в Ковид отделенията и съм пуснал заповед, считано от 20 март да се увеличат на 551. Към тази сутрин осъмнахме с 50 свободни легла, което наложи тази мярка. Всички болници вече са с минимум 30% ангажираност с лекуването на Ковид-19“, каза д-р Георги Паздеров.


В категории: Бургас , COVID-19


62
Коментара по темата
62.
ecto disel
19.03.2021 11:57:51
0
0
Bat donco kmet
61.
fritzi
18.03.2021 12:01:29
0
0
https://www.openpetition.eu/petition/online/verhindert-den-corona-impfpass-in-der-eu
60.
do
18.03.2021 06:15:25
1
0
Боклуците разбраха,че си тръгват и ритат яко
59.
Само една майка на 4г. дете ... ДО ВАНКО
17.03.2021 23:34:21
0
5
Ванко, сигурно си един от малкото, които вярват, че не е измислица Ковид /че си го и изкарал даже/, дано си жив и здрав и всички около теб. Аз и в момента съм в МБАЛ Бургас с детето си, което вдигна 40 градуса и 6 дни с няколко антибиотика, системи, инхалации и не знам какво още едва успяха да я свалят.Личната изписа един антибиотик, после втори и след поредното повръщане , липса на апетит/ говоря изобщо липса/ и отказ да пие вода просто запалих колата и го закарах в спешното. Не искам и да мисля ако бях изчакала да видя действието на втория антибиотик изписан от личната. При приемане теста ПСР беше отрицателен, после взеха кръвен - положителен и се чудеха къде да ни изпратят. Направиха и трети антигенен и се оказа че преди месец и малко явно го е изкарал , тогава без симптоми, но вируса който е лепнал сега е направил пневмонията тоно заради Ковида. Надявам се всичко да е наред скоро и да излезем живи и здрави от отделението. Не знам защо всички мислят че това е цирк.Искрено се надявам никой, ама никой от тях да не играе в този цирк, защото никак не е смешен. Бъдете здрави и пазете себе си и близките си!
58.
Въй до 56
17.03.2021 17:31:47
0
1
И на тебе и на майка ти..
57.
Jane
17.03.2021 14:41:03
0
0
Tova, koeto pravqt e psiho teror. Ostavqt ni na ulitsata v stres I taka po-lesno se razbolqvame. Virusi vinagi e imalo I edin stresiran orgazum shte gi hvane po-lesno. Te mnogo dobre go znaqt. Ako sme na rabota, hranim se spokoino I pochivame spokoino shte se spravqme lesno s virusite.
56.
Красен
17.03.2021 14:02:32
2
2
да ви еба майката и на мерките и на пандемиите и на всичко
55.
Тъп
17.03.2021 00:02:27
4
2
Корончо много си прост! Бачкаш в мола няма лошо, ама тез деца какво са ти виновни....?
54.
Корончо
16.03.2021 23:15:11
5
8
Детските градини и началните училища са огнищата,които не са затваряли от началото на годината. Там е заровено кучето,обаче моловете го отнесоха
53.
Боби Божилов КЪМ 44 ТИ
16.03.2021 19:55:41
2
5
Covid сега удря в сърцето а не в дробовете,. Пневмония си има от край време така че не е нищо ново. А загуба на мирис и вкус ,болки в мускулите и температура ги най вече при сезонните covidi.
52.
Боби Божилов
16.03.2021 19:49:56
0
6
Е ВСЕ ПАК БАНКИТЕ ЩЕ ОСТАНАТ ОТВОРЕНИ,НЕВИЖДАМ ЗАЩО БАНКИ И ВЕРЕГИ ОТ МАГАЗИНИ ЩЕ РАБОТЯТ А ВСИЧКО ДРУГО ЩЕ ЗАТВОРИ!!! НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ОБАЧЕ СИ СЛУЧИ ПО ВРЕМЕ НА ДЕЛОТО НА КРИСТИАН НИКОЛОВ: КАК ТАКА СЕ РАЗБОЛЯ ОТ ХАХАХА"COVID-19", СЛЕД КАТО СИ НАМИРА В СЛЕДСТВИЕТО И КАК НЕ ГИ СЛОЖИХА ВСИЧКИ ПОД КАРАНТИНА????? А И ТОЙ ОТКЪДЕ СЕ РАЗБОЛЯ????
51.
ам чи
16.03.2021 19:30:38
7
7
като не се ваксинирате МАСОВО ,ще има ЛОКДАУН

ЕЙ , ба си ,то пък ваксини няма

значи ,пак ЛОКДАУН
треа са пазите ,докато дойдат ваксините

ЕЙ , ба си те пък не били платени
значи ,пак ЛОКДАУН
аре , чао
ще ходя за риба с жипа
50.
ОБЕКТИВЕН!!! do 48
16.03.2021 19:11:17
1
9
БРАВО, МОЖЕ БИ ЕДИНСТВЕНИЯ СМИСЛЕН КОМЕНТАР КОЙТО СЪМ ЧЕЛ ПОСЛЕДНО ВРЕМЕ, БРАВО, ВСЕ ОЩЕ ИМА МИСЛЕЩИ ХОРА....
49.
Пак
16.03.2021 18:49:31
6
15
Всички на площада и нищо няма да затворят
48.
Локдаун за спасението Герб от загуба изборите.
16.03.2021 18:45:32
2
34
Слушам внимателно епидемиолози и учени, занимаващи се с вируси години наред и все повече се убеждавам, че всичко през, което преминаваме е дело на предварително-замислен план...
историята започна с Ухан и повсеместно затваряне на маси от хора, невиждано в историята на човечеството... водещи учени от цял свят предупредиха, че карантината няма да спре вируса, а напротив ще продължи неговото разпространение, мутации и пребиваване сред популацията... след истеричните заплахи от малкия екран/ не само у нас, а в целия цивилизован свят/, хората се примириха, наденаха маските и се затвориха по домовете си... първата вълна премина, но още тогава всички знаеха, че ще има втора, през октомври/странно нали, откъде се получи информацията за вирус, който не познаваме/?...
и вълната дойде, като по ноти... големият пик премина ноември и декември, и януари цифрите на новозаразените изглеждаха добре... точно тогава/от края на декември в Англия/, се развихри имунизационната кампания и започнаха сведения за новопоявили се щамове от всички точки на света... както проф.Чобанов заяви, мутациите най-вероятно са следствие на ваксините и сблъскването на вируса с недоизградената защита от тях...
Израел с 90% имунизирано население, не може да приключи с епидемията, а палестинските части са обявени за зелени, въпреки гъстота на населените райони... искаше ми се да приема случващото се за случайно бедствие, съчетано с панически действия, но здравият разум показва, че зад всичко стои добре замислен и коректно- осъществен план... без него вирусът отдавна щеше да е изчезнал, точно както изчезнаха предшествениците му /свински и пилешки/, които явно се оказаха генерална репетиция за днешното гала-представление...
47.
ОБЕКТИВЕН!!! до ванко
16.03.2021 18:38:41
5
11
не съм го прeкарал , имам много близки и приятели който изкараха .. грип, както и ти, съжелявам че си го прекарал малко по тежко, но това ли е нещото заради който не ни позволяват да живеем нормално, и от сутрин до вечер ковид, инфекцията, заразата, инфектираните, жертвите, хайде стига....
46.
Лекувайте
16.03.2021 18:29:04
1
19
Лекувайте хората както трябва, на някого случайно някой да му е правил антибиограма, да не са го изпращали да си търси сам пулмолог, колко кабинети обиколихте преди да започнат да ви лекуват, колко пъти личният ви лекар дойде да види състоянието ви. Всичко дистанционно, а може захарта ти да варира а той да не знае.
45.
Боби Божилов
16.03.2021 18:26:49
8
15
САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КЪДЕ СА ТИЯ ТОЛКОВА МНОГО ЗАРАЗЕНИ,ТОЛКОВА МНОГО БОЛНИ,ТОЛКОВА МНОГО ОЗДРАВЯЛИ,ТОЛКОВА МНОГО ПОЧИНАЛИ,ТОЛКОВА МНОГО ВАКСИНИРАНИ,ТОЛКОВА МНОГО ИЗСЛЕДВАНИ!!!!! НАПРАВИХТЕ ХОРАТА НА МАЙМУНИ ПРЕЗ МЕДИЙТЕ.. ДАВАТЕ ТОВА КОЕТО ЩЕ ПЛАШИ ХОРАТА А ИМЕННО ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА.. И КАКВИ СА ТИЯ ЦИРКОВЕ : ОТВОРИ -ЗАТВОРИ....ЗАТВОРИ-ОТВОРИ... СПРЕТЕ С ТЕЗИ ИЗМАМИ ЗА "COVID"... МОГА ДА ПИША ДО УТРЕ ВСИЧКИТЕ ВИ ИЗМИСЛИЦИ, АМА НАРОДА Е ПРОСТ ЧЕ ВИ ВЯРВА. И КАКВА Е ЛОГИКАТА С МАСКИТЕ ,КАТО ВИРУСЪТ СИ Е ВЪВ ВЪЗДУХА????? ДАЛИ ЩЕ СЕ РАЗБОЛЕЕШ В МОЛ,КАФЕНЕ ИЛИ ВЪВ ФИТНЕС ТАКА ЩЕ СЕ РАЗБОЛЛЕЕШ И ВКЪЩИ КАТО МАХНЕШ РАБОТНАТА МАСКА... АКО ВИРУСЪТ Е ТОЛКОВА ОПАСЕН КОЛКОТО ГО ИЗКАРВАТЕ....
44.
ванко
16.03.2021 18:14:20
5
15
41 ти прекара ли кови или само слушаш някой си който е прекарал? Шото аз си бях 6 дена с 39 градуса без миризма без вкус и без въздух като първия ден нямах усещане по крайници никъде. Ама не ти пожелавам да прекараш това което аз прекарах: сатурация 89,температура,без въздух дишаш все едно си бягал 2 киломерта и в последствие двустранна пневмония.
Лекарката ми вика нищо ти няма не е корона /гърдите ме болят так че немога да спа/.

След седмица ааааа то корона вирус. Докторката: пий сега това антибиотиче, ами сега и това, ох дай още едно опитното ми зайче имаш рефлукс дай още едно антибиотиче.
Аз:"ама чакайте снимка"
Докторката: Не ти трбва само се облъчваш
Аз: "ама аз искам снимка може да е минало"
Докторката: Не след четвъртия антибиотик ще си по добре
Аз: "Aaaa писна ми по добре да мра то пий това пий онова"

Проблема че никой незнае какво е и как да го лекува. та и на едно приятелче на погребението не ни дадоха да отидем на 43 си отиде след усложнение /решил да не се лекува че било само грип/
43.
1234
16.03.2021 18:04:09
1
11
Нещо фестивалче няма ли да открие Градоначалника?На виното на рибката..
Флора пролет или някоее концертче да спретне Митко??Че не се спря преди товА.
Барем да покаже че нещо прави и тои....
42.
Георги
16.03.2021 18:01:51
2
11
Лобито на ресторантьорите по силно от лобито на фитнесите..... Праздеров каква комисионна ти снесоха да не затваряш заведенията
41.
ОБЕКТИВЕН!!!
16.03.2021 17:27:55
4
23
ВИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ ЛИ ДОЛНАТА МАНИПУЛАЦИЯ, "ИНФЕКТИРАНИТЕ" С УЖАСНАТА ЗАРАЗА"" ИМАТ ЛЕКА ТЕМПЕРАТУРА, ХРЕМА И ЛЕКА КАШЛИЦА В 80 % ОТ СЛУЧАЙТЕ, И ЗА ТОВА ЛЕЖАТ ПО БОЛНИЦИТЕ, УМИРАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ОТ ТОВА ЧЕ НЕ ПОЛУЧАВАТ ПОМОЩ ЗА ДРУГИ СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ.,ОТНОСНО ЧИСЛАТА, КОЛКОТО ПОВЕЧЕ "ТЕСТОВЕ" СЕ ПРАВЯТ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ "ИНФЕКТИРАНИ" ЩЕ ИМА, ДНЕС СА 19 000, УТРЕ АКО СА 50 000 ЩЕ ИМА 7-8 000 ПОЛОЖИТЕЛНИ КИХАЩИ, ЗА ТЕЗИ КОЙТО СЕ СТРАХУВАТ , ПРОТИВОГАЗИ И ПО МАЗЕТАТА, ОВЦЕДУШЕН НАРОД, ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ВСИЧКО КОЕТО НИ СЕ СЛУЧВА !!!
40.
uweuew
16.03.2021 17:21:57
0
2
Пук пук, кой е тук, аз съм злобно тъпо същество и ще си пукна на легло.
39.
смех
16.03.2021 17:18:25
0
11
флагман що триете коментарите на хората?копаете дъното.
38.
До 37
16.03.2021 17:15:24
4
16
Помощ не искаме! Къде е грипа, а? Ако мерките спиат грипа, що не спират К19? Грипът има R0 2, докато К19 има едва 0.7 Искаш ли да обясниш това? Смешни мишки!
37.
ОТГОВОРЕН ГРАЖДАНИН
16.03.2021 17:10:18
21
13
Призовавам!!Областният щаб да спре да се занимава с тъпите и самоунищожаващите се наши съграждани!!По коментарите е ясно,че никой не осъзнава колко е сериозно положението!!Ние българите винаги сме Тома неверни!? Нали се знае,че помогнеш ли си сам и Господ ще ти помогне?? Но ние нито си помагаме сами,нито даваме възможност и другите да ни помогнат!?!?
36.
*********
16.03.2021 17:04:19
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
35.
*********
16.03.2021 17:02:22
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
34.
Pena
16.03.2021 16:59:39
19
14
Хахаха кръчмарите пак газ пикаят дойе и вашият час мошенници
33.
Един
16.03.2021 16:58:37
1
28
Тия вече не знаят на кой свят са. Затварят детските градини, а не помнят че малките ученици още са в училищата !
32.
Какво стана с този ад при малките???
16.03.2021 16:57:27
13
19
Какво стана с малките ученици 1-4 клас??? Там в момента е най-голямото огнище на болестта!!!
31.
?
16.03.2021 16:56:23
7
19
Стигнахме до там, че е ОК да пиеш като разпран, да пушеш като кюнец и да плющиш като за последно да се счита за нормално! Е, вероянто е нормално за огромна част от това изпаднало общество! НО има и нормални хора, които спортуват и мислят за здравето си, а не да изперкават заради един грип!!! Гнусни безгръбначни!
30.
Бургазлия
16.03.2021 16:55:23
8
16
Вие не разбрахте ли? Пак отлагаме, до петък. Завираме си главата в пясъка демек. Чакаме от само себе си да мине. Ама гъзът ни е отвън.
29.
До висок
16.03.2021 16:52:03
3
19
Тоз пък, тва че ти седиш в мазата с кварталните пиянки не значи и че другите хора им харесва, смотаняк
28.
Хахах
16.03.2021 16:51:46
4
34
Изроди не оставиха народа на мира,сега като затваряте давайте пт вашите заплати,за да можем да живеем и да си храним семействата
27.
Ухото
16.03.2021 16:51:23
3
33
Демек, не може спорт..но пиене да...умници
26.
висок
16.03.2021 16:50:22
10
38
Стига сте ревали против кръчмите, нека са отворени, просто не влизате в тях! Като ги затворят със заповед трябва държавата да ги храни. Като не влизаме, сами ще затворят и ще почнат да работят нещо полезно!
25.
Koko ot Komluka
16.03.2021 16:50:21
1
24
Ей ши полудея
24.
До Байдън
16.03.2021 16:49:54
2
31
Първо това е пълна глупост и второ и без това след 22 часа почти няма хора в града.
23.
Хаха
16.03.2021 16:49:42
1
11
Европейския съюз заповяда на вас господа български курв...и в сака и влияние говорещи от най-високото ниво.
22.
Голям цирк
16.03.2021 16:48:46
13
10
Човека пет пъти ви повтори,че в петък ще се вземе решение относно Затваряне на моловете и други. Вие пак нерзбрали и недочули.
21.
Ала Бала
16.03.2021 16:48:41
4
21
Нагледен пример , Как се гърчат здравните специалисти пред управляващите политици !!!
Всичко изложено е едно предложение !!! Нищо повече !
А народа си мре Яко , здравеопазването е в пълен колапс !!!
Но на никой не му пука ! Изборите са по важни :( Е ко праим на 04.04. ?!?!
20.
Хаха
16.03.2021 16:48:31
1
19
Така, човек, който се хили най-нагло под маската си на въпроса-“Ще има ли нови по-строги мерки?”- колко смешно-хахххаа .!!!!!! Пълна подигравка , но успех с боцкането -да сте живи и здрави !
19.
А с големите ученици
16.03.2021 16:48:08
3
22
как смятате да процедирате?
А с игралните зали?
А чие благоволение ще чакате до 20 март?
А де е вождът на щаба?
18.
?????
16.03.2021 16:47:57
6
19
Какво стана с малките ученици 1-4 клас??? Там в момента е най-голямото огнище на болестта!!!
17.
Дон
16.03.2021 16:47:57
7
33
А децата кой ще ги гледа? Нямаме вече отпуски, никой не мисли за работещите.
16.
TL DR
16.03.2021 16:47:50
1
29
Ей тва са ви управниците. Радвайте им се. Скоро пак ще им се радвате още 4 години.
Мерки, с които се фалира бизнеса, но хора не се предпазват.
Мухльовците ги е страх да затворят заведенията, защото ресторантьорите показаха зъби. Затварят молове и фитнеси, защото още не са изревали. Турбо реклама на чужд гръб. И не го прави правителството да не падне рейтинга на Бойко.
15.
azzzz
16.03.2021 16:47:32
4
37
Детските градини?Това означава 1 родител без работа.
България НЕ МОЖЕ БЕЗ КРЪЧМИ!!!!!КАФЕТАТА СА ПЪЛНИ С УЧЕНИЦИ!!! НЕ СТЕ В ЧАС , НЕ ЗНАЕТЕ КЪДЕ СЕ НАМИРАТЕ!
14.
F
16.03.2021 16:47:12
20
43
Това е безумие!
Не разбирам, защо заведенията продължават да са отворени!
13.
Калинов
16.03.2021 16:47:09
5
30
След изборите ние ще ви затворим, НЕуважаеми...
12.
Байдън
16.03.2021 16:47:07
27
29
Малко е!
Не само да се затвори всичко включително всякакъв тип заведения, кафета, ресторанти и тн.
Трябва да се въведе вечерен час от 22:00 часа до 6:00 сутринта никой да не може да излиза от дома си!
11.
Против затваряне на фитнесите
16.03.2021 16:46:43
20
12
Защо искате да затворите залите и моловете а кафетата е като предложение което не е сиг. дали ще се приеме при положение че във фитнесите хората са на разстояние поне 3 метра а в кафетата нищо не се спазва?
10.
Майка
16.03.2021 16:46:09
7
38
Детските градини ги затваряме, а кръчмите и моловете ги държим отворени. Много хубави мерки. Браво на решаващите.
9.
Браво
16.03.2021 16:46:06
15
30
Не ща да съм заразен заради овце дето не спазват мерките, затваря да им е ясно!!!
8.
Ххх
16.03.2021 16:46:00
3
18
Изроди
7.
Майка
16.03.2021 16:45:43
9
36
Аз пък изобщо няма да Ви чакам мерките. Няма да си пусна от утре децата на училище. Трима колеги са върнати от болницата, поради липса на места в тях. За тях място ще се намери, ако се разболеят, но за нас не!
6.
Ха-ха
16.03.2021 16:44:58
1
37
Вождът е в чужбина, а без НЕГО чичо Митко нищо не решава!
5.
.
16.03.2021 16:44:54
3
47
Майко какви глупаци
4.
Какво се случва?
16.03.2021 16:44:50
0
29
Какво се случва с малките ученици? 1-4 клас? Нищо не каза...
3.
Кръчмите -
16.03.2021 16:44:33
1
14
Гръбнакът на Бургаската селищна система!
2.
*********
16.03.2021 16:43:19
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
1.
Болен
16.03.2021 16:42:37
1
39
Защо на 20 март не е ясно!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори